Adaptor HDMI in unghi drept

Top 4 Cel mai bun adaptor HDMI cu unghi drept în 2024 Recenzii

 1. Monster Advanced - Cel mai bun adaptor HDMI 1.4 cu unghi drept de 90 de grade
 2. UGreen 2 Pack - Cel mai bun adaptor HDMI cu o singură direcție pentru Firestick
 3. VCE 90 și 270 de grade 4 Pack - Cel mai bun adaptor HDMI 2.4 cu unghi drept cu mai multe direcții. 0 Adapter Pack
 4. Cable Matters 90 and 270-degree 2 Pack - Best Low Profile Multi Direction Right Angle HDMI 2.0 Adapter

1 Monster Advanced - Best 90-Degree Right Angle HDMI 1.4 Adapter

Acest adaptor unic are o orientare orizontală. Ceea ce înseamnă că va crea un profil redus pentru dispozitivele cu porturi HDMI orientate atât pe orizontală, cât și pe verticală. Dacă este un port orizontal, cablul HDMI va fi orientat fie în sus, fie în jos; dacă este vertical, va fi orientat fie spre stânga, fie spre dreapta.

Potrivit pentru majoritatea dispozitivelor, inclusiv televizoare, DVD, Blu-ray, console de jocuri și multe altele. Vom acoperi calitatea construcției și, de asemenea, capacitățile acestui adaptor pentru a vedea dacă va fi pe deplin compatibil cu dispozitivul dvs.

Compatibilitate...

Adaptorul este compatibil cu HDMI 1.4. Asta înseamnă că este capabil să afișeze conținut 4K. Cu toate acestea, este limitat la un maxim de 30 de cadre pe secundă. Dacă doriți să vizionați conținut 4K cu 30 fps, cablul dvs. trebuie să fie mai lung de maximum 5 metri.

Dacă vă place să vizionați 3D, și acest lucru este acceptat. Cealaltă funcție utilă suportată este ARC (Audio Return Channel). Aceasta funcționează prin trimiterea unui semnal în ambele direcții de-a lungul cablului HDMI, necesară pentru majoritatea receptoarelor audio.

Construcție de calitate...

Datorită construcției interne din cupru, există o rezistență mai mică și este oferită o integritate optimă a semnalului. Împreună cu ecranarea în două straturi pentru a diminua orice posibilitate de interferență, puteți fi siguri de un semnal de înaltă calitate.

Utilizarea contactelor din aur de 24k ajută, de asemenea, la asigurarea celei mai bune conexiuni de date posibile. Acest produs nu numai că oferă comoditate, dar este, de asemenea, construit cu cele mai bune materiale posibile.


Best-Right-Angle-HDMI-Adapter
Evaluarea noastră:41adoplQxWL(4.3 / 5)

Vezi pretul Emag

Pro

 • Construcție internă din cupru.
 • Contacte din aur de 24k.
 • Ecranare în două straturi.

Contra

 • HDMI 1.4 are o lățime de bandă limitată.
 • Doar opțiunea de 90 de grade, nu există una de 270 de grade.

2 UGreen 2 Pack 2 - Cel mai bun adaptor HDMI cu o singură direcție pentru Firestick

Un alt adaptor de 90 de grade care va permite direcționarea cablului dvs. într-o singură direcție. Am găsit acestea grozave dacă aveți ceva precum un Chromecast sau Firestick. Aceste tipuri de dispozitive tind să iasă mult în evidență, în funcție de portul de pe televizor.

Un alt mare avantaj al utilizării acestor adaptoare este reducerea tensiunii pe cablul HDMI. Adesea, acestea ajung să fie îndoite într-o anumită direcție sau sunt blocate de un perete, ceea ce duce la deteriorări interne. Având un pachet dublu, ați putea economisi potențial două cabluri.

Ce dispozitive pot fi conectate?

Încă o dată, acesta este un cablu HDMI 1.4 compatibil. Ceea ce înseamnă că este limitat în lățimea de bandă până la 4K UHD la 30 de cadre pe secundă. Totuși, poate suporta majoritatea consolelor de jocuri până la 4K, împreună cu playere Blu-ray 3D și DVD-uri.

Totuși, s-ar putea să nu fie o soluție excelentă pentru un PC. Având în vedere că multe PC-uri rulează la rate de cadre mai mari, ar fi bine să căutați un dispozitiv compatibil HDMI 2.0. Deși va fi în continuare suficient pentru operațiunile de bază ale PC-ului, gamerii ar putea considera că este deficitar.

Materiale de calitate superioară...

Utilizarea contactelor placate cu aur asigură trecerea semnalului de cea mai bună calitate prin dispozitiv. De asemenea, mufa în sine a fost prelucrată cu precizie pentru a asigura cea mai bună potrivire posibilă în port.

Suportul pentru ARC este inclus, împreună cu HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection). HDCP este uneori necesar pentru a viziona servicii de streaming, cum ar fi Netflix, de pe un dispozitiv de jocuri.


image
Evaluarea noastră:61gc4ScYQOL(4.5 / 5)

Vezi pretul Emag

Pro

 • Contacte placate cu aur.
 • Suportă ARC și HDCP.
 • Inginerie de precizie pentru mufe.

Contra

 • HDMI 1.4 limitat.
 • S-ar putea să nu fie potrivit pentru gameri.

3 VCE 90 și 270 de grade Pachet de 4 - Cel mai bun pachet de adaptoare HDMI 2.0 cu unghi drept cu mai multe direcții

Diferența dintre acest pachet de adaptoare și celelalte este că sunt oferite două stiluri diferite de adaptoare. Ambele sunt orientate vertical, dar unul este de 90 de grade, ceea ce înseamnă că mufa masculină este orientată în aceeași direcție cu cea feminină. Cel de 270 de grade înseamnă că mufa de sex masculin este orientată în direcția opusă celei de sex feminin.

Având două mufe orientate diferit, puteți direcționa cablul în orice direcție doriți. În loc să fiți limitat la sus sau jos, sau stânga sau dreapta, acum puteți alege selectând celălalt adaptor. Și cel mai bun lucru este că primiți două din fiecare tip.

Alte vești bune...

Nu numai că aveți mai multă flexibilitate în ceea ce privește direcția în care va merge cablul, dar acest adaptor este, de asemenea, compatibil cu HDMI 2.0. Acest lucru permite o lățime de bandă mai mare, ceea ce înseamnă că poate furniza semnale 4K UHD la o rată de cadre mai mare.

HDMI 2.0 poate afișa 4K la 60 de cadre pe secundă. De asemenea, permite culori pe 10 biți și HDR (High Dynamic Range), ceea ce înseamnă imagini mai vibrante, alburi mai strălucitoare și negri mai profunzi. Acest lucru va ajuta, de asemenea, jucătorii de PC după acele rate de cadre atât de importante.

Calitate și compatibilitate...

La fel ca toate celelalte adaptoare de aici, contactele sunt placate cu aur. Dispozitivul în sine este construit din plastic dur și se simte destul de robust. Sunt disponibile și o mulțime de opțiuni de compatibilitate.

Nu trebuie să vă faceți griji dacă dispozitivele dvs. necesită ARC, HDCP, Dolby True HD 7.1 sau HEC (HDMI Ethernet Channel), deoarece toate sunt acceptate. Indiferent de nevoile dvs. HDMI, această opțiune vă acoperă.


image
Evaluarea noastră:512LwpKT97L(4.6 / 5)

Vezi pretul Emag

Pro

 • HDMI 2.0 acceptat.
 • Patru adaptoare incluse.
 • Unghiuri multiple.

Dezavantaje

 • Nu este la fel de subțire ca alte adaptoare.
 • Calitatea construcției este mai slabă decât a celorlalte adaptoare.

4 Cable Matters 90 and 270-degree 2 Pack - Best Low Profile Multi Direction Right Angle HDMI 2.0 Adapter

Ultima noastră alegere este acest set de două adaptoare cu setare orizontală. Acesta include atât un adaptor de 90 de grade, cât și unul de 270 de grade, oferind încă o dată mai multă flexibilitate în ceea ce privește rutarea cablurilor. O opțiune excelentă pentru a vă proteja atât cablurile, cât și porturile de pe dispozitivul dvs.

Ambele adaptoare au un profil ușor mai mic decât cel al pachetului VCE. Acest lucru ar putea însemna diferența între montarea pe un perete sau nu. Desigur, totul depinde de scopul pentru care le folosiți.

Suport și caracteristici...

La fel ca și VCE, și acestea sunt compatibile cu HDMI 2.0. Asta permite ca datele să călătorească de-a lungul acestui adaptor la o viteză de până la 18 Gbps. Aceste tipuri de viteze sunt necesare dacă intenționați să vizionați filme Blu-ray 4K de înaltă calitate sau să jucați cele mai recente titluri de jocuri.

Pe lângă faptul că aveți o lățime de bandă masivă, beneficiați și de toate celelalte caracteristici HDMI așteptate. Printre acestea se numără ARC, HDCP, HEC și 3D. Asta înseamnă că puteți utiliza acest adaptor cu aproape orice dispozitiv modern.

Construit pentru a rezista...

Calitatea construcției pare solidă și ar trebui să dureze mult în viitor. Ca și în cazul celorlalte adaptoare, contactele sunt placate cu aur. Plasticul utilizat pare rezistent și dispune de o carcasă ușor de prins. Acest lucru face ca scoaterea dispozitivului să fie mult mai ușoară.

Pentru a vă liniști, acest produs are și o garanție pe viață. Deci, dacă din orice motiv apar probleme, știți că sunteți acoperit. Este util să știți că, cu cât calitatea semnalului de care aveți nevoie este mai mare, cu atât cablul HDMI trebuie să fie mai scurt.


image
Evaluarea noastră:61sHOZzjWSL(4,7 / 5)

Vezi pretul Emag

Pro

 • Compatibilitate HDMI 2.0.
 • Profil redus.
 • Garanție pe viață.

Contra

 • Poate necesita orientare verticală în loc de orizontală.

Cel mai bun adaptor HDMI în unghi drept Ghid de cumpărare

Acum nu mai aveți niciun motiv să aveți cablul HDMI strivit de perete, deteriorând atât cablul în sine, cât și, mai rău, portul. Aceste mici gadgeturi inteligente și accesibile sunt o soluție fantastică pentru gestionarea cablurilor.

Pentru ce tip de dispozitiv este adaptorul?

image

Dacă utilizați acest adaptor pentru un DVD player sau o consolă de jocuri mai veche, atunci HDMI 1.4 va fi mai mult decât suficient. Nu veți pierde nicio calitate a imaginii, deoarece toate aceste dispozitive afișează un maxim de 1920 x 1080p.

Dacă, pe de altă parte, doriți să utilizați un player Blu-ray 4K, un PC sau cele mai recente console de jocuri, vă recomandăm cu siguranță HDMI 2.0. Deși HDMI 1.4 poate oferi în continuare 4K, aceasta este la o calitate inferioară față de ceea ce este capabil HDMI 2.0.

Sfaturi finale?

De asemenea, ar trebui să verificați în ce direcție este orientat portul de pe dispozitivul dumneavoastră. Acest lucru vă va ajuta să decideți dacă aveți nevoie de un adaptor vertical sau orizontal la 90 de grade sau 270 de grade.

Profitați la maximum de adaptorul HDMI...

71VJd%2B2O1XL

Dacă sunteți în căutarea unui adaptor HDMI pentru home cinema, consultați recenziile noastre despre Cel mai bun suport de perete pentru televizor și despre Cele mai bune proiectoare cu bătaie scurtă! Fotograful? Mergeți la cele mai bune recenzii pentru cele mai bune camere 4K!

Profesioniștii din domeniul graficii pot citi recenziile noastre despre Cel mai bun monitor pentru editare foto și cele mai bune tablete de desen pentru 2024!

Gameri, vă avem și pe voi! Nu ratați analizele noastre aprofundate despre cel mai bun monitor ultrawide, recenzia noastră despre cele mai bune monitoare 4K ieftine sub 300 de euro și recenziile noastre despre cea mai bună bară de senzori Wii wireless!

Înapoi la adaptoarele HDMI...

Deci, care este cel mai bun adaptor HDMI cu unghi drept?

Am decis care este cel mai bun adaptor pe baza calității, capacităților și compatibilității sale.

Considerăm că cel mai bun adaptor este...

Cable Matters

Acest lucru se datorează construcției sale de calitate, HDMI 2.0 și profilului redus, alături de faptul că are opțiuni de 90 și 270 de grade.

Conectare plăcută!

5 / 5 ( 82 voturi )

Vezi mai multe:

Citiți mai multe:

Citește mai mult:

Categorii Tehnologie515dyDASJUL

Despre Paul S. Brunet

Cunoscut ca 'iubitorul de tehnologie', Paul este un expert în tehnologie actuală și în tendințe. Aici, la TinyGrab, el face ca 'tehnologia' să fie ușor de înțeles pentru o persoană obișnuită.