Air hogs helix ion drone

Top 10 Cele mai bune 10 drone air hogs helix ion în 2024

Bestseller nr. 141G6NBgfUFL

Air Hogs Super Soft, Jump Fury cu roți cu zero daune, mașină de control de la distanță cu sărituri extreme, jucării pentru copii pentru copii de până la 4 ani, la scară 1:15

 • JUMPS EXTREME: Acțiunea de sărituri complet nouă lansează Air Hogs Jump Fury până la 22 de centimetri în aer! Sari pe, peste și deasupra competiției. Spre deosebire de alte mașini RC, Jump Fury este construită pentru a sări sus și a ateriza moale fără daune!
 • CONDUCEȚI ÎN INTERIOR CU ZERO DAUNE: Părinților le plac anvelopele fără daune, iar copiilor le place că pot merge acolo unde nicio altă mașină RC nu poate. Roțile inovatoare de performanță sunt proiectate special pentru a nu zgâria pereții sau mobila, astfel încât este sigură pentru jocul în interior
 • MASTER CRAZY STUNTS:: Air Hogs Jump Fury sare, se răstoarnă, se învârte la 360 de grade, face rotițe, ricoșează de pe pereți, face curse pe scări, trece peste obiecte și multe altele! Este distractiv și ușor să stăpânești cascadoriile oriunde în interior!
 • CONSTRUCȚIE DURABILĂ: Jump Fury este proiectat să reziste la ciocniri și lovituri și să continue să meargă! Designul său ușor oferă performanțe ridicate și îți permite să te întreci la viteze mari oriunde în interior!
 • CADOU MINUNAT PENTRU COPII: Idee excelentă de vacanță, Crăciun, cadou de ziua de naștere, jucării pentru băieți și fete de la vârsta de 4 ani în sus. Reîncărcabilă prin USB; telecomanda necesită 2 baterii AAA (nu sunt incluse).

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 251v8Zk3+0GL

DEERC D20 Mini Drone pentru copii cu 720P HD FPV Camera de control de la distanță Jucării cu telecomandă Cadouri pentru băieți fete cu Altitude Hold, Headless Mode, One Key Start Speed Adjustment, 3D Flips 2 baterii, argintiu

 • Imagini HD și videoclipuri live: D20 echipat cu o cameră Wi-Fi HD 720P pentru a face fotografii și videoclipuri aeriene mai bune; cu transmisie FPV, puteți vedea cerul dintr-o sursă video live prin intermediul aplicației pentru smartphone
 • Cea mai bună jucărie cu dronă pentru copii: Zborul D20 este magic de simplu, trebuie doar să atingeți butonul One Key Start/Landing pentru a începe zborul; Altitude Hold poate menține drona la o anumită înălțime, ceea ce o face atât de ușor de controlat și de realizat filmări de înaltă calitate
 • Puternic și sigur: Dispune de alarmă de putere scăzută, oprire de urgență și 4 protecții de elice pentru a asigura un zbor sigur, 2 baterii reîncărcabile și puternice susțin până la 20mins, încărcați în siguranță și zburați mai mult timp
 • 3D Flips și Waypoints Fly: Împingând bastoanele de control spre interior pentru a efectua o întoarcere impresionantă; Desenând un curs de zbor pe smartphone, drona va zbura în consecință, adăugați distracții la zborul dvs.
 • Control vocal și Selfie prin gesturi: Permiteți să controlați drona cu comentarii vocale simple, cum ar fi ' Decolarea' ' aterizarea'; Postați un semn V sau palma în fața camerei, drona poate face automat fotografii sau videoclipuri, bun pentru selfie

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 341T7A582DnL

Air Hogs Super Soft, Stunt Shot Indoor Remote Control Car cu roți moi, jucării pentru băieți, de la 5 ani în sus

 • SAFE AND FUN INDOOR RC CAR: Roțile din spumă super moale ale lui Stunt Shot îl fac diferit de orice alt RC! Se conduce pe și peste orice cu ușurință și nu va distruge pereții, nu va zgâria podelele sau mobila!
 • STĂPÂNEȘTE CASCADORII UIMITOARE: Copiii se pot cufunda în jocul de prefăcătorie și pot face răsturnări, rotiri la 360 de grade, rotiri cu roțile, ricoșează de pe pereți, coboară scări, trec peste obiecte și multe altele! Este distractiv și ușor să stăpânești acrobațiile oriunde în interior!
 • CONSTRUCȚIE DURABILĂ: Proiectată pentru a rezista la ciocniri și lovituri și a continua să meargă, această mașină de jucărie ușoară este designul oferă performanțe ridicate și vă permite să vă întreceți la viteze mari oriunde în interior!
 • Stunt Shot este o mașină cu telecomandă și este un cadou minunat pentru copii, băieți cu vârsta de 5 ani și peste. Reîncărcabilă prin USB; telecomanda necesită 2 baterii AAA (nu sunt incluse). Efectuează cascadorii impresionante în interior cu Stunt Shot!
 • Include: 1 Stunt Shot, 1 controler, 1 foaie de autocolante, 1 cablu de încărcare USB, 1 foaie de instrucțiuni

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 4410CG145KhL

Air Hogs, Zero Gravity Laser, Mașină de curse cu laser, cu ghidaj laser pentru escaladarea reală a pereților, albastru

 • CONDUCEȚI PE ZID, pe tavan și pe sol: Cu tehnologia patentată Wall Climber, Air Hogs Zero Gravity Laser Wall Racer poate conduce pe orice suprafață netedă. Aleargă pe pereți, pe tavan și pe sol. Îți oferă puterea de a sfida gravitația!
 • URMĂREȘTE LUMINA LASER LED: Folosește controlerul pistolului laser pentru a îndrepta fasciculul de lumină laser spre perete, tavan sau sol, iar mașina de curse cu laser Zero Gravity va urmări lumina în orice direcție!
 • Ușor de controlat: Acest vehicul ușor, care se cațără pe perete, este distractiv și ușor de controlat pentru orice pilot de curse! Cu un control multidirecțional, trebuie doar să îndreptați lumina laser oriunde doriți ca Zero Gravity Laser să meargă - puteți face viraje bruște și chiar să-l faceți să se învârtă!
 • Air Hogs Zero Gravity Laser este o mașină de curse care se cațără pe perete și este un cadou excelent pentru jucării pentru copii cu vârsta de 8 ani și peste. Zero Gravity Laser este reîncărcabilă prin USB și necesită 3 baterii AAA pentru controler (nu sunt incluse). Pentru utilizare numai în interior.
 • Include: 1 Zero Gravity Laser, 1 controler, 1 cablu de încărcare USB, 1 ghid de instrucțiuni

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 5413mmCwRsPL

Holy Stone HS260 Drone pentru copii adulți cu cameră HD 1080P ajustabilă, Quadcopter RC pliabil pentru începători cu 30 de minute de zbor, senzor de gravitație, control vocal, zbor pe traiectorie, carcasă de depozitare

 • Camera FHD 1080P Drone HS260 înregistrează fiecare moment memorabil din viața ta. Camera sa wifi suportă controlul de la distanță de 90 ° în sus și în jos, fie că este vorba de călătorii, sport sau petreceri, poate capta imagini uimitoare și rafinate pentru dvs.
 • Împărtășește distracția cu tineDrona PFV captează aceste imagini impresionante în timpul zborului, este posibil să le împărtășești instantaneu cu prietenii și familia ta. Cu imaginile și videoclipurile trimise direct pe smartphone-ul dvs. prin intermediul APP-ului, le veți putea partaja pe rețelele de socializare.
 • Poziționarea fluxului optic prietenoasă pentru începători Poziționarea punctului fix la înălțime, iar acesta poate filma mai ușor și mai stabil. Echipată cu un sistem de control al altitudinii presiunii aerului, drona poate pluti și poate filma cu mai multă stabilitate și fără probleme.
 • Mai multe caracteristici în APP Control Drona HS260 ar putea fi controlată prin telecomandă și App. Există 4 caracteristici principale de evidențiere în controlul APP, Gravity Control Voice Control Trajectory și Gesture Control. Descărcați APP și începeți cu zborul dvs. uimitor.
 • Fotografiere activată prin gesturi Eliberați-vă mâinile pentru a prinde un moment și adunați-vă pentru a face fotografii și videoclipuri de grup.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 641fXsOhSdnL

Holy Stone HS110D FPV RC Drone with 1080P HD Camera Live Video 120°Wide-Angle WiFi Quadcopter with Gravity Sensor, Voice Control, Gesture Control, Altitude Hold, Headless Mode, 3D Flip RTF 2 Batteries

 • 1080P FOV 120° HD FPV Camera: Puteți surprinde momente memorabile fără distorsiuni și puteți vizualiza imagini pe telefon de pe obiectivul cu unghi larg. Aplicația vă permite să vă extindeți și mai mult creativitatea și să o partajați cu ușurință pe rețelele sociale.
 • Menținerea altitudinii: Atunci când vă concentrați pe fotografierea imaginilor, vă puteți lăsa mâinile de pe joystick, iar drona se suspendă în continuare în aer cu altitudinea blocată. O dronă perfectă pentru începători, copii, începători sau începători pentru a avea o experiență de zbor ușoară și stabilă.
 • Modul fără cap: Pilotul se va simți mai ușor de controlat, mai ales atunci când drona nu este la vedere, în modul fără cap, în timp ce orientarea dronei este în raport cu pilotul. Drona sunt, de asemenea, echipate cu flip 3D pentru a vă face ziua mai frumoasă.
 • Control mobil: Prin intermediul APP, pot fi activate mai multe funcții, controlul vocal, controlul prin gesturi, controlul zborului pe traiectorie și controlul senzorului de gravitație. Instruiți camera să facă fotografii prin gesturi de Foarfecă și videoclipuri prin Hârtie.
 • 2 baterii modulare: 2 baterii pot susține un zbor de 20 de minute, ceea ce face ca înlocuirea bateriei să fie ușoară și încărcarea bateriei să fie sigură.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 741rzFHtXrqL

Elicopter cu telecomandă, aeronavă S107H-E cu menținere a altitudinii, decolare/aterizare cu o singură tastă, 3. 5 canale, stabilizator giroscopic și viteză mare și joasă, lumină LED pentru interior pentru a zbura pentru copii și începători(Red)

 • Funcția de menținere a altitudiniiÎn comparație cu alte elicoptere, SYMA S107H-R cu această funcție, dar majoritatea celorlalți fără această funcție. se blochează la o anumită înălțime atunci când eliberați maneta de accelerație, ceea ce face mai ușor de controlat elicopterul pentru începători și copii.
 • One Key Take Off/Landingcu aceste funcții,Elicopterul va pluti la o anumită altitudine în mod automat după decolare/aterizare.este ușor de operat pentru copii și începători.
 • Corpul întreg din aliaj&Anti-ColiziuneCu o greutate de 0,97LB a materialului întreg din aliaj este foarte robust cu o durată de viață mai lungă, care este potrivit pentru copii și începători să se joace ca nici o deteriorare gravă sau aspect disfuncțional după mai multe ori accidente.
 • Complet 3.5 canale & 2 frecvențe selectabileSus, jos, stânga, dreapta, înainte și înapoi Gyro încorporat pentru a pluti în aer. se mișcă mai flexibil și mai stabil. 2 frecvențe selectabile vă permit să zburați până la 2 elicoptere în același timp.
 • [Elicopter cu mai multe certificateFCC, CE, ROHS, EN71, EN62115, EN60825, R&TTE, PAHS, HR4040, 6P, ASTM,REACH. Compatibil cu standardul SUA. Este foarte sigur pentru copii care se joacă.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 851EJFncUgAL

Potensic Upgraded A20 Mini Drone Easy to Fly Drone for Kids and Beginners, Indoor Outdoor RC Helicopter Quadcopter cu autohondrare automată, mod fără cap, telecomandă și 3 baterii pentru băieți fete

 • Ușor de jucat: Cu menținere a altitudinii, mod fără cap și decolare / aterizare cu o singură tastă, mini-drona este mai ușor de controlat și stabilizat în timpul zborului.
 • Distracție pentru mai mult timp: Drona pentru copii și începători include 3 baterii. Timp de zbor de până la 15-18 minute.
 • Modul fără cap: Ați putea controla drona mică să zboare spre orice direcție cu ajutorul telecomenzii.
 • 3 viteze: Elicopterul RC are trei viteze de zbor diferite. Puteți să-l utilizați în diferite medii de zbor și să simțiți experiențe de zbor diferite.
 • Portabil și durabil: Mini drona este extrem de ușoară și ușor de transportat. Cu 4 protecții pentru elice, fac mini drona mai durabilă.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 941FuUV6LVxL

Nike Air Trainer (Victor Cruz)

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1041ydPQwm-fL

Force1 UFO 4000 Mini Drone pentru copii - Drone cu telecomandă cu LED-uri, Quadcopter RC mic pentru începători cu LED-uri, telecomandă cu 4 canale, 2 viteze și 2 baterii pentru drone

 • Drone cu telecomandă ușoară pentru copii: Zburați această mini dronă RC pentru băieți și fete cu o simplă apăsare de buton; lansați, aterizați și efectuați cascadorii cu dronă cu întoarcere la 360 ° cu telecomanda cu 4 canale ușor de utilizat, care vă permite să pilotați mai multe drone de jucărie zburătoare deodată
 • Drone cu LED-uri vibrante cu 2 viteze: Pilotați această dronă ziua sau noaptea, în interior sau în aer liber, cu LED-uri ultra-strălucitoare de culoare neon; această dronă de mici dimensiuni se întrece în viteze mici sau mari pentru a se potrivi preferințelor de zbor cu drona ale începătorilor, intermediarilor și piloților experimentați
 • Specificații prietenoase ale dronei OZN: Această dronă de acrobație este echipată cu funcții inteligente, cum ar fi Altitude Hold pentru a menține drona plutind la o înălțime stabilită și Headless Mode pentru o orientare ușoară a dronei de jucărie, ceea ce face din aceasta o primă dronă de jucărie excelentă pentru începători de toate vârstele
 • Timp de zbor prelungit cu 2 baterii de dronă: Întoarceți-vă la zborul acestei drone quadcopter din nou și din nou cu 2 baterii de dronă reîncărcabile incluse pentru un timp de zbor total de 18 minute; mini-drona ultra portabilă măsoară 5,5' x 5,5' și include 4 elice de rezervă, un cablu de încărcare USB și o telecomandă pentru dronă (necesită 4 baterii AAA - nu sunt incluse)
 • Dronă de jucărie sigură pentru copii și durabilă: Această mini-dronă pentru copii este proiectată cu protecții pentru elice prietenoase cu copiii pentru o siguranță și durabilitate sporite; Vom oferi o rambursare completă dacă nu sunteți complet mulțumit de această jucărie zburătoare pentru copii

Vezi pretul Emag