4k tv 65 inch

Top 10 televizoare 4k de 65 de inci cu cele mai bune note în 2024

Bestseller nr. 141WVhxK7IRL

SAMSUNG Seria Crystal UHD AU8000 Class 65-Inch - Televizor inteligent 4K UHD HDR cu Alexa încorporat (UN65AU8000FXZA, model 2024), negru

 • CULOARE CRISTALĂ DINAMICĂ: Un strat fin de cristal dezvăluie milioane de culori reale.
 • CRYSTAL PROCESSOR 4K: Optimizare inteligentă și ultra-rapidă a conținutului 4K.
 • SMART TV CU MAI MULȚI ASISTENȚI VOCALI: Accesați aplicațiile și serviciile de streaming direct de pe televizor cu ajutorul vocii.
 • 3 PORTURI HDMI: Conectați până la 3 dispozitive cu HDMI.
 • HDR: Dezvăluie nuanțe de culoare care depășesc HDTV.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 2418uBvf4kYL

Televizor Sony X900H de 65 inch: Televizor LED Smart LED 4K Ultra HD cu HDR, mod de joc pentru jocuri și compatibilitate cu Alexa - Model 2024

 • 4K HDR PROCESOR X1: Vedeți imagini 4K premium, bogate în detalii și texturi din lumea reală. Mărește tot ceea ce urmărești la aproape 4K cu 4K X-Reality PRO.
 • Ecran TRILUMINOS: Vedeți exact ceea ce a intenționat creatorul cu culori și gradații avansate.
 • LED FULL ARRAY cu atenuare locală: Lumini mai luminoase și scene întunecate detaliate, împreună cu un contrast realist îmbunătățit de X-tended Dynamic Range.
 • MOD DE JOC: Duceți experiența PlayStation la următorul nivel cu un televizor de gaming Sony 4K care dispune de modul Game Mode dedicat pentru o experiență de joc mai fluidă și mai receptivă.
 • HDMI 2.1: Profitați la maximum de consola dvs. de jocuri de ultimă generație cu cele mai recente standarde HDMI 2.1, cu ALLM, VRR și 4K la 120 fps pentru un lag de intrare redus, o rată de cadre crescută și mișcări ultraușoare. (Este necesară o actualizare a firmware-ului, disponibilă în iarna 2024 și primăvara 2024.)

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 341mOPaNTL4L

VIZIO V-Series V-Series de 65 de inci 4K UHD LED HDR Smart TV cu Apple AirPlay și Chromecast încorporat, Dolby Vision, HDR10+, HDMI 2. 1, mod de joc automat și jocuri cu latență redusă, V655-J09, model 2024

 • 4K Ultra HD - Peste 8 milioane de pixeli pentru detalii uluitoare. Rezoluție de 4 ori mai mare decât cea de 1080p!
 • Dolby Vision HDR și HDR10 - Vedeți așa cum a vrut regizorul. Dolby Vision îți transformă experiența televizorului cu o luminozitate, un contrast și o culoare incredibile, care dau viață divertismentului ca niciodată până acum. Seria V suportă, de asemenea, formatele HDR10 și HLG High Dynamic Range.
 • Full Array Backlight - LED-urile sunt distribuite în mod uniform pe iluminarea de fundal a ecranului pentru o uniformitate superioară a luminii și o performanță superioară a imaginii.
 • Procesor IQ Active - Oferă o procesare superioară a imaginii, inclusiv un motor de upscaling 4K puternic și inteligent care îmbunătățește divertismentul HD preferat la o calitate 4K spectaculoasă.
 • Active Pixel Tuning - Ajustări inteligente ale luminozității la nivel de pixel care reglează nivelurile de contrast cadru cu cadru în peste 2000 de zone ale ecranului pentru un contrast vizual superior.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 451GvhYwmp1L

Televizor inteligent VIZIO M-Series Premium 4K UHD Quantum Color LED HDR de 65 inch cu Apple AirPlay și Chromecast încorporat, Dolby Vision, HDR10+, HDMI 2. 1, Rata de reîmprospătare variabilă, M65Q6-J09, model 2024

 • Quantum Color - Combinat cu o puternică iluminare de fundal full array, Quantum Color de ultimă generație de la VIZIO oferă conținutul dvs. preferat de streaming peste un miliard de nuanțe de culori vibrante și un volum de culori cinematografice.
 • 4K Ultra HD - Cu peste 8 milioane de pixeli, o rezoluție de 4 ori mai mare decât cea de 1080p și ajustări ale luminozității la nivel de pixel cu Active Pixel Tuning - transmiteți filmele, emisiunile TV și jocurile preferate cu detalii uluitoare
 • SmartCast - Cu o navigare fulgerătoare, bucurați-vă de acces instantaneu la cea mai bună selecție de aplicații de la servicii de streaming de top, precum Netflix, Disney+, YouTube și multe altele, direct pe televizor, utilizând noua telecomandă inteligentă sau aplicația SmartCast Mobile
 • VIZIO Voice - Cu o telecomandă vocală nouă, VIZIO Voice vă permite să spuneți comenzi simple, complexe sau de urmărire pe SmartCastTM pentru a face televizorul mai ușor. Găsiți rapid conținutul pe care îl iubiți, deschideți aplicații și canale cu rapiditate și controlați cu ușurință experiența de vizionare a televizorului.
 • Procesorul VIZIO IQ Active - În interior, procesorul rapid ca fulgerul IQ Active oferă o procesare superioară a imaginii și un motor de upscaling 4K mai inteligent care afișează divertismentul HD preferat la o calitate 4K spectaculoasă.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 551wjHydnaLL

Televizor inteligent LG seria 80 de 65' cu Alexa încorporată, 4K UHD Smart TV, rată de reîmprospătare nativă de 60 Hz, Dolby Cinema, setări director, mod de joc, cu telecomandă Magic Remote (65UP8000, 2024)

 • ECRAN 4K REAL: Ecranele 4K bogate ale televizoarelor LG UHD oferă o calitate pe care o puteți vedea în fiecare scenă. Bucurați-vă de culori strălucitoare, contrast ridicat și detalii impecabile.
 • PROCESOR QUAD CORE 4K: Procesorul nostru Quad Core 4K vă oferă o experiență de vizionare lină și clară, cu contrast, culori și negre îmbunătățite.
 • WEBOS + LG THINQ AI W/ MAGIC REMOTE: Controlați-vă cu ușurință home theater-ul inteligent. ThinQ AI și telecomanda Magic Remote permit o navigare simplă și comenzi vocale intuitive, în timp ce platforma webOS acceptă o bibliotecă imensă de conținut cu multe dintre cele mai populare aplicații de streaming.
 • TRUMOTION 120 (60 Hz nativ): Tehnologia TruMotion 120 reduce neclaritatea pentru a accentua detaliile cu până la 120 de cadre pe secundă, oferind secvențelor de acțiune în mișcare rapidă și sporturilor fulgerătoare un aspect neted și curat.
 • FUNCȚIONEAZĂ CU HEY GOOGLE / ALEXA: Personalizați-vă și controlați-vă cu ușurință casa inteligentă. Televizoarele LG UHD funcționează cu 'Hey Google', Amazon Alexa, Apple Play2 și Apple Homekit - ceea ce face foarte simplu să difuzezi conținutul tău preferat, să găsești cele mai recente prognoze meteo și multe altele.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 641ZBBnP3F8L

SAMSUNG Seria QLED Q70A de 65 de inci - Televizor inteligent 4K UHD Quantum HDR cu Alexa încorporat (QN65Q70AAFXZA, model 2024)

 • 4K UPSCALING: Orice ai viziona, procesorul Quantum Processor 4K îl transformă în 4K cu ajutorul inteligenței artificiale bazată pe învățare automată
 • MODUIRI LINIȘTITE: Filmele de acțiune, sporturile și jocurile arată fluid până la 4K 120Hz cu Motion Xcelerator Turbo+
 • CONTRASTE DINAMIC: Vedeți detalii îndrăznețe oferite de retroiluminările Dual LED calde și reci dedicate, care se ajustează în timp real
 • UN MILIARD DE COLORI BRILLIANTE: Bucurați-vă de culori vii și realiste, indiferent de luminozitate, de la 100% Volum de culoare* cu Quantum Dot
 • RANDĂ DE CULOARE EXTINSĂ: Mergeți dincolo de HDTV cu Quantum HDR, care oferă un spectru viu de culori și contrast la televizorul dvs. inteligent

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 7419NLJ+zntL

Televizor Sony X80J de 65 inch: Televizor LED Smart Google 4K Ultra HD LED cu Dolby Vision HDR și compatibilitate Alexa KD65X80J- Model 2024

 • PROCESOR 4K HDR X1 - Procesare puternică a televizorului care oferă o imagine lină și clară, plină de culori bogate și contrast detaliat.
 • TRILUMINOS PRO - Reproduce mai multe culori decât un televizor convențional, rezultând o calitate a imaginii care este naturală și precisă și mai aproape ca niciodată de viața reală.
 • GOOGLE TV - Răsfoiți fără întreruperi peste 700.000 de filme și episoade TV din toate serviciile dvs. preferate de streaming, toate într-un singur loc. Urmăriți conținut de pe Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, YouTube, aplicația Apple TV și multe altele.
 • MOTIONFLOW XR - Mișcarea pe ecran rămâne fluidă și clară, permițând ca secvențele în mișcare rapidă din sport, filmele de acțiune și jocuri să fie văzute cu o claritate realistă.
 • 4K X-REALITY PRO - Baza noastră de date 4K unică redimensionează tot conținutul HD pe care îl îndrăgiți la o rezoluție apropiată de 4K, readucând detaliile și textura din lumea reală.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 851cJKG2f1WL

LG 65NANO90UNA Alexa Built-In NanoCell 90 Series 65' 4K Smart UHD NanoCell TV (2024)

 • REAL 4K NANOCELL DISPLAY: Este o imagine 4K care definește calitatea. Peste 8,3 milioane de pixeli activi de 4K oferă o rezoluție de 4 ori mai mare decât cea a unui ecran Full HD. Vedeți culorile naturale și realiste ale Nano Color, culoarea precisă în unghiuri largi cu Nano Accuracy, precum și negrul și contrastul mai profunde ale iluminării precis echilibrate.
 • DIMENSIUNI: Televizor cu suport (WxHxD): 57,3' x 35,5' x 10,7' Televizor fără suport (WxHxD): 57,3' x 33,1' x 2,8' Greutatea televizorului cu suport: 54 lbs Greutatea televizorului fără suport: 53,4 lbs
 • WEBOS ȘI MAGIC REMOTE: Platforma webOS preferată de fani de la LG face surprinzător de rapidă și ușoară difuzarea de filme și emisiuni cu aplicațiile preferate și găsirea de noi obsesii în funcție de ceea ce vă place. În timp ce telecomanda noastră Magic Remote se ridică la înălțimea numelui său cu control vocal și prin mișcare - vorbiți sau pur și simplu arătați, derulați și faceți clic.
 • α7 GEN 3 PROCESOR 4K: Imaginea dvs. devine mai bună, mai clară și mai fluidă. Procesorul nostru a7 Gen 3 Processor 4K alimentează performanța. Nu trebuie să faceți nimic pentru a vă bucura de o imagine și un sunet de calitate. Procesorul nostru avansat o face pentru dvs. cu AI Picture, AI Sound și 4KUpscaling.
 • GAMEPLAY SPECTACULOS: LG NanoCell TV vă oferă un avantaj în materie de jocuri. Calitatea imaginii cu ajutorul AI vă transportă în momentul respectiv. Funcțiile de gaming și cele mai noi tehnologii, inclusiv HGiG, VRR și FreeSync, vă oferă un avantaj cu mai puțin lag, rate de reîmprospătare ridicate și un gameplay incredibil de receptiv.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 941aRx7vzp8L

SAMSUNG Seria QLED Q60A de 65 de inci - Televizor inteligent 4K UHD Dual LED Quantum HDR cu LED dual HDR cu Alexa încorporat (QN65Q60AAFXZA, model 2024)

 • UN MILIARD DE COLORI BRILIEȘTI: Bucurați-vă de culori vii și realiste, indiferent de luminozitate, de la volumul de culoare de 100%* cu Quantum Dot
 • CONTRASTE DINAMIC: Vedeți detalii îndrăznețe oferite de retroiluminările Dual LED calde și reci dedicate, care se ajustează în timp real
 • GAMĂ DE CULOARE EXTINSĂ: Treceți dincolo de HDTV cu Quantum HDR, care oferă un spectru viu de culori și contrast la televizorul dvs. inteligent
 • DESIGN AIR SLIM: Elevați-vă spațiul cu o estetică elegantă a televizorului
 • UPSCALING 4K: Indiferent ce vizionați, Quantum Processor 4K îl transformă în 4K prin intermediul inteligenței artificiale bazată pe învățare automată

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 1051EnjB8-xlL

SAMSUNG Clasa 65-inch Crystal UHD TU-8000 Series - Televizor inteligent 4K UHD HDR cu Alexa încorporat (UN65TU8000FXZA, model 2024)

 • Procesor de cristal 4K: Acest procesor ultra-rapid transformă tot ceea ce urmăriți în 4K uimitor.
 • Multi voce: Televizor inteligent cu Alexa și Bixby.
 • Televizor inteligent alimentat de Tizen: Treceți dincolo de Smart TV cu aplicații de ultimă generație, control foarte ușor și o serie de îmbunătățiri care ridică experiența de vizionare a televizorului.
 • HDR: Dezvăluie nuanțe de culoare pe care nu le găsești pe HDTV.
 • Ecran de cristal: Experimentați culori cristaline care sunt reglate cu finețe pentru a oferi o imagine naturală clară și vie.

Vezi pretul Emag