12v tv dvd combo

Top 10 Top 10 evaluat 12v tv dvd combo în 2024

Cel mai bine vândut nr. 1312EKzUQB3L

ASA Jensen JTV1917DVDC 19' Inch LCD TV cu DVD Player încorporat, DC Power

 • JENSEN...SINGURA marcă de televizoare concepute, proiectate, testate & construite exclusiv pentru aplicații de drumuri
 • 12V DC Power, Panou LCD de înaltă performanță 16:9, rezoluție 1366 x 768, 16. 7 milioane de culori, tuner HDTV (ASTC) integrat
 • Pregătit pentru HD (1080p, 720p, 480p), model de montare VESA 75mm x 75mm
 • Telecomandă wireless cu funcție completă inclusă
 • Cablu adaptor pentru țigară de 12VDC inclus, adaptor de alimentare 110VAC AC/DC inclus

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 251O8prBubEL

Westinghouse WD24HB6101 Televizor HD LED Combo DVD Combo de 24 de inch (reînnoit)

 • DVD player încorporat. Perfect pentru bucătării, camera copiilor, RV (Funcționează cu prize de 12V)
 • Rezoluție 720p pentru imagini HD de calitate Urmăriți emisiunile TV și DVD-urile în înaltă definiție.
 • Oferă o imagine Full HD luminoasă, clară și vie, perfectă pentru vizionarea de sport, filme, emisiuni sau pentru a vă juca pe consola de jocuri.
 • Acest model este echipat cu toate conectivitățile necesare pentru a utiliza dispozitivul dvs. preferat de streaming! Oferă conectivitate HDMI, USB, VGA, Digital TV Tuner
 • Cipul V încorporat vă permite să blocați conținutul în funcție de ratingul programelor și să verificați ratingurile programelor necunoscute.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 3515-AxlGAlL

SuperSonic SC-2412 LED Widescreen HDTV & Monitor 24', DVD Player încorporat cu intrare HDMI, USB, SD și AC/DC: DVD/CD/CDR Rezoluție înaltă și reducere digitală a zgomotului

 • 📺 DETALII HD 📺: Supersonic HDTV vă oferă o calitate a imaginii de 1080p pentru detalii și contrast uimitoare. Cu o rezoluție de 1366*768, fiecare detaliu poate fi văzut. Culorile proiectate de monitor conțin un spectru de culori vibrante. Acest televizor are reducere digitală a zgomotului și mai multe moduri de imagine, cum ar fi Standard, Dynamic și multe altele; Acest lucru vă oferă cea mai bună experiență de vizionare!
 • 📀 DVD PLAYER ÎNCORPORAT 📀: Supersonic HDTV vine echipat cu un DVD player încorporat în televizor. Acest lucru vă va permite să vă redați DVD-urile fără alte echipamente. Formatele DVD compatibile sunt DVD, CD, CDR, CDRW, DVD+/- R, DVD+/- RW, VCD și SVCD.
 • 📺 Design excelent📺: Supersonic HDTV este un televizor elegant, care va fi o completare excelentă pentru camera dvs. de zi. Cu designul său cu luneta subțire, Se poate potrivi în locuri mai mici, pe care alte televizoare pur și simplu nu le pot monta! Acest televizor vă va permite să economisiți spațiu pe podea și să îl amplasați aproape oriunde doriți.
 • 🔌Intrări și ieșiri 🔌: Televizorul dvs. conține porturi HDMI, USB și AC. Această caracteristică vă permite să folosiți în mod liber Firestick sau un hardware similar pentru a naviga pe mii de canale și aplicații precum Netflix, Hulu, HBO, Showtime și multe altele. Terminalele compatibile de intrare sunt HDMI, VGA, RF, USB, PC Audio, CVBS și Audio L/R.
 • 🖥️ INTRARE PC 🖥️: Această funcție vă permite să folosiți televizorul ca monitor de calculator. Pur și simplu conectați un cablu HDMI și selectați setarea potrivită. Astfel, televizorul va deveni un monitor de PC! Dimensiunea ecranului și rezoluția acestuia permit o experiență excelentă la PC.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 441k86r5n9CL

Semnal gratuit TV Transit 28' 12 Volt DC Powered LED Flat Screen HDTV cu ecran plat cu DVD Player integrat pentru RV Camper și utilizare mobilă

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 541HXXn7zivS

SAMSUNG 32' M7 Smart Monitor & Streaming TV, 4K UHD, Imagine adaptivă, Vedere Ultrawide pentru jocuri, Urmăriți Netflix, HBO, Prime Video, Apple Airplay, Alexa, Difuzoare încorporate, Telecomandă, USB-C, LS32AM702UNXZA, Negru

 • Conectivitate mobilă: Wireless DeX deblochează o experiență completă de PC, fără un computer; Utilizați aplicațiile de productivitate mobilă, cum ar fi conferințe video, documente și browsere, doar prin intermediul monitorului inteligent și al telefonului
 • Smart Hub: Urmăriți o mulțime de aplicații de divertisment, cum ar fi Netflix, YouTube și HBO, fără a porni PC-ul sau laptopul; Telecomanda și difuzoarele încorporate simplifică timpul de relaxare
 • PC pe ecran: Lucrați fără un PC cu Microsoft Office 365 instalat sau prin acces de la distanță la computerul dvs. de birou
 • Imagine adaptivă: Imagine senzațională, zi sau noapte; Lumina din jur este detectată de un senzor pentru a ajusta automat luminozitatea cu Adaptive Picture
 • Vizualizare Ultrawide Game View: Fiți cu ochii pe victorie; Jucătorii pot ajusta ecranul la 21:9 și pot descoperi zone ascunse în scenele de joc cu Ultrawide Game View

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 6312EKzUQB3L

Jensen JTV1917DVDC Televizor LED LCD RV de 19'' inch cu DVD player încorporat, panou LCD wide 16:9 de înaltă performanță, rezoluție 1366 x 768, tuner HDTV (ATSC) integrat, HDTV Ready (1080p, 720p, 480p), 12V DC

 • 12V DC Power, Panou LCD wide 16:9 de înaltă performanță
 • Rezoluție 1366 x 768, 16. 7 milioane de culori, tuner HDTV (ASTC) integrat, HD ready (1080p, 720p, 480p)
 • Model de montare VESA 75mm x 75mm
 • Telecomandă wireless cu funcție completă inclusă, suport de masă inclus
 • Adaptor de alimentare 110VAC AC/DC inclus

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 751XETMEZ2iS

Hisense 43A6G Televizor inteligent Android Smart TV 4K Ultra HD de 43 inchi cu compatibilitate Alexa (model 2024)

 • 4K Ultra HD: fratele mai mare și mai arătos al lui 1080p. Are o rezoluție de patru ori mai mare decât un ecran Full HD obișnuit, împreună cu 8,3 milioane de pixeli și o matrice completă de iluminare din spate cu LED-uri, creând o imagine mai clară și mai colorată.
 • Dolby Vision HDR și HDR10: Tehnologie cinematografică pentru casa ta. Vorbim despre mai multe detalii în umbre, lumini vizibil mai clare și culori mult mai vibrante. Atât de bune, încât este un produs HDR certificat de Dolby Laboratories.
 • Mod de joc cu latență redusă automată: Cine vrea să își ajusteze setările televizorului pentru jocuri? Nu noi și bănuim că nici tu. Din fericire, Auto Low Latency Mode face totul pentru tine. Astfel încât să obțineți automat un joc fluid și neîntrerupt. Fără lag fără niciun efort.
 • Android TV: Personalizați-vă ecranul de pornire Android TV pentru a afișa aplicațiile, emisiunile și filmele preferate. Porniți cel mai recent episod, reluați de unde ați rămas sau treceți la o nouă emisiune din aplicația dvs. preferată în cel mai scurt timp.
 • Google Assistant: Apăsați butonul Google Assistant de pe telecomandă pentru a face mai multe lucruri pe televizorul dvs. cu ajutorul vocii. Cereți-i lui Google să caute cel mai recent blockbuster, să transmită emisiuni sau să deschidă jocuri multiplayer. Cereți-i să atenueze luminile prin conectarea dispozitivelor inteligente din casă. Gestionați sarcinile și consultați-vă calendarul. Sau puneți-i întrebări și vedeți răspunsurile pe televizor.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 851+BVePG8VL

Furrion Sense 32' 12-Volt HD LED RV TV cu LED cu stereo și soundbar încorporat - FDHK32V1A

 • CALITATE HD: Ecranul de înaltă definiție 720p oferă o imagine și o experiență de vizionare captivantă, în timp ce tehnologia Direct Lit oferă o imagine mai clară și mai clară, cu detalii și contrast fantastice. Bucurați-vă de culori vibrante și de o calitate excepțională a imaginii cu o rezoluție de 1366 x 768, rată de reîmprospătare de 60 Hz, unghiuri largi de vizualizare de 178 de grade, rată de reîmprospătare de 6,5 ms, luminozitate de 180cd/m2 și raport de contrast de 3000:1.
 • STEREO INTEGRAT & SOUNDBAR: Ascultați mai multe surse audio în același timp, datorită sistemului stereo integrat cu control independent pe 2 zone și amplificator cu 4 canale. Bara de sunet încorporată oferă un sunet mai bogat și mai nuanțat și, fără a fi nevoie să cumpărați difuzoare externe, veți economisi spațiu în interiorul rulotei dvs. Acum vă puteți bucura de muzica dvs. preferată în timp ce altcineva se uită la un film.
 • DURABIL &; FIABIL (FĂCUT PENTRU VR) : Furrion Sense este creat cu tehnologiile Furrion VibrationSmart și ClimateSmart, brevetate de Furrion, asigurând funcționalitate indiferent dacă rulota este parcată sau călătorește pe teren accidentat. VibrationSmart previne deteriorarea cauzată de șocuri cu suporturi de perete cu cadru metalic pentru aplicații mobile. Componentele ClimateSmart, sigilate cu silicon, protejează împotriva deteriorărilor cauzate de temperaturile scăzute și umiditatea mai ridicată.
 • CONECTIVITATE: Blutooth 4.2 pentru streaming audio wireless și HDMI frontal pentru conectarea echipamentelor video externe sau de jocuri. Suportă 3 intrări HDMI, ieșire audio LR, intrare pentru antenă (RF), intrare AV compozit, intrare USB, ieșire de alimentare USB și AV-IN pentru bara de sunet.
 • AMBALAT CU CARACTERISTICI SUPLIMENTARE: Child Lock, Smartlink (HDMI CEC), Intrare Sursă 1080P, 3 Limbi acceptate (engleză, spaniolă, franceză), Acordare automată, Programare canale favorite, Timer On/Off, Decoder Dolby Digital & Sistem Surround cu echilibru Bass/Treble, 4 moduri de sunet și multe altele.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 941JF0UQeovL

Semnal gratuit TV Transit 32' 12 Volt DC Powered LED Flat Screen HDTV pentru RV Camper și utilizare mobilă

 • Televizor LED mobil de înaltă performanță de 32 inch - Obțineți o calitate a imaginii HD de la acest superb televizor de 12 volți alimentat în curent continuu cu o rezoluție de 1366 x 768. Ingineria revoluționară are ca rezultat un televizor ușor cu răspuns audio dinamic și circuite avansate de reducere a zgomotului.
 • Televizorul cu ecran plat pentru rulote, ușor de instalat și versatil - Conexiune simplă de 12 V. 3 intrări HDMI. Poate fi utilizat și acasă prin conversia la curent alternativ cu ajutorul adaptorului de alimentare 1260 Power Brick inclus.
 • Televizorul perfect pentru rulote, rulote, rulote și multe altele - Televizorul cu ecran plat Transit de 32 de inci cu alimentare de 12 volți este ideal și pentru mașini și camioane. Cu o imagine de înaltă rezoluție de la o linie de televizoare mobile, acesta merge acolo unde alte televizoare mobile nu îndrăznesc să meargă!
 • Opțiuni de montare a televizorului cu ecran plat - Poate fi montat pe perete sau așezat pe o masă cu suportul inclus, ceea ce îl face potrivit atât pentru călătorii, cât și pentru uz casnic.
 • Liniște sufletească a produsului cu asistența Free Signal TV - Nu numai că sunteți acoperit de o garanție de înlocuire completă de 1 an, dar experții de la Free Signal TV pentru asistență tehnică sunt, de asemenea, disponibili pentru a vă ajuta cu întrebări sau sfaturi de configurare.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1041WtcWbZTrL

Supersonic Sc-2412 24 1080p Led Tv/dvd combinat, Ac/dc compatibil cu Rv/barcă

Vezi pretul Emag