2 gb sd card pentru camera foto

Top 10 cele mai bune 2 din car stereo cd cu gps și bluetooth și cameră de rezervă în 2024

Sunteți în căutarea pentru top 10 bune 2 din car stereo cd cu gps și bluetooth și cameră de rezervă pe piață în 2024? După ce am evaluat și analizat în detaliu peste 92.834 de satisfacții ale clienților cu privire la top 10 cele mai bune 2 din car stereo cd cu gps și bluetooth și cameră de rezervă pe piață în 2024, am ajuns la cele mai bine cotate 10 produse de care ați putea fi interesat. Am clasificat cele mai bune branduri pornind de la Inteligență Artificială și Big Data, după cum vedeți mai jos:

Cea mai bună alegere a noastră: Android 10.0 OS Car Stereo Double Din Carplay Android Auto Head Unit Car DVD CD Player 2 Din GPS 6.2 inch Car Radio Bluetooth WiFi Suport 4K/USB/SD/OBD2/Subwoofer/4G Free Front & Rear Cameras

51bKmeDf44S51XVe2Ol4hL51l-yrOw3VL51Yi3ocaC8L41OQBbCooCL51eB3D2vErL51lGXRN0KiLimagegrey-pixel89e0f97b-e4cb-4866-afe4-783c4775589cgrey-pixel17a461fa-e079-43fa-a44f-7c0c2e778854Ratingul nostru:grey-pixel(4.8 / 5)

Vezi pretul Emag
[ad_1]

Descrierea produsului

30b05f0f-cc33-4c46-809b-0a90f421d164grey-pixel

 

Android 10.0 OS Car Stereo Double Din Carplay Android Auto Head Unit Car DVD CD Player 2 Din GPS Navigation 6. 2 inch Car Radio Bluetooth WiFi Suport 4K Video/USB/SD OBD2/Subwoofer/4G/DSP Free Camere frontale și posterioareInterfața de utilizator a acestui stereo auto 2 din android 10 double din a fost proiectată în mod elaborat în funcție de obiceiurile de conducere. Dispunerea sa inteligentă a aplicațiilor plasează funcțiile comune la vârful degetelor și, prin urmare, minimizează distragerea atenției, permițându-vă să rămâneți concentrat pe drum. nota: Dacă există o problemă că mașina nu poate fi pornită după instalare, sperăm sincer că puteți încerca doar să conectați cele 3 fire de mai jos.1. Firul roșu ACC se conectează la firul de alimentare al mașinii (firul cheie) 12V2. Firul galben B+ se conectează la bateria mașinii dumneavoastră, (12V+ constant)3. 3. Firul negru GND se conectează la masă.Dacă acestea sunt slăbite, este posibil ca unitatea să aibă o funcționare defectuoasă.Și vă rugăm să testați radioul cu o baterie de 12V. (trebuie doar să conectați cele 3 cabluri)

9e9a3ac5-4252-473e-b6da-8510456a57c9grey-pixel

59cd767b-7a5c-49ea-ab02-d155e636404cgrey-pixel

92ed25f8-6c49-4c5a-abc2-7043e466bf29grey-pixel

Carplay

Android double din stereo auto ecran tactil compatibil cu CarPlay.mod mai sigur de a folosi iPhone-ul în timp ce conduceți. Puteți obține indicații, efectua apeluri, trimite și primi mesaje, vă puteți bucura de muzica preferată, puteți face calendarul cu ajutorul controlului vocal Siri.

Android Auto

Carplay double din cu ecran tactil compatibil cu Android Auto. afișați aplicațiile dvs. Android arată pe double din android auto cu bluetooth. Vorbiți pentru a obține indicații de conducere, trimiteți un mesaj, redați lista de redare pentru călătoria pe șosea sau efectuați un apel.

Sistem de operare Android 10

2 din android head unit auto stereo double din pentru a sprijini cele mai multe APP-uri cu sistemul nostru auto stereo double din, actualizăm toate mașinile noastre pentru cel mai recent sistem de operare Android 10.0 Q OS. mai multe APP-uri actualizate sunt acum compatibile, puteți descărca mii de APP-uri de pe Google Play cu ușurință în această unitate de cap android auto double din. cel mai nou sistem de operare din interiorul acestui double din cu carplay și navigație oferă o gestionare optimizată a utilizării aplicațiilor și o performanță îmbunătățită a aplicațiilor care vă oferă o experiență de control cât mai ușoară.

9380611c-00ba-496f-85ca-4dae65970f01grey-pixel

387e1da3-fa26-484d-93cd-a4882adbeaa6grey-pixel

f2a217e3-4e9c-4628-85f4-8860b218d9e3grey-pixel

WIFI Hotspot & 4G Internet

 

Mai mult de 250+ aplicații din Google Play Store au fost testate instalabile pe EINCAR double din stereo android auto, în special aplicații și aplicații media/entertainment. Stereo auto android double din cu navigație și cameră de rezervă cu cameră de rezervă încorporată Modem WiFi, datorită antenei Wi-Fi Ultra Built-in, recepția WiFi a fost îmbunătățită semnificativ, EINCAR WiFi poate fi chiar comparabilă cu unele telefoane inteligente, puteți naviga prin știri și viziona videoclipuri online oricând și oriunde.

Navigație GPS

Sistemul general de stereo auto double din carplay are doar un singur sistem de poziționare. pentru această unitate principală android 10, avem 2 seturi de sateliți de poziționare, semnalul GPS sunt mult mai stabile. antena externă asigură o rutină de conducere mai precisă și o experiență de conducere mai sigură decât alte mașini. O hartă vocală vă poate, de asemenea, ghida și vă poate ține ochii înainte. unitatea noastră de cap android auto double din auto stereo android 10 suportă, de asemenea, hărți 3D care vă va oferi o vedere tridimensională clară. Online în timp real, suportă instalarea hărții android, poziționare rapidă a căutării de stele, navigare precisă.

Ecranul capacitiv suportă video 4K

Același ecran tactil ca și cel al telefonului dvs. inteligent, cu o rezoluție mare a ecranului, care este cel mai clar și mai viu ecran radio vreodată. stereo auto Android double din cu ecran tactil capacitiv, senzor electrostatic, multi-touch și sensibil, care este mult mai bun decât ecranul insensibil, rezistiv cu senzor de presiune. multi-touch, mai sensibil la răspunsul tactil, alunecare flexibilă, rată de transmisie a luminii mai bună, afișajul este mult mai clar, translucid.

6829c47b-371c-4301-b3e9-0f77033119a221c94dd9e48608c66ebf47fd5c955eae?s=96&d=mm&r=g

[#Z][#Z]

[#Z][#Z]

 

Radio FM/AM/RDS și Bluetooth-ascultați radioul și muzica oriunde mergeți!!!

Unitatea principală android double din suportă AM: 522KHz-1620KHz; FM: 76.0MHz-108.0MHz; RDS. Funcția de memorie automată a posturilor de radio poate înregistra posturile de radio preferate. A2DP (muzică stereo Bluetooth): Da, poate reda muzică stereo prin Bluetooth.Bluetooth Music Control: Da, redare / pauză / anterior / următorPB-Download: Da, poate descărca agenda telefonică de pe telefonul mobil pe acest stereo auto dublu din cu carplay,PB-Search: Da, puteți utiliza prima literă pentru a căuta un membru de contact în PB-Listings.Calling Records: Da, apel format, apel primit, apel ratat, microfon încorporat: Da, pe panoul frontal, redă muzică stereo prin Bluetooth de pe telefon.

Control pe volan & Video Player -Faceți condusul și mersul înapoi mai sigur!

Sistemul nostru stereo auto double din carplay cu cameră de rezervă și navigație este compatibil pentru butoanele de control al volanului celor mai multe mașini originale. controlerul de volan IR, care este o necesitate, puteți ajusta rapid nivelul volumului. O reglare a nivelului sursei poate fi utilă. auto CD / DVD Player în interior este compatibil cu cele mai multe formate audio și video și este multi-regional. : DVD / DVD-R / DVD-RW / VCD / SVCD / CD / CD-R / CD-RW DIVX / MPEG4 / WMA / MP3 / JPEG; DVD drive & USB flash suportă videoclipuri 4k, suportă USB / SD. Puteți liten la muzică sau radio în timp ce utilizați sistemul de navigație auto. sistemul video auto EINCAR sistem video auto android head unit double din android auto cu camera de backup suportă afișează petele oarbe problematice pe un monitor, permițând șoferului să vadă pericolele, cum ar fi animalele de companie, copiii care se joacă sau cutiile poștale, ca și spatele.

Instalare -Cea mai mare compatibilitate pentru montare/instalație pe vehicul

Vă recomandăm să citiți cu atenție manualul de utilizare cel puțin o dată înainte de instalare și, de asemenea, să vă asigurați că toate accesoriile sunt pregătite. Conform feedback-ului clienților pentru instalare, vă sugerăm să deconectați bateria înainte de a manipula cu cablajul sau de a conecta unitatea, în caz contrar, ați putea provoca deteriorarea acesteia. Vă rugăm să ne anunțați dacă aveți probleme cu instalarea sistemului stereo auto, vom face tot posibilul să rezolvăm problemele împreună. a existat un consens asupra dimensiunii carcasei metalice double din în tabloul de bord pentru instalare (178mm*100mm/7″x3.94″), dar nu există un acord asupra dimensiunii părții frontale a plăcii frontale. Deci, o mulțime de utilizatori s-au confruntat cu probleme /hassles cu alte unități principale android double din atunci când sunt aplicate kituri de instalare în tabloul de bord. Nu este nevoie de nici o treabă de tăiere / tăiere!

Android 10.0

Unitatea de cap android double din car stereo este alimentată de cel mai recent sistem de operare Android 10.0. 16GB ROM + 1GB RAM înseamnă o experiență de utilizare și mai rapidă și mai fluidă, mult mai puternică decât sistemele de infotainment anterioare produse vreodată la bordul vehiculelor.

Caracteristici:

Suportă formatul video 4KScheme de culori vibrante pentru butoaneSlot USB și SD încorporatCar DVD CD PlayerBuilt-in Radio TunerControl pe volanSuportă Android Auto/Carplay

Suportă hărți online, hartă GPS offline

Puteți avea acces la aplicațiile populare de navigație GPS Android, cum ar fi Google Maps, Sygic, Waze și multe altele.

Ecran tactil capacitiv inteligent

Android 10.0 carplay double din echipat cu sticlă flexibilă de calitate auto. Acest auto android auto double din stereo carplay oferă o rezistență superioară, o claritate optică și o sensibilitate tactilă ridicată. stereo auto double din cu cameră de rezervă și suport pentru navigație Caracteristică opțională: OBD2,4G dongle

Cuvinte cheie

android 10.0 auto stereo double din carplay android auto head unit auto dvd cd player 2 din gps navigație 6. 2 inch radio auto radio auto bluetooth WiFi suport 4K video USB SD OBD2 Subwoofer OBD2 Subwoofer 4G DSP gratuit camere din față și din spate

★Android double din auto stereo încorporat DSP, vă permite să vă bucurați de o calitate mai bună a sunetului în mașină, muzica va suna clar chiar și la volum ridicat, face basul bogat și plin, alto transparent și treble clar. moduri multiple pentru tine de a reda muzică și videoclipuri în carplay double din android auto. După conexiunea WIFI, puteți asculta muzică și viziona videoclipuri online. carplay stereo double din cu conexiune Bluetooth 5.0, android auto double din poate transmite sunetul pe telefon și puteți reda muzică chiar acum.
★Android double din cu carplay suportă, de asemenea, programul gps, suportă atât aplicația navi online, cât și off-line, suportă hărți 3D și ghidare vocală. acest dublu din stereo android auto are preîncărcată harta offline gratuită, astfel încât să o puteți utiliza direct; și unitatea principală android double din suportă navigația vocală și funcția dual zone. dublu din android auto stereo cu date de hartă deja încărcate, puteți extinde la destinație chiar dacă internetul nu este disponibil.
★ Noul design android car stereo double din carplay auto din nou proiectat suportă, de asemenea, controlul volanului, puteți controla volumul și comutatorul prin intermediul butoanelor de pe volan și nu veți fi distras de la condus. Un unghi larg de 120 de grade de unghi larg Waterproof HD Rear view Camera este inclus pentru a vă ajuta la parcare. Atunci când angrenați marșarierul de mers înapoi, două linii de conducere inversă vor fi afișate pe ecran. Există, de asemenea, o cameră frontală gratuită inclusă.
★Această unitate principală android este o unitate stereo auto universală double din cu dimensiunea de 178x100mm/7.01″x4.01″. Vă rugăm să verificați ultima imagine și să vă asigurați că dimensiunea se potrivește cu bordul mașinii dvs. Cablarea este ușoară și vă rugăm să ne contactați pentru ajutor dacă este necesar. Pachetul conține: 1*Stereo auto, 1*Camera de vedere spate, 1*Camera frontală, 1*Microfon extern, 1*Telecomandă, 1*Cablu de alimentare, 1*Antena GPS, 2*Kit de montaj universal, 1*Manual.