60 inch tv stand

Top 10 Cel mai bun stand tv de 60 inch în 2023

Bestseller nr. 141Vdb+uIQ-L

Convenience Concepts Newport Park Lane Newport Park Lane 60' TV Stand, Espresso

 • Finisaj bogat Espresso Woodgrain
 • Două dulapuri închise
 • Un sertar pentru depozitare ascunsă
 • Instrumente de asamblare ușoară furnizate
 • Va oferi ani de distracție

Vezi pretul Emag

Bestseller No. 251uGwE6gIQL

Walker Edison Saxon Saxon Mid Century Modern Glass Shelf TV Stand pentru televizoare de până la 65 Inch, 60 Inch, Walnut

 • Dimensiuni: 24' H x 15,75' D x 60' L, Cub de depozitare deschis: 8,5' H x 12,625' D x 26' L
 • Suprafața superioară suportă până la 150 de kg, raftul din sticlă securizată călită suportă până la 20 de kg, iar raftul inferior suportă până la 30 de kg.
 • Suportă televizoare de până la 65', iar porturile de gestionare a cablurilor mențin cablurile în ordine
 • Afișajul și căldura șemineului pot fi operate individual și pot încălzi până la 400 de picioare pătrate. (4600 BTU)
 • Șemineu electric, cu priză la priză; nu este necesară conectarea la gaz

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 35133fwwMZsL

Leick Home Mission 60 inch Wood TV Stand Console with Media Storage, 60' Wide, Hand Applied Oak Finish

 • Suportă televizoare de până la 60' cu un suport robust, de 260 lb. capacitate de susținere a greutății
 • Finisaj de stejar mediu aplicat manual pe lemn masiv de esență tare și furnir selecționat
 • Rafturi reglabile pentru componente în spatele ușii din sticlă bizotată și temperată cu feronerie înnegrită
 • Dulapuri de depozitare media la fiecare capăt cu două rafturi reglabile
 • Spate perforat pentru gestionarea firelor

Vezi pretul Emag

Bestseller Nr. 4417nIB165ZL

USX MOUNT Suport universal pivotant pentru televizoare/baza de masă pentru majoritatea televizoarelor LCD de 37-70 de inci-Suport TV reglabil în înălțime cu bază din sticlă călită și gestionare a cablurilor, suportă până la 99lbs, VESA de până la 600X400mm

 • DESIGN UNIVERSAL:Conceput pentru ecrane LCD/LED cu ecran plat de 37' până la 70' de până la 99lbs, se montează pe modele VESA de la 150x150mm (200X100mm) la 600x400mm
 • REGLARE ÎNALȚIME: Înălțimea reglabilă a suportului preinstalat vă permite să ajustați înălțimea de vizualizare și să vă adaptați la televizoare de diferite dimensiuni, între 37 și 70 de inci. Iar acest suport universal pentru televizor are toate caracteristicile, cu un unghi de rotație de ±18°, 4,7 inci de reglare a înălțimii și 5 poziții pentru a se potrivi diferitelor aplicații.
 • CONSTRUCȚIA CADRULUI DIN OȚEL: Suportul central și plăcile de suport sunt construite din oțel de înaltă rezistență. Baza robustă din sticlă temperată de 10'x17' asigură o stabilitate optimă și dispune de o căptușeală în partea inferioară pentru a proteja suprafața de odihnă. nu este nevoie de găuri pe perete.
 • INSTALARE UȘOARĂ: Instalare ușoară cu manual de instrucțiuni detaliate, feronerie în pungi pre-etichetate (Observațiile vă pot ajuta să distingeți ce șurub trebuie să utilizați) și cleme de gestionare a cablurilor pentru a păstra totul curat și organizat.
 • Ce puteți obține: 10 ani de servicii prietenoase pentru clienți cu sediul în SUA pentru a vă oferi asistență înainte sau după cumpărare. Cureaua anti-înclinare inclusă pentru a vă ușura orice îngrijorare.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 5410F4tRmAjS

Becko US TV Stand pentru televizor de 50 55 60 inch, Entertainment Center Farmhouse TV Stand TV Consolă TV cu rafturi de depozitare Consolă media industrială pentru camera de zi (maro rustic)

 • Stand TV industrial - Proiectat în stil industrial și caracterizat de o durabilitate excelentă, blatul de birou maro vintage și rama metalică neagră mată creează un aspect clasic. Suportul pentru televizor din fier și lemn cu aspect vechi se poate integra cu ușurință în decorul casei dvs. și vă poate face o locuință mai texturată.
 • Rafturi de înălțimi diferite - Spre deosebire de suporturile TV obișnuite, suportul TV Becko dispune de rafturi deschise neconvenționale în cadrul metalic, care au un aspect mai unic și sunt mai practice și vă permit să depozitați dispozitive de diferite dimensiuni.
 • Stabil și durabil - Suportul nostru pentru televizor este construit cu un cadru de fier rezistent în picioare și panouri de particule de calitate P2, stabil și durabil. De asemenea, partea inferioară este prevăzută cu tampoane antiderapante reglabile pentru a proteja podeaua de zgârieturi și pentru a menține întreaga structură stabilă pe suprafețe neuniforme.
 • Suportă televizoare de până la 60 in - Proiectat cu rafturi deschise, acest produs dispune de un birou de 55,1 × 15,75 in, care suportă un televizor de până la 60 in. Este prevăzut cu 4 rafturi de înălțimi diferite și oferă un spațiu amplu pentru consola de jocuri, DVD playere, receptoare etc.
 • Instalare & Service post-vânzare - Pachetul este livrat cu un manual de instalare detaliat și toate componentele necesare. Sunt necesari doar câțiva pași înainte de asamblarea cu succes. Vă rugăm să ne contactați la timp dacă întâmpinați orice problemă legată de produsul nostru.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 641sJx-6xitL

Convenience Concepts Designs2Go 3 Tier 60' TV Stand, Black

 • Asamblare fără unelte
 • Feronerie din oțel inoxidabil care nu ruginește
 • Disponibil în mai multe finisaje
 • Rafturi cu concept deschis
 • Design contemporan

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 751E6zUdeHoL

Dulap consolă TV pentru televizoare de până la 65 Inch W/Media Shelves, Farmhouse TV Stand Style Entertainment Center pentru Soundbar sau alte suporturi media, Barn Door TV Stand cu depozitare pentru camera de zi, APRTS02L

 • [Stand TV elegant] Această masă consolă media a fost proiectată într-un stil rustic cu depozitare închisă pe ambele părți și o depozitare deschisă între ele. Are picioare de sprijin pentru reglarea nivelului, care sunt ușor de ascuns sub ea. Acest dulap consolă pentru televizor este prevăzut, de asemenea, cu mânere metalice rezistente și capace pentru colțurile din față și șase găuri în spate pentru o gestionare ușoară și convenabilă a cablurilor.
 • [Capacitate mare] Dimensiunea totală a acestui suport TV din lemn este de 58' (L) x 25,2' (H) x 15,7' (W) și această consolă media poate susține un televizor de până la 65 de inci. Fiecare spațiu de depozitare are un raft detașabil în centru, cu trei opțiuni pentru înălțime. Puteți regla raftul în sus și în jos sau îl puteți scoate pentru o depozitare personalizabilă. Picioarele au o înălțime de numai 1,97' de la podea pentru un aspect elegant și o depozitare sigură.
 • [Multifuncțional] Spațiul spațios de depozitare este destinat barei de sunet, boxei, playerului DVD, consolei de jocuri (cum ar fi Xbox sau PS4), componentelor AV, revistelor, bibelourilor etc. Este, de asemenea, perfectă ca masă de canapea, masă de intrare sau chiar ca bufet/bufet pentru ustensilele dvs. de bucătărie.
 • [Material de înaltă calitate] Fabricat din lemn luxos de înaltă calitate și este sigur, ecologic și robust. Materialul din lemn de înaltă calitate are o limită de greutate de aproximativ 200 de lire sterline, panoul îngroșat și picioarele din lemn masiv integrate cu întreaga structură asigură un suport absolut fiabil. Nu se clatină, nu se răstoarnă. În plus, cu plăcuțe de sprijin pentru picioare pentru reglarea nivelului, care sunt ușor de ascuns sub ele. Suprafața finisată a întregii structuri este impermeabilă și, de asemenea, ușor de curățat.
 • [Instalare ușoară] Dulapul pentru televizor este gata de asamblare cu instrucțiuni pas cu pas, toate piesele de aprovizionare și feroneria necesare sunt etichetate și ambalate. O șurubelniță Philips este necesară pentru întregul proces de instalare (Nu este inclusă). Împreună cu produse de bună calitate, oferim servicii post-vânzare excelente, iar echipa noastră locală de asistență va fi întotdeauna la dispoziția dvs.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841ibd4SQO7L

WAMPAT Suport TV modern Mid-Century pentru televizoare cu ecran plat de până la 60 de inch Consolă TV din lemn Cabinet media cu depozitare, centru de divertisment pentru acasă în alb și stejar pentru camera de zi, dormitor și birou, 55 inch

 • Material selectatSuportul pentru televizor este proiectat cu dimensiuni de 53,1' L x 15,6' L x 20,9' H. Televizoare recomandate până la televizoare de 60'. Fabricat din material de înaltă calitate din plăci aglomerate care promite o durată de viață lungă. Finisajul general este destul de neted și rezistent la apă, fără niciun miros nu dăunează și este mai ușor de curățat, Limita de greutate a plăcii de sus este de 175 lbs.
 • Stocare amplă & PracticConsolele noastre de economisire a spațiului vă ajută să vă faceți casa să se simtă trăită și îngrijită. Dispunând de reglarea înălțimii raftului deschis, puteți ajusta înălțimea acestuia prin îndepărtarea plăcii direct în funcție de nevoile dvs. Suprafața de masă pentru portretul dvs. de familie, decorațiuni, plante, ect. Ușa dulapului cu deschidere prin împingere este ușor de schimbat, dar oferă un spațiu izolat suplimentar pentru a vă proteja intimitatea.
 • Gestionare puternică a cablurilor Design cu caneluri suplimentare în partea superioară a spatelui, care nu numai că lasă suficient spațiu pentru cablul de alimentare, dar asigură, de asemenea, că dulapul TV se poate potrivi bine pe perete. Designul cu 3 găuri de bază pentru cabluri lungi permite ca firele dezorganizate să fie plasate în ordine.
 • Câteva extraDetalii care fac diferența: includem tampoane inferioare pentru picioare pentru a evita zgârierea podelei și pene de reparare pentru partea din spate a suportului TV alb, sporind și mai mult stabilitatea.
 • Ușor de asamblatSe includ instrucțiuni clare, care au ilustrații și descrieri directe. Fiecare șurub și știft are propriul său cod, iar plăcile sunt etichetate clar pentru a vă permite să înțelegeți cu ușurință progresul asamblării. În cazul în care apar probleme sau nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne spuneți fără ezitare, vom face tot posibilul să vă rezolvăm problema și să vă oferim servicii profesionale.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 941y5ZYjUrKL

ONKRON Mobile TV Stand Rolling TV Cart pentru televizoare de la 60' la 100 inch LCD LED Plasma Flat Panel Screens până la 300 lbs Negru

 • Se potrivește tuturor televizoarelor moderne cu diagonale mai mari de la 60' la 100' și modele de montare VESA universale de la 200 x 200 până la 1000 x 600 mm
 • Construcția robustă a fost proiectată pentru televizoarele masive cu o greutate de până la 300 de lire (136. 4 kilograme)
 • Mecanismul de reglare a înălțimii coloanelor din aluminiu asigură deplasarea ecranului televizorului de la 51. 2' până la 67' în înălțime
 • Baza din oțel a căruciorului poate fi ajustată în lățime de la 21,6' la 29,5', dacă este necesar, oferindu-vă și mai multă libertate de manevră
 • Două rafturi AV din mijloc pentru echipamentele dvs., cum ar fi consolele de jocuri sau dispozitivele de streaming; sistem de gestionare a cablurilor pentru a vă păstra cablurile și firele organizate

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 1051u9BB1uQZL

Walker Edison Meier Contemporary 2 Tier Asymmetrical Asymmetrical Solid Wood TV Stand for TVs up to 50 Inches, 60 Inch, Amber

 • Dimensiuni: 20' H x 15' D x 60' L, Nivelul superior este de 44' L
 • Fabricat din lemn masiv de pin provenit din surse responsabile
 • Suprafața superioară suportă până la 100 Ibs.
 • Suportă televizoare de până la 50', iar porturile de gestionare a cablurilor mențin cablurile în ordine
 • Se livrează gata de asamblare cu instrucțiuni pas cu pas

Vezi pretul Emag