Antena TV auto

Top 10 antene TV auto în 2023

Bestseller nr. 131JznA0mFgL

Antenă TV, Antenă TV digitală HD portabilă pentru interior, recepție de 360 ° & bază magnetică puternică Antenă digitală puternică, 120 Miles Range - Suportă 4K 1080p și toate televizoarele - pentru mașină sau acasă

 • Gratuit pe viațăNICI O MAI MULTĂ factură lunară - Urmăriți canale HD clare și fără servicii de cablu și bucurați-vă de rețele majore precum CBS, ABC, FOX, NBC, CW, PBS, ION, UNIVISION, TELEMUNDO, UNIMAS, AZTECA și multe altele! Rămâneți la curent cu programele locale în direct fără a fi nevoit să plătiți bani suplimentari sau să pierdeți vreunul dintre canalele dvs. preferate de televiziune locală.
 • TEHNOLOGIE DE LIDER ÎN INDUSTRIEAdoptând cel mai nou material moale Eco-friendly ignifugat dublu PC (nu alt material PVC ) aduceți protecție împotriva umezelii și a fulgerelor la antenele noastre inteligente 4K HDTV. Învelișul unic din plastic al întregii rețele, suspensia de argint importată din SUA și toate accesoriile sunt toate din cupru pur pentru a asigura contactul liber. Acum vă puteți bucura de emisiunile TV preferate fără să vă faceți griji cu privire la furtuni.
 • Recepție 360°&Baza magneticăAntena HDTV de interior Recepție 360°, Indiferent dacă antena este instalată pe suportul televizorului sau pe masă, puteți primi imaginea clară. BAZĂ MAGNETICĂ PENTRU INSTALARE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ- Baza magnetică vă permite să instalați antenele pe majoritatea suprafețelor metalice și să primiți semnalele TV în câteva minute.
 • Compactă și micăNu vă lăsați descurajați de dimensiuni! Este mic, dar puternic; Nu ocupă mult spațiu, perfect pentru a se amesteca cu mediul înconjurător și ușor de ascuns, NOTĂ: Amintiți-vă întotdeauna să re-scanați pentru canale după mutarea antenei.
 • SATISFACȚIE GARANTATĂ La HIDB, satisfacția dvs. este prioritatea noastră numărul unu Dacă, totuși, noua dvs. antenă TV nu se dovedește a fi ceea ce sperați, nu vă faceți griji! Pur și simplu contactați-ne și folosiți garanția noastră de 30 de zile de returnare a banilor, fără probleme și fără întrebări!

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 241v0uyca+zL

Antenă TV pentru televiziune digitală, Fosa Portable Indoor HDTV Car Antenna cu bază magnetică și amplificator de semnal încorporat UHF/VHF Dual Band

 • Recepție UHF / VHF Dual Band Antena DVB-T2 este puternică și are un miez solid din aluminiu și un cablu receptor lung din cupru. Recepția de frecvență dublă UHF / VHF poate atinge performanțe puternice de recepție maximă.
 • Urmăriți televiziunea oricând, oriunde Antena utilizează o gamă largă de tehnologii DVB-T2, cu ajutorul cărora canalele TV pot fi recepționate mai economic și mai eficient oriunde și în orice cameră. Poate fi utilizată pentru televiziune acasă sau în mașină.
 • Plug and Play Instalare simplă plug and play pe toate televizoarele și receptoarele DVB-T2, fără sursă de alimentare. Instalarea magnetică face ca acesta să fie ușor de plasat și poate satisface bine nevoile dumneavoastră.
 • Material de înaltă calitate Antena DVB-T2 este fabricată din material complet metalic cu o calitate bună a semnalului. Miezul robust din aluminiu și cablul de cupru foarte lung, rezistent la vânt, rezistent la ploaie și fără probleme. Structură robustă, ușor de instalat și de reglat.
 • Atenționare caldă Numărul și eficiența stațiilor de recepție a antenei de interior depinde de numărul de posturi de radio difuzate de canalele TV locale și de locația geografică a acestora.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 331HA633isKL

HIDB Antenă TV portabilă, cu o rază de acțiune de 50 de mile pentru canale HDTV gratuite,Bază aderentă pentru o plasare ușoară, ambele potrivite pentru acasă Antenă auto tv Digital hd interior exterior

 • Canale gratuite Antena HDTV vă permite să economisiți taxa de cablu fără a renunța la canalele HD preferate! Preia toate programele transmise pe calea aerului din zona dvs., canale FULL HD gratuite, cum ar fi ABC, CBS, NBC, PBC, Fox etc. Antena Tv începe să acceseze toate știrile, sitcom-urile, programele pentru copii și sport! Rețelele de difuzare sunt plătite de către agenții de publicitate, nu de către abonați. Full HD 1080 acolo unde este disponibil
 • Instalare ușoară Design Plug and Play. Ventuză cu aderență sigură și bandă dublu adezivă pentru o instalare rapidă și ușoară. conectați-vă la televizor sau la cutia de conversie digitală; Scanați canalele în mai puțin de 2 minute. Este ușor de utilizat în interior și plasați-l pe orice loc doriți, cum ar fi partea superioară a mașinii, ușa metalică, fereastra etc. Notă: vă rugăm să re-scanalizați de fiecare dată când mutați antena.
 • Design mic și compact1.25' L x 1.25' W x 4.75' H! Dar nu lăsați dimensiunea să vă descurajeze! Este mică, dar puternică datorită recepției semnalului! Nu ocupă mult spațiu, ușor de ascuns
 • SATISFACȚIE GARANTATĂLa HIDB, satisfacția dvs. este prioritatea noastră numărul unu - și suntem destul de încrezători că veți găsi aceste antene minunate. Dacă nu vă plac aceste antene, nu vă faceți griji! Doar contactați-ne și folosiți garanția noastră de 30 de zile de returnare a banilor, fără probleme și fără întrebări!

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 431Ga+XFdAHL

Antenă digitală HDTV - include bază magnetică și cablu coaxial - rază de acțiune de 50 de mile - interior sau exterior

 • Recepție la 360 de grade cu antena omnidirecțională - Antena noastră HD neagră de 3,87' poate recepționa semnale din orice direcție de la o distanță de până la 50 de mile. Vă veți bucura de o imagine clară, indiferent dacă atașați antena la suportul televizorului sau la perete - totul fără a fi nevoie de o sursă de alimentare suplimentară.
 • Instalarea este ușoară cu ajutorul bazei magnetice - Folosiți baza magnetică de 2' pentru a păstra noua dvs. antenă digitală pentru televizoare inteligente ascunsă discret. Vă recomandăm să o atașați la suportul care vă susține televizorul sau pe partea din spate a televizorului însuși. Forma antenei o ajută să se potrivească perfect, în spatele televizorului dvs.
 • Suportă 1080P și 4K - Vă veți bucura de o calitate excelentă a imaginii HD cu această antenă digitală, atâta timp cât televizorul dvs. o suportă. Și nu vă faceți griji - dacă schimbați televizorul în curând, acest dispozitiv portabil se deconectează cu ușurință de la vechiul televizor, astfel încât să îl puteți utiliza pe cel nou.
 • Alternativă fiabilă la televiziunea prin satelit și cablu - Rămâneți conectat la cele mai noi tehnologii TV cu această antenă digitală. Experimentați emisiunile transmise prin aer în Full HD necomprimat. Bucurați-vă de vizionarea televizorului dvs. inteligent oricând, chiar și atunci când semnalul prin satelit sau conexiunea prin cablu este slabă sau indisponibilă.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 5319QEh-TWUL

Winegard FL-55YR FlatWave Amplified Razor Thin HDTV Indoor Antenna (reînnoită)

 • Acest produs recondiționat certificat este recondiționat din fabrică autorizată, prezintă uzură limitată sau deloc și include toate accesoriile originale, plus o garanție de 90 de zile.
 • Amplificator încorporat cu zgomot ultra-redus cu tehnologie Clear Circuit (1,0 dB cifră de zgomot tipic)
 • Recepție HDTV amplificată în bandă dublă până la 50 de mile/coaxial de calitate extra-lungă (18 ft.)
 • Sursă de alimentare USB cu economie de energie cu indicator de alimentare cu LED
 • Proiectat și fabricat în SUA de Winegard, experții în antene

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 641l8Ox3hZQL

KING VQ4800 KING VQ4800 Quest Pro Antenă TV prin satelit portabilă/montabilă pe acoperiș (pentru utilizare cu DIRECTV)

 • Reproiectare industrială și ultramodernă, capacul transparent oferă un aspect elegant și o putere de semnal de top
 • Portabilă sau montabilă pe acoperiș - picioare de montare incluse
 • Configurare simplă cu achiziție automată a satelitului
 • Ieșire dublă suportă două receptoare de satelit
 • Exclusiv pentru serviciul DIRECTV - programare SD

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 731+5kFa2xhS

Antenă TV digitală portabilă amplificată HD - Long Range 135 Miles 360°Reception Suport 4K 1080P pentru televizor cu amplificator încorporat Amplificator de semnal Booster 16.4ft Coax cablu antenă HDTV Coaxial

 • Canale HD gratuite complete fără taxă lunară!: Tăiați cablul, nu mai plătiți facturi uriașe pe televizoare! Această antenă digitală de tip inovație merită fiecare cent pe care îl plătiți! Antena GoodFaith hdtv poate primi canale hd complete pentru ABC, CBS, NBC, PBC, Fox și MULTE MAI MULT. Antena noastră tv ar putea suporta tipuri de transmisiuni singals ca 720p, 1080i, 1080p, 2K și chiar 4K HD. Acum începeți să accesați știrile, sitcomurile, programele pentru copii și sporturile cu antena noastră tv amplificată de 50 de mile!
 • Full HD Crystal-Clear Channels & Calitate de sunet: Noua generație de antene tv GoodFaith adoptă modernizat cu un nou amplificator de semnal inteligent și puternic amplificator cu cip inteligent IC încorporat și tehnologie de filtrare cristalină pentru a capta canale pe o rază de 50 de mile. Noua tehnologie filtrează semnalele celulare și FM, rezultând o imagine mai clară, zgomot redus și acces la mai multe semnale de difuzare gratuită a programelor TV, cu un câștig, o gamă și o performanță de frecvență îmbunătățite.
 • Recepție cu rază lungă de recepție amplificată la 135 mile: Tehnologia de amplificare inteligentă GoodFaith optimizează cea mai bună protecție a transmisiei semnalului împotriva interferențelor. Antena noastră HDTV Stand ar putea ajunge până la 135miles și ar putea fi instalată aproape oriunde în casa dvs., hange pe fereastră sau pe perete. Vă rugăm să alegeți o locație stabilă pentru instalare pentru cea mai bună recepție a semnalului și nu uitați să conectați linia de extensie atunci când o utilizați în exterior!
 • Instalare simplă în interior/exterior-Design unic: Antena GoodFaith HDTV este fabricată din material de protecție solară impermeabil de înaltă calitate, cu cablu detașabil. Ați putea să o așezați direct pe masă, să o conectați la fereastră sau pe perete sau să o agățați sub acoperișul exterior cu șuruburi, în special pentru clienții ale căror televizoare sunt destul de departe de ferestre. Adaptorul nostru de alimentare USB cu protecție IC încorporată împotriva supratensiunii vă va ajuta dacă în televizorul dvs. nu există o ieșire USB pentru conectarea antenei dtv la sursa de alimentare.
 • Garanție pe viață pentru probleme de calitate cu 45 de zile de returnare gratuită: GoodFaith Direct se concentrează pe dezvoltarea, proiectarea și fabricarea de ANTENĂ HDTV de ani de zile, suntem încrezători cu designul și calitatea noastră, obiectivul nostru este de a vă aduce recepția canalelor de înaltă calitate cu produsele noastre. Magazinul GoodFaith Direct oferă asistență tehnică locală 7*24 de ore & Garanție de satisfacție. Faceți clic pe 'Cumpărați acum' și bucurați-vă de un produs de înaltă calitate cu încredere.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 851-i204ctCL

Tyler TTV706 10' Televizor LCD portabil cu ecran lat 1080P, cu antene detașabile, HDMI, USB, RCA, radio FM, tuner digital încorporat, intrări AV, AC/DC, (3) antene și telecomandă

 • SLEEK &; COMPACT: Televizorul nostru HDTV LED cu ecran lat de 10' a fost proiectat special pentru zonele mici și compacte. Cameră mică de cămin? Într-o mașină? Camping RV? Spațiu restrâns în bucătărie? Nici o problemă! Televizorul nostru mic și compact poate fi luat oriunde fără probleme sau griji legate de spațiu!
 • CARACTERISTICI ÎNCĂRCATE: Nu vă mulțumiți cu mai puțin! HDMI, intrări USB/SD pentru redare audio/video externă, intrări AV duble pentru utilizare cu DVD playere sau sisteme de jocuri, mufă pentru căști, difuzor încorporat, tuner TV digital full band, radio FM, adaptor RCA, telecomandă, suport încorporat, vine chiar și cu un încărcător auto!
 • BATERIE încorporată: Ne-am gândit la întreruperi de curent și la campingul pustiu! Televizorul nostru are o baterie reîncărcabilă încorporată care poate dura 4 ore + de redare, astfel încât să nu pierdeți nicio știre importantă sau jocul preferat atunci când sunteți în mișcare! Este inclus un cablu de încărcare a energiei AV de 12 volți, astfel încât să vă puteți reîncărca televizorul.
 • COMPATIBILITATE MAJORĂ : Radio FM, AVI, MOV, MPEG 1, MPEG 2, MPEG 2, MPEG 3, MPEG4, XVID, AVC, MP4, H.264, HEVC(H.265), FLV, MKV, MP3, JPEG, WMV, HDMI, RMVB, AVI, MKY, 3GP, Interfață audio, Video In, Audio-R, Interfață Audio-L, USB, HDMI, ATSC, NTSC, NTSC, VGA, AC/DC.
 • CONECTIVITATE INEDITĂ: Monitoare de calculator, camere de securitate, Apple TV, Amazon Firestick, Roku, Slingbox, Chromecast, playere DVD și, bineînțeles, console de jocuri! Puteți chiar să vă conectați la gazda computerului ca afișaj care vă poate permite să vă folosiți televizorul ca monitor de calculator!

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 951i-JNU1J+L

Televizor digital portabil de 12 inci cu ecran digital ATSC TFT HD Freeview LED pentru mașină, caravană, camping, în aer liber sau bucătărie. televizor/monitor cu baterie încorporată și suport pentru player multimedia cu suport pentru card USB LEADSTAR

 • Ecran digital de 12,1' 16:9 cu rezoluție SD de 1280x800; H.265 Freeview TV / ATSC TV (MPEG4) pentru SUA și alte țări, televizorul nostru poate fi utilizat în toate țările ATSC
 • Panou LED cu durată lungă de viață, suportă redarea de clipuri video JPEG/MP3/MP4/MPEG/WAI/VOB/RMVB/AVI/MKV/M4V 1080P prin card SD, HDMI-in sau USB.
 • Li-Polymer încorporat de 4000 mAh, difuzoare stereo și priză pentru căști; alimentare DC de la rețeaua electrică (110-240V 50/60Hz)
 • Funcție FM, audio-video, funcție de intrare; Design super subțire la modă; Ecran mic pentru mașină sau bucătărie. (Adaptor de alimentare conform reglementărilor ONU, manual (engleză/franceză/spaniolă), antenă, telecomandă (fără baterie inclusă), suport de montare pe parbrizul mașinii, linie AV).
 • Suntem fabricantul de televizoare portabile pentru mașini de peste 16 ani. serviciul tehnic de suport prin Serviciul online 24 de ore.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1041c7ZvhBzGL

Formuler Z8 Pro 5G + Suport magnetic suplimentar pentru telefon în mașină + Antenă TV de interior

 • FORMULER Z8 Pro
 • 2GB RAM 16GB ROM 4K
 • Dual Band 5G, Gigabit LAN
 • BONUS Suport magnetic pentru telefon în mașină + Antenă TV de interior

Vezi pretul Emag