12 volt tv dvd combo pentru rv

Top 10 Cel mai bun combo tv dvd de 12 volți pentru rv în 2023

Bestseller nr. 1312EKzUQB3L

Jensen JTV1917DVDC 19'' inch RV LCD LED TV LED cu DVD Player încorporat, panou LCD de înaltă performanță wide 16:9, rezoluție 1366 x 768, tuner HDTV (ATSC) integrat, HDTV Ready (1080p, 720p, 480p), 12V DC

 • 12V DC Power, Panou LCD wide 16:9 de înaltă performanță
 • Rezoluție 1366 x 768, 16. 7 milioane de culori, tuner HDTV (ASTC) integrat, HD ready (1080p, 720p, 480p)
 • Model de montare VESA 75mm x 75mm
 • Telecomandă wireless cu funcție completă inclusă, suport de masă inclus
 • Adaptor de alimentare 110VAC AC/DC inclus

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 2515-AxlGAlL

SuperSonic SC-2412 SuperSonic SC-2412 LED Widescreen HDTV și monitor 24', DVD player încorporat cu HDMI, USB, SD și intrare AC/DC: DVD/CD/CDR Rezoluție înaltă și reducere digitală a zgomotului

 • 📺 DETALII HD 📺: Supersonic HDTV vă oferă o calitate a imaginii de 1080p pentru detalii și contrast uimitoare. Cu o rezoluție de 1366*768, fiecare detaliu poate fi văzut. Culorile proiectate de monitor conțin un spectru de culori vibrante. Acest televizor are reducere digitală a zgomotului și mai multe moduri de imagine, cum ar fi Standard, Dynamic și multe altele; Acest lucru vă oferă cea mai bună experiență de vizionare!
 • 📀 DVD PLAYER ÎNCORPORAT 📀: Supersonic HDTV vine echipat cu un DVD player încorporat în televizor. Acest lucru vă va permite să vă redați DVD-urile fără alte echipamente. Formatele DVD compatibile sunt DVD, CD, CDR, CDRW, DVD+/- R, DVD+/- RW, VCD și SVCD.
 • 📺 Design excelent📺: Supersonic HDTV este un televizor elegant, care va fi o completare excelentă pentru camera dvs. de zi. Cu designul său cu luneta subțire, Se poate potrivi în locuri mai mici, pe care alte televizoare pur și simplu nu le pot monta! Acest televizor vă va permite să economisiți spațiu pe podea și să îl amplasați aproape oriunde doriți.
 • 🔌Intrări și ieșiri 🔌: Televizorul dvs. conține porturi HDMI, USB și AC. Această caracteristică vă permite să folosiți în mod liber Firestick sau un hardware similar pentru a naviga pe mii de canale și aplicații precum Netflix, Hulu, HBO, Showtime și multe altele. Terminalele compatibile de intrare sunt HDMI, VGA, RF, USB, PC Audio, CVBS și Audio L/R.
 • 🖥️ INTRARE PC 🖥️: Această funcție vă permite să folosiți televizorul ca monitor de calculator. Pur și simplu conectați un cablu HDMI și selectați setarea potrivită. Astfel, televizorul va deveni un monitor de PC! Dimensiunea ecranului și rezoluția acestuia permit o experiență excelentă la PC.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 3312EKzUQB3L

ASA Jensen JTV1917DVDC Televizor LCD de 19'' inch cu DVD player încorporat, alimentare DC

 • JENSEN...SINGURA marcă de televizoare concepute, proiectate, testate & construite exclusiv pentru aplicații over-the-road
 • Alimentarea cu 12V DC, Panou LCD wide 16:9 de înaltă performanță, rezoluție 1366 x 768, 16. 7 milioane de culori, tuner HDTV (ASTC) integrat
 • Pregătit pentru HD (1080p, 720p, 480p), model de montare VESA 75mm x 75mm
 • Telecomandă wireless cu funcție completă inclusă
 • Cablu adaptor pentru țigară de 12VDC inclus, adaptor de alimentare 110VAC AC/DC inclus

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 441k86r5n9CL

Semnal liber TV Transit 28' 12 Volt DC Powered LED Flat Screen HDTV cu ecran plat cu DVD Player integrat pentru RV Camper și utilizare mobilă

Vezi pretul Emag

Bestseller No. 551+BVePG8VL

Furrion Sense 32' 12-Volt 12-Volt HD LED RV TV cu Stereo și Soundbar încorporat - FDHK32V1A

 • CALITATE HD: Ecranul de înaltă definiție 720p oferă o imagine și o experiență de vizionare captivantă, în timp ce tehnologia Direct Lit oferă o imagine mai clară și mai clară, cu detalii și contrast fantastic. Bucurați-vă de culori vibrante și de o calitate excepțională a imaginii cu o rezoluție de 1366 x 768, rată de reîmprospătare de 60 Hz, unghiuri largi de vizualizare de 178 de grade, rată de reîmprospătare de 6,5 ms, luminozitate de 180cd/m2 și raport de contrast de 3000:1.
 • STEREO INTEGRAT & SOUNDBAR: Ascultați mai multe surse audio în același timp, datorită sistemului stereo integrat cu control independent pe 2 zone și amplificator cu 4 canale. Bara de sunet încorporată oferă un sunet mai bogat și mai nuanțat și, fără a fi nevoie să cumpărați difuzoare externe, veți economisi spațiu în interiorul rulotei dvs. Acum vă puteți bucura de muzica dvs. preferată în timp ce altcineva se uită la un film.
 • DURABIL &; FIABIL (FĂCUT PENTRU VR) : Furrion Sense este creat cu tehnologiile Furrion VibrationSmart și ClimateSmart, brevetate de Furrion, asigurând funcționalitate indiferent dacă rulota este parcată sau călătorește pe teren accidentat. VibrationSmart previne deteriorarea cauzată de șocuri cu suporturi de perete cu cadru metalic pentru aplicații mobile. Componentele ClimateSmart, sigilate cu silicon, protejează împotriva deteriorărilor cauzate de temperaturile scăzute și umiditatea mai ridicată.
 • CONECTIVITATE: Blutooth 4.2 pentru streaming audio wireless și HDMI frontal pentru conectarea echipamentelor video externe sau de jocuri. Suportă 3 intrări HDMI, ieșire audio LR, intrare pentru antenă (RF), intrare AV compozit, intrare USB, ieșire de alimentare USB și AV-IN pentru bara de sunet.
 • AMBALAT CU CARACTERISTICI SUPLIMENTARE: Child Lock, Smartlink (HDMI CEC), Intrare Sursă 1080P, 3 Limbi acceptate (engleză, spaniolă, franceză), Acordare automată, Programare canale favorite, Timer On/Off, Decoder Dolby Digital & Sistem Surround cu echilibru Bass/Treble, 4 moduri de sunet și multe altele.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 641JF0UQeovL

Semnal gratuit TV Transit 32' 12 Volt DC Powered LED Flat Screen HDTV pentru RV Camper și utilizare mobilă

 • Televizor LED mobil de înaltă performanță de 32 inch - Obțineți o calitate a imaginii HD de la acest superb televizor de 12 volți alimentat în curent continuu cu o rezoluție de 1366 x 768. Ingineria revoluționară are ca rezultat un televizor ușor cu răspuns audio dinamic și circuite avansate de reducere a zgomotului.
 • Televizorul cu ecran plat pentru rulote, ușor de instalat și versatil - Conexiune simplă de 12 V. 3 intrări HDMI. Poate fi utilizat și acasă prin conversia la curent alternativ cu ajutorul adaptorului de alimentare 1260 Power Brick inclus.
 • Televizorul perfect pentru rulote, rulote, rulote și multe altele - Televizorul cu ecran plat Transit de 32 de inci cu alimentare de 12 volți este ideal și pentru mașini și camioane. Cu o imagine de înaltă rezoluție de la o linie de televizoare mobile, acesta merge acolo unde alte televizoare mobile nu îndrăznesc să meargă!
 • Opțiuni de montare a televizorului cu ecran plat - Poate fi montat pe perete sau așezat pe o masă cu suportul inclus, ceea ce îl face potrivit atât pentru călătorii, cât și pentru uz casnic.
 • Liniște sufletească a produsului cu asistența Free Signal TV - Nu numai că sunteți acoperit de o garanție de înlocuire completă de 1 an, dar experții de la Free Signal TV pentru asistență tehnică sunt, de asemenea, disponibili pentru a vă ajuta cu întrebări sau sfaturi de configurare.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 751FGtoM7TQL

Supersonic SC-1312 Televizor HD LED cu ecran lat de 13,3' și DVD player încorporat

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 851Z7N5Gr-KS

Insignia NS-24DF310NA21 Televizor Smart HD 720p de 24 inch Insignia NS-24DF310NA21 de 24 inch - Fire TV

 • Telecomandă vocală cu Alexa: Folosiți vocea pentru a viziona televizorul în direct, a lansa aplicații, a căuta titluri, a reda muzică, a comuta intrările, a controla dispozitive inteligente pentru casă și multe altele.
 • Divertisment la nesfârșit: Urmăriți peste 500.000 de filme și episoade TV în streaming cu acces la zeci de mii de canale, aplicații și abilități Alexa.
 • Accesați conținutul dvs. preferat: Fire TV integrează fără probleme televiziunea în direct pe calea aerului și canalele de streaming pe un ecran de pornire unificat.
 • Televizor inteligent cu acces la servicii de streaming pentru nenumărate opțiuni de divertisment: Transmiteți emisiuni, filme, jocuri și multe altele cu aplicațiile integrate ale televizorului.
 • Articolul sosește într-un ambalaj care dezvăluie ceea ce se află în interior și nu poate fi ascuns.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 941IKcswt-BS

SAMSUNG M5 Series 32-Inch FHD 1080p Smart Monitor & Streaming TV (Tuner-Free), Netflix, HBO, Prime Video și multe altele, Apple Airplay, Bluetooth, difuzoare încorporate, telecomandă inclusă (LS32AM500NNXZA)

 • CONECTIVITATE MOBILĂ: Wireless DeX deblochează o experiență completă pe PC. Folosiți aplicațiile de productivitate mobilă, cum ar fi conferințe video, documente și browsere, doar prin intermediul monitorului și al telefonului
 • SMART HUB: Binge watching a devenit și mai ușor. Accesați o mulțime de aplicații de divertisment, cum ar fi Netflix, YouTube și HBO
 • ACCES DE LA DISTANȚĂ: Lucrați fără probleme de oriunde. Stimulează-ți productivitatea cu funcțiile de acces la distanță
 • IMAGINE ADAPTABILĂ: Imagine senzațională, zi sau noapte. Lumina înconjurătoare este detectată de un senzor pentru a ajusta automat luminozitatea cu Adaptive Picture
 • VEDERE ULTRALARĂ A JOCULUI: Fiți cu ochii pe victorie. Reglați ecranul la 21:9 pentru a descoperi zonele ascunse în scenele de joc cu Ultrawide Game View

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 1051GdqGJQ3mL

RecPro RV TV 28' 720p HD 12v DC sau 120v AC 3X porturi HDMI Tuner încorporat pentru posturi locale

 • Funcționează pe 12v DC sau 120v AC folosind adaptoarele de alimentare incluse
 • Cu o rezoluție nativă de 1366*768, acest televizor acceptă semnale video de până la 1080p. Acest dispozitiv nu acceptă semnale 4k.
 • Tunerul TV digital încorporat vă permite să urmăriți posturile TV locale, indiferent unde vă poartă călătoriile.

Vezi pretul Emag