12V DC Dual Battery Isolator

Top 4 Cel mai bun izolator de baterie dublă de 12V DC în 2024 Review

 1. Blue Sea Add-a-Battery 120A - Cel mai bun 12V DC Dual- Battery Isolator cu întrerupător
 2. WirthCo Battery Doctor 150A - Cel mai versatil 12V DC Dual Battery Isolator
 3. KeyLine Chargers 140A - Cel mai bun kit complet de 12V DC Dual Battery Isolator
 4. JayCorp True Smart 140A - Cel mai bun izolator simplu de 12V DC Dual Battery Isolator

1 Blue Sea Add- a-Battery 120A - Cel mai bun izolator cu două baterii de 12V DC cu întrerupător

Add-a-Battery poate acționa atât ca un întrerupător de pornire/oprire, cât și pentru a gestiona comutarea și încărcarea a două baterii de la o singură sursă de încărcare. Acest sistem poate fi utilizat atât la mașini, cât și la bărci pentru a oferi acea rezervă foarte importantă.

Pachetul este format dintr-un întrerupător și o unitate de izolare separate. Întrerupătorul în sine este un cadran rotativ mare cu etichetare clară. Opțiunile includ OFF (oprit) cu săgeata îndreptată direct în sus, ON (pornit) îndreptat spre dreapta și combinat îndreptat în jos.

Circuit automat de releu...

Datorită releului de încărcare de 12/24V DC 120A, bateriile se combină automat în timpul încărcării. De asemenea, acesta va izola automat bateriile în timpul pornirii motorului și atunci când nu există încărcare.

Datorită acestei tehnologii, sarcina dintre două baterii poate fi partajată mai eficient decât izolatoarele standard. Acum comutarea poate fi simplificată, motorul izolat și circuitele adăpostite.

Componente de calitate...

Se folosesc știfturi de cupru stanat pentru a oferi conductivitate maximă. În plus, acest lucru ajută la prevenirea coroziunii. Perfect pentru utilizarea fie la un vehicul 4x4, fie la o barcă, deoarece sunt adesea expuse la diverse elemente și medii.

După ce instalarea este finalizată, tot ce trebuie să faceți este să comutați bateria pe ON când ajungeți și pe OFF când plecați. Calitatea construcției și instrucțiunile ușor de urmat incluse cu acest dispozitiv îl fac o investiție demnă de luat în seamă.


Best-12V-DC-Dual-Battery-Isolator
Evaluarea noastră:81-AL2%2BwQiL(4.8 / 5)

Vezi pretul Emag

Pro

 • Întrerupător inclus.
 • Detectare automată a încărcării.
 • Calitate ridicată a construcției.

Contra

 • Necesită cablare, siguranțe și împământare.
 • Necesită câteva ore pentru instalare.

2 WirthCo Battery Doctor 150A - Cel mai versatil izolator dublu de baterii de 12V DC

Pentru următorul produs, avem acest izolator fabricat de WirthCo numit Battery Doctor. Spre deosebire de Add-a-Battery, acest produs este un izolator de sine stătător și nu include un comutator.

Acest controler de ultimă generație, complet automat, cu două baterii, este potrivit pentru orice vehicul care necesită o baterie auxiliară. Unitatea în sine este potrivit de mică și ușoară, ceea ce o face ușor de instalat și montat într-un loc convenabil.

Multifuncționalitate...

Cu o singură apăsare a butonului de anulare/reinițializare, bateriile trec din modul principal în cel auxiliar. Bateriile se angajează apoi în modul paralel, combinându-și puterea, perfect pentru situațiile în care este necesară pornirea în regim de salt.

Angajarea tehnologiei electronice de control al comutării permite încărcarea a două baterii de la un singur alternator. Cea de-a doua baterie primește o încărcare de la alternator, în timp ce bateria de pornire rămâne izolată.

Potrivit pentru o gamă largă de vehicule...

Fiind rezistent la apă înseamnă că acest izolator este potrivit atât pentru aplicații marine, cât și pentru vehicule off-road 4WD. Oferind un grad de rezistență IP62, asigură protecție atât împotriva apei, cât și a prafului.

Pentru a vă ajuta la instalare, este inclus un suport de montare. Există, de asemenea, protecție încorporată împotriva supracurentului și a supratensiunii, ceea ce face ca izolatorul să fie potrivit pentru vehiculele cu sisteme electronice sensibile. Acest izolator este potrivit pentru aproape orice vehicul.


image
Evaluarea noastră:81b8icZs55L(4,5 / 5)

Vezi pretul Emag

Pros

 • Rezistență la apă și praf IP62.
 • Suport de montare inclus.
 • Protecție la supracurent și la supratensiune.

Contra

 • Probleme de compatibilitate cu sistemele solare.
 • Lumina indicatoare are nevoie de mult timp pentru a se stinge.

3 KeyLine Chargers 140A - Cel mai bun kit complet de izolator dublu pentru baterii de 12V DC

Acest izolator de la KeyLine numit Chargers vine cu tot ce aveți nevoie pentru instalare. În pachet, primiți un releu, un cablu roșu de 6 metri (20 picioare), un cablu negru de 6 metri (20 picioare), o pereche de terminale pozitive din alamă, un terminal negativ din alamă, urechi și termocontracție.

Datorită programării de ultimă generație, vi se va oferi o performanță optimă cu zero sacrificii. Designul foarte mic permite ca acest izolator să fie montat aproape oriunde, inclusiv sub capota vehiculului dumneavoastră.

Poate face față la aproape orice...

Izolatorul este bine fixat cu un sistem de montare cu patru șuruburi și o pernă acoperită cu silicon. Acest lucru oferă cea mai bună protecție împotriva vibrațiilor. Perfect pentru utilizarea într-un 4x4 care se deplasează frecvent chiar și pe cele mai accidentate terenuri.

O clasificare IP65 rezistentă la apă și praf permite deplasarea aproape oriunde. Ploaia, noroiul, praful, murdăria și chiar nisipul nu reprezintă o problemă și nu vor afecta performanța. Indiferent unde mergeți, KeyLine va performa alături de dumneavoastră.

Ușor de instalat...

Simplu ca un fir de alimentare înăuntru, un fir de alimentare afară. Mai simplu de atât nu se poate. Acest izolator este potrivit pentru utilizare într-o gamă largă de aplicații. Poate fi utilizat pentru ATV-uri, bărci, rulote, rulote, rulote, vehicule de teren și multe altele.

Kitul este livrat cu instrucțiuni ușor de citit și infailibile. Oricine are cunoștințe de bază de cablare poate avea acest instalat în aproximativ 15 minute, chiar dacă folosiți energia solară ca sursă suplimentară de energie.


image
Evaluarea noastră:81cXd5TX4FL(4.6 / 5)

Vezi pretul Emag

Pro

 • Tot ce aveți nevoie pentru o instalare completă.
 • Instrucțiuni ușor de urmărit.
 • Rezistență la apă și la praf conform standardului IP65.

Dezavantaje

 • Nu există comutator de resetare sau de anulare.

4 JayCorp True Smart 140A - Cel mai bun izolator simplu de 12 V DC cu două baterii

Ultimul model pe care îl avem pentru dumneavoastră este True Smart de la JayCorp. Este ultra-simplu, dar totuși avansat din punct de vedere tehnologic. VSR (voltage sensitive ready), acest izolator este gata de utilizare în orice 4WD, barcă, RV sau orice altă zonă, fiind necesară o baterie suplimentară.

În pachet, primiți unitatea de izolare, câteva elemente de montare și o broșură de instrucțiuni. Conexiunile se fac în partea din spate a dispozitivului, iar acesta este suficient de compact pentru a fi montat aproape oriunde.

Arată simplu, se comportă inteligent...

Deși pare foarte simplu, izolatorul va detecta ambele baterii. Dacă una dintre ele primește o încărcare, va permite încărcarea ambelor. În momentul în care nu mai primește curent, le va izola.

Acesta nu este un izolator de modă veche, care folosește diode pentru a reduce cantitatea de curent și necesită radiatoare mari. În schimb, se folosește un releu care se poate deschide și închide fără pierderi de energie din cauza rezistenței interne.

Și asta nu e tot...

Când motorul este în funcțiune, sursa de încărcare a acestuia crește tensiunea bateriei de pornire. Izolatorul se cuplează și conectează cele două baterii pentru a se încărca simultan. Lumina LED încorporată se aprinde apoi în albastru.

Odată ce toată tensiunea scade, izolatorul se va dezactiva, iar LED-ul albastru se va stinge. Acest lucru indică faptul că bateriile sunt separate, împiedicând astfel ca bateria de pornire să se golească prin utilizarea energiei de la cea de-a doua baterie.


image
Evaluarea noastră:71uxDXnTRpL(4,7 / 5)

Vezi pretul Emag

Avantaje

 • Design simplu și compact.
 • Accesorii de montare incluse.
 • Opțiune accesibilă.

Dezavantaje

 • Dimensiunile mici împiedică utilizarea firelor de calibru mai mare.
 • Fără rezistență la apă sau praf.

Cel mai bun ghid de cumpărături pentru izolator dublu de baterie de 12V DC

image

Tocmai am analizat patru versiuni foarte diferite de izolatoare excelente care se află în prezent pe piață. Fiecare dintre aceste produse este capabilă să regleze și să protejeze alimentarea unei a doua baterii. Și toate acestea pot fi utilizate într-o varietate de aplicații.

Dar care dintre aceste produse se va potrivi cel mai bine nevoilor dumneavoastră? În continuare, vom compara punctele forte și punctele slabe ale fiecăruia dintre aceste produse pentru a vă asigura că luați cea mai bună decizie odată cu achiziția dumneavoastră.

Care vehicul?

Cele mai multe dintre aceste produse pot fi instalate în aproape orice barcă sau vehicul. Cu toate acestea, unele se vor potrivi anumitor tipuri de vehicule mai bine decât altele. Evident, dacă veți instala într-o ambarcațiune maritimă, veți dori ceva rezistent la apă.

Toate, cu excepția JayCorp, oferă rezistență la apă. KeyLine oferă cea mai mare rezistență nominală, însă cu certificare IP65. Blue Sea include, de asemenea, un întrerupător pentru a întrerupe complet alimentarea cu energie.

Planificarea instalării

Dimensiunea și forma izolatorului vor avea un impact semnificativ asupra locului în care poate fi montat. Dacă doriți să instalați izolatorul sub capota vehiculului dumneavoastră, de exemplu, ceva mai compact va fi mai ușor.

Unul dintre cele mai compacte izolatoare este JayCorp True Smart. Este ușor de instalat; cu toate acestea, îi lipsește clasificarea de rezistență la apă și praf. Cu o aplicare rapidă de silicon, acest lucru poate fi însă ușor de rectificat.

Dacă, până acum, încă vă este greu să vă decideți asupra produsului pe care să îl alegeți, rămâneți pe aproape. În continuare, vă vom dezvălui care este alegerea noastră pentru cel mai bun izolator de baterie dublă de 12V în general și de ce. Dar înainte de asta...

Căutați mai multe produse superbe pentru a gestiona instalațiile electrice?

81cXd5TX4FL

Dacă da, vă recomandăm să vă uitați la cele mai bune recenzii despre cele mai bune baterii de rezervă, la cea mai bună recenzie despre cele mai bune protecții de perete împotriva supratensiunilor și la cele mai bune recenzii despre cel mai bun monitor de electricitate pentru cea mai bună gestionare electrică pentru casă și afaceri în 2024.

Și când vine vorba de adaptoare, cabluri și alte articole la îndemână pe care să le păstrați în preajmă, poate doriți să consultați și cele mai bune cabluri magnetice de încărcare USB, cea mai bună recenzie a celor mai bune transmițătoare și receptoare HDMI fără fir, cea mai bună recenzie a celui mai bun adaptor HDMI în unghi drept, cea mai bună recenzie a celor mai bune încărcătoare solare sau cea mai bună recenzie a celor mai bune tunuri USB HDTV?

Înapoi la cele mai bune izolatoare de baterii duble de 12V...

Deci, care este cel mai bun izolator de baterii duble de 12V DC?

Pentru a decide ce produs merită titlul de cel mai bun, am luat în considerare următoarele. Acesta trebuie să aibă performanțe bune, să ofere caracteristici utile și să reprezinte o valoare excelentă. Cel care considerăm că îndeplinește toate aceste cerințe în cel mai înalt grad este...

KeyLine Chargers 140A

Se comportă exact așa cum ar trebui, oferă rezistență la apă, praf și vibrații și vine complet cu tot ce aveți nevoie.

Încărcare plăcută!