65 inch tv

Top 10 televizoare de 65 de inci cu cele mai bune note în 2024

Cel mai bine vândut nr. 141mOPaNTL4L

VIZIO 65-Inch V-Series 4K UHD LED HDR Smart TV cu Apple AirPlay și Chromecast încorporat, Dolby Vision, HDR10+, HDMI 2.1, Auto Game Mode și Low Latency Gaming, V655-J09, model 2024

 • 4K Ultra HD - Peste 8 milioane de pixeli pentru detalii uluitoare. Rezoluție de 4 ori mai mare decât cea de 1080p!
 • Dolby Vision HDR și HDR10 - Vedeți așa cum a vrut regizorul. Dolby Vision îți transformă experiența televizorului cu o luminozitate, un contrast și o culoare incredibile, care dau viață divertismentului ca niciodată până acum. Seria V suportă, de asemenea, formatele HDR10 și HLG High Dynamic Range.
 • Full Array Backlight - LED-urile sunt distribuite în mod uniform pe iluminarea de fundal a ecranului pentru o uniformitate superioară a luminii și o performanță superioară a imaginii.
 • Procesor IQ Active - Oferă o procesare superioară a imaginii, inclusiv un motor de upscaling 4K puternic și inteligent care îmbunătățește divertismentul HD preferat la o calitate 4K spectaculoasă.
 • Active Pixel Tuning - Ajustări inteligente ale luminozității la nivel de pixel care reglează nivelurile de contrast cadru cu cadru în peste 2000 de zone ale ecranului pentru un contrast vizual superior.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 241WVhxK7IRL

SAMSUNG Clasa 65-Inch Crystal UHD AU8000 Series - Televizor inteligent 4K UHD HDR cu Alexa încorporat (UN65AU8000FXZA, model 2024), negru

 • CULOARE CRISTALINĂ DINAMICĂ: Un strat fin de cristal dezvăluie milioane de culori reale.
 • CRYSTAL PROCESSOR 4K: Optimizare inteligentă și ultra-rapidă a conținutului 4K.
 • SMART TV CU MAI MULȚI ASISTENȚI VOCALI: Accesați aplicațiile și serviciile de streaming direct de pe televizor cu ajutorul vocii.
 • 3 PORTURI HDMI: Conectați până la 3 dispozitive cu HDMI.
 • HDR: Dezvăluie nuanțe de culoare care depășesc HDTV.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 351vbDrbWAPS

LG OLED C1 Series 65' Alexa Built-in 4k Smart TV (3840 x 2160), 120Hz Refresh Rate, AI-Powered 4K, Dolby Cinema, Dolby Cinema, WiSA Ready, Gaming Mode (OLED65C1PUB, 2024)

 • OLED DISPLAY: Priviți cum conținutul dvs. prinde viață în peste 8 milioane de pixeli. Fiecare pixel se aprinde și se stinge independent, astfel încât veți vedea conținutul dvs. cu un negru perfect, peste un miliard de culori bogate și un contrast infinit pentru o experiență de vizionare fără egal.
 • α9 GEN 4 AI PROCESSOR 4K: Ajustarea imaginii și a sunetului se întâmplă automat cu cel mai bun procesor al nostru. Procesorul a9 Gen4 AI Processor 4K utilizează algoritmi de învățare profundă pentru a detecta scenele și genurile pentru a face conținutul dvs. să arate cât mai bine, indiferent de ce și când vă uitați.
 • GAME OPTIMIZER: Game Optimizer vă oferă un acces mai ușor la toate setările de joc, în timp ce cel mai recent HDMI permite viteze de joc rapide. În plus, veți obține un lag de intrare redus și timpi de răspuns rapizi cu Auto Low-Latency Mode și HGiG.
 • GOOGLE ASSISTANT & ALEXA BUILT IN: Nu este nevoie de un dispozitiv suplimentar - cereți televizorului dvs. muzică, vremea, știri, lista de cumpărături Amazon și multe altele. În plus, controlați în mod convenabil casa dvs. conectată și dispozitivele inteligente.
 • EXPERIENȚĂ HOME CINEMA: Obțineți imagini și sunet uluitoare care vă fac să vă simțiți ca și cum ați fi în acțiune cu Cinema HDR, Dolby Vision IQ & Dolby Atmos. Vedeți filmele exact așa cum au vrut regizorii cu Filmmaker Mode. Și cu acces încorporat la Netflix, Prime Video, Apple TV+, Disney+ și canalele LG, conținutul dvs. preferat este la îndemâna dvs.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 441Mq5L3sHML

INSIGNIA NS-65DF710NA21 Smart 4K UHD de 65 inchi - Fire TV, lansat în 2024

 • Urmăriți conținut HDR (High Dynamic Range) pe televizorul dvs: Cu un televizor 4K compatibil HDR, vă puteți bucura de filme și emisiuni TV HDR, pe lângă tot conținutul dvs. curent.
 • Controlați totul cu ajutorul vocii dumneavoastră - Telecomanda vocală cu Alexa: Folosiți-vă vocea pentru a viziona televizorul în direct, a lansa aplicații, a căuta titluri, a reda muzică, a comuta intrările, a controla dispozitive inteligente pentru casă și multe altele.
 • Televizor inteligent cu acces la servicii de streaming pentru nenumărate opțiuni de divertisment: Transmiteți în flux emisiuni, filme, jocuri și multe altele cu ajutorul Wi-Fi-ului încorporat al televizorului și al aplicațiilor integrate.
 • Divertisment la nesfârșit - Netflix, Prime Video, YouTube, Hulu, HBO și multe altele: Urmăriți peste 500.000 de filme și episoade TV în streaming cu acces la zeci de mii de canale, aplicații și abilități Alexa.
 • Articolul sosește într-un ambalaj care dezvăluie ceea ce se află în interior și nu poate fi ascuns.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 551XETMEZ2iS

Hisense 65A6G Televizor inteligent Android Smart TV 4K Ultra HD de 65 inchi cu compatibilitate Alexa (model 2024), negru

 • 4K Ultra HD: fratele mai mare și mai arătos al lui 1080p. Are o rezoluție de patru ori mai mare decât un ecran Full HD obișnuit, împreună cu 8,3 milioane de pixeli și o matrice completă de iluminare din spate cu LED-uri, creând o imagine mai clară și mai colorată.
 • Dolby Vision HDR și HDR10: Tehnologie cinematografică pentru casa ta. Vorbim despre mai multe detalii în umbre, lumini vizibil mai clare și culori mult mai vibrante. Atât de bune, încât este un produs HDR certificat de Dolby Laboratories.
 • Mod de joc cu latență redusă automată: Cine vrea să își ajusteze setările televizorului pentru jocuri? Nu noi și bănuim că nici tu. Din fericire, Auto Low Latency Mode face totul pentru tine. Astfel încât să obțineți automat un joc fluid și neîntrerupt. Fără lag fără niciun efort.
 • Android TV: Personalizați-vă ecranul de pornire Android TV pentru a afișa aplicațiile, emisiunile și filmele preferate. Porniți cel mai recent episod, reluați de unde ați rămas sau treceți la o nouă emisiune din aplicația dvs. preferată în cel mai scurt timp.
 • Google Assistant: Apăsați butonul Google Assistant de pe telecomandă pentru a face mai multe lucruri pe televizorul dvs. cu ajutorul vocii. Cereți-i lui Google să caute cel mai recent blockbuster, să transmită emisiuni sau să deschidă jocuri multiplayer. Cereți-i să atenueze luminile prin conectarea dispozitivelor inteligente din casă. Gestionați sarcinile și consultați-vă calendarul. Sau puneți-i întrebări și vedeți răspunsurile pe televizor.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 651GvhYwmp1L

Televizor inteligent VIZIO M-Series Premium 4K UHD Quantum Color LED HDR de 65 inch cu Apple AirPlay și Chromecast încorporat, Dolby Vision, HDR10+, HDMI 2. 1, Rata de reîmprospătare variabilă, M65Q6-J09, model 2024

 • Quantum Color - Combinat cu o puternică iluminare de fundal full array, Quantum Color de ultimă generație de la VIZIO oferă conținutul dvs. preferat de streaming peste un miliard de nuanțe de culori vibrante și un volum de culori cinematografice.
 • 4K Ultra HD - Cu peste 8 milioane de pixeli, o rezoluție de 4 ori mai mare decât cea de 1080p și ajustări ale luminozității la nivel de pixel cu Active Pixel Tuning - transmiteți filmele, emisiunile TV și jocurile preferate cu detalii uluitoare
 • SmartCast - Cu o navigare fulgerătoare, bucurați-vă de acces instantaneu la cea mai bună selecție de aplicații de la servicii de streaming de top, precum Netflix, Disney+, YouTube și multe altele, direct pe televizor, utilizând noua telecomandă inteligentă sau aplicația SmartCast Mobile
 • VIZIO Voice - Cu o telecomandă vocală nouă, VIZIO Voice vă permite să spuneți comenzi simple, complexe sau de urmărire pe SmartCastTM pentru a face televizorul mai ușor. Găsiți rapid conținutul pe care îl iubiți, deschideți aplicații și canale cu rapiditate și controlați cu ușurință experiența de vizionare a televizorului.
 • Procesorul VIZIO IQ Active - În interior, procesorul rapid ca fulgerul IQ Active oferă o procesare superioară a imaginii și un motor de upscaling 4K mai inteligent care afișează divertismentul HD preferat la o calitate 4K spectaculoasă.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 751wjHydnaLL

Televizor inteligent LG seria 80 de 65' cu Alexa încorporată, 4K UHD Smart TV, rată de reîmprospătare nativă de 60 Hz, Dolby Cinema, setări director, mod de joc, cu telecomandă magică (65UP8000, 2024)

 • ECRAN 4K REAL: Ecranele 4K bogate ale televizoarelor LG UHD oferă o calitate pe care o puteți vedea în fiecare scenă. Bucurați-vă de culori strălucitoare, contrast ridicat și detalii impecabile.
 • PROCESOR QUAD CORE 4K: Procesorul nostru Quad Core 4K vă oferă o experiență de vizionare lină și clară, cu contrast, culori și negre îmbunătățite.
 • WEBOS + LG THINQ AI W/ MAGIC REMOTE: Controlați-vă cu ușurință home theater-ul inteligent. ThinQ AI și telecomanda Magic Remote permit o navigare simplă și comenzi vocale intuitive, în timp ce platforma webOS acceptă o bibliotecă imensă de conținut cu multe dintre cele mai populare aplicații de streaming.
 • TRUMOTION 120 (60 Hz nativ): Tehnologia TruMotion 120 reduce neclaritatea pentru a accentua detaliile cu până la 120 de cadre pe secundă, oferind secvențelor de acțiune în mișcare rapidă și sporturilor fulgerătoare un aspect neted și curat.
 • FUNCȚIONEAZĂ CU HEY GOOGLE / ALEXA: Personalizați-vă și controlați-vă cu ușurință casa inteligentă. Televizoarele LG UHD funcționează cu 'Hey Google', Amazon Alexa, Apple Play2 și Apple Homekit - ceea ce face foarte simplu să difuzezi conținutul tău preferat, să găsești cele mai recente prognoze meteo și multe altele.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841LFASb6X7L

Televizor inteligent Roku Roku Roku Hisense din seria R6 de 65 de inci Dolby Vision HDR 4K UHD cu compatibilitate Alexa (65R6G, model 2024)

 • 4K UltraHD oferă o rezoluție de peste patru ori mai mare decât cea a unui ecran obișnuit de înaltă definiție 1080p. Pe lângă cei peste 8,3 milioane de pixeli, în interior veți găsi o puternică matrice completă de iluminare de fundal LED la lucru, creând o imagine mai clară și mai colorată.
 • Relaxați-vă și bucurați-vă de streaming de filme și episoade TV, plus știri, televiziune, sport și multe altele în direct, pe mii de canale gratuite și plătite cu sistemul de operare Roku TV.
 • Accesați rapid divertismentul și controlați-vă televizorul cu un dispozitiv Google Assistant sau Alexa (vândut separat). Cu o simplă atingere a telecomenzii sau a aplicației mobile Roku, sau cu o simplă comandă vocală, puteți prelua controlul asupra casei dvs. inteligente, puteți porni și opri televizorul, puteți schimba canalele și multe altele.
 • Dolby Vision HDR și HDR10 transformă televizorul dvs. într-o putere de divertisment. Tehnologia de imagine din cinematografe, reunită acum în casă, oferă un realism uimitor pe care îl veți vedea, auzi și simți ca niciodată.
 • Tehnologia de procesare a imaginii Motion Rate 120 vă permite să vă bucurați de sporturi, filme și jocuri 4K în ritm rapid, fără întârzieri.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 941yg8BDnUyL

Televizor Sony X90J de 65 inch: BRAVIA XR BRAVIA XR Full Array LED 4K Ultra HD Smart Google TV cu Dolby Vision HDR și compatibilitate Alexa XR65X90J- Model 2024

 • COGNITIVE PROCESSOR XR - Tehnologie revoluționară de procesare a televizorului care înțelege modul în care oamenii văd și aud pentru a oferi un contrast intens cu negri puri, luminozitate maximă ridicată și culori naturale.
 • TRILUMINOS PRO XR - Redescoperiți tot ceea ce vizionați cu miliarde de culori precise și vedeți o calitate impresionantă a imaginii, naturală și frumoasă pentru ochiul uman.
 • FULL ARRAY LED & XR CONTRAST BOOSTER - Retroiluminarea controlată cu precizie scoate în evidență profunzimea și detaliile din viața reală, cu negri profunzi și luminozitate de vârf ridicată.
 • GOOGLE TV - Răsfoiți fără probleme peste 700.000 de filme și episoade TV din toate serviciile dvs. preferate de streaming, toate într-un singur loc. Urmăriți conținut de pe Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, YouTube, aplicația Apple TV și multe altele. Suport pentru formatul unității USB-FAT16/FAT32/exFAT/NTFS
 • BRAVIA CORE - Aduceți experiența cinematografică acasă. Bucurați-vă de streaming de filme de înaltă calitate incluse cu BRAVIA CORE, exclusiv pe anumite televizoare Sony.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1041rvBd3JBVS

SAMSUNG Seria Frame Class 65-Inch - Televizor inteligent 4K Quantum HDR cu Alexa încorporat (QN65LS03AAFXZA, model 2024)

 • ART MODE: Rama se transformă într-o frumoasă operă de artă atunci când nu te uiți la televizor. Activați senzorul de mișcare încorporat astfel încât, ori de câte ori intrați în cameră, televizorul să afișeze una dintre selecțiile dvs. preferate.
 • MAGAZINUL DE ARTĂ: Cumpărați piese individuale sau abonați-vă la o bibliotecă cu peste 1.400 de lucrări ale unor artiști consacrați și emergenți. Se aplică taxe pentru serviciul de abonament.
 • VOLUM DE CULOARE 100% CU PUNCT CUANTIC: Un miliard de nuanțe rămase adevărate de culori care îți taie respirația. Televizoarele QLED pot produce un volum de culoare de 100% în spațiul de culoare DCI-P3, formatul pentru majoritatea ecranelor de cinema și pentru filmele HDR pentru televiziune.
 • CADRU PERSONALIZABIL: Elevați-vă spațiul pentru a face The Frame al dvs. personal, îmbunătățindu-l cu diferite stiluri de rame și opțiuni de culoare. Cadrele personalizabile se vând separat. QUANTUM PROCESSOR 4K: Elevați-vă imaginea la 4K cu ajutorul inteligenței artificiale bazate pe mașini.
 • ALEXA BUILT-IN: Cereți mai mult de la televizorul dvs. Doar cereți-i lui Alexa să deschidă aplicații, să schimbe canalul, să caute filme și emisiuni, să redea muzică, să vă controleze dispozitivele casnice inteligente și multe altele. Pentru a vorbi cu Alexa, țineți apăsat butonul de microfon de pe telecomandă. Dacă aveți activat funcția hands-free, spuneți doar 'Alexa' și puneți o întrebare.

Vezi pretul Emag