Aer curat pentru tastatura computerului

Top 10 Evaluat curățător de aer pentru tastatură de calculator în 2024

Cel mai bine vândut nr. 141qaczPjT4L

Falcon Dust, Off Gaz Comprimat (152a) Praf de curățare de unică folosință, 1, contează, 3.5 oz Can (DPSJB),Negru

 • Falcon Dust-Off Aerosol de curățare de unică folosință, 1, contează, 3. 5 oz canistră The Original Duster 100% sigur pentru ozon Un amarant este adăugat la gazul comprimat pentru a descuraja abuzul de inhalanți Instrumentul de curățare versatil
 • Compact
 • Indispensabil pentru locurile unde spațiul este limitat
 • Aceeași putere de sablare eficientă ca și modelele mai mari
 • 100% sigur pentru ozon Bitterant adăugat pentru a descuraja abuzul de inhalanți

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 251fn4TnWWSL

Falcon Gaz comprimat (152a) Falcon Dust-Off Aerosol de curățare de unică folosință (152a) Pulverizator de curățare de unică folosință 3 contează, 10 oz. bidon (DPSXL3)

 • Falcon Dust-Off Aerosol comprimat (152a) Pulverizator de curățare de unică folosință 3 contează 10 oz. Conține un amăreț pentru a ajuta la descurajarea abuzului de inhalare
 • Pachet convenabil de 3
 • Oferă o putere puternică de îndepărtare a prafului pentru practic orice sarcină.
 • Ideal pentru stații de lucru, laboratoare, bancuri de reparații, uz casnic, fotografii la fața locului etc.
 • 100% sigur pentru ozon Bitterant adăugat pentru a ajuta la descurajarea abuzului de inhalare

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 331-XrF58PmS

Pulverizator de aer cu baterii, Pulverizator de curățare a computerului reîncărcabil-reutilizabil, curățător de tastatură, aer comprimat portabil, 10W încărcare rapidă, 6000mAh, fără fir, fără gaz

 • Mai sănătos și mai economic decât cutiile de aer Majoritatea pulverizatorilor cu aerosoli conțin un agent frigorific / propulsor care nu poate fi considerat 'aer'. De fapt, inhalarea a prea mulți dintre acești vapori poate duce la efecte negative asupra sănătății. Pudriera noastră cu aer doar suflă aerul. Această unitate este egală cu peste 5.000 de cutii de praf de puf tradițional. Se va amortiza în doar câteva luni.
 • Port de încărcare USB Cu un port de încărcare USB, air duster este reîncărcabil la fel ca telefonul dvs. mobil și vă va oferi sute de ore de curățare atunci când este unul încărcat.
 • Putere mare Aerul comprimat portabil este de departe cea mai puternică unitate a noastră de până acum! Pulverizatorul de aer fără fir produce o explozie incredibilă de aer la peste 33000RPM și funcționează timp de peste 30min consecutiv. Acesta spulberă toate unitățile anterioare!
 • Sigur pentru utilizare în 'camere curate' Fără substanțe chimice, este ecologic - aspiratorul pentru computere folosește doar aerul pe care îl respirăm. Nu va afecta sau deteriora componentele electronice cu stare solidă și circuitele integrate, precum 'spray-urile de praf' convenționale.
 • Ușor, durabil și cântărește doar 405 g. Indiferent cât timp îl utilizați, nu vă veți simți obosit. Duza detașabilă face ca produsul să fie mai ușor de depozitat și transportat.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 4415jYoJaENL

AFMAT Cordless Air Duster, curățător de tastatură cu aer, aspirator cu aer comprimat, pulverizator cu aer comprimat pentru calculatoare, suflantă reîncărcabilă pentru curățarea tastaturii, 6000mAh, 10W Fast Charging

 • Puternic Cordless Air DusterPusterul nostru de aer AFMAT este mândru de capacitatea sa de a produce o împingere puternică de aer la aproape 10 niveluri de vânt puternic (28m/s) pentru curățarea în profunzime a prafului microscopic, cum ar fi plăcile de circuite imprimate la computere, instrumente electronice, dispozitive medicale, care nu pot fi curățate de ștergătorul sau praful tradițional. Motorul său permite ca viteza maximă de rotație să ajungă până la 33000 RPM.
 • Pudriera electrică de aer reîncărcabilă Bateriile de litiu mari de 6000mAh încorporate permit acestei pudre să funcționeze aproape 30 de minute în mod continuu. Compatibilitatea sa de a se încărca prin intermediul portului USB îl face atât de ușor de încărcat. (Dacă ați pierdut cablul de încărcare, folosiți-l doar pe cel al telefonului mobil Android) Cu un timp de încărcare redus de aproximativ 3 ore, gradul său de utilizare poate fi foarte crescut. În comparație cu praful de gaz obișnuit, acest aspirator de aer electric este foarte reutilizabil cu funcția sa reîncărcabilă.
 • Alternativă la aerul comprimatAvem cu toții responsabilitatea de a economisi gaz și apă. Pentru a atinge acest obiectiv, am realizat acest dispozitiv extrem de ecologic, deoarece permite mai mult de 5000 de ori de utilizare, ceea ce duce la economisirea unei cantități mari de energie. Acest mini-puster este un astfel de dispozitiv științific care păstrează curățenia mână în mână cu eco-friendliness.
 • Design manevrabil & Utilizare simplă Aparatul de curățat aerul este structurat cu un design extins de prindere în întreaga palmă și cu o duză retractabilă, menținând mânerul liber pentru a permite utilizatorilor să îl prindă în confortul lor. Operarea este atât de simplă și există 2 moduri de a face să funcționeze aspiratorul. Una este să țineți apăsat lung comutatorul și cealaltă este să apăsați de două ori comutatorul.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 541I61OWD22L

MAX Professional 1229 Blow Off Mini General Purpose Air Duster Cleaner, MB-111-229 (3.5 oz)

 • Îndepărtează praful de pe electronice și nu numai

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 651bYKM8DucL

Impact Select Air Duster Aer comprimat în conservă cu aer comprimat pentru curățarea tastaturii și a calculatoarelor Dust Off 10 oz Cană cu pai (4 Pack)

 • Ideal pentru curățarea procesoarelor, tastaturilor, șoarecilor de calculator și a stațiilor de lucru
 • Îndepărtează praful, scame și alți contaminanți din zonele greu accesibile
 • Oferă lovituri pure fără umiditate - 100% sigur pentru ozon, nu conține CFC, HCFC, propan sau butan
 • Conține un amăreț pentru a descuraja abuzul de inhalare
 • Greutate netă 10oz / 283g /332ml

Vezi pretul Emag

Bestseller No. 741egEmek9LL

ALPTHY Air Duster, curățător de tastatură cu aer electric fără fir, cu baterie reîncărcabilă de 15000mAH, alternativă la cutia de aer comprimat pentru computere, îmbunătățită cu 36000 RPM, port TYPE-C de 10W, gel de curățare

 • Performanță de curățare îmbunătățită: Motorul de 36000 RPM oferă un flux de aer ultra puternic (aproape 70m/s)pentru curățarea în profunzime a prafului microscopic. două moduri de flux de aer (36000/27000 RPM) pentru a se potrivi pentru curățarea diferitelor dispozitive, de la calculator, lentile de cameră, PS5, laptop, aparate de aer condiționat, canapea, plăci de circuite imprimate la instrumente electronice, dispozitive medicale.
 • Timp de lucru crescut: Bateriile cu litiu de mare capacitate de 15000mAH permit aspiratorului de aer electronic să funcționeze timp de 50 de minute continuu cu o singură încărcare.
 • Încărcare convenabilă: Pudriera de aer reîncărcabilă proiectată cu un port de încărcare TYPE-C de 10W face ca încărcarea să fie mai ușoară. Puteți utiliza cablul TYPE-C al telefonului sau tabletei dvs. cu un adaptor de 5V2A (nu este inclus)pentru a încărca.
 • Eco-Friendly & User-Friendly: Pudriera de aer permite mai mult de 5000 de ori de utilizare ne permite să spunem la revedere de la cutia de aer comprimat-Care poate economisi gaz și apă. Lanterna încorporată poate facilita curățarea dvs. în locuri întunecate sau pe timp de noapte. Designul practic cu geantă portabilă îl face ușor de prins și de transportat.
 • Garanție extinsă de 2 ani: ALPTHY oferă o garanție limitată de 1 an și o garanție extinsă de 2 ani. Apreciem foarte mult calitatea produselor și experiența clienților. Contactați-ne dacă întâmpinați probleme

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841Tnn1jQeaS

Cordless Electric Air Duster - Suflantă de aer și aspirator 2 în 1, Baterie decât aerul din conservă pentru curățarea cu pulverizator de aer pentru tastatură de calculator, electronice, mini aspirator portabil portabil pentru mașină

 • Cel mai recent motor avansat Spre deosebire de modelele convenționale, acest aspirator de aer vine cu cel mai recent motor uragan, capabil de 60.000 rpm. Acesta produce o împingere puternică a aerului de până la 30 de metri pe secundă, curățând în profunzime particulele de praf. În plus, puterea maximă inhalată este de 8 kpa.
 • Pulverizator de aer și aspirator 2 în 1Cu moduri duble de suflare și aspirare, curățarea este super puternică și convenabilă. Modul de suflare suflă praful și resturile din fiecare colțișor al tastaturii, din crăpătura mașinii sau din orice alt echipament, iar apoi folosește modul de aspirare pentru a le aspira.
 • Înlocuirea cutiei de aer comprimatÎn primul rând, aspiratorul de aer portabil pentru tastatură este reutilizabil și reîncărcabil și poate înlocui cutia de aer de unică folosință. de asemenea, aerul comprimat poate conține vapori de apă și nu sunt potrivite pentru utilizarea în instrumente electronice.
 • Aspirator de praf reîncărcabilAmplasatorul nostru de aer vine cu baterii reîncărcabile de 6000mAh, oferind un sistem de încărcare rapidă de 10W. Se poate încărca complet în doar 3 ore. Și poate funcționa până la 30 de minute la rând, chiar și la cea mai înaltă stare de ieșire.
 • PortabilPusterul portabil fără fir de dimensiuni mini, reîncărcabil prin USB, vă permite să îl transportați cu ușurință și să îl aduceți oriunde doriți. Prin urmare, îl puteți utiliza ca un aparat de curățare la birou, acasă, în mașină sau chiar în aer liber.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 951FnDPWGfQL

Falcon Dust-Off Electronics Compressed Gas Duster 10 oz (4 Pack) [New Improved Version]

 • Îndepărtează praful, scamele și alți contaminanți din zonele greu accesibile
 • Ideal pentru curățarea procesoarelor, tastaturilor, șoarecilor de calculator și a stațiilor de lucru
 • Ideal pentru curățarea obiectelor din casă, inclusiv a obiectelor de colecție, a figurinelor și a jaluzelelor de la ferestre
 • Oferă jeturi pure fără umiditate. Depozitați la temperaturi care nu depășesc 120 grade F/49 grade C
 • Conține un amăreț pentru a descuraja abuzul de inhalare

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 1041Y7844HglS

AFMAT Cordless Air Duster & Vacuum Cleaner 2 în 1, Handheld Electric Air Blower, la revedere de la spray-ul de aer comprimat cu conserve, 60000 RMP Curățare puternică pentru computer Tastatură Canapea Aer condiționat Mașină Vehicul

 • Curățare puternicăAFMAT spumă de mare putere, cu motor avansat pentru a susține, a cărui viteză de rotație de până la 60000RPM, produce o forță de vânt uragan care poate sufla cu ușurință praful și resturile adânc ascunse în care îndreptați spuma. Forța de aspirare în modul de aspirare se ridică la cel mult 8kpa, pentru a aspira chiar și murdăria încăpățânată din interiorul covorului devine un lucru atât de ușor. Pentru cea mai dificilă murdărie bine ascunsă printre firele de ață, suflați mai întâi pentru a le zbura afară, apoi pentru a aspira și a le ridica pe toate.
 • Suflantă &; Mod de aspirare 2 în 1Care mod poate funcționa singur, dar și împreună, prin rotație. Pentru a curăța tastatura PC-ului, grila de aerisire a mașinii, grila aparatului de aer condiționat, modul suflare este suficient; Pentru firimiturile sau praful care se împrăștie pe suprafața biroului, scaunul mașinii, canapeaua sau colțurile din orice loc, modul aspirator ajută la aspirarea lor în profunzime! În cazul în care particulele se ascund adânc în interiorul materialului pufos, suflați mai întâi pentru a face ca fragmentele mici să curgă la suprafață, iar apoi aspirați-le fără efort.
 • 3 duze de înlocuirePusterul de aer poate funcționa fără duză în modul aspirator. Duza plată cu zonă de periere face ca puterea sa să se dubleze, vârful duzei să aspire, iar periajul ca un al doilea proces de curățare dă o mână de ajutor la curățare între timp. Alte două duze pentru modul suflantă diferă în scopuri mai specifice, duza cu capăt ascuțit poate trece prin spații înguste, cealaltă cu perie este potrivită pentru tastatura dvs. ca o combinație de perie de curățare și suflantă pentru a curăța temeinic zonele greu accesibile.
 • La revedere de la aspiratoarele de aer de unică folosințăPusterul nostru de aer este un nou design de înaltă tehnologie, reîncărcabil și reutilizabil, cu o durată de viață foarte lungă. Nu mai folosiți praful de curățare cu gaz comprimat și schimbați cu acest praf electric pentru a economisi un ban și pentru a economisi pământul mamă. Bateria încorporată de capacitate mare de 6000mAh (2000mAh*3) suportă o încărcare rapidă de 2A, aproximativ 3H pentru încărcare completă și 30minute pentru a dura. Are nevoie de doar câteva secunde sau minute pentru a termina fiecare curățare, adică fiecare încărcare unică vă permite să îl utilizați de mai multe ori.
 • Mini & CompactPusterul portabil cu o greutate mai mică și o figură la îndemână, îl puteți lua oriunde aveți nevoie, de exemplu, în mașină,acasă, la birou, în dormitor și așa mai departe. Acest mic instrument de șters praful de mână nu va provoca oboseală musculară, deoarece este ușor și ergonomic, ceea ce este destul de prietenos chiar și pentru doamnele care nu au prea multă forță în cot. Încărcabilă prin USB, utilizați-o fără fir după fiecare încărcare completă. Dispozitivul de curățare a procesorului poate funcționa aici și acolo și poate fi transportat pe drum.

Vezi pretul Emag