Alexa tv remote

Top 10 cele mai bine cotate telecomenzi alexa tv în 2024

Bestseller nr. 141qHHjZDc3L

Fire TV Stick cu telecomandă vocală Alexa (include comenzi TV), dispozitiv de streaming HD

 • Cea mai recentă generație a celui mai bine vândut dispozitiv Fire TV - cu 50% mai puternic decât cea de-a doua generație pentru streaming rapid în Full HD. Include telecomanda vocală Alexa cu butoane de pornire și volum.
 • Divertisment fără sfârșit - Transmiteți în streaming peste 1 milion de filme și episoade TV de pe Netflix, Prime Video, Disney+, Peacock și multe altele, plus ascultați milioane de melodii. Se pot aplica taxe de abonament.
 • Televiziune în direct - Urmăriți emisiunile TV, știrile și sporturile preferate în direct cu abonamente la SLING TV, YouTube TV și altele. Utilizați butonul Ghid pentru a vedea ce este disponibil și când.
 • Free TV - Accesați peste 200.000 de filme și episoade TV gratuite din aplicații populare de streaming cu suport publicitar, precum IMDb TV, Tubi, Pluto TV și altele.
 • Ascultați muzică - Transmiteți pe Amazon Music, Spotify, Pandora și altele. Se pot aplica taxe de abonament.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 231QM2e+qrpL

Telecomandă vocală Alexa (a 3-a generație) cu comenzi pentru televizor, Necesită un dispozitiv Fire TV compatibil, lansare 2024

 • Compatibil cu Fire TV Stick Lite, Fire TV Stick (a 2-a generație și versiuni ulterioare), Fire TV Stick 4K, Fire TV Cube (a 1-a generație și versiuni ulterioare) și Fire TV (a 3-a generație, Pendant Design).
 • Nu este compatibil cu televizoarele inteligente Fire TV (prima și a doua generație), Fire TV Stick (prima generație) sau Fire TV Edition.
 • Trebuie doar să apăsați și să îl întrebați pe Alexa pentru a găsi, lansa și controla cu ușurință conținutul.
 • Controlați televizorul, bara de sunet și receptorul compatibile cu butoanele dedicate de pornire, volum și dezactivare.
 • Ajungeți rapid la conținutul dvs. preferat cu butoanele de aplicații prestabilite pentru Netflix, Prime Video, Disney+ și Hulu.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 331lXZk1CSyL

Telecomandă vocală Alexa (a 2-a generație) cu comenzi de alimentare și volum - necesită un dispozitiv Fire TV compatibil

 • Compatibil cu Fire TV Stick Lite, Fire TV Stick 2024 Release, Fire TV Stick (a 2-a generație), Fire TV Stick 4K, Fire TV Cube (a 2-a generație), Fire TV Cube (1-a generație) și Amazon Fire TV (a 3-a generație, Pendant Design). Nu este compatibil cu televizoarele inteligente Amazon Fire TV (1st și 2nd Gen), Fire TV Stick (1st Gen) sau Amazon Fire TV Edition.
 • Acum cu butoane de pornire, volum și mute care îți permit să controlezi televizorul, bara de sunet și receptorul A/V.
 • Trebuie doar să apăsați și să îl întrebați pe Alexa pentru a găsi, lansa și controla cu ușurință conținutul.
 • Treceți rapid la scenele dvs. preferate cu ajutorul comenzilor standard de navigare și redare.
 • Faceți mai multe cu Alexa - redați muzică, vedeți scorurile sportive, verificați vremea, vedeți imagini live ale camerelor și controlați dispozitivele casnice inteligente compatibile.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 441WmNkpO6rL

Logitech Harmony Companion All in One Remote Control for Smart Home and Entertainment Devices, Hub & App, Works With Alexa - Black

 • Funcționează cu Alexa pentru control vocal. Efectuează activități precum Coborârea jaluzelelor, reducerea intensității luminilor, pornirea televizorului pentru seara de film - toate acestea cu o simplă atingere a degetului.
 • Folosiți smartphone-ul (cu aplicația disponibilă) sau telecomanda Harmony inclusă pentru controlul cu o singură atingere a sistemului de divertisment și a dispozitivelor de automatizare a locuinței, cum ar fi luminile Philips Hue sau termostatul de învățare Nest
 • Telecomanda însoțitoare include comenzi complete pentru divertismentul de acasă, inclusiv comenzi dedicate de automatizare a locuinței
 • Harmony Hub-ul inclus vă permite să controlați dispozitivele ascunse în spatele ușilor de dulap sau a pereților, inclusiv console de jocuri, cum ar fi PS3, Wii și Xbox 360
 • Configurare simplă de pe computer sau de pe aplicația disponibilă pentru smartphone - funcționează cu peste 270.000 de dispozitive, inclusiv televizorul, cutia de satelit sau de cablu, playerul blu-ray, Apple TV, Roku, Sonos, consolele de jocuri, luminile Philips Hue și multe altele

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 531Jh6teontL

Dispozitiv de streaming Fire TV Stick 4K cu telecomandă vocală Alexa (include comenzi TV), Dolby Vision

 • Experiență cinematografică - Vizionați în 4K Ultra HD vibrant cu suport pentru Dolby Vision, HDR și HDR10+.
 • Audio home theater cu Dolby Atmos - Simțiți cum scenele prind viață cu suportul pentru audio imersiv Dolby Atmos la anumite titluri cu sisteme audio de acasă compatibile.
 • Divertisment fără sfârșit - Transmiteți în flux peste 1 milion de filme și episoade TV de pe Netflix, Prime Video, Disney+, Peacock și multe altele, plus ascultați milioane de melodii. Se pot aplica taxe de abonament.
 • Televiziune în direct și gratuită - Urmăriți emisiuni TV în direct, știri și sporturi cu abonamente la SLING TV, YouTube TV și altele. Transmiteți gratuit cu Pluto TV, IMDb TV, YouTube și altele.
 • Telecomanda vocală Alexa - Căutați și lansați conținut cu ajutorul vocii. Ajungeți rapid la aplicațiile preferate cu ajutorul butoanelor presetate. Controlați alimentarea și volumul cu o singură telecomandă.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 631BQZgNG4OL

Telecomandă inteligentă BroadLink Smart TV, control vocal Alexa pentru Samsung TCL RoKu VIZIO TV și altele, toate într-o singură telecomandă universală de înlocuire pentru dispozitive de divertisment IR. Funcționează cu Alexa, Google Home, IFTTT

 • CARACTERISTICILE CHEIEBroadLink Universal Remote se potrivește la aproape toate mărcile de televizoare, cum ar fi Samsung TV, televizoarele LED inteligente TCL Roku, televizoarele VIZIO etc. Telecomanda dispune de butoane de comandă rapidă pentru Netflix, YouTube, Abc, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, Sling, Vudu, Roku, pandora, NBC și navigare pe internet pentru un plus de confort. Telecomanda noastră are cel mai puternic semnal prin tehnologia infraroșu inducție de transmisie suplimentară pentru un unghi de 360 de grade la o distanță de 25 ft și păstrează toate funcționalitățile telecomenzii originale.
 • Ușor de utilizatNu sunt necesare baterii, alimentată prin micro USB. Împerechere ușoară a modelelor de televizoare în aplicația gratuită BroadLink App, nu este nevoie să introduceți un cod complex pentru împerechere. Adăugați lista de canale TV care pot fi controlate vocal cu Alexa echo sau Google home. Setați cronometrul pentru a opri televizorul. NOTĂ: Necesită o rețea Wi-Fi securizată de 2,4 GHz.
 • FUNCȚIONEAZĂ CU ALEXAveți posibilitatea să îi spuneți lui Alexa pentru controlul vocal al televizorului, cum ar fi 'Alexa, pornește televizorul', 'Alexa, scade volumul la televizor', 'Alexa, schimbă canalul la ESPN la televizor', 'Alexa, crește canalul la televizor', 'Alexa, dezactivează televizorul', 'Alexa, pornește meniul televizorului', 'Alexa, avansează rapid la televizor', 'Alexa, anterior la televizor', 'Alexa, redă televizorul', 'Alexa, setează televizorul pe HDMI 1' și multe altele.
 • Modele de televizoare SamsungKU6290, KU6270, KU7000, RU7100, Q60T, TU8000, TU8200, TU8300, TU850D, TU9000,Q70T, Q80T, Q90T, Q800T, Q900TS, Q950TS, LST7, LS05, LS03, RU8000, Q50, Q60, Q70, Q80, Q90, Q900, NU8000, NU8500, MU8000, Q6F, Q7F, Q7C, Q8F, Q9F, N5300, NU6900, NU7100, NU7300, MU630, MU650, MU700, MU800, MU850, MU6300, MU6500, MU7000, MU7500, MU8000, MU9000 ect.
 • TCL Roku TV Modele55UP120, 32S4610R, 50FS3750, 32FS3700, 32FS4610R, 32S800, 32S850, 32S3850, 48FS3700, 55FS3700, 65S405, 43S405, 49S405, 40S3800, ect.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 7313XIKW2GgL

Insignia - Telecomandă vocală de înlocuire cu Alexa pentru televizoarele Insignia și Toshiba Fire TV Edition

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841SR4yCI7aL

Dispozitiv de streaming Fire TV Stick cu Alexa încorporat, include telecomandă vocală Alexa, HD, cea mai recentă versiune

 • Cel mai bine vândut player multimedia de streaming nr. 1, cu telecomandă vocală Alexa (a 2-a generație, lansată în 2019).
 • Folosiți butoanele dedicate de pornire, volum și mute pentru a controla televizorul, bara de sunet și receptorul.
 • Urmăriți favoritele de pe Netflix, YouTube, Prime Video, Disney+, Apple TV, HBO și multe altele. Transmiteți gratuit cu Pluto, IMDB TV și multe altele.
 • Mai mult spațiu de stocare pentru aplicații și jocuri decât orice alt stick media de streaming.
 • Experimentați zeci de mii de canale, aplicații și abilități Alexa, plus navigați pe milioane de site-uri web utilizând Firefox sau Silk.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 9316Aw7TN4tL

Vă prezentăm dispozitivul de streaming Fire TV Stick 4K Max, Wi-Fi 6, telecomandă vocală Alexa (include comenzi TV)

 • Cel mai puternic stick de streaming al nostru - cu 40% mai puternic decât Fire TV Stick 4K, cu porniri mai rapide ale aplicațiilor și navigare mai fluidă.
 • Suport pentru Wi-Fi 6 de ultimă generație - Bucurați-vă de streaming 4K mai fluid pe mai multe dispozitive Wi-Fi 6.
 • Experiență cinematografică - Urmăriți în 4K Ultra HD vibrant, cu suport pentru Dolby Vision, HDR, HDR10+ și audio imersiv Dolby Atmos.
 • Divertisment fără sfârșit - Transmiteți în streaming peste 1 milion de filme și episoade TV. Urmăriți favoritele de pe Netflix, Prime Video, Disney+, Peacock și multe altele, plus ascultați milioane de melodii. Se pot aplica taxe de abonament.
 • Televiziune în direct și gratuită - Urmăriți televiziune în direct, știri și sporturi cu abonamente la SLING TV, YouTube TV și altele. Transmiteți gratuit cu IMDb TV, Pluto TV, Tubi și altele.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 1031FYKl+591L

Telecomandă vocală de înlocuire Alexa pentru Element Westinghouse Fire TV EL4KAMZ4317 WA43UFT1001 43GSR4100KN WA65UFT1001 EL4KAMZ5017, EL4KAMZ5517 EL4KAMZ6517-Partea producătorului de echipamente originale (OEM)

 • Compatibil cu Element 4K Ultra HD Smart TV - Amazon Fire TV Edition numerele de model EL4KAMZ4317, EL4KAMZ5017, EL4KAMZ5517 și EL4KAMZ6517 PENTRU Westinghouse Smart 4K Ultra HDTV - Amazon Fire TV Edition numerele de model WA43UFT1001, WA43UFT1001, WA50UFT1001, WA55UFT1001 și WA65UFT1001 Telecomandă vocală de înlocuire cu Alexa pentru Smart TV Fire TV Edition (compatibilă doar cu modelele Element și Westinghouse din 2017
 • PENTRU Westinghouse Smart 4K Ultra HDTV - numere de model Amazon Fire TV Edition WA43UFT1001, WA43UFT1001, WA50UFT1001, WA55UFT1001 și WA65UFT1001,Butoanele de acces direct vă permit să lansați instantaneu Prime Video, Netflix sau Prime Music.
 • Compatibil cu numerele de model Element 4K Ultra HD Smart TV - Amazon Fire TV Edition EL4KAMZ4317, EL4KAMZ5017, EL4KAMZ5517 și EL4KAMZ6517
 • Instrucțiuni de împerechere: - Instalați bateriile în interiorul telecomenzii. - Așteptați până la 30 de secunde pentru ca telecomanda să se împerecheze. - Dacă telecomanda nu se împerechează, ar trebui să funcționeze cel puțin Power și aplicațiile din partea de jos.

Vezi pretul Emag