Antena tv amp

Top 10 Cel mai bun amplificator de antenă tv în 2024

Bestseller nr. 141344PsjPCL

Channel Master CM-7777HD Amplificați Preamplificator de antenă TV cu câștig reglabil cu filtru LTE pentru interior/exterior

 • Funcționează cu toate antenele TV de interior sau exterior - Poate fi instalat în interior, în aer liber sau în pod datorită dimensiunii sale compacte și a carcasei rezistente la intemperii
 • Îmbunătățește calitatea semnalului, scade pixarea și poate crește numărul de canale
 • Include filtru LTE încorporat - Blochează interferențele de la smartphone-urile și transmițătoarele 3G, 4G, 5G cu EMI & FM Out of Band Filtering (nu transmite semnale radio FM pentru a evita problemele de supraamplificare)
 • Include o amplificare ușor de reglat cu ajutorul unui buton (17 dB/30 dB) cu opțiuni flexibile de alimentare prin USB
 • Include un filtru LTE încorporat - blochează interferențele de la telefoane inteligente și transmițătoare 3G, 4G, 5G cu EMI &; FM Out of Band Filtering (nu transmite semnale radio FM pentru a evita problemele de supraamplificare)

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 2413537lhLDL

GE Amplificator de antenă TV în aer liber Amplificator de semnal de antenă cu zgomot redus pentru antene cu zgomot redus clarifică canalele pixelate cu rezistență redusă HD TV Digital VHF UHF UHF Hardware de montare inclus Conexiuni coaxiale Negru 42179

 • BOOSTER DE SEMNAL - Acest amplificator va îmbunătăți și va întări semnalul primit de antena TV pasivă, neamplificată în aer liber. Amplificatorul va clarifica orice canale cu intensitate scăzută, neclare sau pixelate - în unele cazuri, numărul de canale pe care le recepționați se poate schimba în funcție de distanța față de turnurile de emisie locale.
 • PROIECTARE REZISTENTĂ LA CONDIȚII TERMICE - Construcția durabilă este destinată instalării în aer liber și amplasării în cea mai bună locație pentru a minimiza interferențele cauzate de materialele de construcție și de pereți. Acest amplificator poate fi montat pe stâlp, montat pe perete sau utilizat în interior.
 • UȘOR DE INSTALAT - Include insertor de alimentare, sursă de alimentare, legături zip (4), cizmă de cauciuc (2) și manual de utilizare și instrucțiuni de instalare clare și ușor de citit.
 • ASISTENȚĂ TEHNICĂ ÎN SUA - Susținut de o promisiune de înlocuire pe o durată de viață limitată și de asistență tehnică gratuită în SUA, disponibilă de luni până vineri, între orele 7:00 și 20:00, ora centrală, pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau probleme.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 341wyVvMMPwL

Channel Master Ultra Mini 2 Amplificator de antenă TV, amplificator de semnal de antenă TV cu 2 ieșiri pentru conectarea antenei sau a televizorului prin cablu la mai multe televizoare (CM-3412),argintiu

 • Două porturi de ieșire amplificate (Câștig: 11. 5 dB)
 • Funcționează cu toate antenele TV & Instalații CATV (Nu este compatibil cu satelitul)
 • Îmbunătățește intensitatea semnalului, scade pixelarea și poate crește numărul de canale
 • Dimensiune miniaturală pentru instalații care economisesc spațiu
 • Carcasa acoperită cu pulbere și etanșată la intemperii permite instalarea în interior sau în exterior în orice climă

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 4414RghSu7WL

Winegard LNA-200 Boost XT HDTV Preamplificator HDTV, amplificator de semnal pentru antene TV, amplificator de semnal HD Digital VHF UHF

 • Amplificatorul de semnal TV Winegard Boost XT îmbunătățește orice antenă neamplificată, oferind un semnal mai clar, mai multă rază de acțiune și mai multe canale disponibile; funcționează cu orice antenă pasivă/neamplificată; este necesară o antenă pentru utilizarea cu preamplificatorul
 • Tehnologia TwinAmp amplifică separat semnalele VHF și UHF pentru o performanță maximă și cele mai mici niveluri de zgomot și interferențe pe orice antenă exterioară neamplificată.
 • Tehnologia Boost Clear Circuit prezintă cea mai mică cifră de zgomot (1db tipic) pentru a oferi o rază de acțiune mai mare și pentru a reduce căderea semnalului și pixelarea
 • Include amplificator de antenă TV digitală Winegard Boost LNA-200, adaptor 110v, insertor de alimentare, cleme pentru furtun și documentație tipărită. Proiectat și construit în S.U.A.
 • Notă: Utilizarea unui amplificator nu garantează că veți recepționa mai multe canale TV, chiar dacă semnalul este amplificat; dependențele includ locația turnurilor TV, materialele de construcție și antena reală utilizată

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 541Mrj4xx4PL

Amplificator de semnal TV prin cablu RF profesional cu câștig ridicat de 50dB

 • Amplificator de semnal TV prin cablu și antenă de calitate profesională cu nivel de ieșire ridicat de 50dB. Suportă semnalul de cablu coaxial TV de la priza de cablu, cutia TV prin cablu, antena, DTV, CCTV DVR, MATV sau orice alt sistem TV modulat RF. Proiectat pentru unitățile mari de locuințe multiple (MDU) care necesită o amplificare RF precisă cu reglaje de câștig și pantă pentru o instalare profesională.
 • Amplificare de mare putere pentru a compensa atenuările componentelor pasive de distribuție TV, cum ar fi cablurile, robinetele, separatoarele și prizele de cablu. Circuite hibride CATV avansate care asigură o cifră de zgomot extrem de scăzută și o distorsiune minimă. Controlul reglabil al câștigului și controlul înclinării permit echilibrarea ușoară a sistemului.
 • Soluție în rezolvarea problemelor de zgomot, interferență și slăbiciune după distribuție. Amplifică semnalul coaxial RF cu ușurință pentru mai mult de 2100FT sau 650m dacă semnalul sursei RF TV are o putere corectă de 70/75dB la început. Amplifică puterea semnalului CATV sau a semnalului de antenă existent pentru o distanță mai mare cu pierderi minime pentru mai multă distribuție TV.
 • Câștig/atenuare reglabil pentru a reduce supraîncărcarea. Compensare reglabilă a înclinării pentru a permite ca sistemele CATV mari să fie echilibrate și amestecate corespunzător cu alte CATV sau cu sistemul de distribuție RF existent. Suportă întreaga gamă de frecvențe TV de la 40MHz la 860MHz pentru televiziune prin cablu analogică/digitală, canale UHF și VHF.
 • Designul modulului antiinterferență cu filtru de zgomot avansat încorporat. Portul de testare a ieșirii/intrării de -20 dB este prevăzut pentru o rezolvare ușoară a problemelor. Protecție Thunder bolt cu siguranță internă de curent alternativ încorporată pentru evenimente de supratensiune ridicată. Șasiul din aluminiu asigură o disipare excelentă a căldurii și o durabilitate îndelungată.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 631oPa00LBeL

Televes 560483 Amplificator/Combinător de preamplificare antenă cu două intrări, conexiuni coaxiale F-Fitting, control automat al câștigului (AGC) 5G filtrat. Combină orice două antene TV

 • Câștig VHF bandă joasă: 18dB/Câștig VHF bandă înaltă: 18dB/Câștig VHF: 27dB
 • Comutator pentru antenă amplificată (poate fi utilizat cu o antenă care are un preamplificator încorporat, ON pentru antenă cu amplificator încorporat, OFF pentru antenă neamplificată)
 • Înlocuiește modelul mai vechi 560482
 • Disponibil și în modelul cu o singură intrare 560383

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 751SvuCcKgVL

Amplificator, cablu TV RF de bandă largă cu bandă largă 8dB Câștig 8dB Patru ieșiri 5-1002Mhz cu adaptor de alimentare

 • Amplificatorul cu patru porturi cu o cale de întoarcere pasivă oferă o creștere de +7,5 db pe port. Reduce zăpada și previne pixelarea imaginii cu cablu digital, amplifică semnalele de antenă (OTA) pentru distribuirea la mai multe televizoare. Poate îmbunătăți performanța modemului de cablu. Poate îmbunătăți recepția HDTV.
 • Compatibil cu toate serviciile de televiziune prin cablu standard și digitale, recepție antenă OTA. Nu este compatibil cu sistemele cu un amplificator sau preamplificator existent. Depășește toate standardele SCTE. Cablurile coaxiale nu sunt incluse.
 • Protecție la supratensiune de 6 kV pentru protecție împotriva loviturilor de trăsnet. Carcasa placată cu nichel asigură o protecție excelentă împotriva coroziunii, rezistentă la ceață de sare și rugină. Garanție de 5 ani (numai amplificatorul)
 • Figura de zgomot de 3 dB asigură o amplificare curată a semnalelor slabe pentru a depăși figura de zgomot slabă din tunerele și convertoarele TV. Protecție împotriva supratensiunilor cu valuri combinate de 6 kV Protecție unică împotriva supratensiunilor pe toate porturile.
 • Adaptor cu protecție PTC împotriva scurtcircuitelor cu omologare UL - Protecția circuitului cu reinițializare automată asigură o protecție sigură împotriva scurtcircuitelor pentru a minimiza timpii de întrerupere.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841SJmLZNY7L

GE Indoor TV Antenna Amplificator de semnal pentru antenă TV cu zgomot redus de zgomot redus clarifică canalele pixelate cu rezistență redusă HD TV Digital VHF UHF AC Power Adapter Black 42178

 • BOOSTER DE SEMNAL - Acest amplificator va îmbunătăți și va întări semnalul primit de antena dvs. TV pasivă neamplificată de interior. Amplificatorul va clarifica orice canale neclare sau pixelate de intensitate redusă - în unele cazuri, numărul de canale pe care le primiți se poate modifica în funcție de distanța față de turnurile de emisie locale.
 • AMPLIFICARE CU ZGOMOT DE ZGOMOT - Îmbunătățește raportul semnal/zgomot și compensează pierderile de cablu pentru a oferi o experiență de vizionare superioară. Îmbunătățește recepția VHF și UHF și amplifică semnalele pentru televizoarele digitale.
 • UȘOR DE INSTALAT - Conectați antena TV de interior la amplificator amplificatorul la televizor adaptorul de alimentare CA (inclus) la o priză de perete din apropiere și efectuați o nouă scanare a canalelor. Acest amplificator este destinat NUMAI UTILIZĂRII ÎN INTERIOR.
 • ASISTENȚĂ TEHNICĂ ÎN S.U.A. - Susținut de o promisiune de înlocuire pe viață limitată și de asistență tehnică gratuită în S.U.A., disponibilă de luni până vineri, între orele 7:00 și 20:00, ora centrală, pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau probleme.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 931nz5zncNwL

ANTOP HDTV Antenă HDTV în aer liber în interior, antenă TV UHF/VHF îmbunătățită, antenă de amplificare FM cu filtru 4G și sistem Smart Boost cu două ieșiri inteligente, suportă un al doilea televizor sau diverse dispozitive de redare

 • ● Tăiați cablul, nu mai aveți taxă lunară!:Pentru vizionarea știrilor, sporturilor și emisiunilor TV locale preferate! Antena HDTV de exterior ANTOP AT-800SBS primește gratuit semnale TV digitale locale, prin aer liber, de la rețele precum ABC, CBS, NBC, PBS, Fox, Univision și altele. Compatibilă cu cutii de conversie TV și televizoare HD/4K Ultra High Definition (4K UHD).
 • ● Sistem Smart Boost cu cadran de reglare încorporat:Antena TV de interior în aer liber cu recepție cu rază lungă de acțiune permite o conectare mai ușoară și oferă un echilibru corect de la 0 la 85 mile de recepție cu o singură rotire a cadranului. Puterea de amplificare reglabilă și puterea de recepție a antenei în funcție de nevoile specifice ale locației dvs.
 • ● Conectivitate dublă:Antena tv exterioară de mansardă permite conectarea simultană la un al doilea dispozitiv (un al doilea televizor, stereo FM sau orice dispozitiv de streaming pregătit pentru OTA sau proiector) prin intermediul ieșirii secundare de pe sistemul Smart Boost. Constituie o completare excelentă pentru un streamer media.
 • ● Design unic cu antenă FM integrată:Antena TV FM cu amplificator vă permite să ascultați posturile de radio preferate. Designul estetic plăcut ca o sculptură, cu poziționare multiplă de montare pe masă și pe perete, se potrivește cu o gamă largă de stiluri interioare de casă.
 • ● Preamplificator cu filtru 4G LTE:Antena hdtv amplificată pentru exterior blochează semnalele wireless 3G și 4G nedorite pentru a asigura o recepție TV digitală fără zgomot și pentru a reduce pixelarea imaginii.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1041I00Km2LoL

Amplificator de distribuție de 24db - Amplificator de semnal pentru antenă TV digitală, amplificator de semnal, Boost/Gain reglabil, NTSC, ATSC, FM, UHF, VHF - 1000 MHz - Include cablu coaxial RG6

 • Include: 1 amplificator de distribuție pentru antene TV și 1 cablu coaxial RG6
 • Perfect pentru: Acest amplificator de distribuție de 24db este utilizat pentru a consolida recepția semnalului de la antena dvs. la televizor, oferind o capacitate de ieșire ridicată cu distorsiuni minime
 • Caracteristici:
 • Carcasă metalică rezistentă, cu porturi de montare coaxială încorporate, un indicator luminos de alimentare, control reglabil al câștigului și cale de întoarcere
 • Versatil: Bucurați-vă de controlul câștigului variabil în benzile VHF / UHF / FM, ATSC, NTSC, FTA, OTA
 • Asigurarea calității: Acest amplificator TV dispune de o construcție de înaltă calitate, de calitate comercială și include o garanție a producătorului din SUA

Vezi pretul Emag