Amazon cloud player pentru PC

Audials One vă distrează cu muzică, radio și podcast-uri

1) MUZICĂ ȘI MAI MULT

Combinația ideală de descărcare directă rapidă și înregistrare radio direcționată vă oferă toate hiturile și albumele muzicale
Cu Audials One puteți obține 12.000.000 de piese muzicale de la 3.000.000 de artiști în mod legal și gratuit! Niciun alt software nu vă umple hard disk-ul atât de rapid cu cele mai noi hituri și cu muzica pe care o doriți din 120 de genuri și din toate epocile.

Audials Turbo! În exclusivitate cu Audials One!
Numai Audials One caută cele mai bune site-uri de muzică și monitorizează simultan mii de posturi de radio din întreaga lume cu ajutorul Audials Radio Network. Acest lucru vă asigură că vi se oferă muzica pe care o doriți rapid ca fulgerul, legal și cu căutare direcționată! Obțineți single-urile, albumele sau discografiile complete ale vedetelor dumneavoastră preferate folosind lista de dorințe.

Topurile și ideile noi livrate gratuit
Cu Audials veți obține cu un singur clic topurile rock, topurile de videoclipuri muzicale, topurile de muzică pop, topurile de dans, topurile de single-uri din SUA și topurile anilor '80. Chiar și Noutățile și Piesele sonore de film ale lunii le veți primi proaspăt pe birou. Puteți găsi sugestii muzicale suplimentare și puteți importa listele de dorințe ale altor utilizatori din comunitatea Audials.

Audials îndeplinește toate dorințele muzicale, inclusiv toate etichetele ID3, imaginile albumului și versurile melodiilor
Primiți automat piesele muzicale în orice format final dorit, cu toate etichetele ID3, imaginile albumului și chiar și versurile melodiilor. Niciun alt software nu livrează muzică atât de rapid, cu automatizare completă, gratuit și legal, făcând acest lucru cu toate extrasele pe care le-ai primi într-un magazin de muzică din viața reală.

Obțineți rapid hituri individuale și albume complete cu descărcare directă
Audials One este exclusivist, fiind singurul software din familia Audials care oferă cea mai rapidă opțiune de descărcare directă cu conversie video în audio de pe portaluri audio și video bine cunoscute. Acest lucru vă permite să obțineți muzică în format de fișier MP3, WMA sau AAC în mod legal și gratuit.

Descărcați muzică și videoclipuri muzicale
Audials One caută simultan cele mai bune surse legale de muzică pentru a găsi pentru dvs. melodii ale vedetelor muzicale preferate. Din rezultatele ușor de vizualizat ale căutării, care sunt grupate în funcție de album, puteți înregistra imediat melodia dorită ca piesă muzicală sau videoclip cu un singur clic. Dacă doriți, puteți chiar să ascultați melodiile găsite înainte de a le înregistra.

Funcția Top Songs pentru căutarea muzicală
Spuneți-i lui Audials gusturile dvs. muzicale (dându-i o melodie de referință, de exemplu) și Top Songs va crea o listă de redare cu melodii care se potrivesc gusturilor dvs. prin intermediul căutării muzicale. Puteți reda și descărca hiturile individual sau le puteți lua pe toate deodată. Și funcționează și pentru videoclipuri muzicale. Acest lucru înseamnă că puteți obține o mulțime de muzică nouă de la Audials în câteva minute. Top Songs funcționează, de asemenea, dacă selectați un anumit gen sau artist.

Muzică nouă și fierbinte cu cățărători, piese populare sau evergreen-uri? Tu decizi!
Puteți decide dacă doriți cele mai recente hituri, piese cunoscute sau evergreen-uri dintr-un anumit gen. De asemenea, vă puteți restrânge și mai mult selecția specificând anul lansării.

Radio - Găsește, înregistrează și bucură-te de cele mai bune posturi de radio pentru gusturile tale muzicale, rapid și confortabil
Cu Audials, este floare la ureche să găsești posturile care difuzează cel mai des muzica ta preferată dintre cele mai bune 100.000 de posturi de radio pe internet și să restrângi selecția în funcție de muzicieni. Se pot selecta 120 de genuri din.

Cea mai mare bază de date cu cele mai multe posturi de radio pe internet!
Pe lângă toate cele mai bune 100.000 de posturi de radio, Audials vă pune la dispoziție și cele mai bune posturi de radio internaționale. Puteți răsfoi posturile în mod convențional în funcție de genurile muzicale, țări, limbi sau localitate. Sau, alternativ, puteți găsi rapid posturile de radio potrivite introducând artistul dumneavoastră preferat în funcția de căutare dinamică.

Cel mai bun player pentru posturi de radio pe internet!
Audials One vă oferă informații în avans, în direct, despre posturile de radio chiar înainte de a începe să le ascultați! Puteți trece de la un post de radio la altul cu un singur clic. Cu ajutorul funcției Top Hits, puteți chiar trece direct la posturile de radio care difuzează în prezent un hit de top.

Audials One este întotdeauna cea mai bună alegere! Puteți utiliza cheia de licență pentru Audials One pe trei PC-uri diferite din locuința dvs. simultan. Cu abonamentul Audials Gold primiți întotdeauna imediat cea mai nouă generație Audials și țineți pasul cu toate dezvoltările tehnice ale Audials și ale Internetului la cel mai bun preț.

2) STREAMING RECORDER

Save Video - Audials One este înregistratorul dvs. de streaming pentru filme, seriale TV și videoclipuri online
Filmele din bibliotecile online de video la cerere, emisiunile TV din bibliotecile media și videoclipurile de pe site-urile web sunt toate înregistrate de Audials la o calitate superioară și salvate pentru dvs. în orice format doriți.

Audials este înregistratorul dvs. pentru filme online
În software-ul Audials, metodele optime de înregistrare pentru cele mai populare servicii de streaming video, portaluri video și biblioteci media sunt preconfigurate. Pur și simplu faceți clic pe țigla Audials pentru fluxul video dorit, apoi porniți filmul și Audials îl înregistrează în formatul video dorit și optimizat pentru orice dispozitiv.

Înregistrați automat toate episoadele și sezoanele emisiunii TV preferate!
Cu Audials One, puteți înregistra automat programele originale și toate celelalte seriale, episod cu episod, folosind noua funcție de redare automată din dispozitivul de înregistrare a fluxului video. Acest lucru vă permite să salvați fiecare sezon al emisiunii dvs. preferate aproape peste noapte. Funcționează foarte bine cu browserul Google Chrome și în orice format de date pentru PC, consolă de jocuri, smartphone și tabletă.

Etichetare automată pentru filme și editor pentru modificări manuale
Filmele și serialele înregistrate sunt denumite automat și completate cu etichete pentru titlul video, imaginea filmului, genul, anul, distribuția, regizorul, producătorii, scenaristul, compania de producție și țara de origine, pe lângă informațiile despre sursa de înregistrare, rata de biți și dosarul care o conține. Cu ajutorul editorului, puteți modifica manual aceste informații oricând doriți ulterior.

Save Music - Streaming de muzică cu Audials One for a Maximum Constant Maximum Supply
Audials este înregistratorul dvs. de muzică. Acesta are propria funcție de înregistrare special concepută pentru salvarea muzicii din serviciile de streaming ca fișiere MP3, MWA sau AAC.

Audials înregistrează tot ce auziți online!
Piesele muzicale din serviciile de streaming de muzică sunt recunoscute ca fiind muzică, înregistrate din stream și salvate automat cu etichete. Ori de câte ori ascultați o melodie pe un site web sau în playerul unui program de streaming, Audials o poate înregistra pentru dvs. și o poate salva automat, de exemplu, ca fișier MP3. Acest lucru funcționează perfect și cu cărțile audio.

Înregistrați perfect fluxurile muzicale la viteză dublă!
Numai Audials poate reda orice fluxuri muzicale la viteză dublă pentru a le înregistra fără nicio pierdere de calitate! Fără reclame și cu o reglare perfectă a volumului, Audials înregistrează automat fluxul muzical și îl salvează la cea mai bună calitate și cu toate etichetele ID3 pe hard disk, direct în cloud sau pe smartphone-ul dumneavoastră în oricare dintre principalele formate de fișiere audio.

Profitați la maximum de listele de redare de videoclipuri muzicale
Listele de redare de videoclipuri muzicale oferă o mare varietate de muzică cu o calitate audio excelentă. Cu noua piesă 'Portaluri video', este acum mai ușor ca niciodată să înregistrați automat toate videoclipurile muzicale pe care le redați pe portalurile muzicale, inclusiv listele de redare complete. Audials salvează apoi automat coloana sonoră din videoclipuri la cea mai bună calitate și salvează muzica (de exemplu, ca MP3) cu toate etichetele ID3, poza albumului și versurile, ca de obicei!

3) CONVERTITOR UNIVERSAL

Convertor de formate video și audio cu 85 de formate de fișiere pentru toate mediile și 84 de profiluri pentru toate dispozitivele
Există o mulțime de convertoare audio și video, dar numai Audials rezolvă toate problemele legate de protecția împotriva copierii DRM a muzicii, cărților audio și filmelor încă din 2004, funcționând ca un convertor de format pentru a vă asigura că obțineți toate mediile în formatul corect pentru redarea pe toate dispozitivele.

Cărți audio care durează ore întregi convertite în câteva minute!
Cu Audials One, puteți converti cărți audio cu sau fără capitole pentru toate dispozitivele. Pentru a face acest lucru, Audials One utilizează bibliotecile de cărți audio, cum ar fi Apple iTunes, ca o unitate de CD virtuală. Utilizând arderea virtuală, Audials salvează apoi cărțile audio ca fișiere MP3 de calitate superioară.

Arhivați-vă DVD-urile și preveniți pierderea filmelor
Durata de viață a filmelor achiziționate pe DVD este adesea limitată, chiar și în cazul unei utilizări atente și al unei depozitări adecvate. Cu copiatorul de DVD Audials One, puteți preveni pierderile prin realizarea unei copii private.

Arhivați filmele și redați-le pe dispozitive fără unitate DVD
DVD-urile neprotejate sunt copiate într-o clipită. Folosind funcția de înregistrare legală a Audials, DVD-urile protejate pot fi, de asemenea, copiate. Posesorii de dispozitive suplimentare fără unități de DVD, de exemplu smartphone-uri, netbook-uri, ultrabook-uri sau tablete, pot converti toate filmele de pe DVD pentru aceste dispozitive cu ajutorul PC-ului lor. Audials salvează chiar și diferitele versiuni lingvistice și capitole de film de pe DVD atunci când face acest lucru.

4) MEDIA CENTER

Gestionați și răsfoiți confortabil mii de piese
Audials vă îmbogățește colecția de muzică cu etichete ID3, asigură o normalizare consecventă a pieselor și le redă folosind propriul player și liste de redare pentru divertismentul dvs.

Colecția dvs. de muzică devine o nouă experiență cu Audials
Când selectați un gen, un artist sau o imagine de album, obțineți o imagine de ansamblu clară a elementelor pe care le conține. Puteți seta navigarea pe șapte tipuri de sortare. Extra special: Audials are la bord 500.000 de imagini de artiști și trupe și vi le arată și pe acestea! În plus, primiți știrile sociale ale artiștilor de pe Facebook și Twitter!

Universul muzical pentru navigarea în colecția muzicală
Pentru fiecare artist, universul muzical Audials vă arată artiști și formații similare cu ajutorul fotografiilor. Acest lucru înseamnă că puteți răsfoi confortabil și simplu propria muzică pentru a căuta muzică similară nouă. Asemănările în stilul muzical dintre artiști sunt reprezentate cu ajutorul unor linii de legătură de diferite grosimi. Puteți seta afișarea universului dvs. muzical pentru a afișa elemente bazate pe asemănări mai puternice, pe un mix mai echilibrat sau pe nivelul de popularitate. În acest fel, Audials vă ajută să găsiți artistul cel mai potrivit pentru stabilirea unei atmosfere și alcătuirea unei liste de redare.

Doriți să sortați mii de fișiere muzicale? Nicio problemă pentru Audials
Audials oferă o modalitate extrem de convenabilă de a construi colecții muzicale pe baza unor criterii specifice. Făcând clic dreapta o singură dată, puteți face modificări colective fulgerător de rapide pentru toate piesele unui album, artist sau gen. Puteți face ca Audials să ordoneze complet directorul colecțiilor de muzică și numele fișierelor în funcție de 22 de reguli preconfigurate sau chiar de propriile setări. Audials își va face treaba pentru dumneavoastră, indiferent dacă este vorba de 10, 100, 1.000 sau mai multe fișiere.

Audials One vă îmbogățește colecția muzicală
Audials vă îmbogățește automat colecția muzicală cu etichete ID3 complete, imagini de copertă și versuri de melodii în prima etapă a procesului de înregistrare. Piesele muzicale importate pot fi, de asemenea, aduse la standardul colecției dvs. muzicale datorită adăugării automate de către Audials a tuturor etichetelor lipsă. Acest lucru se face atât cu un număr mic de piese importate, cât și cu colecții muzicale mari de mai mulți gigabyte.

Audials One face curățenie în colecția dvs. de muzică cu ajutorul managerului de duplicate
Audials selectează pentru afișare numai versiunea de cea mai bună calitate a unei piese muzicale. Dublurile suplimentare sunt păstrate în fundal. Astfel, colecția dvs. muzicală este mai ușor de vizualizat fără ca nimic să lipsească. În plus, puteți accesa toate duplicatele și, dacă doriți, puteți seta un duplicat diferit ca versiune preferată sau chiar să faceți vizibile mai multe duplicate. Puteți, de asemenea, să aveți toate duplicatele din întreaga colecție de muzică listate împreună și apoi să ștergeți duplicatele inutile, individual sau toate deodată.

Filme și divertisment
Gestionați în mod convenabil propria bibliotecă video privată Audials vă oferă o bibliotecă video sortată în funcție de criteriile dumneavoastră. Folosind baza de date video conectată, Audials completează automat informațiile pentru înregistrările existente și filmele noi.

Etichetare automată pentru filme și editor pentru modificări manuale
Toate fișierele video (de exemplu, filme sau emisiuni TV convertite din servicii video online, playere online sau DVD-uri) pot fi denumite automat și completate cu etichete pentru titlul video, imaginea filmului, genul, anul, distribuția, regizorul, producătorii, scenaristul, compania de producție și țara de origine, pe lângă informațiile despre sursa de înregistrare, bitrate și dosarul care îl conține. Cu ajutorul editorului, puteți modifica manual aceste informații oricând doriți ulterior.

Biblioteca dvs. video - organizată în mod optim!
Filmele dvs. sunt structurate automat în funcție de categorie. Filmele etichetate sunt sortate automat într-un dosar cu genul de film corespunzător. Acest lucru înseamnă că, cu fiecare film nou adăugat, biblioteca dvs. video personală este extinsă automat. De asemenea, puteți adăuga manual dosare pentru actorii sau regizorii dvs. preferați sau, dacă un film are mai multe părți, puteți pune toate părțile împreună într-un dosar special separat. În loc să vedeți doar un titlu de film sau un nume de fișier, acum puteți naviga prin colecția dvs. video după imaginea de copertă a filmului pentru a selecta și reda videoclipul dorit.

Dispozitive mobile și nori plini de conținut media
Audials vă umple smartphone-ul sau tableta fie direct prin cablu USB, fie prin internet din cloud. Cu ajutorul unui afișaj dreapta-stânga, Audials arată colecția de muzică de pe PC-ul dumneavoastră și folderul țintă al dispozitivului conectat. Cei mai cunoscuți cloud-uri, de exemplu Windows OneDrive, Google Drive sau Dropbox, au fost preconfigurați și pot fi umpluți la fel ca un dispozitiv portabil.

Audials vă transformă PC-ul într-un cloud media personal
Accesați muzica, videoclipurile și filmele de pe toate computerele dvs. atunci când sunteți în mișcare cu smartphone-ul dvs. Android. Pur și simplu lăsați PC-ul în funcțiune și cu Audials Anywhere puteți accesa, răsfoi, reda și descărca conținut media în orice moment și în orice locație.

Nicio dorință nu rămâne neîmplinită în ceea ce privește opțiunile de afișare a mediilor
Cu imagini sub formă de dale în mai multe coloane sau ca un explorator de fișiere cu vizualizare detaliată și structură de dosare, puteți comuta între diferite vizualizări în funcție de preferințe și de cantitatea de informații despre fișiere pe care o doriți.

Player versatil și liste de redare pentru divertismentul dumneavoastră
Puteți reda posturi de radio, muzică, videoclipuri, podcasturi și filme direct în Audials cu playerul său integrat. Acest lucru se poate face într-o fereastră detașată, în fereastra principală sau pe tot ecranul.

Audials vă transformă PC-ul într-un Jukebox
Cu ajutorul generatorului de liste de redare, puteți face ca listele de redare să fie produse automat cu ușurință. Pur și simplu introduceți un gen sau un artist și Audials generează o nouă listă de redare cu muzica potrivită. Bineînțeles, puteți, de asemenea, să trageți și să plasați manual piese muzicale în aceste liste de redare din colecția dvs. de muzică.

5) FUNCȚII BONUS

Podcasts - Mii de podcasturi pentru divertisment complet
Cu baza de date de podcasturi care se actualizează automat, vă puteți abona, descărca și bucura de 500.000 de episoade din 120.000 de podcasturi diferite, gratuit și ca emisiuni audio sau video de la cei mai buni furnizori de podcasturi din lume!

Music TV - O mulțime de posturi TV muzicale cu streaming video
Audials vă distrează non-stop în propriul player media cu o mulțime de cele mai bune posturi TV muzicale. Cu Audials music TV puteți pur și simplu să vă relaxați.

Streaming-Recorder pentru muzică, cărți audio, videoclipuri pe internet, filme și seriale HD
Convertor media universal video și audio pentru PC, smartphone și tabletă