12v tv dvd combo pentru rv

Top 10 Cel mai bun combo 12v tv dvd pentru rv în 2024

Cel mai bine vândut nr. 1515-AxlGAlL

SuperSonic SC-2412 LED Widescreen HDTV & Monitor 24', DVD Player încorporat cu HDMI, USB, SD și intrare AC/DC: DVD/CD/CDR Rezoluție înaltă și reducere digitală a zgomotului

 • 📺 DETALII HD 📺: Supersonic HDTV vă oferă o calitate a imaginii de 1080p pentru detalii și contrast uimitoare. Cu o rezoluție de 1366*768, fiecare detaliu poate fi văzut. Culorile proiectate de monitor conțin un spectru de culori vibrante. Acest televizor are reducere digitală a zgomotului și mai multe moduri de imagine, cum ar fi Standard, Dynamic și multe altele; Acest lucru vă oferă cea mai bună experiență de vizionare!
 • 📀 DVD PLAYER ÎNCORPORAT 📀: Supersonic HDTV vine echipat cu un DVD player încorporat în televizor. Acest lucru vă va permite să vă redați DVD-urile fără alte echipamente. Formatele DVD compatibile sunt DVD, CD, CDR, CDRW, DVD+/- R, DVD+/- RW, VCD și SVCD.
 • 📺 Design excelent📺: Supersonic HDTV este un televizor elegant, care va fi o completare excelentă pentru camera dvs. de zi. Cu designul său cu luneta subțire, Se poate potrivi în locuri mai mici, pe care alte televizoare pur și simplu nu le pot monta! Acest televizor vă va permite să economisiți spațiu pe podea și să îl amplasați aproape oriunde doriți.
 • 🔌Intrări și ieșiri 🔌: Televizorul dvs. conține porturi HDMI, USB și AC. Această caracteristică vă permite să folosiți în mod liber Firestick sau un hardware similar pentru a naviga pe mii de canale și aplicații precum Netflix, Hulu, HBO, Showtime și multe altele. Terminalele compatibile de intrare sunt HDMI, VGA, RF, USB, PC Audio, CVBS și Audio L/R.
 • 🖥️ INTRARE PC 🖥️: Această funcție vă permite să folosiți televizorul ca monitor de calculator. Pur și simplu conectați un cablu HDMI și selectați setarea potrivită. Astfel, televizorul va deveni un monitor de PC! Dimensiunea ecranului și rezoluția acestuia permit o experiență excelentă la PC.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 2312EKzUQB3L

ASA Jensen JTV1917DVDC Televizor LCD de 19'' inch cu DVD player încorporat, alimentare DC

 • JENSEN...SINGURA marcă de televizoare concepute, proiectate, testate & construite exclusiv pentru aplicații over-the-road
 • Alimentarea cu 12V DC, Panou LCD wide 16:9 de înaltă performanță, rezoluție 1366 x 768, 16. 7 milioane de culori, tuner HDTV (ASTC) integrat
 • Pregătit pentru HD (1080p, 720p, 480p), model de montare VESA 75mm x 75mm
 • Telecomandă wireless cu funcție completă inclusă
 • Cablu adaptor pentru țigară de 12VDC inclus, adaptor de alimentare 110VAC AC/DC inclus

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 341k86r5n9CL

Free Signal TV Transit 28' 12 Volt DC Powered LED Flat Screen HDTV cu ecran plat de 12 volți, cu DVD Player integrat pentru rulote RV Camper și utilizare mobilă

Vezi pretul Emag

Bestseller No. 441JF0UQeovL

Free Signal TV Transit 32' 12 Volt DC Powered LED Flat Screen HDTV pentru rulote RV Camper și utilizare mobilă

 • Televizor LED mobil de înaltă performanță de 32 inch - Obțineți o calitate a imaginii HD de la acest televizor superb de 12 volți alimentat în curent continuu, cu o rezoluție de 1366 x 768. Ingineria revoluționară are ca rezultat un televizor ușor cu răspuns audio dinamic și circuite avansate de reducere a zgomotului.
 • Televizorul cu ecran plat pentru rulote, ușor de instalat și versatil - Conexiune simplă de 12 V. 3 intrări HDMI. Poate fi utilizat și acasă prin conversia la curent alternativ cu ajutorul adaptorului de alimentare 1260 Power Brick inclus.
 • Televizorul perfect pentru rulote, rulote, rulote și multe altele - Televizorul cu ecran plat Transit de 32 de inci cu alimentare de 12 volți este ideal și pentru mașini și camioane. Cu o imagine de înaltă rezoluție de la o linie de televizoare mobile, acesta merge acolo unde alte televizoare mobile nu îndrăznesc să meargă!
 • Opțiuni de montare a televizorului cu ecran plat - Poate fi montat pe perete sau așezat pe o masă cu suportul inclus, ceea ce îl face potrivit atât pentru călătorii, cât și pentru uz casnic.
 • Liniște sufletească a produsului cu asistența Free Signal TV - Nu numai că sunteți acoperit de o garanție de înlocuire completă de 1 an, dar experții de la Free Signal TV pentru asistență tehnică sunt, de asemenea, disponibili pentru a vă ajuta cu întrebări sau sfaturi de configurare.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 551+BVePG8VL

Furrion Sense 32' 12-Volt HD LED RV TV cu stereo și bară de sunet încorporate - FDHK32V1A

 • CALITATE HD: Ecranul de înaltă definiție 720p oferă o imagine și o experiență de vizionare imersivă, în timp ce tehnologia Direct Lit oferă o imagine mai clară și mai clară, cu detalii și contrast fantastice. Bucurați-vă de culori vibrante și de o calitate excepțională a imaginii cu o rezoluție de 1366 x 768, rată de reîmprospătare de 60 Hz, unghiuri largi de vizualizare de 178 de grade, rată de reîmprospătare de 6,5 ms, luminozitate de 180cd/m2 și raport de contrast de 3000:1.
 • STEREO INTEGRAT & SOUNDBAR: Ascultați mai multe surse audio în același timp, datorită sistemului stereo integrat cu control independent pe 2 zone și amplificator cu 4 canale. Bara de sunet încorporată oferă un sunet mai bogat și mai nuanțat și, fără a fi nevoie să cumpărați difuzoare externe, veți economisi spațiu în interiorul rulotei dvs. Acum vă puteți bucura de muzica dvs. preferată în timp ce altcineva se uită la un film.
 • DURABIL &; FIABIL (FĂCUT PENTRU VR) : Furrion Sense este creat cu tehnologiile Furrion VibrationSmart și ClimateSmart, brevetate de Furrion, asigurând funcționalitate indiferent dacă rulota este parcată sau călătorește pe teren accidentat. VibrationSmart previne deteriorarea cauzată de șocuri cu suporturi de perete cu cadru metalic pentru aplicații mobile. Componentele ClimateSmart, sigilate cu silicon, protejează împotriva deteriorărilor cauzate de temperaturile scăzute și umiditatea mai ridicată.
 • CONECTIVITATE: Blutooth 4.2 pentru streaming audio wireless și HDMI frontal pentru conectarea echipamentelor video externe sau de jocuri. Suportă 3 intrări HDMI, ieșire audio LR, intrare pentru antenă (RF), intrare AV compozit, intrare USB, ieșire de alimentare USB și AV-IN pentru bara de sunet.
 • AMBALAT CU CARACTERISTICI SUPLIMENTARE: Child Lock, Smartlink (HDMI CEC), Intrare Sursă 1080P, 3 Limbi suportate (engleză, spaniolă, franceză), Acordare automată, Programare canale favorite, Timer On/Off, Decoder Dolby Digital & Sistem Surround cu echilibru Bass/Treble, 4 moduri de sunet și multe altele.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 641-oNLvIk2L

Sceptre 32' 1080p FHD LED TV-DVD combo HDMI VGA USB MEMC 120, Machine Black

 • Nou în cutie. Produsul este livrat cu toate accesoriile relevante

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 751FGtoM7TQL

Supersonic SC-1312 13,3' Widescreen LED HDTV cu ecran lat și DVD player încorporat

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 8312EKzUQB3L

Jensen JTV1917DVDC Televizor LED LCD RV de 19'' inch cu DVD player încorporat, panou LCD wide 16:9 de înaltă performanță, rezoluție 1366 x 768, tuner HDTV (ATSC) integrat, HDTV Ready (1080p, 720p, 480p), 12V DC

 • 12V DC Power, Panou LCD wide 16:9 de înaltă performanță
 • Rezoluție 1366 x 768, 16. 7 milioane de culori, tuner HDTV (ASTC) integrat, HD ready (1080p, 720p, 480p)
 • Model de montare VESA 75mm x 75mm
 • Telecomandă wireless cu funcție completă inclusă, suport de masă inclus
 • Adaptor de alimentare 110VAC AC/DC inclus

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 941eDSFM35eL

Free Signal TV Transit 22' 12 Volt DC Powered LED Flat Screen HDTV pentru RV Camper și utilizare mobilă

 • Televizor LED mobil de înaltă performanță de 22 inch - Obțineți o calitate a imaginii HD de la acest televizor superb alimentat de la 12 volți DC cu rezoluție 720p. Ingineria revoluționară are ca rezultat un televizor ușor cu răspuns audio dinamic și circuite avansate de reducere a zgomotului.
 • Televizorul cu ecran plat pentru rulote, ușor de instalat și versatil - Conexiune simplă de 12 V. Intrare HDMI. Poate fi utilizat și acasă prin convertirea la curent alternativ cu ajutorul adaptorului opțional CHD 1260 Power Brick Adapter.
 • Televizorul perfect pentru rulote, rulote, rulote și multe altele - Televizorul cu ecran plat Transit de 22 inch cu alimentare de 12 volți este ideal și pentru mașini și camioane. Cu o imagine de înaltă rezoluție de la o linie de televizoare mobile, acesta merge acolo unde alte televizoare mobile nu îndrăznesc să meargă!
 • Opțiuni de montare a televizorului cu ecran plat - Poate fi montat pe perete sau așezat pe o masă cu suportul inclus, ceea ce îl face potrivit atât pentru călătorii, cât și pentru uz casnic.
 • Liniște sufletească a produsului cu asistența Free Signal TV - Nu numai că sunteți acoperit de o garanție de înlocuire completă de 1 an, dar experții de la Free Signal TV pentru asistență tehnică sunt, de asemenea, disponibili pentru a vă ajuta cu întrebări sau sfaturi de configurare.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1051PzmXdwVwL

Jensen JTV19DC HD Ready 19 Inch 12V DC RV LED TV LED cu 12V DC cu tuner HDTV (ATSC) integrat, HD Ready (1080p, 720p, 480p), 1366 x 768 Full HD, telecomandă wireless cu două funcții, Negru

 • Acesta este un produs de 12 V CC numai, este necesar un invertor de putere pentru conectarea la 120 V CA (nu este inclus), tuner HDTV (ATSC) integrat, pregătit pentru HDTV (1080p, 720p, 480p)
 • Performanță ridicată, wide 16: 9, panou LCD, 16. 7 milioane de culori, funcție JCOM cu player DVD JENSEN echipat cu HDMI (Nu este inclus)
 • Comenzi frontale convenabile, Plăci de circuite cu acoperire conformă, Carcasă metalică robustă, Structură de carcasă și puncte de montare consolidate
 • ARC (Audio Return Channel) prin HDMI, Model de montare VESA 100 mm x 100 mm
 • Telecomandă wireless cu funcție dublă (TV/DVD) inclusă (un DVD Player extern trebuie achiziționat separat). Suport de masă opțional (STDJE1914) vândut separat

Vezi pretul Emag