3m percision standing desk

Top 10 birou în picioare 3m percision evaluat în 2024

Bestseller nr. 141MXThISptS

VIVO Convertor de birou de 32 inch, înălțime reglabilă, înălțime reglabilă, stație de lucru cu două monitoare și laptopuri cu monitor dublu, cu tavă largă pentru tastatură, negru, DESK-V000K, 32'

 • Creați o poziție în picioare activă instantanee - ridicarea biroului VIVO oferă o poziție în picioare la cerere pe tot parcursul zilei pentru libertatea de a vă ridica de pe scaun și de a ușura tensiunea musculară, de a reduce stresul și de a crește productivitatea. --Patentat--
 • Suprafață de 31,5' eficientă din punct de vedere al spațiului - Suprafața superioară măsoară 31,5' x 15,7', ceea ce maximizează spațiul, oferind în același timp spațiu pentru monitoare duble. Tăvița pentru tastatură de 31,3' x 11,8' (10,5' în centru) se ridică în sincron cu suprafața superioară pentru a crea o stație de lucru confortabilă.
 • Asistență de ridicare puternică de 33 lbs - Treceți de la poziția așezat la poziția în picioare printr-o singură mișcare lină, folosind mecanismul inovator de blocare a înălțimii cu atingere simplă (interval de ajustare: 4,5' la 20'). Designul de ridicare se ridică direct în sus.
 • Asamblare foarte minimă - Acest înălțător este aproape gata de utilizare imediat ce este scos din cutie! Așezați-o pe biroul dvs. existent, atașați tava pentru tastatură și începeți să vă organizați postul de lucru.
 • Vă acoperim noi - Designul robust, din oțel de înaltă calitate, este susținut de o garanție de 3 ani a producătorului și de un suport tehnic prietenos pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 231Md2esREWL

SHW Birou electric de lucru în picioare cu înălțime reglabilă, 48 x 24 inci, stejar

 • Combinat cu afișaj digital - 4 opțiuni de presetare a memoriei pentru o ajustare ușoară.
 • Sistem de ridicare electrică - Ridicare complet motorizată de la 28 până la 46 Inch înălțime
 • Reglare telescopică a înălțimii - Picioarele puternice folosesc reglarea telescopică care face tranziția de la poziția așezat la poziția în picioare de la 28' la 46'
 • Oțel industrial de înaltă calitate, partea superioară a biroului are ochelarii pentru a vă organiza cablurile.
 • Măsuri - 47.25' L x 24' P x 28-46 ' H ; Brevet nr: US D934,012 S

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 341IZD0fQpmL

VariDesk Essential 36 - Convertor de birou în picioare pe două niveluri - Ridicator de birou pentru birou de acasă Sit to Stand - Înălțime reglabilă cu ridicare încărcată cu arc - Nu necesită asamblare

 • Design cu două niveluri: Transformați-vă biroul de acasă cu acest convertor spațios care include o punte superioară pentru monitor și accesorii și o zonă inferioară pentru tastatură și mouse
 • Colecția Essential: Prin simplificarea designului unora dintre cele mai populare produse ale noastre, suntem capabili să oferim calitatea pe care o așteptați de la Vari, la un preț pe care îl veți îndrăgi
 • Mișcare ergonomică: Mânerele duble și mecanismul de ridicare asistat de arc facilitează ridicarea sau coborârea biroului la una dintre cele 11 setări stabile de înălțime
 • Simplu: Se livrează complet asamblat și gata de utilizare imediat ce este scos din cutie, astfel încât veți fi în picioare și veți lucra mai productiv în cel mai scurt timp
 • De încredere: Când cumpărați prin Vari, beneficiați de garanția noastră de 30 de zile fără riscuri - ceea ce înseamnă că puteți fi sigur că vă va plăcea biroul. Și nu uitați de fantastica noastră garanție limitată de 3 ani!

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 451FPpkx4CEL

Echipament de protecție personală 3M Aparat de protecție împotriva particulelor 8210, N95, fum, praf, șlefuire, șlefuire, tăiere, măturat, 20/pachet

 • APROBAT de NIOSH: Pentru o eficiență de filtrare de cel puțin 95 % împotriva anumitor particule care nu sunt pe bază de ulei
 • COMPATIBIL: Cu o varietate de ochelari de protecție și protecție auditivă
 • NOSECLIP AJUSTABIL: Reduce potențialul de aburire a ochelarilor și ajută la asigurarea unei etanșeități personalizate și sigure
 • DESIGN CU DOUĂ ȘTEFURI: Cu o fixare sudată în două puncte care ajută la asigurarea unei montări sigure.
 • APLICAȚII: Șlefuire, șlefuire, măturare, împachetare și alte operațiuni cu praf.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 541WfwKvmAAL

DeskCycle 2 Under Desk Bike Pedal Exerciser cu picior reglabil - Mini bicicletă de exerciții Desk Cycle, Exercițiu pentru picioare pentru fizioterapie și exerciții de birou

 • Smooth & Silent: Bicicleta noastră patentată sub birou folosește o rezistență magnetică premium pentru o mișcare de pedalare foarte lină. Acest lucru este mai ușor pentru articulațiile dvs. și silențios, astfel încât nu îi veți deranja pe cei din jurul dvs.
 • Lasă-l jos: Mini bicicleta de exerciții DeskCycle 2 este reglabilă. Coboară-l până la 9' pentru cea mai mică înălțime maximă a pedalei dintre toate bicicletele de exerciții cu pedale de birou de pe piață! Funcționează cu birouri la o înălțime de până la 27' pentru persoane de 5'10' & sub
 • Level-Up: Cu o gamă de rezistență de peste două ori mai mare decât a altor mini biciclete de exerciții, cele 8 setări ale noastre variază de la foarte ușor la foarte greu. Excelent pentru utilizarea ca echipament de terapie fizică.
 • Păstrați-l simplu: Bicicleta noastră de birou este ușor de utilizat. Afișajul LCD mare cu 5 funcții urmărește viteza, distanța & mai mult. Pentru o citire ușoară, așezați monitorul pe masa dvs. cu suportul de afișare inclus.
 • Cadou excelent: Căutați un cadou grijuliu? Bicicleta noastră sub birou este ideală ca echipament de exerciții de birou, biciclete de exerciții pentru picioare pentru seniori și perfectă pentru oricine dorește să devină mai activ.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 64119iUUtw3L

FLEXISPOT Convertor de birou în picioare cu înălțime reglabilă - Ridicator de birou cu înălțime de 42 inch, birou de birou negru pentru birou acasă pentru două monitoare și laptop M7L

 • Reglare flexibilă a înălțimii: Reglați înălțimea biroului la un nivel care vi se potrivește perfect cu setări de înălțime versatile.
 • Suprafață de lucru foarte spațioasă: Simțiți-vă liber să vă împrăștiați cu un birou foarte mare pentru monitorul computerului, hârtii și accesorii de birou, precum și cu o tavă pentru tastatură supradimensionată în formă de U care găzduiește opțiuni de configurare flexibile, cum ar fi un laptop de 17 inchi sau o tastatură și un mouse de dimensiuni normale.
 • Tavă pentru tastatură cu eliberare rapidă, detașabilă: Fixarea și eliberarea ușoară într-un singur pas vă oferă opțiunea de a utiliza înălțătorul de birou cu sau fără tava pentru tastatură.
 • Mișcare dreaptă în sus și în jos: Stația noastră de lucru se ridică și se pliază pe verticală, în cadrul propriei amprente. Nu este nevoie să faceți adaptări spațiale, așa cum ar putea fi necesar la produse comparabile.
 • De încredere: Bucurați-vă de noul dvs. Sit-Stand Desk Converter, sau primiți banii înapoi cu garanția noastră de 30 de zile fără riscuri! În plus, este susținut de garanția noastră de 5 ani și de asistența prietenoasă prin chat, e-mail sau telefon.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 741n5ww4LEWL

Cubii JR1 Mașină eliptică așezată sub birou pentru antrenament la domiciliu, Aqua, cadou de fitness de vacanță, mini eliptică, bicicletă de birou Whisper-Quiet, exerciții cu pedale sub birou w / rezistență reglabilă și afișaj

 • COMPACT ELLIPTICAL- Liderul compact și ergonomic mini eliptic care vă permite să vă antrenați sau să vă reabilitați în timp ce stați acasă sau la birou.
 • PEDEU DE EXERCIȚIU DE REABILITARE ȘI FITNESS - Mișcarea de alunecare lină poate fi comutată între 8 niveluri de rezistență pentru a crește exercițiul de birou pe măsură ce câștigați putere.
 • WHISPER QUIET MINI EXERCISE BIKE - Bucurați-vă de emisiunea dvs. preferată, citiți cartea curentă și rămâneți productiv la serviciu, toate acestea în timp ce faceți Cubii fără grija distragerii atenției!
 • DISPLAY LCD încorporat - Monitorul digital vă permite să țineți pasul cu progresul dvs. prin urmărirea caloriilor arse, a pașilor pedalați, a distanței parcurse și multe altele!
 • ELLIPTICĂ PORTABILĂ - Aparatul eliptic Cubii sub birou vă permite să vă mișcați puțin mai mult și să ardeți calorii în timp ce pedalați acasă, în sufragerie, sau la birou, la birou.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841kctOcKO5L

Harmati Electric Standing Desk Adjustable Height - Birou de calculator cu înălțime reglabilă de 47 x 24 inch Sit Stand Computer Desk, masă de birou pentru biroul de acasă, cadru negru/top de nuc

 • Sistem de ridicare reglabil motorizat: Tranziție lină și silențioasă între a sta jos și a sta în picioare la simpla apăsare a unui buton. Mecanismul de ridicare cu motor oferă reglaje electrice de înălțime de la 28,7' la 46', astfel încât să puteți rămâne activ în timp ce lucrați.
 • Zonă de lucru spațioasă și netedă: Cu o suprafață din lemn netedă și uniformă, care măsoară 47 de inci pe 24 de inci, acest birou de lucru cu șezut este perfect pentru scris și desenat și vă oferă spațiu suficient pentru o varietate de configurații de monitoare și laptopuri și pentru consumabile de birou.
 • Tastatură avansată: Tastatura electronică vă permite nu numai să ridicați sau să coborâți biroul ergonomic, ci și să salvați până la trei înălțimi de birou utilizate în mod obișnuit, să setați înălțimi minime și maxime și să blocați biroul la înălțimea dorită.
 • Construcție robustă: Cadrul metalic de înaltă calitate și blatul din lemn fac posibil ca acest birou autonom să susțină până la 90 kg fără a compromite stabilitatea și robustețea sa. Picioarele vin preasamblate, ceea ce face ca procesul de asamblare să fie ușor și rapid.
 • Design inteligent: Designul cu colțuri rotunde netede protejează nu numai pereții, ci și familia dvs. Atractivul nuc închis & negru se va integra într-o varietate de medii de birou de acasă.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 931eXl-CaBtS

FEZIBO Convertor de birou în picioare Stand up Desk Riser, 34 inch înălțime reglabilă Ergonomic Tabletop Workstation Riser se potrivește cu două monitoare Negru

 • De încredere: FEZIBO Standing Desk Converter după trei ani de iterație constantă. Atât experiența de creștere a biroului de acasă, cât și calitatea produselor sunt demne de încredere
 • Lift reglabil: Sistemul de frânare este controlat de un resort pneumatic pentru a regla diferite înălțimi ale mesei, permițând poziții de lucru ergonomice de la așezat la în picioare
 • Spațiu de birou cu două straturi: Stația de lucru pentru calculator din seria H adoptă un design cu două straturi. Birou glazurat și tavă joasă pentru tastatură. Îmbunătățiți experiența dvs. de birou
 • Instalare convenabilă: Manual de instalare detaliat, ghid video de instalare precisă. Locațiile încorporate ale orificiilor pentru șuruburi și uneltele de instalare furnizate asigură o instalare ușoară
 • Asistență tehnică: Promitem să oferim asistență tehnică prietenoasă. Rezolvați toate problemele de instalare sau de utilizare. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 1041fcQapxRML

TechOrbits Convertor de birou în picioare - 37-inch înălțime reglabilă, lemn MDF, Sit-to-Stand Riser - negru

 • AJUSTABIL - Ridicatorul de birou Rise-X Pro vă permite să treceți de la așezat la picioare în câteva secunde. Strângeți mânerele și ridicați-le pentru a ridica înălțimea la un nivel care să vă susțină cel mai bine confortul și postura.
 • CONFIGURARE - Această înălțătoare de birou reglabilă pentru statul în picioare vine neasamblată, cu tot ce aveți nevoie, inclusiv instrucțiuni ușor de urmat pentru a monta un post de lucru fără bătăi de cap.
 • MARE - Cu o lățime de 37', înălțătorul nostru de birou în picioare de culoare neagră are spațiu pentru computerul sau laptopul dvs. sau pentru laptop, ecranul cu două monitoare, tastatura, mouse-ul, difuzoarele și alte consumabile de birou.
 • STRONG - Fabricat din lemn MDF de calitate, acest convertor de birou ridicător pe 2 niveluri are capacitatea de a susține până la 35lbs pe nivelul superior și până la 5lbs pe nivelul inferior.
 • CADOU - Oferiți-i colegului dvs. preferat această înălțătoare de birou pentru a sta în picioare sau așezat. Fie că se află acasă sau la birou, acesta oferă aranjamentul perfect pentru a finaliza confortabil acțiunile!

Vezi pretul Emag