Aer hog hiper drona de cascadorie

Top 10 Cele mai bune 10 drone air hog hyper stunt drone în 2024

Cel mai bine vândut nr. 141Cd8BHKUiL

(HIZLI)(USB CHARGER) PENTRU Air Hogs Hyper Stunt Drone

 • Air Hogs Hyper Stunt Drone

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 221FF9fIQr9L

(HIZLI)(2A 2B lame) PENTRU Air Hogs Hyper Stunt Drone

 • Air Hogs Hyper Stunt Drone

Vezi pretul Emag

Bestseller Nr. 361hHOkDcZuL

Air Hogs 2 în 1 Hyper Drift Drone pentru curse de mare viteză și zbor - Verde

 • Air Hogs Hyper Drift Drone este un vehicul 2 în 1: Aleargă de-a lungul solului sau zboară pe cer cu viteză foarte mare cu drona detașabilă
 • Demonii vitezei se îndreaptă spre cursă cu Air Hogs Hyper Drift Drone. Echipată cu o sursă de energie pentru dronă turbo, aceasta este făcută pentru curse la viteze amețitoare
 • Drona turbo este realizată cu o cușcă de auto-dreptare pentru a vă asigura că aterizați în poziție verticală și sunteți gata să decolați - chiar și după o prăbușire epică
 • Fabricată pentru copii cu vârsta de peste 8 ani. Se încarcă prin USB. Controlerul cu 4 canale necesită 2 baterii AAA (nu sunt incluse). Se încarcă timp de 30 de minute, se joacă timp de 7 minute. Recomandat pentru utilizare în interior. Raza de comunicare de 200 ft. și frecvență de 2,4 GHz
 • Include: 1 dronă Hyper Drift, 1 controler, 1 încărcător USB, 1 foaie de instrucțiuni, elice de rezervă

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 451pbv5H1K+L

Air Hogs - Hyper Stunt Drone - Micro RC Drone de neoprit - Roșu

 • Pilotă drona Hyper Stunt Drone cu telecomandă pe orice suprafață! Călărește pe podele, pe pereți și chiar pe tavane!
 • Realizați cu ușurință cascadorii de înaltă performanță: Flip-uri frontale, flip-uri pe spate, rostogoliri de butoi și multe altele!
 • Modurile începător și avansat: Experimentați zborul ușor de manevrat, fără probleme, cu asistență de stabilizare giroscopică.
 • Hyper Stunt Drone este pentru vârste de peste 8 ani și necesită 2 baterii AAA (nu sunt incluse).

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 541v-wyfGjOL

DJI Mini 2 Fly More Combo - Dronă pliabilă ultraușoară, Gimbal cu 3 axe cu cameră 4K, fotografii de 12 MP, timp de zbor de 31 de minute, OcuSync 2. 0 10km 10km HD Video Transmission, QuickShots, Gray

 • PACK LIGHT, FLY FREE: la mai puțin de 249 g, cântărește cam cât un măr și încape în palmă. compactă și convenabilă, această dronă mică este tovarășul dvs. ideal de călătorie, transformând modul în care vă capturați amintirile preferate.
 • TRANSMISIUNE VIDEO OCUSYNC 2.0: mini 2 suportă până la 10 km de transmisie video hd și are capacități excelente de anti-interferență, oferindu-vă posibilitatea de a zbura mai departe și de a vedea mai clar.
 • PERFORMANȚĂ PUTERNICĂ: cu o autonomie maximă a bateriei de 31 de minute, dji mini 2 acordă mai mult decât suficient timp pentru a compune imaginea perfectă. mini 2 poate rezista vânturilor de nivel 5 și poate decola la o altitudine maximă de 4.000 de metri, astfel încât filmările dvs. să fie stabile chiar și atunci când zburați de-a lungul unei coaste vântoase sau la înălțime deasupra unei păduri alpine.
 • ZOOM 4X: nu mai este nevoie să vă apropiați atât de mult pentru a obține imaginea de vis. Zoomul digital de 4x face mai sigură și mai convenabilă tranziția între cadrele cu distanțe și compoziții diferite.
 • QUICKSHOTS: cu doar câteva atingeri, dji mini 2 înregistrează și filmează automat videoclipuri de nivel profesional pe care le puteți partaja direct pe rețelele de socializare. indiferent dacă sunteți începător sau mai experimentat, aplicația dji fly vă ajută să produceți rezultate impresionante, completate cu coloane sonore și filtre.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 641G6NBgfUFL

Air Hogs Super Soft, Jump Fury cu roți cu zero daune, mașină telecomandată cu sărituri extreme, jucării pentru copii de până la 4 ani, la scară 1:15

 • SALTURI EXTREME: Acțiunea de sărituri complet nouă lansează Air Hogs Jump Fury până la 22 de centimetri în aer! Sari pe, peste și deasupra competiției. Spre deosebire de alte mașini RC, Jump Fury este construită pentru a sări sus și a ateriza moale fără daune!
 • CONDUCEȚI ÎN INTERIOR CU ZERO DAUNE: Părinților le plac anvelopele fără daune, iar copiilor le place că pot merge acolo unde nicio altă mașină RC nu poate. Roțile inovatoare de performanță sunt proiectate special pentru a nu zgâria pereții sau mobila, astfel încât este sigură pentru jocul în interior
 • MASTER CRAZY STUNTS:: Air Hogs Jump Fury sare, se răstoarnă, se învârte la 360 de grade, face rotițe, ricoșează de pe pereți, face curse pe scări, trece peste obiecte și multe altele! Este distractiv și ușor să stăpânești cascadoriile oriunde în interior!
 • CONSTRUCȚIE DURABILĂ: Jump Fury este proiectat să reziste la ciocniri și lovituri și să continue să meargă! Designul său ușor oferă performanțe ridicate și îți permite să te întreci la viteze mari oriunde în interior!
 • CADOU MINUNAT PENTRU COPII: Idee excelentă de vacanță, Crăciun, cadou de ziua de naștere, jucării pentru băieți și fete de la vârsta de 4 ani în sus. Reîncărcabilă prin USB; telecomanda necesită 2 baterii AAA (nu sunt incluse).

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 741uXa1PT01L

Air Hogs Gravitor cu Trick Stick, jucării zburătoare reîncărcabile prin USB, drone pentru copii de la 4 ani în sus

 • Zburați cu puterea mâinilor: Air Hogs Gravitor vă permite să dezlănțuiți mișcări care sfidează gravitația cu puterea mâinilor sau a corpului - nu este nevoie de telecomandă!
 • TEHNOLOGIE WAVE-CONTROL: Gravitor detectează altitudinea, astfel încât poate pluti deasupra și sub obstacole. Jucării cool pentru băieți, fete și toți copiii!
 • CASCADORII UIMITOARE: Ai puterea de a stăpâni peste 12+ trucuri, cum ar fi alunecarea pe umăr, kick flip și alley-oop! Bățul de trucuri al lui Gravitor te face ușor de apucat și de lansat! Ce truc vei stăpâni mai întâi?
 • CONSTRUCȚIE DURABILĂ: Air Hogs Gravitor va sări și va ricoșa fără a deteriora pereții sau mobila. Săriți, ricoșați și continuați să vă jucați!
 • CADOU MINUNAT PENTRU COPII: Idee excelentă de vacanță, Crăciun, cadou de ziua de naștere, jucării pentru băieți și fete de la vârsta de 4 ani în sus. Jucării pentru copii reîncărcabile prin USB

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 8410CG145KhL

Air Hogs, Zero Gravity Laser, mașină de curse reală de escaladare a pereților ghidată cu laser, albastru

 • CONDUCEȚI PE ZID, pe tavan și pe sol: Cu tehnologia patentată Wall Climber, Air Hogs Zero Gravity Laser Wall Racer poate conduce pe orice suprafață netedă. Aleargă pe pereți, pe tavan și pe sol. Îți oferă puterea de a sfida gravitația!
 • URMĂREȘTE LUMINA LASER LED: Folosește controlerul pistolului laser pentru a îndrepta fasciculul de lumină laser spre perete, tavan sau sol, iar mașina de curse cu laser Zero Gravity va urmări lumina în orice direcție!
 • Ușor de controlat: Acest vehicul ușor, care se cațără pe perete, este distractiv și ușor de controlat pentru orice pilot de curse! Cu un control multidirecțional, trebuie doar să îndreptați lumina laser oriunde doriți ca Zero Gravity Laser să meargă - puteți face viraje bruște și chiar să-l faceți să se învârtă!
 • Air Hogs Zero Gravity Laser este o mașină de curse care se cațără pe perete și este un cadou excelent pentru jucării pentru copii cu vârsta de 8 ani și peste. Zero Gravity Laser este reîncărcabilă prin USB și necesită 3 baterii AAA pentru controler (nu sunt incluse). Pentru utilizare numai în interior.
 • Include: 1 Zero Gravity Laser, 1 controler, 1 cablu de încărcare USB, 1 ghid de instrucțiuni

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 951mxI+IuPGL

HASAKEE Q9s Drones pentru copii, dronă RC cu Altitude Hold și Headless Mode, Quadcopter cu lumină albastră și verde, elice complet protejată, 2 baterii și telecomandă, ușor de zburat Cadouri pentru copii Jucării pentru băieți și fete

 • LIGHT UP THE SKYLeguminoasele LED-uri de pe drona Q9s emit o lumină vibrantă neon GREEN & BLUE în întregul său cadru, oferindu-vă un efect puternic de iluminare și o experiență de zbor viu. De asemenea, dispune de trei moduri diferite de afișare a iluminării. Credem că vă va surprinde pe toți!
 • SIGUR & DURABILStilul structurat și cele PATRU protecții robuste pentru elice asigură un zbor sigur care vă protejează copiii pentru a evita rănirea corpului de la elicele învârtite. Material ABS de înaltă calitate pentru a rezista la nenumărate ciocniri sau căderi. Dronă foarte durabilă și fiabilă pentru copii și începători
 • Ușor de utilizat1: Puteți pur și simplu să decolați / aterizați / returnați drona cu un singur buton. 2:Trei viteze pentru a vă alege, Indiferent de începători sau jucători calificați. 3:Nu vă faceți griji cu privire la identificarea direcțiilor Sub modul fără cap. 4:Funcția de menținere a altitudinii permite dronei dvs. să plutească automat în aer. (Chiar dacă nu faceți nimic cu controlerul) Toate aceste caracteristici fac ca drona să fie extrem de prietenoasă pentru începători.
 • Timp de zbor dubluVine cu baterii 2PCS. jucătorul va avea mai mult timp pentru distracție.
 • Trucuri multiple de operareCu funcții de răsturnare la 360 de grade și de rotire automată pentru a vă îmbogăți experiența de zbor. jucărie bună pentru copii.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 1051EJFncUgAL

Potensic Upgraded A20 Mini Drone Easy to Fly Drone for Kids and Beginners, Indoor Outdoor RC Helicopter Quadcopter cu Auto Hovering, Headless Mode, Telecomandă și 3 baterii pentru băieți fete

 • Ușor de jucat: Cu menținerea altitudinii, modul fără cap și One Key Taking-off / Landing, mini drone este mai ușor de controlat și stabilizat în timpul zborului.
 • Distracție pentru mai mult timp: Drona pentru copii și începători include 3 baterii. Timp de zbor de până la 15-18 minute.
 • Modul fără cap: Ați putea controla drona mică să zboare spre orice direcție cu ajutorul telecomenzii.
 • 3 viteze: Elicopterul RC are trei viteze de zbor diferite. Puteți să-l utilizați în diferite medii de zbor și să simțiți experiențe de zbor diferite.
 • Portabil și durabil: Mini drona este extrem de ușoară și ușor de transportat. Cu 4 protecții pentru elice, fac mini drona mai durabilă.

Vezi pretul Emag