50 inch smart tv

Top 10 Cel mai bun smart tv de 50 inch în 2024

Cel mai bine vândut nr. 141QUG7v+OnL

Toshiba 50LF621U21 50-inch Smart 4K UHD cu Dolby Vision - Fire TV, Lansat în 2024

 • Fire TV reunește pe ecranul de pornire televiziunea în direct și conținutul tău de streaming. Conectează orice antenă HD (vândută separat) pentru a viziona televiziune în direct prin eter sau pentru a transmite filme și emisiuni de pe Disney+, Netflix, YouTube, Prime Video, Hulu și multe altele.
 • Acest televizor este inteligent și simplu din toate punctele de vedere. Doar conectați-l, conectați-l la Wi-Fi și bucurați-vă. În plus, televizorul dvs. continuă să devină mai inteligent cu noi abilități și funcții Alexa prin actualizări automate de software prin aer, astfel încât să aveți întotdeauna cele mai recente noutăți.
 • Experimentați o calitate a imaginii 4K Ultra HD uluitoare, cu peste 8 milioane de pixeli pentru o claritate uimitoare, contrast profund și culori vii. Urmăriți filme și emisiuni TV care prind viață în definiție ultra înaltă.
 • Tot ceea ce vă așteptați de la o telecomandă - în plus, lansați aplicații, căutați emisiuni TV, comutați intrări, controlați dispozitive casnice inteligente și multe altele, folosind doar vocea. Cu butoanele Prime Video, Netflix, accesează instantaneu aplicațiile tale preferate.
 • Articolul sosește într-un ambalaj care dezvăluie ceea ce se află în interior și nu poate fi ascuns.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 2418BOhCYBqL

Televizor LED TCL Class 4-Series 4K UHD Smart Roku de 50 inch TCL - 50S435, model 2024

 • Dimensiuni (L x H x P): Televizor fără suport: 44. 1 X 25. 7 X 3. 2 inci, televizor cu suport: 44. 1 X 28 X 8 inci
 • Funcționalitatea inteligentă oferă tot conținutul tău preferat cu peste 500.000 de filme și episoade TV, accesibile prin intermediul televizorului Roku simplu și intuitiv
 • Împerechează claritatea imaginii 4K Ultra HD cu contrastul, culoarea și detaliile gamei dinamice înalte (HDR) pentru o imagine cât mai reală
 • LED-ul cu iluminare directă produce o calitate excelentă a imaginii. Distanța de separare a standului 39,6 inci
 • Intrări: 3 HDMI 2. 0 cu HDCP 2. 2 (unul cu HDMI ARC), 1 USB (media player), RF, compozit, mufă pentru căști, ieșire audio optică, Ethernet

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 351BrVLQQo1L

TCL Televizor Android Smart TV Android 4K UHD HDR din clasa 4-Series de 50 inch - 50S434, model 2024

 • Uimitor 4K Ultra HD: Rezoluția 4K oferă detalii uimitoare și o experiență vizuală remarcabilă.
 • Gamă dinamică înaltă: HDR oferă culori luminoase și precise pentru o experiență de vizionare realistă.
 • Asistent Google încorporat: Căutați filme și emisiuni în mii de aplicații disponibile, primiți recomandări de divertisment, accesați comenzile de redare media, modificați temperatura, reduceți intensitatea luminilor și multe altele. Puneți întrebări și vedeți răspunsurile pe televizor, inclusiv Google Photos, calendarul dvs., scorurile sportive și multe altele. Chiar și automatizați și controlați dispozitivele dvs. inteligente. Asistentul Google este mereu activ, gata să vă ajute și face ca viața în sufrageria dvs. să fie mult mai relaxantă.
 • Mii de aplicații de streaming: Transmiteți în streaming peste 700.000 de filme și emisiuni, sporturi și știri în direct sau muzica dvs. preferată din Google Play, YouTube și aplicațiile dvs. preferate.
 • Chromecast încorporat: Transmiteți cu ușurință filme, emisiuni și fotografii de pe dispozitivul dvs. Android sau iOS către televizorul TCL Android. Clear Motion Index : 120 CMI

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 451+D3KjKm1S

Televizor inteligent LG seria 80 de 50' cu Alexa încorporată, 4K UHD, rată de reîmprospătare nativă de 60 Hz, Dolby Cinema, setări director, mod de joc, cu telecomandă magică (50UP8000, 2024)

 • ECRAN 4K REAL: Ecranele 4K bogate ale televizoarelor LG UHD oferă o calitate pe care o puteți vedea în fiecare scenă. Bucurați-vă de culori strălucitoare, contrast ridicat și detalii impecabile.
 • PROCESOR QUAD CORE 4K: Procesorul nostru Quad Core 4K vă oferă o experiență de vizionare lină și clară, cu contrast, culori și negre îmbunătățite.
 • WEBOS + LG THINQ AI W/ MAGIC REMOTE: Controlați-vă cu ușurință home theater-ul inteligent. ThinQ AI și telecomanda Magic Remote permit o navigare simplă și comenzi vocale intuitive, în timp ce platforma webOS acceptă o bibliotecă imensă de conținut cu multe dintre cele mai populare aplicații de streaming.
 • TRUMOTION 120 (60 Hz nativ): Tehnologia TruMotion 120 reduce neclaritatea pentru a accentua detaliile cu până la 120 de cadre pe secundă, oferind secvențelor de acțiune în mișcare rapidă și sporturilor fulgerătoare un aspect neted și curat.
 • FUNCȚIONEAZĂ CU HEY GOOGLE / ALEXA: Personalizați-vă și controlați-vă cu ușurință casa inteligentă. Televizoarele LG UHD funcționează cu 'Hey Google', Amazon Alexa, Apple Play2 și Apple Homekit - ceea ce face foarte simplu să difuzezi conținutul tău preferat, să găsești cele mai recente prognoze meteo și multe altele.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 551XETMEZ2iS

Hisense 50A6G Televizor inteligent Android Smart TV 4K Ultra HD de 50 inch cu compatibilitate Alexa (model 2024)

 • 4K Ultra HD: fratele mai mare și mai arătos al lui 1080p. Are o rezoluție de patru ori mai mare decât un ecran Full HD obișnuit, împreună cu 8,3 milioane de pixeli și o matrice completă de iluminare din spate cu LED-uri, creând o imagine mai clară și mai colorată.
 • Dolby Vision HDR și HDR10: Tehnologie cinematografică pentru casa ta. Vorbim despre mai multe detalii în umbre, lumini vizibil mai clare și culori mult mai vibrante. Atât de bune, încât este un produs HDR certificat de Dolby Laboratories.
 • Mod de joc cu latență redusă automată: Cine vrea să își ajusteze setările televizorului pentru jocuri. Nu noi și bănuim că nici tu. Din fericire, Auto Low Latency Mode face totul pentru tine. Astfel încât să obțineți automat un joc fluid și neîntrerupt. Fără lag fără niciun efort.
 • Android TV: Personalizați-vă ecranul de pornire Android TV pentru a afișa aplicațiile, emisiunile și filmele preferate. Porniți cel mai recent episod, reluați de unde ați rămas sau treceți la o nouă emisiune din aplicația dvs. preferată în cel mai scurt timp. Consum de energie :110W
 • Google Assistant: Apăsați butonul Google Assistant de pe telecomandă pentru a face mai multe lucruri pe televizor cu ajutorul vocii. Cereți-i lui Google să caute cel mai recent blockbuster, să transmită emisiuni sau să deschidă jocuri multiplayer. Cereți-i să atenueze luminile prin conectarea dispozitivelor inteligente din casă. Gestionați sarcinile și consultați-vă calendarul. Sau puneți-i întrebări și vedeți răspunsurile pe televizor.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 641WVhxK7IRL

SAMSUNG Seria Crystal UHD AU8000 SAMSUNG 50-Inch Class Crystal UHD - Televizor inteligent 4K UHD HDR cu Alexa încorporat (UN50AU8000FXZA, model 2024)

 • CULOARE DINAMICĂ DE CRISTAL - Un strat fin de cristal dezvăluie milioane de culori realiste.
 • CRYSTAL PROCESSOR 4K - Optimizare inteligentă și ultra-rapidă a conținutului 4K.
 • SMART TV CU MULTIPLE ASISTENȚI VOCAL - Accesați aplicațiile și serviciile de streaming direct de pe televizor cu ajutorul vocii.
 • 3 PORTURI HDMI - Conectați până la 3 dispozitive cu HDMI.
 • HDR - Dezvăluie nuanțe de culoare care depășesc HDTV.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 751u9h67rk5S

Noul televizor LED 4K UHD Smart Fire TV Toshiba de 50 de inci din seria 50C350KU C350 LED 4K UHD, lansat în 2024

 • Vedeți tot conținutul într-un singur loc - Fire TV reunește televiziunea live, televiziunea prin eter, canalele de streaming și aplicațiile dvs. preferate pe un singur ecran de pornire convenabil. Este posibil să fie necesare abonamente. Disponibilitatea conținutului se poate modifica.
 • Regza Engine 4K este motorul 4K de înaltă performanță de la Toshiba pentru o calitate a imaginii uimitoare, cu tehnologia PQ ultraesențială combinată cu un panou LCD de înaltă calitate, puteți obține imagini 4K ultra HD incredibile cu o calitate a imaginii care vă taie respirația.
 • Rezoluție de 4 ori mai mare decât Full HD, de patru ori mai multe detalii. Cu televizorul Toshiba 4K, vă puteți bucura de imagini clare și clare, fără compromisuri, pentru o calitate cinematografică profesională, complet imersivă.
 • Dolby Vision HDR și HDR10 transformă televizorul dvs. într-o putere de divertisment. Tehnologia de imagine din cinematografe, reunită acum în casă, oferă un realism uimitor pe care îl veți vedea, auzi și simți ca niciodată.
 • DTS Virtual: Tehnologia DTS Virtual: X este un pachet de postprocesare avansată, scalabilă și versatilă, care creează o experiență audio imersivă prin virtualizarea conținutului la înălțime peste stereo-urile tradiționale

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841yg8BDnUyL

Televizor Sony X90J de 50 inch: BRAVIA XR BRAVIA XR Full Array LED 4K Ultra HD Smart Google TV cu Dolby Vision HDR și compatibilitate Alexa XR50X90J- Model 2024, Negru

 • COGNITIVE PROCESSOR XR - Tehnologie revoluționară de procesare a televizorului care înțelege modul în care oamenii văd și aud pentru a oferi un contrast intens cu negri puri, luminozitate maximă ridicată și culori naturale.
 • TRILUMINOS PRO XR - Redescoperiți tot ceea ce vizionați cu miliarde de culori precise și vedeți o calitate impresionantă a imaginii, care este naturală și frumoasă pentru ochiul uman.
 • FULL ARRAY LED & XR CONTRAST BOOSTER - Retroiluminarea controlată cu precizie scoate în evidență profunzimea și detaliile din viața reală, cu negri profunzi și luminozitate de vârf ridicată.
 • GOOGLE TV - Răsfoiți peste 700.000 de filme și episoade TV, din toate serviciile dvs. preferate de streaming, toate într-un singur loc. Inclusiv Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, YouTube, aplicația Apple TV și multe altele.
 • BRAVIA CORE - Aduceți experiența cinematografică acasă. Bucurați-vă de streaming de filme de înaltă calitate incluse cu BRAVIA CORE, exclusiv pe anumite televizoare Sony.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 951l8QxVLxEL

Komodo by Sceptre KU515R 50' 4K UHD Ultra Slim LED TV LED 3840x2160 Memc 120, Metal Black 2019

 • Memc 120 cu un MEMC 120 (Motion Estimation and Motion Compensation), toate secvențele pline de acțiune vor curge lin de la un cadru la altul, pentru o experiență supremă. Bucurați-vă de fiecare moment al calității imaginii îmbunătățite automat, în special pentru toate sporturile, jocurile video și filmele preferate, pline de acțiune
 • Imagine 4K superioară Intrați într-o lume fără egal de variație a culorilor, contraste impresionante și detalii ale imaginii cu rezoluția 4K (3840 x 2160). Sceptre 4K oferă o imagine superioară cu 8 milioane de pixeli, de patru ori mai mult decât un televizor HD Full HDTV 1080P. luminozitate: 273 cd/m2
 • HDCP 2. 2 HDCP 2. 2 asigură că tot conținutul 4K transferat de la o sursă (player Blu-Ray, DVD player etc. ) la afișaj (televizor) este securizat cu protecția drepturilor de autor. Ținând cont de confortul dumneavoastră și de utilizarea viitoare, Sceptre respectă HDCP 2. 2 pe majoritatea televizoarelor sale 4K UHD.
 • Uhd upscaling bucurați-vă de toate videoclipurile dvs. cu upscaling UHD. Cu un chipset video avansat, definiția standard (SD), definiția înaltă (HD) sau definiția înaltă completă (FHD) va fi îmbunătățită în mod viu la rezoluția 4K, care oferă o calitate a imaginii care se apropie de gradul de excelență al unui ecran UHD. Acest afișaj va da o nouă viață culorilor din filmele și emisiunile TV mai vechi
 • Controlul electronicelor de consum (CEC) funcția de control al electronicelor de consum (CEC) permite utilizatorilor să controleze dispozitivele conectate prin HDMI cu o singură telecomandă. Deoarece acum se poate accesa mai mult conținut audio cu ARC și CEC, divertismentul tocmai a făcut un salt uriaș înainte

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1051H7pEq-axL

Televizor inteligent VIZIO M-Series Quantum Quantum 4K UHD LED HDR de 50 inch cu Apple AirPlay și Chromecast încorporat, Dolby Vision, HDR10+, HDMI 2. 1, Rata de reîmprospătare variabilă, M50Q6-J01, Model 2024

 • Quantum Color Combinat cu o puternică iluminare de fundal full array, Quantum Color de ultimă generație de la VIZIO oferă conținutul dvs. preferat de streaming peste un miliard de nuanțe de culori vibrante și un volum de culori cinematografice.
 • 4K Ultra HD Cu peste 8 milioane de pixeli, o rezoluție de 4 ori mai mare decât cea de 1080p și ajustări ale luminozității la nivel de pixel cu Active Pixel Tuning - transmiteți filmele, emisiunile TV și jocurile preferate cu detalii uluitoare
 • martCast Cu o navigare fulgerătoare, bucurați-vă de acces instantaneu la cea mai bună selecție de aplicații de la servicii de streaming de top, precum Netflix, Disney+, YouTube și multe altele, direct pe televizor, folosind noua telecomandă inteligentă sau aplicația SmartCast Mobile
 • VIZIO Voice Cu o telecomandă vocală nouă, VIZIO Voice vă permite să spuneți comenzi simple, complexe sau de urmărire pe SmartCastTM pentru a face televizorul mai ușor. Găsiți rapid conținutul pe care îl iubiți, deschideți aplicații și canale cu rapiditate și controlați cu ușurință experiența de vizionare a televizorului.
 • Procesorul VIZIO IQ ActiveTM În interior, procesorul rapid ca fulgerul IQ Active oferă o procesare superioară a imaginii și un motor de upscaling 4K mai inteligent care afișează divertismentul HD preferat la o calitate 4K spectaculoasă.

Vezi pretul Emag