Air hogs helix race drone

Top 10 Cele mai bune 10 drone air hogs helix race în 2024

Cel mai bine vândut nr. 1410tnMeTl-L

Air Hogs, Switchblade Ground and Air Race RC Heli - Red

 • Elicopterul RC se transformă pentru a conduce pe sol cu spoilere cu clip-on pentru control la sol.
 • Cadrul rezistent la impact supraviețuiește chiar și celor mai dure aterizări forțate.
 • Stabilizarea giroscopică asigură un zbor lin și ușor de manevrat.
 • Switchblade este pentru vârste de peste 8 ani și necesită 4 baterii AA (bateriile nu sunt incluse).
 • Include: 1 Switchblade, 1 controler / încărcător, 2 spoilere de control la sol, 1 ghid de instrucțiuni

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 251KvcevfyLL

Airt hogs Helix Race Drone

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 331rej-yYwUL

(HIZLI)(ince)(USB CHARGER) PENTRU Air Hogs Helix Race Drone de la Air Hogs!

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 4318CXD8OBeL

DJI FPV Combo - Drone UAV Quadcopter cu vedere la prima persoană cu cameră 4K, mod de zbor S, FOV super larg de 150°, transmisie HD cu latență redusă, frână de urgență și hover, gri

 • EXPERIENȚĂ DE ZBATERE IMERSIVĂ: Simțiți fiorul zborului imersiv oferit de ochelarii DJI FPV Goggles V2 și de FOV-ul super larg de 150° de la DJI FPV, care vă oferă o vizualizare ultra-ușoară și în timp real a zborului dvs.
 • VIDEO 4K/60FPS: Aeronava DJI FPV poate înregistra clipuri video 4K/60fps la o viteză de până la 120 Mbps, capturând detalii clare care fac ca filmările să pară la fel de antrenante ca și zborul.
 • MODUL S NOU-NOUȚ: Obțineți cu ușurință aspectul dinamic al filmărilor FPV în modul S. Acest mod de zbor hibrid combină libertatea de a zbura manual cu comenzile simplificate ale dronelor DJI anterioare.
 • CARACTERISTICI AVANSATE DE SIGURANȚĂ: O lumină auxiliară de jos, funcția Smart Return to Home (RTH), RTH cu baterie descărcată și detectarea obstacolelor înainte și în jos sunt integrate în DJI FPV pentru a asigura un zbor sigur, chiar și la viteze mari.
 • SISTEMUL DE TRANSMISIE OCUSYNC 3.0: Bucurați-vă de imagini video cristaline în timp real și de transmisia HD cu latență redusă, chiar și la distanțe de până la 6,2 mile.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 5413mmCwRsPL

Drone Holy Stone HS260 pentru copii adulți cu cameră HD 1080P ajustabilă, Quadcopter RC pliabil pentru începători cu 30 de minute de zbor, senzor de gravitație, control vocal, zbor pe traiectorie, carcasă de depozitare

 • Camera FHD 1080P Drone HS260 înregistrează fiecare moment memorabil din viața ta. Camera sa wifi suportă controlul de la distanță de 90 ° în sus și în jos, fie că este vorba de călătorii, sport sau petreceri, poate capta imagini uimitoare și rafinate pentru dvs.
 • Împărtășește distracția cu tineDrona PFV captează aceste imagini impresionante în timpul zborului, este posibil să le împărtășești instantaneu cu prietenii și familia ta. Cu imaginile și videoclipurile trimise direct pe smartphone-ul dvs. prin intermediul APP-ului, le veți putea partaja pe rețelele de socializare.
 • Poziționarea fluxului optic prietenoasă pentru începători Poziționarea punctului fix la înălțime, iar acesta poate filma mai ușor și mai stabil. Echipată cu un sistem de control al altitudinii presiunii aerului, drona poate pluti și poate filma cu mai multă stabilitate și fără probleme.
 • Mai multe caracteristici în APP Control Drona HS260 ar putea fi controlată prin telecomandă și App. Există 4 caracteristici principale de evidențiere în controlul APP, Gravity Control Voice Control Trajectory și Gesture Control. Descărcați APP și începeți cu zborul dvs. uimitor.
 • Fotografiere activată prin gesturi Eliberați-vă mâinile pentru a prinde un moment și adunați-vă pentru a face fotografii și videoclipuri de grup.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 641dAiIb5XWL

Mască de față cu filtru din nanofibre Black Air QUEEN 10 PCS - Fabricat în Coreea

 • ️ 10 pachete individuale.
 • ️ Livrare prin poșta USPS First-Class (număr de urmărire disponibil).
 • ️ 3 STRATURI DE PROTECȚIE: Această mască de față pentru adulți include un strat de material de înaltă calitate pentru a proteja sistemul respirator de substanțele externe dăunătoare. Filtrul nano de înaltă calitate din masca noastră de față ușoară cu două straturi din țesătura nețesută rămâne moale pe piele.
 • ️Ligure și respirabilă: Air Queen vă prezintă o mască de față cu inserție de nanofibre care creează un strat de protecție și menține greutatea redusă. Această mască de față reutilizabilă de înaltă calitate, cu un filtru nano, vă permite să respirați, protejându-vă în același timp de praful fin, de micropraf și de alte substanțe externe dăunătoare.
 • ️ MASCĂ ERGONOMICĂ CU ANGHIȚĂ: Masca de față respirabilă ușoară Air Queen este proiectată cu gândul la confortul dvs. Unghiul aripii măștii este menit să se alinieze cu nasul, bărbia și urechea pentru o potrivire confortabilă și blochează eficient inhalarea prafului fin prin structura de aderență.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 7410CG145KhL

Air Hogs, Zero Gravity Laser, mașină de curse cu laser, ghidată cu laser, pentru escaladarea reală a pereților, albastru

 • CONDUCEȚI PE ZID, pe tavan și pe sol: Cu tehnologia patentată Wall Climber, Air Hogs Zero Gravity Laser Wall Racer poate conduce pe orice suprafață netedă. Aleargă pe pereți, pe tavan și pe sol. Îți oferă puterea de a sfida gravitația!
 • URMĂREȘTE LUMINA LASER LED: Folosește controlerul pistolului laser pentru a îndrepta fasciculul de lumină laser spre perete, tavan sau sol, iar mașina de curse cu laser Zero Gravity va urmări lumina în orice direcție!
 • Ușor de controlat: Acest vehicul ușor, care se cațără pe perete, este distractiv și ușor de controlat pentru orice pilot de curse! Cu un control multidirecțional, trebuie doar să îndreptați lumina laser oriunde doriți ca Zero Gravity Laser să meargă - puteți face viraje bruște și chiar să-l faceți să se învârtă!
 • Air Hogs Zero Gravity Laser este o mașină de curse care se cațără pe perete și este un cadou excelent pentru jucării pentru copii cu vârsta de 8 ani și peste. Zero Gravity Laser este reîncărcabilă prin USB și necesită 3 baterii AAA pentru controler (nu sunt incluse). Pentru utilizare numai în interior.
 • Include: 1 Zero Gravity Laser, 1 controler, 1 cablu de încărcare USB, 1 ghid de instrucțiuni

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841iSvnBLglL

Holy Stone HS720 Drone GPS pliabil cu cameră 4K UHD pentru adulți, Quadcopter cu motor fără perii, întoarcere automată acasă, Follow Me, timp de zbor de 26 de minute, rază lungă de control, include geantă de transport

 • Cameră 4K UHD cu stabilizare a imaginii: Camera Full HD optimizată construită cu suport de absorbție a șocurilor asigură fotografierea imaginilor și videoclipurilor de înaltă rezoluție 3840 x 2160 fără vibrații ale camerei. Transmisia FPV de 5GHz și obiectivul reglabil la 90° vă permite să vedeți cuvântul din unghiuri diferite.
 • Zbor inteligent asistat de GPS: Nu pierdeți niciodată drona. Se întoarce automat ori de câte ori bateria este descărcată, semnalul este pierdut sau apăsați o tastă de întoarcere. De asemenea, este atât de inteligentă încât zboară după voia dvs., urmându-vă automat, zburând de-a lungul unei traiectorii pe care o stabiliți sau zburând în cerc în jurul unui punct. Puteți să vă concentrați asupra fotografiei și creației dumneavoastră.
 • Îmbunătățirea configurației: Cele 2 baterii inteligente funcționează timp de 26 de minute/pentru fiecare baterie pentru fiecare încărcare; 52 de minute în total cu 2 baterii; motoarele fără perii cu durată lungă de viață au un consum mai mic de energie și vă oferă un zbor mai silențios; designul pliabil și geanta de transport bine adaptată facilitează luarea dronei în aer liber. NU folosiți baterii de la alte mărci, care pot cauza probleme de produs sau probleme de siguranță! SUPORT PENTRU PRODUS DISPONIBIL!
 • Operare simplă: Senzorii multipli echipați garantează plutirea cu o mare stabilitate și poze de înaltă calitate realizate în diferite medii de zbor; Poziționarea optică a fluxului face un efect mare atunci când semnalul GPS este pierdut sau slab. Funcțiile, cum ar fi pornirea/oprirea cu o singură tastă, oprirea de urgență, menținerea altitudinii și gardul electric, îl mențin simplu de controlat chiar și pentru începători.
 • Controler de considerație: Intervalul de control al emițătorului de 2,4 GHz ajunge până la 3000 de picioare de înălțime; nivelul bateriei și semnalul GPS afișat pe ecranul cu LED-uri; este adăugat un buton pentru a porni sau opri lumina dronă; modul de accelerare cu mâna dreaptă este disponibil pentru stângaci. Nu uitați să îndepărtați folia anti-zgârieturi de pe controler și de pe cameră înainte de utilizare.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 9413or30e34S

VOLANTEXRC 4CH RC Plane F4U Corsair Remote Control Aircraft RTF, avion de control radio pentru începători RC Parkflyer ușor de controlat cu stabilizator cu 6 axe și o singură cheie acrobatică perfectă (761-8 RTF)

 • XPILOT STABILIZATION SYSTEM EASY TO FLY: stabilizator giroscopic xpilot stabilizare automată ultra stabilă a sistemului giroscopic. Sistemul de motor puternic supra-gradat permite un control ușor pentru a face zbor acrobatic. Este un mare avioane de control de la distanță pentru începători, adulți.
 • PRIMUL AVION RC TRAINER PENTRU BEGINERI: 3 niveluri de asistență pentru controlul zborului (nivel începător cu asistență completă/ Intermediar cu asistență parțială/ Expert pentru control manual) ajută începătorii să învețe să zboare pas cu pas.
 • AVION MARE PENTRU AVENTURA ÎN EXTERIOR: Distanța de control radio 2,4Ghz de 656 ft, capacitatea puternică de anti-interferență permite organizarea unei mici petreceri de club de zbor între dvs. și prietenii dvs.
 • Zbor mai îndelungat, mai multă distracție alături de dvs.: Sistemul cutiei de viteze oferă mai multă împingere și putere pentru a crește viteza și mai multă eficiență pentru a economisi energia bateriei, permițând avionului să zboare mult timp aproximativ 20 de minute.
 • FULLY ASSEMBLY READY TO FLY: Această versiune include tot ce este necesar pentru a porni modelul, necesită doar bateriile pentru emițător. Este complet asamblat pentru ca avionul să decoleze în 1 minut din cutie. Pachet portabil pentru a merge cu tine peste tot.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1041fXsOhSdnL

Holy Stone HS110D FPV RC Drone with 1080P HD Camera Live Video 120°Wide-Angle WiFi Quadcopter with Gravity Sensor, Voice Control, Gesture Control, Altitude Hold, Headless Mode, 3D Flip RTF 2 Batteries

 • 1080P FOV 120° HD FPV Camera: Puteți surprinde momente memorabile fără distorsiuni și puteți vizualiza imagini pe telefon de pe obiectivul cu unghi larg. Aplicația vă permite să vă extindeți și mai mult creativitatea și să o partajați cu ușurință pe rețelele sociale.
 • Menținerea altitudinii: Atunci când vă concentrați pe fotografierea imaginilor, vă puteți lăsa mâinile de pe joystick, iar drona se suspendă în continuare în aer cu altitudinea blocată. O dronă perfectă pentru începători, copii, începători sau începători pentru a avea o experiență de zbor ușoară și stabilă.
 • Modul fără cap: Pilotul se va simți mai ușor de controlat, mai ales atunci când drona nu este la vedere, în modul fără cap, în timp ce orientarea dronei este în raport cu pilotul. Drona sunt, de asemenea, echipate cu flip 3D pentru a vă face ziua mai frumoasă.
 • Control mobil: Prin intermediul APP, pot fi activate mai multe funcții, controlul vocal, controlul prin gesturi, controlul zborului pe traiectorie și controlul senzorului de gravitație. Instruiți camera să facă fotografii prin gesturi de Foarfecă și videoclipuri prin Hârtie.
 • 2 baterii modulare: 2 baterii pot susține un zbor de 20 de minute, ceea ce face ca înlocuirea bateriei să fie ușoară și încărcarea bateriei să fie sigură.

Vezi pretul Emag