Amazon music downloader pentru pc

Top 10 Best amazon music downloader for pc in 2024

Bestseller No. 161TJ5QAsPjL

Amazon Music

 • Ascultați gratuit cu un abonament Prime sau obțineți mai mult cu Amazon Music Unlimited.
 • Explorați liste de redare și posturi curatoriate, întotdeauna fără reclame și cu salturi nelimitate.
 • Ascultați artiști și albume la cerere din aplicația dvs.
 • Română (Limba de publicare)

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 231ncHyxyY7L

Echo Show 5 (prima generație, lansare 2019) -- Afișaj inteligent cu Alexa - rămâneți conectat cu apeluri video - Charcoal

 • Alexa vă poate arăta mai multe - Afișaj inteligent compact de 5,5', gata să vă ajute să vă gestionați ziua, să vă distrați dintr-o privire și să vă conectați cu prietenii și familia.
 • Realizat pentru a se potrivi vieții tale - Gătește împreună cu rețete pas cu pas. Actualizați cu ușurință listele de sarcini și calendarele. Alegeți cadranul ceasului care se potrivește cel mai bine stilului dvs. și aruncați o privire la vreme și trafic la ieșire.
 • Divertisment pe măsură - Cereți-i lui Alexa să vă arate trailere de film, emisiuni TV, filme sau știri. Sau ascultați posturi de radio, podcasturi și cărți audio.
 • Controlați-vă casa inteligentă - Controlați prin voce dispozitivele compatibile sau gestionați-le pe ecranul ușor de utilizat. Cereți-i lui Alexa să vă arate camerele de securitate, să controleze luminile și să regleze termostatele. Creați rutine de dimineață pentru a vă începe ziua.
 • Conectați-vă cu apeluri și mesaje video - Sunați-vă prietenii și familia care au aplicația Alexa, un dispozitiv Echo cu ecran sau Skype. Faceți anunțuri către alte dispozitive din casa dvs.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 331jBba7+ySL

Seagate Portable 2TB External Hard Drive HDD portabil HDD portabil - USB 3. 0 pentru PC, Mac, PlayStation și Xbox - Serviciu de salvare pe 1 an (STGX2000400)

 • Stocați și accesați cu ușurință 2TB la conținut în deplasare cu Seagate Portable Drive, un hard disk extern USB
 • Proiectat pentru a funcționa cu computere Windows sau Mac, acest hard disk extern face ca backup-ul să fie un joc de copii de siguranță, doar glisați și plasați
 • Pentru a fi configurat, conectați hard disk-ul portabil la un computer pentru recunoaștere automată, nu este necesar niciun software
 • Acest hard disk USB oferă simplitate plug and play cu ajutorul dispozitivului inclus de 18 inch USB 3. 0 cable

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 441CRnvYqmqL

Echo Dot (3rd Gen, lansare 2018) - Difuzor inteligent cu Alexa - Charcoal

 • Faceți cunoștință cu Echo Dot - Cel mai compact difuzor inteligent al nostru, care se potrivește perfect în spații mici.
 • Calitate îmbunătățită a difuzorului - O calitate mai bună a difuzorului decât Echo Dot Gen 2 pentru un sunet mai bogat și mai puternic. Împerecheați cu un al doilea Echo Dot pentru sunet stereo.
 • Controlați-vă muzica prin voce - Transmiteți melodii de pe Amazon Music, Apple Music, Spotify, Sirius XM și altele.
 • Gata să vă ajute - Cereți-i lui Alexa să redea muzică, să răspundă la întrebări, să citească știrile, să verifice vremea, să seteze alarme, să controleze dispozitivele casnice inteligente compatibile și multe altele.
 • Controlați-vă casa inteligentă prin voce - Aprindeți luminile, reglați termostatele, blocați ușile și multe altele cu dispozitivele conectate compatibile. Creați rutine pentru a vă începe și încheia ziua.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 541JpqyO3OeL

G-Mee Play-Android Smart Device (nu este un telefon mobil) pentru copii-Mp3 Player, Spotify Music Player & More-Kids' Electronics w/ Bluetooth and WiFi-Kids' Safe for Ages 6 + w/ Built-in Parental Controls

 • 📲 SIGUR PENTRU TINERI: G-mee Play este un dispozitiv android inteligent sigur pentru copii (*fără slot SIM)! Are un control parental încorporat, astfel încât să puteți bloca aplicațiile necorespunzătoare și să vă împiedicați copiii să descarce aplicații pe care nu le permiteți. Camerele foto sunt eliminate pentru a le oferi părinților liniștea de a se asigura că copiii nu împărtășesc fotografii și videoclipuri cu ei înșiși altora online. Este un dispozitiv electronic pentru copii care poate servi ca mp3 player, spotify music player, mp4 player, youtube pentru copii și multe alte aplicații de divertisment.
 • 📲 CONECTIVITATE: G-mee Play este compatibil cu Bluetooth &; Wi-Fi, astfel încât copiii îl pot conecta la căști sau difuzoare și pot transmite conținutul lor preferat, cum ar fi youtube pentru copii, spotify music player, aplicații de conștientizare. G-mee Play este soluția perfectă dacă sunteți în căutarea unor gadgeturi inteligente pentru a le oferi copiilor dvs. divertisment (dar nu un telefon mobil). Nu-i lăsați să vă folosească telefonul, faceți-le rost de propriul G-mee Play și descărcați aplicațiile pe care le iubesc, iar dumneavoastră le aprobați, din magazinul Google Play.
 • 📲 DIVERTISMENT: W/ acest dispozitiv electronic pentru copii, ei pot avea o experiență excelentă cu conținutul lor preferat mp3 & mp4, youtube pentru copii, player video, cu controlul parental în vigoare pentru a-i menține în siguranță. Perfect ca un băiat sau fată cadou de ziua de naștere băiat sau fată de 7-8 ani, unde se pot bucura de multe aplicații și funcționalități, cum ar fi ceas de alarmă, activități de atenție, cărți audio, podcast, player de film portabil pentru copii etc. Gardienii sunt în continuare sfătuiți să monitorizeze și să ofere limite pentru timpul petrecut de copiii lor în fața ecranului.
 • 👍 UȘOR DE CONFIGURAT. G-mee Play este conceput pentru a fi prietenos pentru părinți, prietenos pentru copii și înseamnă că este pur și simplu un gadget cool pentru copii. Dispozitivul a fost conceput pentru a permite accesul doar la aplicațiile permise de către tutore. Folosit în principal ca player de muzică pentru copii, player mp3 cu ecran tactil și multe alte utilizări.
 • 👍 VALOARE PENTRU BANI: G-mee Play este livrat cu o carcasă de protecție transparentă, un protector de ecran, un cablu de alimentare micro USB și căști cu fir (*Adaptor de alimentare SUA nu este inclus). Cu ecranul său de 5', este dimensiunea perfectă a dispozitivului inteligent pentru a fi transportat în buzunare mai mici. Un cadou perfect pentru fetița sau băiatul de 6 ani. Dacă întâmpinați probleme cu configurarea, nu ezitați să ne trimiteți un mesaj. Vom face tot posibilul pentru a vă ajuta.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 651b6ceHF5KL

Card cadou Roblox - 2000 Robux [Include un obiect virtual exclusiv] [Cod de joc online]

 • Obțineți un obiect virtual atunci când răscumpărați un card cadou Roblox!
 • Cheltuiește-ți Robux-ul pe obiecte noi pentru avatarul tău și avantaje suplimentare în jocurile tale preferate.
 • Cadoul suprem pentru orice fan Roblox.
 • Descoperiți milioane de jocuri gratuite pe Roblox și jucați-vă cu prietenii pe computer, telefon, tabletă, consolă Xbox One, Oculus Rift sau HTC Vive.
 • Notă: Acest produs acordă Robux și nu poate fi folosit pentru o achiziție Roblox Premium.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 731gixCOjDsL

Mighty Vibe Spotify and Amazon Music Player - Căști Bluetooth și cu fir - stocare de peste 1.000 de melodii - Nu este nevoie de telefon - Albastru

 • 5+ HOURS OF SPOTIFY AND AMAZON MUSIC PLAYLISTS &; PODCASTS OFFLINE - Mighty redă listele de redare Spotify și Amazon Music și podcasturile offline fără telefon, ecran sau conexiune la internet. Nu este nevoie de date sau WiFi pentru redare - lăsați telefonul acasă și luați muzica în streaming oriunde.
 • COMPATIBIL CU BLUETOOTH - Mighty funcționează cu toate căștile, difuzoarele și sistemele de divertisment auto Bluetooth. Asociați Mighty cu accesoriul dvs. Bluetooth și se va reconecta automat de fiecare dată când doriți să vă ascultați muzica, fără a fi nevoie de telefon. Mighty funcționează și cu căști cu fir.
 • SINCRONIZARE FĂRĂ CONDUCERE - Folosiți aplicația mobilă Mighty pentru a vă sincroniza fără fir listele de redare și podcasturile cu Mighty, fără a fi nevoie de cabluri sau de un computer. Funcția noastră Stay Fresh vă actualizează automat listele de redare în timp ce dormiți, astfel încât să aveți piese noi în fiecare dimineață.
 • MICI &; UȘOR - Mighty se prinde de orice piesă de îmbrăcăminte, este mai mic decât o cutie de chibrituri (1,4' x 1,4') și mai ușor decât patru monede de 25 cenți (0,7 uncii). Nici măcar nu vei observa că îl porți... doar tu și muzica ta Spotify, în sfârșit.
 • DURABIL & KID FRIENDLY - Rezistent la apă, transpirație și picături. Designul fără ecran și butoanele fizice ale lui Mighty îl fac partenerul perfect pentru orice antrenament și pentru timpul de joacă al copilului tău. Gata cu ecranele sparte ale smartphone-urilor.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841uj5xFzXZL

TP-Link USB Bluetooth Adapter for PC(UB400), 4.0 Bluetooth Dongle Receiver Support Windows 10/8.1/8/7/XP pentru desktop, laptop, mouse, tastatură, imprimante, căști, difuzoare, controllere PS4/ Xbox

 • NOTĂ: Articolul este compatibil cu Windows 10/8.1/8/7/XP. Cu toate acestea, pe cutie există un spațiu limitat, astfel încât producătorul nu enumeră toate versiunile și enumeră doar cele mai recente versiuni de windows
 • Bluetooth 4.0 - aplică cea mai recentă versiune Bluetooth 4.0 și este compatibil cu Bluetooth V3.0/2.1/2.0/1.1. Ub400 transformă PC-ul sau laptopul fără Bluetooth în unul cu capacitate Bluetooth ( PS4 & Controlere XBox doar pentru PC )
 • Plug &amp &; play sau driver gratuit - plug and play pentru Win 8, Win 8.1 și win 10. Suportă Win7, XP (driver necesar pentru Win7, XP și ar putea fi descărcat gratuit de pe site-ul web). nu este compatibil cu Mac, Linux, TV
 • Nano-sized - un design elegant și ultra mic înseamnă că puteți introduce adaptorul Nano în orice port USB și pur și simplu îl puteți păstra acolo, indiferent când călătoriți sau când sunteți acasă
 • Fiabilitate - permite comunicarea fără fir cu computere, imprimante, telefoane și căști compatibile cu Bluetooth. Utilizați tehnologia Bluetooth low energy) pentru conectivitate wireless cu economie de energie. Temperatură de funcționare-0℃~40℃ (32℉ ~104℉)

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 9510RTEaxmbS

Mp3 Player de 32GB cu braț, Mp3 Player Bluetooth cu radio FM și difuzor încorporat, Player portabil de muzică cu ecran tactil complet cu înregistrare/pedometru/carte/lectori video/temporizator Suport până la 128GB

 • 🎼Player Mp3 portabil pentru iubitorii de sport: Vino cu o bandă de braț absorbantă cu întindere mare, 2,6 uncii de mp3 player ușor pentru carcasă din plastic ABS vă permite să vă bucurați de muzica preferată în timp ce alergați & antrenament fără nici o sarcină.
 • 🎼Mp3 Player cu Bluetooth: Upgrade bluetooth 5.0 transmițător mp3 se conectează mai stabil cu receptoare audio, cum ar fi căști și difuzoare. Notă: Playerul mp3 ca emițător NU se poate conecta la telefon sau mașină care este emițător Bluetooth.
 • 🎼Built in 32GB de memorie: Playerul mp3 de 32GB suportă stocarea a cel puțin 4.000 de melodii. Copiați cu ușurință fișiere de muzică, video sau cărți electronice în MP3 prin conectarea playerului la computer cu ajutorul cablului de încărcare USB. (Sfaturi: Numele folderului din MP3 poate fi resetat sau poate fi creat unul nou atunci când este conectat la computer)
 • 🎼Full Touch Screen Player: Ecranul tactil color complet de 2,4 inchi pentru Mp3 face ca operarea să fie mai ușoară și mai clară. Difuzoarele încorporate oferă o calitate a sunetului fără pierderi HIFI. Echipat cu un egalizator pentru a schimba melodiile în voie.
 • 🎼Multi-funcție Kids Mp3 &; Mp4 Player: Muzică/Video/Foto/FM Radio/E-book/Recording/Pedometru/Calendar/Alarmă/Stopwatch/Energy Efficient Sleep Time (Notă: Pedometrul trebuie să fie pornit manual înainte de a număra pașii)

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 1031COL1+9zSL

Fire TV Cube, Dispozitiv de streaming hands-free cu Alexa, 4K Ultra HD, include telecomanda vocală Alexa

 • Cel mai rapid și mai puternic dispozitiv de streaming Fire TV.
 • Din cealaltă parte a camerei, cereți-i pur și simplu lui Alexa să pornească televizorul, să diminueze intensitatea luminilor și să redea emisiunea dvs.
 • Controlați soundbar-ul și receptorul A/V compatibile și schimbați cu vocea dvs. canalele live prin cablu sau satelit.
 • Cu ajutorul difuzorului încorporat, cereți-i lui Alexa să verifice vremea, să stingă luminile și multe altele - chiar și atunci când televizorul este oprit.
 • Acces la conținut 4K Ultra HD, plus suport pentru Dolby Vision și HDR, HDR10+.

Vezi pretul Emag