28 tv cu ecran plat

Top 10 Cel mai bun 28 tv cu ecran plat în 2024

Cel mai bine vândut nr. 141qqZLZlfEL

Televizor HDTV LED de 28' de la Continu.us CT-2860 Televizor de înaltă definiție 720p 60Hz, design ușor și subțire, intrări VGA/HDMI/USB, compatibil cu suportul de perete VESA.

 • CONECTARE LA MULTE DISPOZITIVE - HDMI încorporat x 3, port USB x 1, VGA x 1 și intrare cablu RF/jack de antenă x 1. Conectați-l la computer, laptop, dispozitiv de jocuri și cutie de cablu sau antenă.
 • PREGĂTIT PENTRU MONTAJ PE PARETE VESA - Designul compact și ușor îl face rapid și ușor de montat pe perete. Foarte convenabil și arată foarte bine montat pe orice suport universal de perete VESA. Modelul VESA de pe acest televizor este 100x100, care este unul dintre cele mai comune modele VESA, ceea ce înseamnă că se va potrivi cu majoritatea suporturilor de perete fabricate.
 • VIDEO ȘI AUDIO SPECTACULOS - Bucurați-vă de filmele, emisiunile și sporturile preferate pe ecranul televizorului LED de 28 inch, 720p, 60Hz, care oferă culori uimitoare, luminoase, întunecate și bogate. În pereche cu claritatea ecranului plat cu LED-uri se află sunetul uimitor prin difuzoarele de ultimă generație. Susținut de garanția Continu.us de 1 an.
 • TELECOMANDĂ CU FUNCȚIE COMPLETĂ - Controlați-vă televizorul cu ajutorul unei telecomenzi simple și clare, foarte ușor de utilizat. Baterii incluse. Ușor de programat la orice telecomandă universală pe care o aveți.
 • SERVICIU CLIENTĂ INEDIT - Dacă aveți orice problemă, echipa noastră prietenoasă de asistență tehnică este întotdeauna aici pentru a vă ajuta, cu biroul în SUA, poate fi contactată prin telefon sau e-mail,

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 251QP-z+q6gL

Free Signal TV Transit 28' 12 Volt DC Powered LED Flat Screen HDTV pentru RV Camper și utilizare mobilă

 • Televizor LED mobil de înaltă performanță de 28 inch - Obțineți o calitate a imaginii HD de la acest televizor superb alimentat cu curent continuu de 12 volți, cu o rezoluție de 1366 x 768. Ingineria revoluționară are ca rezultat un televizor ușor cu răspuns audio dinamic și circuite avansate de reducere a zgomotului.
 • Televizorul cu ecran plat pentru rulote, ușor de instalat și versatil - Conexiune simplă de 12 V. 3 intrări HDMI. Poate fi utilizat și acasă prin convertirea la curent alternativ cu ajutorul brichetei opționale 1260 Power Brick. Disponibil și cu DVD player integrat (FSTV-2819DVD)
 • Televizorul perfect pentru rulote, rulote, rulote și altele - Televizorul cu ecran plat Transit de 28 inch alimentat la 12 volți este ideal și pentru mașini și camioane. Cu o imagine de înaltă rezoluție de la o linie de televizoare mobile, acesta merge acolo unde alte televizoare mobile nu îndrăznesc să meargă!
 • Opțiuni de montare a televizorului cu ecran plat - Poate fi montat pe perete sau așezat pe o masă cu suportul inclus, ceea ce îl face potrivit atât pentru călătorii, cât și pentru uz casnic.
 • Liniște sufletească a produsului cu asistența Free Signal TV - Nu numai că sunteți acoperit de o garanție de înlocuire completă de 1 an, dar experții de la Free Signal TV pentru asistență tehnică sunt, de asemenea, disponibili pentru a vă ajuta cu întrebări sau sfaturi de configurare.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 351QR-kVt22L

Suport de perete pentru televizor cu mișcare completă pentru majoritatea televizoarelor cu ecran plat curbat de 28-55 inch, brațele articulate se rotesc, se înclină și se extind suportul de montare a televizorului cu VESA Max 400x400mm și până la 66lbs Se potrivește pentru televizoare LED, LCD, OLED, 4K

 • Suport universal pentru televizor cu montare pe perete - suportul de perete pentru televizor cu design perfect central se potrivește pentru majoritatea televizoarelor de 28-55' până la 66 lbs și se potrivește modelelor de montare VESA 100x100mm - 400x400mm. Se potrivește pentru Samsung, LG, Sony, TCL, Vizio, Panasonic, Panasonic, Thomson, Toshiba, Sharp, etc.
 • Mișcare completă & Design ergonomic - Rotește televizorul la stânga sau la dreapta în funcție de mintea ta, spune la revedere de la strălucirea ecranului. Suportul TV înclină televizorul în sus 3°și în jos 15°, reglați pentru o experiență de vizionare perfectă și spuneți adio durerilor de gât și oboselii ochilor.
 • Economisirea spațiului & Instalare perfectă - Acest suport pentru televizor se poate scoate la 16' și se poate retrage înapoi la 3', ceea ce economisește un spațiu prețios pentru familie și face ca casa dvs. să arate îngrijită. +/-3° ajustarea post-instalare permite nivelarea perfectă a televizorului, Este, de asemenea, o alegere perfectă pentru a monta televizoarele într-un colț!
 • Brațul puternic susține până la 66lb - Testat pentru a susține de 4 ori greutatea la care este clasificat pe baza standardului UL și fabricat din oțel premium, suportul nostru pentru televizor pivotant pentru sarcini grele ar trebui să susțină televizoarele cu ecran plat LED, LCD, OLED de până la 66 lbs.
 • Instalare rapidă & suport 24h - Instalare ușoară cu instrucțiuni detaliate și toate feroneriile incluse în pungi pre-etichetate, care vă ajută să instalați suportul de perete pentru televizor mai rapid și mai ușor. Bine ați venit să ne contactați prin e-mail dacă aveți întrebări.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 4511a-FeR6fL

Jensen JTV2815DC Televizor cu LED DC de 28 inch cu iluminare LED albă, panou LCD wide 16:9, rezoluție WXGA de 1366 x 768 pixeli și tuner HDTV (ATSC) integrat, negru

 • Tip produs: TELEVIZIUNE
 • Lungimea pachetului: 14,986 cm
 • Lățimea pachetului: 53,848 cm
 • Înălțimea pachetului: 72,39 cm

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 551GdqGJQ3mL

RecPro RV TV 28' 720p HD 12v DC sau 120v AC 3X porturi HDMI Tuner încorporat pentru posturi locale

 • Funcționează pe 12v DC sau 120v AC folosind adaptoarele de alimentare incluse
 • Cu o rezoluție nativă de 1366*768, acest televizor acceptă semnale video de până la 1080p. Acest dispozitiv nu acceptă semnale 4k.
 • Tunerul TV digital încorporat vă permite să urmăriți posturile TV locale, indiferent unde vă poartă călătoriile.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 631te5lpNgzL

Touchstone Valueline 30003 Ridicator TV motorizat cu telecomandă pentru televizoare cu ecran mare de 26-50 inch, cu înălțime reglabilă de 28', 170 lb. Capacity, Height Memory, Flat-Lid Mount, RF & Wired Remote, NO CART

 • DE CE ESTE UN LIFT: Mecanismul de ridicare a televizorului Valueline 30003 este singurul lift electric pentru televizoare cu ecran plat din această gamă de prețuri care include un suport pentru capacul cu partea superioară plată pentru instalări la nivelul blatului. De asemenea, este inclus și suportul 'C' unic de la Touchtone, care face ca setarea înălțimii perfecte pentru liftul pentru ecran plat să fie un joc de copii. Pornirea și oprirea soft face ca funcționarea liftului să fie curată și profesională. Telecomanda cu fir are un afișaj vizual al înălțimii liftului, pentru setări exacte de memorie.
 • MĂSURILE Ridicatorul TV Valueline 30003 este un mecanism motorizat de ridicare a televizorului proiectat pentru montarea televizoarelor cu ecran plat de până la 50 de inci. Modelul 30003 are o cursă de 28 de inci. Suportul pentru capacul plat inclus este de 17 3/4 x 4 5/16 inci. Ridicatorul de televizor se livrează cu un suport pentru televizoare cu ecran plat pentru televizoare de 26-50 inch. Baza mecanismului de ridicare poate fi montată în condiții de siguranță în interiorul unui dulap, al unui blat sau ca un lift independent. Suportul 'C' exclusiv al Touchstone vă oferă o flexibilitate în înălțime de 6 5/8'.
 • UNDE POATE FI UTILIZAT: Valueline 30003 este perfect pentru montarea unui televizor cu ecran plat într-un dulap de bucătărie, într-o barcă sau într-un vehicul de agrement. Oriunde ați dori ca televizorul să nu fie la vedere atunci când nu este utilizat, este locul unde se potrivește Valueline 30003, în special lucrând cu televizoare mai mari de până la 50 de inci. Cu profilul său subțire și designul său puternic, puteți integra un televizor cu ecran plat în multe locații. (Nu pentru utilizare Drop-Down)
 • CE ESTE INCLUZ: Valueline 30003 include un mecanism de ridicare a televizorului Valueline, un suport pentru capacul plat, o cutie de control al ridicării, o telecomandă cu fir, o telecomandă RF, manualul produsului, o sursă de alimentare și suportul exclusiv Touchstone pentru capacul plat & suportul 'C'. Suportul pentru capacul plat este destinat utilizării unui capac plat flotant sau fixat la incinta dvs. Acesta poate fi din lemn, ceramică, marmură sau gips-carton. Seria Valueline are o capacitate de greutate de 170 lb.
 • GARANȚIE DE 3 ANI: Seria Valueline TV Lift include garanția de 3 ani a producătorului Touchstone. Garanția include Serviciul Clienți & Asistență gratuită și 2 ani de înlocuire a oricăror piese nefuncționale ale mecanismului de ridicare. Niciun alt mecanism de ridicare din această gamă de prețuri nu oferă o garanție egală.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 741IKcswt-BS

SAMSUNG M5 Series 27-Inch FHD 1080p Smart Monitor & Streaming TV (Tuner-Free), Netflix, HBO, Prime Video și multe altele, Apple Airplay, Bluetooth, difuzoare încorporate, telecomandă inclusă (LS27AM500NNXZA)

 • CONECTIVITATE MOBILĂ: Wireless DeX deblochează o experiență completă a PC-ului. Folosiți aplicațiile de productivitate mobilă, cum ar fi conferințe video, documente și browsere, doar prin intermediul monitorului și al telefonului
 • SMART HUB: Binge watching a devenit și mai ușor. Accesați o mulțime de aplicații de divertisment, cum ar fi Netflix, YouTube și HBO
 • ACCES DE LA DISTANȚĂ: Lucrați fără probleme de oriunde. Stimulează-ți productivitatea cu funcțiile de acces la distanță
 • IMAGINE ADAPTABILĂ: Imagine senzațională, zi sau noapte. Lumina înconjurătoare este detectată de un senzor pentru a ajusta automat luminozitatea cu Adaptive Picture
 • VEDERE ULTRALARĂ A JOCULUI: Fiți cu ochii pe victorie. Reglați ecranul la 21:9 pentru a descoperi zonele ascunse în scenele de joc cu Ultrawide Game View

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 801RmK+J4pJL

Episodul 28

 • Amazon Prime Video (Video la cerere)
 • Lin Feng (regizor)
 • (Limba de redare)

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 951Z7N5Gr-KS

Insignia NS-24DF310NA21 Televizor Smart HD 720p de 24 inchi - Fire TV

 • Telecomandă vocală cu Alexa: Folosiți vocea pentru a viziona televizorul în direct, a lansa aplicații, a căuta titluri, a reda muzică, a comuta intrările, a controla dispozitive inteligente pentru casă și multe altele.
 • Divertisment la nesfârșit: Urmăriți peste 500.000 de filme și episoade TV în streaming cu acces la zeci de mii de canale, aplicații și abilități Alexa.
 • Accesați conținutul dvs. preferat: Fire TV integrează fără probleme televiziunea în direct pe calea aerului și canalele de streaming pe un ecran de pornire unificat.
 • Televizor inteligent cu acces la servicii de streaming pentru nenumărate opțiuni de divertisment: Transmiteți emisiuni, filme, jocuri și multe altele cu aplicațiile integrate ale televizorului.
 • Articolul sosește într-un ambalaj care dezvăluie ceea ce se află în interior și nu poate fi ascuns.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 1041f0Th7P+WL

LG 27LP615B-PU Televizor/Monitor IPS de 27' Full HD (1920 x 1080) cu două difuzoare încorporate de 5W, intrare HDMI, Dolby Audio, montaj pe perete, Telecomandă - Negru (2024)

 • Ecran IPS Full HD (1920 x 1080) de 27'
 • 2 difuzoare încorporate de 5 W x 2 cu Dolby Audio
 • Intrare HDMI
 • Montabil pe perete
 • Telecomandă

Vezi pretul Emag