Android unul

Top 10 Cel mai bun android one în 2024

Cel mai bine vândut nr. 141Um7ZHE3QL

Motorola One Action Unlocked Made for US by Motorola 4/128GB 16MP Camera White

 • Deblocat pentru libertatea de a vă alege operatorul. Compatibil cu rețelele AT&T, Sprint, T-Mobile și Verizon. Cartela Sim nu este inclusă. Este posibil ca clienții să fie nevoiți să contacteze Sprint pentru activarea în rețeaua Sprint
 • Sistem de cameră triplă (12MP, 5MP, 16MP). nu pierdeți niciun moment cu o cameră cu focalizare rapidă, adăugați un efect frumos de blur la portrete și îmbunătățiți-vă fotografiile cu ajutorul software-ului Imaging avansat.
 • Cameră video de acțiune ultra-wide. Înregistrați videoclipuri palpitante în orice lumină, încadrând de 4X mai mult din scenă în cadru. În plus, bucurați-vă de confortul de a ține telefonul pe verticală în timp ce filmați în format peisaj.
 • Ecran Cinemavision (21: 9) de 6,3'. Bucurați-vă de o experiență cinematografică pe un ecran Full HD+ ultra-wide Proiectat pentru utilizare cu o singură mână. 5.0 EDR Bluetooth 5.0 + BLE
 • Inovații alimentate de Ai. Capturați videoclipuri și fotografii mai bune, alimentate de capacitățile de învățare profundă ale procesorului Octa-Core. raport de aspect: 21: 9

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 241aHOr8P43S

Motorola One 5G 2024 Unlocked Made for US by Motorola 4/128GB 48MP Camera Blue (reînnoit)

 • Viteză 5G incredibilă. Descărcați filme în câteva minute, simțiți-vă ca și cum ați fi chiar acolo în timpul discuțiilor video și alimentați victorii epice în jocurile online. Pregătit pentru 5G.
 • Sistem de cameră selfie ultra-wide. Încadrați mai mult în cadru cu ajutorul camerei selfie ultra-wide. Arătați-vă cel mai bine în orice lumină cu camera Quad Pixel de 16 MP.
 • Sistem de cameră foto cvadruplă de 48 MP. Fiți gata cu camera perfectă pentru fiecare imagine și surprindeți fotografii mai clare și mai luminoase în orice lumină.
 • Baterie pentru două zile. Mergeți două zile fără reîncărcare datorită bateriei de 5000 mAh.
 • Ecran CinemaVision FHD+ de 6,7'. Urmăriți filmele așa cum au fost concepute pe un ecran uriaș, ultra-wide 21:9.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 341sZ719Ol-L

BlackBerry Priv STV100-1 32GB 4G LTE Unlocked Slider Android Smartphone - Negru

 • Ecran dublu curbat uimitor de 5,4', cameră foto certificată Schneider-Kreuznach, Android Lollipop 5. 1
 • 4G LTE banda 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 12(700), 17(700), 20(800), 29(700), 30(2300)
 • Baterie de lungă durată de 3410 mAh, Tastatură ascunsă cu tehnologie SmartSlide
 • Acest telefon AT&T este deblocat pentru a fi utilizat cu orice operator GSM cu cartelă SIM. (AT&T, T-Mobile, MetroPCS, Simple, Etc.)
 • Telefoanele deblocate NU funcționează la operatorii CDMA, cum ar fi Verizon, Sprint, Boost, Etc.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 441UuyU7HsPL

SAMSUNG Galaxy S20 FE 5G Factory Unlocked Android Cell Phone 128GB US Version Smartphone Pro-Grade Camera Pro-Grade 30X Space Zoom Night Mode, Cloud Navy

 • PRO-GRADE CAMERA: Dispune de lentile profesionale de mare putere pentru fotografii frumoase în orice lumină, cu zoom optic 3X.
 • 30X SPACE ZOOM 30X: Apropiați-vă de la distanță sau măriți detaliile unui lucru din apropiere cu puterea 30X Space Zoom.
 • MODUL NOAPTE: Capturați imagini clare și videoclipuri vibrante cu Night Mode și capturați conținut de înaltă calitate în condiții de iluminare slabă. Este necesar un dispozitiv Samsung Galaxy compatibil sau un televizor Samsung. Dispozitivele vor funcționa în orice rețea compatibilă. Serviciile wireless de voce, date și mesagerie sunt compatibile cu majoritatea rețelelor GSM, cum ar fi AT&T și T-Mobile și rețelele CDMA, cum ar fi Verizon, Sprint și US Cellular
 • SINGLE-TAKE AI: O singură atingere a ecranului captează mai multe imagini și clipuri video deodată.
 • PUTEREA 5G: Obțineți puterea de nivel următor cu Samsung Galaxy 5G: Mai multă partajare, mai multe jocuri și mai multe experiențe.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 541DXTjaBdsS

EasySMX Wired Gaming Controller, PC Game Controller Joystick cu vibrații duble Turbo și butoane de declanșare pentru Windows PC/ PS3/ Android TV Box/Tesla (negru)

 • 🎮Compatibilitate largăEasySMX Wired Game Controller funcționează cu Windows, Vista, TV box, PS3, Tesla și Android 4.0 sau mai sus cu funcție OTG. 🍀Nu acceptă Xbox 360/ Xbox One/ Mac/ IOS/ Amazon fire TV/ Amazon fire stick🍀
 • 🎮Plug &; PlayPuteți începe să jucați imediat după ce ați primit Gamepad-ul în mâini. Cablul USB se extinde pe o lungime de 2 metri (6,5 picioare) și te poți juca stând un pic mai departe de consolă
 • 🎮Dual vibratorsGaming Controller Motoarele de vibrație sunt încorporate în mânerele laterale și oferă un feedback distinct în timpul jocului, sporind imersiunea și realismul scenariilor de joc
 • 🎮Ergonomics DesignDesignul asimetric al joystick-urilor se bazează pe ergonomie și este conceput pentru cea mai confortabilă poziție a degetului mare. Vă asigură o senzație optimă atunci când jucați
 • 🎮TURBOPersonalizați turbo plus orice buton pentru a elibera degetele jucătorilor și pentru a vă distruge inamicii cu o singură apăsare. Clienții pot întâlni probleme din cauza utilizării incorecte a articolului, pls contactați vânzătorul în avans dacă aveți întrebări înainte de a vă întoarce.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 651oMZWo-9ZL

Suport pentru clemă de controler compatibil cu Xbox Series X/S & Elite 2 Controller, OIVO actualizat cu clemă dublă reglabilă, suport pentru clemă de telefon mobil, suport de clemă pentru accesorii pentru controler Xbox Core X/S Controller

 • 🎮DESIGN PENTRU CONTROLUL XBOX SERIES X/S DOAR: Clema de fixare a telefonului mobil OIVO pentru controllere Xbox Series X/S, permite să vă prindeți telefonul mobil la controlerul Xbox Series X/S pentru o experiență de joc mai bună. (Prompt:Acest suport de prindere a telefonului din seria Xbox nu se potrivește controlerului Xbox one!)
 • 🎮UPGRADED WITH DUAL ADJUSTABLE VALVE: Upgrade-urile cu supapă dublă de reglare cu unghi de vizualizare reglabil la maximum 180° se potrivesc perfect în vedere, îmbunătățind considerabil experiența de joc. Iar extensia de 1,5 inch a supapei duble de reglare mărește distanța de joc mai confortabilă.
 • 🎮STABIL & SIMPLU PENTRU INSTALARE: Materialul ABS de înaltă calitate, structura de blocare complet închisă poate fixa ferm controlorii Xbox Series X/S și plăcuțele anti-alunecare vor prinde bine telefonul. nu se întâmplă să cadă accidental. este foarte ușor de configurat în doar câțiva pași.
 • 🎮EXTRA BONUS: Pachetul conține un suport de telefon cu clips pentru controllere Xbox Series X/S și un suport de telefon mobil reglabil.
 • 🎮COMPATIBILITATE UNIVERSALĂ: Clipul pentru telefon al controlerului de joc din seria Xbox se poate potrivi cu majoritatea telefoanelor mobile (Promisiune: controlerul și telefonul mobil nu sunt incluse).

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 751sTd9b0dNL

Motorola MOTO X 2nd GEN XT1096 16GB Verizon Wireless 4G LTE Smartphone - Negru (reînnoit)

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841FdYLBo+NL

Motorola One 5G Ace 2024 Baterie de 2 zile deblocat pentru SUA de Motorola 6/128GB 48MP Camera Hazy Silver

 • Deblocat pentru libertatea de a vă alege operatorul. Compatibil cu rețelele AT&T, Sprint, T-Mobile și Verizon. Cartela Sim nu este inclusă. Este posibil ca clienții să fie nevoiți să contacteze Sprint pentru activarea în rețeaua Sprint. Pentru a utiliza acest dispozitiv pe Verizon, mai întâi, alimentați SIM-ul prin Verizon Wireless. Conectați-vă la contul dvs. pe Verizon Wireless. Dispozitive - activați sau schimbați dispozitivele - activați.
 • Viteză super rapidă 5G. Descărcați filmele dvs. preferate în câteva secunde, simțiți-vă ca și cum ați fi chiar acolo în timpul discuțiilor video și jucați jocuri fără timp de așteptare.
 • Peste 2 zile de autonomie a bateriei. Lucrați și jucați-vă cât doriți fără să vă faceți griji cu privire la reîncărcare, datorită unei baterii de 5000 mAh.
 • 6 GB de memorie RAM. Păstrați mai multe aplicații deschise în același timp și treceți fără efort de la una la alta cu ajutorul celor 6 GB de memorie RAM LPDDR4.
 • Afișaj Full HD de 6,7', Max Vision. Urmăriți filmele și jocurile dvs. preferate prinzând viață în contrast puternic și culori vii și reale.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 941vzIaIvtpL

Controler de joc mobil pentru PUBG Fortnite, L1R1 Turnover declanșează butoanele de foc cu butoane de răcire cu încărcător portabil, pad de răcire, dimensiune reglabilă 4 İn 1 Gamepad pentru Android și iOS PhoneUpgraded Version 4000mAh

 • 🎮202420 ULTIMA VERSIUNE 4000 mAh4 IN 1 UPGRADED DESIGN. Cea mai recentă versiune a controlerului nostru de joc mobil pentru PUBG include o integrare de nivel următor în industria game pad-urilor pentru telefoane, inclusiv un sistem de declanșare reglabil,un ventilator de răcire și o bancă de urgență! Controlerul de joc mobil pentru Fortnite PUBG vă va duce abilitățile de joc la nivelul următor, simulând o experiență de controler de joc... Fiecare buton a fost testat personal de către personalul din jocurile video mobile.
 • 🎮4 în 1 MULTIFUNCTİONAL TECHNOLOGYPLAY ÎN TIMP CE SE ÎNCARCĂ CU BATERIE RĂCOROASĂ. Controlerul de jocuri combină cu Gamepad, declanșatorul de jocuri Senstive Shoot and Aim, ventilatorul de răcire pentru telefonul mobil și banca de alimentare cu încărcare de urgență ca unul singur. Ventilatorul poate reduce în mod eficient temperatura telefonului timp de 48 de ore, cele mai recente declanșatoare de design pot fi răsturnate la 180° pentru o instalare ușoară, banca de alimentare de 4000 mAh asigură jocul în timp ce se încarcă și gamepadul cu suprafață mată evită transpirația pe ecran, oferindu-vă o atingere excelentă.
 • 🎮 DESIGN ARMONOMIC DESIGN ADJUSTABIL DE DIMENSIUNE ȘI TRIGATORII DE RĂSTURNARE. : Ușor de utilizat, potrivit pentru toate modelele de diferite dimensiuni de până la 6,5 inci în dimensiune iPhone / telefoane Android cu design reglabil. Declanșatoarele senzoriale de tragere și de țintire pot fi răsturnate la 180° și nu blochează ecranul tactil.
 • 🎮SUPRAVEGHERE COMPATIBILITATE DE DISPOZITIVĂ pentru telefoane mobile inteligente ios / Android. Compatibil cu diferite dimensiuni ale telefoanelor inteligente cu ecran tactil iPhone / Android de 4-6,5 inchi. cum ar fi IOS iPhone SE/5/5S/6/6S/7/7plus/8/8plus/X/Xs/Xs max, telefonul mobil Android, telefoanele inteligente Samsung Galaxy Lumia, Huawei, Nokia, HTC, Motorola, Google Pixel, Sony Xperia etc. iar controlerul nostru pentru telefoane mobile este perfect compatibil pentru PUB G, Fort nite, Knives Out, Call Of Duty, Survivor Royale, Battle Royale, Critical Ops etc.
 • 🎮100% GARANȚIE DE SATISFACȚIE GARANȚIE Puteți achiziționa controlerul de telefon pentru PUB G Fort nite cu încredere. Dacă controlul mobilegame nu vă îmbunătățește experiența de joc sau dacă aveți probleme de calitate, contactați-ne prin e-mail, vom înlocui orice produs defect pentru clienții noștri.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1041HotcnXIhL

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G Factory Unlocked Android Cell Phone US Version Smartphone Tablet 2-in-1 Foldable Dual Screen Under Display Camera 256GB Storage, Phantom Black

 • Ecran expansiv: Vedeți mai mult și faceți mai multe cu cel mai avansat ecran pliabil de telefon mobil care pune o tabletă super subțire chiar în buzunarul dvs.
 • Cameră aproape invizibilă: Priviți o vedere neîntreruptă incredibilă, cu o experiență de vizualizare adevărată de la margine la margine, datorită primei noastre camere foto sub ecran
 • Ecran AMOLED 2X de 120 Hz: Totul arată strălucitor pe acest ecran mare, frumos și clar, oferind o experiență de vizualizare fascinantă și dinamică
 • Ferestre multiple pentru a face mai multe lucruri: Începeți să lucrați mai inteligent, nu mai greu, cu trei ferestre multiple care vă permit să programați, să editați și să construiți prezentări într-o clipă - sau să luați notițe cu S Pen*
 • Viteză hiper rapidă: Trăiți viața pe banda rapidă cu conectivitatea 5G încorporată și puterea de procesare hiper-rapidă

Vezi pretul Emag