Amazon fire tv 2nd generation

Top 10 amazon fire tv 2nd generation în 2024

Cel mai bine vândut nr. 141qHHjZDc3L

Fire TV Stick cu telecomandă vocală Alexa (include comenzi TV), dispozitiv de streaming HD

 • Cea mai recentă generație a celui mai bine vândut dispozitiv Fire TV - cu 50% mai puternic decât cea de-a doua generație pentru streaming rapid în Full HD. Include telecomanda vocală Alexa cu butoane de pornire și volum.
 • Divertisment fără sfârșit - Transmiteți în streaming peste 1 milion de filme și episoade TV de pe Netflix, Prime Video, Disney+, Peacock și multe altele, plus ascultați milioane de melodii. Se pot aplica taxe de abonament.
 • Televiziune în direct - Urmăriți emisiunile TV, știrile și sporturile preferate în direct cu abonamente la SLING TV, YouTube TV și altele. Utilizați butonul Ghid pentru a vedea ce este disponibil și când.
 • Free TV - Accesați peste 200.000 de filme și episoade TV gratuite din aplicații populare de streaming cu suport publicitar, precum IMDb TV, Tubi, Pluto TV și altele.
 • Ascultați muzică - Transmiteți pe Amazon Music, Spotify, Pandora și altele. Se pot aplica taxe de abonament.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 231COL1+9zSL

Fire TV Cube, Dispozitiv de streaming hands-free cu Alexa, 4K Ultra HD, include telecomanda vocală Alexa

 • Cel mai rapid și mai puternic dispozitiv de streaming Fire TV.
 • Din cealaltă parte a camerei, cereți-i pur și simplu lui Alexa să pornească televizorul, să diminueze intensitatea luminilor și să redea emisiunea dvs.
 • Controlați soundbar-ul și receptorul A/V compatibile și schimbați cu vocea dvs. canalele live prin cablu sau satelit.
 • Cu ajutorul difuzorului încorporat, cereți-i lui Alexa să verifice vremea, să stingă luminile și multe altele - chiar și atunci când televizorul este oprit.
 • Acces la conținut 4K Ultra HD, plus suport pentru Dolby Vision și HDR, HDR10+.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 331lXZk1CSyL

Telecomandă vocală Alexa (a 2-a generație) cu comenzi de alimentare și volum - necesită un dispozitiv Fire TV compatibil

 • Compatibil cu Fire TV Stick Lite, Fire TV Stick 2024 Release, Fire TV Stick (a 2-a generație), Fire TV Stick 4K, Fire TV Cube (a 2-a generație), Fire TV Cube (1-a generație) și Amazon Fire TV (a 3-a generație, Pendant Design). Nu este compatibil cu televizoarele inteligente Amazon Fire TV (1st și 2nd Gen), Fire TV Stick (1st Gen) sau Amazon Fire TV Edition.
 • Acum cu butoane de pornire, volum și mute care îți permit să controlezi televizorul, bara de sunet și receptorul A/V.
 • Trebuie doar să apăsați și să îl întrebați pe Alexa pentru a găsi, lansa și controla cu ușurință conținutul.
 • Treceți rapid la scenele dvs. preferate cu ajutorul comenzilor standard de navigare și redare.
 • Faceți mai multe cu Alexa - redați muzică, vedeți scorurile sportive, verificați vremea, vedeți imagini live ale camerelor și controlați dispozitivele casnice inteligente compatibile.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 431kq7dkmWqL

21W Echo Power Cord Replacement Alexa Echo Charger pentru Echo 1st & 2nd Gen, Amazon Fire TV (2nd Gen), Echo Show (1st Gen), Echo Plus (1st Gen), Echo Look, Echo Link Power Adapter6.5FT

 • Repalcement Amazon Echo 2nd Generation Power Cord Compatibil cu: Amazon Echo 1st Gen, Echo 2nd Gen, Echo Show 1st Gen, Echo Plus 1st Gen, Echo Look, Echo Link și Amazon Fire TV 2nd Gen.
 • Necompatibil❌ ❌ ❌ ❌ Echo Dot 1st Gen, Echo Dot 2nd Gen, Echo Dot 3rd, Echo Dot 4th, Echo Puls 2nd Gen, Echo Show 2nd, Echo Show 5, Echo Show 8, Echo Spot, TV box 1st Gen, Fire TV Stick, Amazon tap❌ ❌ ❌ ❌
 • Înlocuire cablu de alimentare Echo Specificații: Interval de tensiune de intrare la nivel mondial: 100-240V 50/60HZ; Ieșire: 15V 1,4A, Putere 21W Max. Cablul de alimentare Echo are o lungime totală de 6,5 picioare, suficient pentru utilizare în interior. Carduri de coadă cu eliminare a tensiunii pentru o mai mare ușurință de utilizare și rezistență la îndoire.
 • SIGURANȚĂ & FIABILITATE: acest cablu de alimentare amazon echo este supus mai multor teste pentru a asigura siguranța și disponibilitatea. Înlocuirea cordonului de alimentare amazon echo este compusă din componente electronice de înaltă calitate pentru a asigura o alimentare continuă și stabilă cu curent, îmbunătățind eficiența și durabilitatea. Și acest cablu de alimentare amazon echo 2nd gen este certificat UL CE FCC RoHS și construit în chip inteligent pentru a oferi protecție la supratensiune, supraîncărcare, supraîncălzire, supracurent și scurtcircuit.
 • Ce primiți: 1*21W cablu de alimentare Echo de înlocuire. VHBWW oferă, de asemenea, o rambursare de 30 de zile cu clauză de renunțare, 12 luni de schimb fără griji și servicii post-vânzare prietenoase.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 551xlXe0q5KL

Halloween Flix - Filme de groază gratuite

 • Mii de ore de conținut de filme în genuri populare de groază
 • Conținut nou proaspăt încărcat în mod regulat
 • Compatibilitate între platforme: Halloween Flix merge acolo unde mergeți, disponibil pe orice dispozitiv pe care vă uitați!

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 641NxyIREdML

AMAZON FIRE TV CUBE (2nd Gen) MANUAL DE UTILIZARE: A Comprehensive Illustrated, Practical Guide with Tips & Tricks to Master your Fire TV Cube, Hands-Free with Alexa and 4K Ultra HD, Streaming Media player

 • Brown, Scott (Author)
 • Engleză (Limba de publicare)
 • 108 Pagini - 10/11/2019 (Data publicării) - Publicat independent (Editor)

Vezi pretul Emag

Bestseller Nr. 751FQBzDZ3VL

Echo Show - 1st Generation Black

 • Echo Show îți aduce tot ce îți place la Alexa, iar acum îți poate arăta lucruri. Urmăriți informări video flash, conținut Amazon Video, vedeți versuri de muzică, camere de securitate, fotografii, prognoze meteo, liste de sarcini și de cumpărături, răsfoiți și ascultați cărți audio Audible și multe altele. Totul fără mâini libere - doar cereți.
 • Sunați aproape pe oricine în mod hands-free sau efectuați apeluri video către familie și prieteni cu un Echo Spot, Echo Show sau aplicația Alexa. Conectați-vă instantaneu la alte dispozitive Echo din jurul casei dvs.
 • Vedeți versurile pe ecran cu Amazon Music. Doar cereți să redați o melodie, un artist sau un gen și transmiteți prin Wi-Fi. De asemenea, redați muzică în streaming de pe Pandora, Spotify, TuneIn, iHeartRadio și multe altele.
 • Difuzoare puternice, care umplu încăperea, cu procesare Dolby pentru voci clare și răspuns extins la bas. Redă-ți muzica simultan pe toate dispozitivele Echo cu muzica multi-room (nu este acceptat Bluetooth). Reglați nivelurile de înalte, medii și joase cu ajutorul vocii.
 • Cereți-i lui Alexa să vă arate ușa de la intrare sau să monitorizeze camera copilului cu camerele compatibile de la Amazon și altele. Aprindeți luminile sau televizorul, setați termostatele, controlați Amazon Video pe Fire TV și multe altele cu WeMo, Philips Hue, Sony, ecobee și alte dispozitive casnice inteligente compatibile.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 841qp8unAdSL

[3Pack] Mictuu Remote Cover for TV Stick (3rd Gen) [2024 Release], Full Body Protective Cover, Lightweight Silicone Remote Case,Soft&Shockproof&Anti-Slip(Glow Yellow&Green&Blue)

 • 📺Solve Your IssuesAi pierdut întotdeauna telecomanda TV în canapea? Întotdeauna rupeți telecomanda din greșeală?Nu vă găsiți telecomanda noaptea?Copiii aruncă telecomanda peste tot?Ați pierdut mereu capacul bateriei de la telecomandă? Toate acestea pot fi rezolvate, doar dețineți husa noastră de acoperire a telecomenzii, care se potrivește pentru TV Stick (3rd Gen) [2024 Release],TV Stick 4K,TV Stick Lite,TV Stick (2nd Gen). NU este compatibilă cu TV Basic Edition, TV Stick (1st Gen). Sfaturi calde: Pls verificați dacă modelul de telecomandă TV se potrivește sau nu înainte de a cumpăra husa de acoperire din silicon.
 • 📺Original Touch Feelings&Updated Thicker Material Acest capac de telecomandă din silicon pentru TV este foarte moale, realizat din material ecologic de mediu, prietenos cu copiii și ușor. Acestea oferă protecție maximă, anti-alunecare, anti-praf, anti-șocuri și lavabil pentru a păstra telecomanda mereu nouă. De fiecare dată când atingeți butoanele, senzație grozavă în mână.
 • 📺 Ușor de instalatÎn comparație cu alte huse de telecomandă care sunt dificil de pus telecomenzile, matrițele carcaselor noastre de protecție se bazează pe telecomanda reală. Toate porturile Puteți pune doar telecomanda dvs. pe capacul de streaming cu câteva secunde, care se potrivește perfect dispozitivului dvs.
 • 📺Luminescență mai strălucitoare&Strălucește mai mult timpCuvertura de telecomandă pentru televizor luminoasă vă ajută să găsiți controlul dintr-o privire în întuneric. Toate capacele de telecomandă pot străluci noaptea după ce le-ați pus sub o lumină puternică sau la lumina soarelui timp de câteva ore. Designul anti-alunecare al capacelor împiedică telecomanda să alunece accidental, oferă protecție maxium a telecomenzii dvs., nu vă faceți niciodată griji cu privire la pierderea bateriei.
 • 😊Worry Free after Satisfacția dvs. este prioritatea noastră. Vă rugăm să ne spuneți în cazul oricăror probleme legate de comandă pentru un suport rapid pentru clienți. ( Notă: Doar capacul de silicon, nu include telecomanda )

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 941obiaGvTeL

Adaptor de alimentare pentru Amazon Echo 1st și 2nd Gen, Amazon Fire TV 2nd Generation, 6ft, încărcător de comutare de înlocuire a adaptorului AC DC, sursă de alimentare pentru Amazon Echo Cord Wireless Speaker

 • ATENȚIE: NU este compatibil cu Echo Dot, cutia TV de 1-a generație, Fire TV Stick, Echo Tap, Echo Show de a 2-a generație, Echo Plus de a 2-a generație
 • Compatibil cu 1st & Amazon Echo de a 2-a generație, Amazon Fire TV de a 2-a generație, Echo Show de 1-a generație, Echo Plus de 1-a generație, Echo Look, Echo Link
 • Certificat UL, certificat FCC, protecție la supratensiune, la supracurent, la scurtcircuit, Inelul magnetic reduce perturbațiile de zgomot
 • Rating adaptor: World Wide 100V ~ 240V 50/60Hz, ieșire: DC 15V, 1,4A, 21W, nivel de eficiență VI
 • Cablu de alimentare de aproximativ 6 picioare, pentru o rază de acțiune amplă de la dispozitivele dvs. la priza de perete și dispozitiv de fixare cu cârlig și buclă pentru depozitare portabilă; Garanție de 1 an: Garanție de satisfacție cu banii înapoi

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 10311q48KfPWL

Beyution CV98LM telecomandă de înlocuire potrivită pentru Amazon 1st Generation și 2nd Generation Fire TV Stick și Fire TV Box W87CUN CL1130 LY73PR DV83YW PE59CV (Fără funcție vocală)

 • Noua telecomandă de înlocuire CV98LM potrivită pentru Amazon 1st Generation și 2nd Generation Fire TV Stick/ Fire TV Box. (Fără microfon, fără operare vocală)
 • Notă: dacă telecomanda pe care ați primit-o nu funcționează cu dispozitivul dvs. amazon fire tv, vă rugăm să ne contactați firslty, serviciul nostru de asistență pentru clienți vă va ajuta până când problema dvs. a fost rezolvată.
 • Telecomanda de înlocuire poate funcționa cu modelele cunoscute mai jos: Pentru prima generație de Amazon fire tv / fire tv box: W87CUN CL1130 ;; Pentru a 2-a generație Amazon fire tv/fire tv box: DV83YW PE59CV ;
 • Această telecomandă va veni cu un manual de utilizare, vă rugăm să îl citiți cu atenție înainte de a utiliza telecomanda.
 • Notă: Dacă aveți întrebări despre telecomandă, vă rugăm să ne contactați direct înainte de a lăsa un feedback pentru noi, vom rezolva pentru dvs. Vă mulțumim pentru cumpărare!

Vezi pretul Emag