48 in tv

Top 10 Cel mai bun 48 în tv în 2024

Cel mai bine vândut nr. 151425hWGj2L

LG OLED C1 Series 48' Alexa Built-in 4k Smart TV (3840 x 2160), 120Hz Refresh Rate, AI-Powered 4K, Dolby Cinema, WiSA Ready, Gaming Mode (OLED48C1PUB, 2024)

 • OLED DISPLAY: Priviți cum conținutul dvs. prinde viață în peste 8 milioane de pixeli. Fiecare pixel se aprinde și se stinge independent, astfel încât veți vedea conținutul dvs. cu un negru perfect, peste un miliard de culori bogate și un contrast infinit pentru o experiență de vizionare fără egal.
 • α9 GEN 4 AI PROCESSOR 4K: Ajustarea imaginii și a sunetului se întâmplă automat cu cel mai bun procesor al nostru. Procesorul a9 Gen4 AI Processor 4K utilizează algoritmi de învățare profundă pentru a detecta scenele și genurile pentru a face conținutul dvs. să arate cât mai bine, indiferent de ce și când vă uitați.
 • GAME OPTIMIZER: Game Optimizer vă oferă un acces mai ușor la toate setările de joc, în timp ce cel mai recent HDMI permite viteze de joc rapide. În plus, veți obține un lag de intrare redus și timpi de răspuns rapizi cu Auto Low-Latency Mode și HGiG.
 • GOOGLE ASSISTANT & ALEXA BUILT IN: Nu este nevoie de un dispozitiv suplimentar - cereți televizorului dvs. muzică, vremea, știri, lista de cumpărături Amazon și multe altele. În plus, controlați în mod convenabil casa dvs. conectată și dispozitivele inteligente.
 • EXPERIENȚĂ HOME CINEMA: Obțineți imagini și sunet uluitoare care vă fac să vă simțiți ca și cum ați fi în acțiune cu Cinema HDR, Dolby Vision IQ & Dolby Atmos. Vedeți filmele exact așa cum au vrut regizorii cu Filmmaker Mode. Și cu acces încorporat la Netflix, Prime Video, Apple TV+, Disney+ și canalele LG, conținutul dvs. preferat este la îndemâna dvs.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 251-Wukkm7lS

Televizor inteligent 4k (3840 x 2160) LG OLED A1 Series 48' Alexa încorporat (3840 x 2160), rată de reîmprospătare de 60 Hz, AI-Powered 4K, Dolby Cinema, WiSA Ready, Gaming Mode (OLED48A1PUA, 2024)

 • DISPLAY OLED: Priviți conținutul dvs. prinzând viață în peste 8 milioane de pixeli. Fiecare pixel se aprinde și se stinge independent, astfel încât veți vedea conținutul dvs. cu un negru perfect, peste un miliard de culori bogate și un contrast infinit pentru o experiență de vizionare fără egal.
 • a7 GEN 4 AI PROCESSOR: Prindeți fiecare detaliu cu imaginea netedă și clară adusă de procesorul nostru a7 Gen 4 AI Processor 4K. Acesta vă ajustează automat setările de vizualizare și audio cu AI Picture și AI Sound, în timp ce AI 4K Upscaling calibrează autentic fiecare scenă.
 • ULTIMATE GAMEPLAY: Experimentați jocurile pe OLED. Game Optimizer vă oferă acces mai ușor la toate setările de joc și veți avea parte de HDR Gaming, Auto Low-Latency Mode, plus HGiG pentru o imagine de joc detaliată.
 • EXPERIENȚĂ HOME CINEMA: Obțineți imagini și sunet uluitoare care vă fac să vă simțiți ca și cum ați fi în acțiune cu Cinema HDR, Dolby Vision IQ & Dolby Atmos. Vedeți filmele exact așa cum au vrut regizorii cu Filmmaker Mode. Și cu acces încorporat la Netflix, Prime Video, Apple TV+, Disney+ și canalele LG, conținutul dvs. preferat este la îndemâna dvs.
 • GOOGLE ASSISTANT & ALEXA încorporat: Nu este nevoie de un dispozitiv suplimentar - cereți televizorului dvs. muzică, vremea, știri, lista de cumpărături Amazon și multe altele. În plus, controlați în mod convenabil casa dvs. conectată și dispozitivele inteligente.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 341YacLOpv+L

Sony XBR-48A9S Televizor BRAVIA OLED OLED 4K Smart HDR de 48 de inchi din seria MASTER - Model 2024

 • OLED + PIXEL CONTRAST BOOSTER: Milioane de pixeli individuali sunt supraîncărcați pentru culori mai vibrante care completează negrul absolut OLED.
 • MASTER OF QUALITY: Transmite cu fidelitate intenția creatorului pe ecran pentru a oferi cea mai bună calitate a imaginii.
 • PICTURE PROCESSOR X1 ULTIMATE: Cel mai bun procesor de la Sony analizează conținutul pentru a scoate în evidență contrastul intens al OLED cu negri puri, luminozitate maximă și culori naturale.
 • MOD DE JOC: Duceți experiența PlayStation la următorul nivel cu un televizor de jocuri 4K de la Sony, care dispune de modul joc dedicat pentru o experiență de joc mai fluidă și mai receptivă.
 • SMART ANDROID TV cu GOOGLE ASSISTANT: Folosiți vocea pentru a vă controla televizorul și dispozitivele inteligente de acasă, pentru a căuta cu ușurință filme și emisiuni, pentru a obține răspunsuri și pentru a gestiona sarcini, toate acestea în mod hands-free.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 451WmhtDvP+L

LG OLED48CXPUB Alexa încorporat CX 48' 4K Smart OLED TV (2024)

 • LG OLED TV: Numai pixelii OLED emit propria lumină, permițând un negru perfect, culori intense și o imagine uimitoare.
 • DIMENSIUNE LA NIVEL DE PIXEL: Milioane de pixeli emit lumină proprie. Numai OLED poate opri pixelii complet și independent. Vedeți o imagine uimitoare, un negru perfect, un contrast infinit și peste un miliard de culori bogate.
 • WEBOS ȘI MAGIC REMOTE: Platforma webOS, preferată de fani LG, face surprinzător de rapid și ușor să transmiteți filme și emisiuni cu aplicațiile preferate și să găsiți noi obsesii în funcție de ceea ce vă place. În timp ce telecomanda noastră Magic Remote se ridică la înălțimea numelui său cu control vocal și prin mișcare - vorbiți sau pur și simplu arătați, derulați și faceți clic.
 • α9 GEN 3 AI PROCESSOR 4K: Tot ceea ce vedeți și auziți devine automat mai bun, mai clar, mai fluid și mai dinamic cu procesorul nostru a9 Gen 3 AI Processor 4K. Nu trebuie să faceți nimic. Cel mai avansat procesor 4K al nostru o face pentru dvs. cu AI Picture Pro, AI Sound Pro, AI 4K Upscaling și capacitatea de a vă ajuta televizorul să evolueze în timp.
 • GAMING: LG OLED TV este construit pentru jocuri. Calitatea imaginii cu ajutorul AI vă transportă în momentul respectiv. Funcțiile pentru jocuri și cele mai noi tehnologii, precum NVIDIA G-SYNC și FreeSync, vă oferă un avantaj cu mai puțin lag, rate de reîmprospătare ridicate și un gameplay incredibil de fluid și receptiv.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 551dHAZy2XvS

LG OLED48C1PUB Televizor OLED Smart 4K de 48 inci OLED TV 2024 Model Bundle cu plan de protecție extinsă Premium pe 2 ani

 • O tehnologie de afișare auto-luminoasă care face diferența în experiența ta de vizionare. Spre deosebire de televizoarele LED care sunt limitate de tehnologia de iluminare din spate, televizoarele LG OLED sunt capabile de un realism extrem și de designuri subțiri
 • Procesor a9 Gen 4 AI 4K cu AI Picture Pro/Sound Pro Compatibil cu G-SYNC, FreeSync, VRR, ALLM webOS + ThinQ AI w/ Magic Remote Dolby Vision IQ și Dolby Atmos
 • Conexiuni: 4x Intrare HDMI (HDCP 2.2) Canal de retur audio HDMI (ARC) Intrare conexiune RF Intrare RS-232C (Mini Jack) Ieșire căști HDMI-CEC (Simplink) Conectivitate pentru telefoane inteligente Ultimele HDMI 3x Porturi USB Intrare Ethernet Ieșire audio digitală (optică)
 • LOTUL INCLUDE: Televizor OLED Smart OLED LG de 48 inch 4K Smart TV 2024 Model 1 an de plan de service extins Premium (2 ani în total), inclusiv protecție împotriva deteriorărilor accidentale și a arderii, precum și asistență tehnică gratuită și înlocuire gratuită a telecomenzii ('hot swap' fără întrebări)

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 6516K4YuVHQS

LG OLED48A1PUA Televizor Smart TV de 48 inch din seria A1 4K HDR cu AI ThinQ 2024 Pachet cu plan de protecție extinsă Premium pe 2 ani

 • Experimentați puterea OLED. Schimbați-vă așteptările legate de televizor. Pixelii autoiluminate emit propria lumină pentru un negru perfect, culori intense și imagini uimitoare - susținute de AI și de un procesor avansat.
 • OLED cu iluminare automată OLED a7 Gen4 Procesor AI Dolby Vision IQ & Dolby Atmos webOS + LG ThinQ AI Gaming: ALLM, HGIG, Game Optimizer
 • Conexiuni: Wi-Fi Certified 802.11ac Control IP Tuner TV 3 intrări HDMI 2 porturi USB Intrare Ethernet Ieșire audio digitală (optică) Bluetooth Versiunea 5.0 HDMI-CEC (Simplink) Conectivitate pentru telefoane inteligente HDMI Audio Return Channel (ARC) Intrare conexiune RF (antenă/cablu) Intrare RS-232C (mini-jack) Ieșire pentru căști
 • Pachetul include: Televizor inteligent LG de 48 inci din seria A1 4K HDR cu telecomandă AI ThinQ 2024 Magic Remote Control cu cablu de alimentare cu baterii 1 an de plan de service extins Premium (2 ani în total), inclusiv protecție împotriva deteriorărilor accidentale și a arderii, precum și asistență tehnică gratuită și înlocuire gratuită a telecomenzii ('hot swap' fără întrebări)

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 741O5AxSqmDL

Pachet Sony XBR48A9S 48 inch A9S 4K Ultra HD OLED Smart TV 2024 Model 2024 cu 1 an de plan de protecție extinsă

 • Sony 48' A9S 4K Ultra HD OLED Smart TV 2024 Model 2024
 • OLED frumos într-o dimensiune compactă, alimentat de procesorul nostru excepțional
 • ÎN CUTIE: Suport de masă - Cablu de alimentare CA - Telecomandă vocală - Baterii
 • LOTUL INCLUDE: Sony 48' A9S 4K Ultra HD OLED Smart TV OLED Model 2024 de 48'
 • Plan de protecție extinsă de 1 an, în plus față de GARANȚIA COMPLETĂ a producătorului inclusă

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841WVhxK7IRL

SAMSUNG Clasa de 50 de inci Crystal UHD AU8000 Series - Televizor inteligent 4K UHD HDR cu Alexa încorporat (UN50AU8000FXZA, model 2024)

 • CULOARE CRISTALINĂ DINAMICĂ - Un strat fin de cristal dezvăluie milioane de culori reale.
 • CRYSTAL PROCESSOR 4K - Optimizare inteligentă și ultra-rapidă a conținutului 4K.
 • SMART TV CU MULTIPLE ASISTENȚI VOCAL - Accesați aplicațiile și serviciile de streaming direct de pe televizor cu ajutorul vocii.
 • 3 PORTURI HDMI - Conectați până la 3 dispozitive cu HDMI.
 • HDR - Dezvăluie nuanțe de culoare care depășesc HDTV.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 941aRx7vzp8L

SAMSUNG Seria QLED Q60A de 43 de inci - Televizor inteligent 4K UHD Dual LED Quantum HDR cu Alexa încorporat (QN43Q60AAFXZA, model 2024)

 • UN MILIARD DE COLORI BRILIEȘTI: Bucurați-vă de culori vii și realiste, indiferent de luminozitate, de la volumul de culoare de 100%* cu Quantum Dot
 • CONTRASTE DINAMIC: Vedeți detalii îndrăznețe oferite de retroiluminările Dual LED calde și reci dedicate, care se ajustează în timp real
 • GAMĂ DE CULOARE EXTINSĂ: Treceți dincolo de HDTV cu Quantum HDR, care oferă un spectru viu de culori și contrast la televizorul dvs. inteligent
 • DESIGN AIR SLIM: Elevați-vă spațiul cu o estetică elegantă a televizorului
 • UPSCALING 4K: Indiferent ce vizionați, Quantum Processor 4K îl transformă în 4K prin intermediul inteligenței artificiale bazată pe învățare automată

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 1051BrVLQQo1L

Televizor inteligent TCL de 50 de inchi din clasa 4-Series 4K UHD HDR cu Android - 50S434, model 2024

 • Uimitor 4K Ultra HD: Rezoluția 4K oferă detalii uimitoare și o experiență vizuală remarcabilă.
 • Gamă dinamică înaltă: HDR oferă culori luminoase și precise pentru o experiență de vizionare realistă.
 • Asistent Google încorporat: Căutați filme și emisiuni în mii de aplicații disponibile, primiți recomandări de divertisment, accesați comenzile de redare media, modificați temperatura, reduceți intensitatea luminilor și multe altele. Puneți întrebări și vedeți răspunsurile pe televizor, inclusiv Google Photos, calendarul dvs., scorurile sportive și multe altele. Chiar și automatizați și controlați dispozitivele dvs. inteligente. Asistentul Google este mereu activ, gata să vă ajute și face ca viața în sufrageria dvs. să fie mult mai relaxantă.
 • Mii de aplicații de streaming: Transmiteți în streaming peste 700.000 de filme și emisiuni, sporturi și știri în direct sau muzica dvs. preferată din Google Play, YouTube și aplicațiile dvs. preferate.
 • Chromecast încorporat: Transmiteți cu ușurință filme, emisiuni și fotografii de pe dispozitivul dvs. Android sau iOS către televizorul TCL Android. Clear Motion Index : 120 CMI

Vezi pretul Emag