Antena tv portabila

Top 10 Cea mai bună antenă TV portabilă în 2024

Cel mai bine vândut nr. 131+5kFa2xhS

Antenă TV digitală HD Amplificată portabilă HD - Lungă rază de acțiune 135 Miles 360°Reception Suport 4K 1080P pentru televizor cu amplificator încorporat Amplificator de semnal Booster 16.4ft Coax HDTV Antena cablu

 • Canale HD gratuite fără taxă lunară!: Tăiați cablul, nu mai plătiți facturi uriașe pe televizoare! Această antenă digitală de tip inovație merită fiecare cent pe care îl plătiți! Antena GoodFaith hdtv poate primi canale hd complete pentru ABC, CBS, NBC, PBC, Fox și MULTE MAI MULT. Antena noastră tv ar putea suporta tipuri de transmisiuni singals ca 720p, 1080i, 1080p, 2K și chiar 4K HD. Acum începeți să accesați știrile, sitcomurile, programele pentru copii și sporturile cu antena noastră tv amplificată de 50 de mile!
 • Full HD Crystal-Clear Channels & Calitate de sunet: Noua generație de antene tv GoodFaith adoptă modernizat cu un nou amplificator de semnal inteligent și puternic amplificator cu cip inteligent IC încorporat și tehnologie de filtrare cristalină pentru a capta canale pe o rază de 50 de mile. Noua tehnologie filtrează semnalele celulare și FM, rezultând o imagine mai clară, zgomot redus și acces la mai multe semnale de difuzare gratuită a programelor TV, cu un câștig, o gamă și o performanță de frecvență îmbunătățite.
 • Recepție cu rază lungă de recepție amplificată la 135 mile: Tehnologia de amplificare inteligentă GoodFaith optimizează cea mai bună protecție a transmisiei semnalului împotriva interferențelor. Antena noastră HDTV Stand ar putea ajunge până la 135miles și ar putea fi instalată aproape oriunde în casa dvs., hange pe fereastră sau pe perete. Vă rugăm să alegeți o locație stabilă pentru instalare pentru cea mai bună recepție a semnalului și nu uitați să conectați linia de extensie atunci când o utilizați în exterior!
 • Instalare simplă în interior/exterior-Design unic: Antena GoodFaith HDTV este fabricată din material de protecție solară impermeabil de înaltă calitate, cu cablu detașabil. Ați putea să o așezați direct pe masă, să o conectați la fereastră sau pe perete sau să o agățați sub acoperișul exterior cu șuruburi, în special pentru clienții ale căror televizoare sunt destul de departe de ferestre. Adaptorul nostru de alimentare USB cu protecție IC încorporată împotriva supratensiunii vă va ajuta dacă în televizorul dvs. nu există o ieșire USB pentru conectarea antenei dtv la sursa de alimentare.
 • Garanție pe viață pentru probleme de calitate cu 45 de zile de returnare gratuită: GoodFaith Direct se concentrează pe dezvoltarea, proiectarea și fabricarea de ANTENĂ HDTV de ani de zile, suntem încrezători cu designul și calitatea noastră, obiectivul nostru este de a vă aduce recepția canalelor de înaltă calitate cu produsele noastre. Magazinul GoodFaith Direct oferă asistență tehnică locală 7*24 de ore & Garanție de satisfacție. Faceți clic pe 'Cumpărați acum' și bucurați-vă de un produs de înaltă calitate cu încredere.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 241Y4QgDs2ZL

Antena HDTV digitală amplificată portabilă suportă televizoarele inteligente și toate televizoarele mai vechi-320 Miles Range 360 ° Recepție de recepție Antena TV Antena de semnal Booster 36ft cablu coaxial pentru 4K 1080p Antena de interior în aer liber (albastru)

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 331VOTspuiCL

KING OA1501 KING OA1501 OmniGo Portable Omnidirectional HDTV Over-the-Air Antenna - Negru

 • Antena omnidirecțională over-the-air vă aduce HDTV gratuit
 • Achiziționarea semnalului multidirecțional (nu este nevoie de indicare) primește gratuit semnale VHF/UHF/FM
 • Portabil și compact; nu necesită instalare și este ușor de împachetat pentru călătorii. Benzile de frecvență - VHF (54-216 MHz),UHF (470-698 MHz),FM (87,9-107,9 MHz)
 • Mereu gata cu o configurare simplă - nu este necesară nicio reglare
 • Amplificat pentru cel mai bun semnal. Carcasă/montaj: ASA - plastic de calitate auto, stabil la UV

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 441ZJmmD80sL

KING DTP4950 DISH Tailgater Pro Bundle - Antenă TV prin satelit portabilă/montabilă pe acoperiș de calitate superioară și receptor DISH Wally HD

 • FĂRĂ CONTRACT; Ideală cu programarea DISH Pay As You Go HD
 • PORTABILĂ; DISH Tailgater Pro de la KING este o antenă TV prin satelit de calitate superioară pentru persoanele aflate în mișcare; Ușor și conceput pentru a fi utilizat pe drum, acest satelit DISH pentru rulote și camping este proiectat pentru a rezista în aer liber, în orice vreme
 • TV ANYWHERE; Acest receptor DISH Wally vă permite să accesați abonamentul DISH oriunde în SUA contiguă; Pur și simplu sunați la DISH înainte de a călători și vă vor activa antena de satelit portabilă pentru rulote pentru a accesa rețeaua DISH oriunde vă aflați; Adăugați la abonamentul existent sau plătiți doar pentru lunile pe care le utilizați
 • AUTO LOCKING; Această antenă de satelit inteligentă se fixează automat pe semnal, eliminând astfel presupunerile din configurarea sistemului dvs. de satelit pentru RV; Pur și simplu îndreptați antena de satelit Tailgater spre cer și urmați instrucțiunile de pe ecran; Vă rugăm să rețineți, este inclus și un receptor de satelit DISH
 • ROOF MOUNTED; Cântărind doar opt lire sterline, antenele noastre portabile pentru RV pot fi montate pe acoperiș sau pot rămâne neatacate pentru o mai mare flexibilitate; O soluție excelentă pentru TV în camping, această antenă de satelit portabilă este, de asemenea, ideală pentru următorul tailgater atunci când aveți nevoie de o antenă de satelit care este ușoară și ușor de instalat

Vezi pretul Emag

Bestseller No. 531JznA0mFgL

Antenă TV, Antenă TV digitală HD portabilă portabilă pentru interior, recepție de 360 °&Strong Magnetic Base Digital Antenna, 120 Miles Range - Suportă 4K 1080p și toate televizoarele - pentru mașină sau acasă

 • Gratuit pe viațăNICI O FACTURĂ LUNARĂ MAI MENSUALĂ - Urmăriți canale HD cristaline fără servicii de cablu și bucurați-vă de rețele majore precum CBS, ABC, FOX, NBC, CW, PBS, ION, UNIVISION, TELEMUNDO, UNIMAS, AZTECA și multe altele! Rămâneți la curent cu programele locale în direct fără a fi nevoit să plătiți bani suplimentari sau să pierdeți vreunul dintre canalele dvs. preferate de televiziune locală.
 • TEHNOLOGIE DE LIDER ÎN INDUSTRIEAdoptând cel mai nou material moale Eco-friendly ignifugat dublu PC (nu alt material PVC ) aduceți protecție împotriva umezelii și a fulgerelor la antenele noastre inteligente 4K HDTV. Învelișul unic din plastic al întregii rețele, suspensia de argint importată din SUA și toate accesoriile sunt toate din cupru pur pentru a asigura contactul liber. Acum vă puteți bucura de emisiunile TV preferate fără să vă faceți griji cu privire la furtuni.
 • Recepție 360°&Baza magneticăAntena HDTV de interior Recepție 360°, Indiferent dacă antena este instalată pe suportul televizorului sau pe masă, puteți primi imaginea clară. BAZĂ MAGNETICĂ PENTRU INSTALARE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ- Baza magnetică vă permite să instalați antenele pe majoritatea suprafețelor metalice și să primiți semnalele TV în câteva minute.
 • Compactă și micăNu vă lăsați descurajați de dimensiuni! Este mic, dar puternic; Nu ocupă mult spațiu, perfect pentru a se amesteca cu mediul înconjurător și ușor de ascuns, NOTĂ: Amintiți-vă întotdeauna să re-scanați pentru canale după mutarea antenei.
 • SATISFACȚIE GARANTATĂ La HIDB, satisfacția dvs. este prioritatea noastră numărul unu Dacă, totuși, noua dvs. antenă TV nu se dovedește a fi ceea ce sperați, nu vă faceți griji! Pur și simplu contactați-ne și folosiți garanția noastră de 30 de zile de returnare a banilor, fără probleme și fără întrebări!

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 631Ga+XFdAHL

Antenă digitală HDTV - Include bază magnetică și cablu coaxial - Raza de acțiune de 50 de mile - În interior sau în exterior

 • Recepție la 360 de grade cu antena omnidirecțională - Antena noastră HD neagră de 3,87' poate recepționa semnale din orice direcție de la o distanță de până la 50 de mile. Vă veți bucura de o imagine clară, indiferent dacă atașați antena la suportul televizorului sau la perete - totul fără a fi nevoie de o sursă de alimentare suplimentară.
 • Instalarea este ușoară cu ajutorul bazei magnetice - Folosiți baza magnetică de 2' pentru a păstra noua dvs. antenă digitală pentru televizoare inteligente ascunsă discret. Vă recomandăm să o atașați la suportul care vă susține televizorul sau pe partea din spate a televizorului însuși. Forma antenei o ajută să se potrivească perfect, în spatele televizorului dvs.
 • Suportă 1080P și 4K - Vă veți bucura de o calitate excelentă a imaginii HD cu această antenă digitală, atâta timp cât televizorul dvs. o suportă. Și nu vă faceți griji - dacă schimbați televizorul în curând, acest dispozitiv portabil se deconectează cu ușurință de la vechiul televizor, astfel încât să îl puteți utiliza pe cel nou.
 • Alternativă fiabilă la televiziunea prin satelit și cablu - Rămâneți conectat la cele mai noi tehnologii TV cu această antenă digitală. Experimentați emisiunile transmise prin aer în Full HD necomprimat. Bucurați-vă de vizionarea televizorului dvs. inteligent oricând, chiar și atunci când semnalul prin satelit sau conexiunea prin cablu este slabă sau indisponibilă.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 741PwNgXDEyL

Winegard PA-6002 Dish Pathway X2 Portable Satellite TV Antenna

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841K0nK9L4GL

Winegard GM 9000 Carryout G3 Antenă de satelit portabilă automată Winegard GM 9000 Carryout G3

 • Compatibilă cu mai mulți furnizori
 • Comutați cu ușurință furnizorii la insertorul de alimentare
 • Opțiuni de montare permanentă și temporară: 18-65°
 • Achiziție complet automată a satelitului. azimut: 0 - 416°
 • Ultra-mică și compactă (16' diametru x 13' înălțime)

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 941hNGZJsXyL

KING VQ4100 KING VQ4100 Quest Antenă TV prin satelit portabilă/montabilă pe acoperiș (pentru utilizare cu DIRECTV)

 • Antenă TV prin satelit portabilă pentru serviciul DIRECTV, nu este compatibilă cu receptoarele SWM-only
 • Utilizați fie ca antenă portabilă, fie montată pe acoperiș (picioare de montare incluse)
 • Suportă vizionarea mai multor televiziuni cu ajutorul ieșirilor coaxiale duble încorporate (programele trebuie să fie pe același satelit)
 • Achiziție complet automată a satelitului
 • Alimentată prin cablu coaxial, fără a fi necesară o sursă de alimentare externă; include cablu coaxial de 50' și injector de alimentare

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1031AJ0t48ycL

Winegard GM-6000 Carryout G2+ Automatic Portable Satellite TV Antenna cu insertor de alimentare (RV Satellite pentru DIRECTV, Dish, BellTV)

 • Insertor de alimentare nou - Alimentat prin cablu coaxial. Compatibilă cu mai mulți furnizori
 • Furnizori de satelit (necesită abonament) - DISH (Standard & HD), DIRECTV (Standard), BellTV (Standard & HD) - Consultați manualul de utilizare pentru compatibilitatea receptorului
 • Configurare ușoară - 100% automată, configurare în doar câteva minute. Carryout G2+ oferă aceeași flexibilitate și include un insertor de alimentare care elimină necesitatea unui cablu de alimentare și permite schimbarea furnizorilor din interiorul rulotei dvs. Compatibil cu mai mulți furnizori
 • Suporturi opționale (vândute separat) - Suport pentru acoperiș, suport tripod, suport lateral sau pentru fereastră, suport pentru scară și suport pentru cabina din spate
 • Construcție superioară - Reflector din aluminiu, bază cu infuzie de sticlă, tuner de satelit Turbo integrat

Vezi pretul Emag