Apple iMac 27

Caracteristici generale

Ecran Retina

Luminos și colorat

Disponibil cu o rezoluție 5K de 5120 x 2880, ecranul Retina strălucește frumos pe iMac. Cu un miliard de culori și o luminozitate de 500 nits, grafica, textul, emisiunile de televiziune și filmele sunt clare și realiste, în timp ce jocurile afișează, de asemenea, detalii fine.

Culori reale

Lumea este plină de culori, iar iMac aduce mai multe dintre ele pe ecranul dvs. Afișajul Retina utilizează culoarea P3 care trece de la LED-urile albe standard la LED-urile fosforice roșu-verde avansate. Asta înseamnă că toate cele trei culori - roșu, verde și albastru - sunt reprezentate mai egal și arată culorile din lumea reală cu mai mult echilibru și precizie, dând viață mai vie tuturor fotografiilor și conținutului tău.

Performanță

Viteză

Acest iMac este echipat cu un procesor Intel Core i5 cu șase nuclee de a 8-a generație la 3,0 GHz și o placă grafică AMD Radeon Pro 570X cu 4 GB de memorie video GDDR5. De asemenea, stocarea se mișcă rapid, cu o unitate Fusion Drive de 1 TB, astfel încât, indiferent de ceea ce te pasionează, poți face asta pe Mac-ul tău.

Șase nuclee de procesare

Cu un procesor puternic cu șase nuclee, acest iMac înregistrează viteze Turbo Boost de până la 4,1 GHz, ceea ce înseamnă că ai mai multă forță atunci când folosești aplicații cu procesor intensiv, precum Logic Pro X sau Adobe Photoshop.

Grafică

Acest iMac dispune de o grafică robustă AMD Radeon Pro 570X cu 4 GB de memorie video GDDR5 pentru a oferi efecte vizuale și grafică 3D care prezintă puterea brută într-o formă rafinată.

Stocare

Stocarea ține de spațiu, dar și de viteză. O unitate Fusion Drive de 1TB vă oferă ce e mai bun din ambele lumi. Aplicațiile și fișierele pe care le folosiți cel mai des sunt stocate automat pe un spațiu de stocare flash rapid, în timp ce toate celelalte se mută pe un hard disk de mare capacitate. De la pornirea la lansarea aplicațiilor și până la importul de fotografii, este mai rapid și mai eficient să faci totul cu Fusion Drive.

macOS

iMac + macOS

MacOS este sistemul de operare care alimentează tot ceea ce faci pe un Mac. Vă permite să faceți lucruri pe care pur și simplu nu le puteți face cu alte computere. Asta pentru că este conceput special pentru hardware-ul pe care rulează - și viceversa. macOS are caracteristici inspirate de cei mai puternici utilizatori, dar concepute pentru toată lumea.

iMac + iPhone

iMac-ul tău funcționează perfect cu iPhone-ul tău. Deci, fie că trimiteți un mesaj sau faceți o fotografie, puteți trece de la un dispozitiv la altul fără să pierdeți niciun moment.

iMac + Aplicații

În fiecare Mac se găsesc instrumente puternice de creativitate și productivitate. Aceste aplicații vă vor ajuta să explorați, să vă conectați și să lucrați mai eficient. Printre ele se numără Safari, Fotografii, Mail, Siri, Calendar, Pages, Numbers, Keynote, Știri, Mesaje, FaceTime și Note.

App Store

Găsiți și mai multe aplicații în Mac App Store, inclusiv Microsoft Office 365.

Design

Design iconic & Inginerie avansată

iMac a ieșit întotdeauna în evidență prin formă și funcție. Este un computer elegant, silențios, all-in-one, care pune totul - ecran, procesor, grafică, stocare, memorie și multe altele - într-o singură carcasă simplă și elegantă. Și datorită profilului său superslim, care măsoară 5 mm la margine, se potrivește aproape oriunde, dar iese în evidență peste tot.

Conectivitate

Plin de porturi și posibilități

Două porturi Thunderbolt 3 (USB Type-C) sunt standard pe iMac, fiecare dintre ele oferind viteze de transfer de date de până la 40 Gb/s pentru unități externe și camere foto, precum și o lățime de bandă amplă pentru conectivitate video și de afișare. Patru porturi USB 3.0 Type-A de 5 Gb/s îți oferă numeroase opțiuni pentru conectarea perifericelor, inclusiv a imprimantei, a iPhone-ului, a unității thumb drive și multe altele. Iar cu tehnologia rapidă Wi-Fi cu trei fluxuri și tehnologia wireless Bluetooth 4.2, sunteți conectat instantaneu la tot conținutul dvs. preferat.

Transformă-ți spațiul de lucru într-o vitrină

Thunderbolt 3 îți permite să adaugi un afișaj 5K alături de cel deja existent pe iMac-ul tău. Sau, poți conecta două ecrane 4K și să pui în joc peste 32 de milioane de pixeli.

Accesorii Apple

Tastatură &; Mouse

Magic Mouse 2 și Magic Keyboard se asortează cu iMac și sunt incluse în cutie. Dacă sunteți în căutarea unei funcționalități suplimentare, Magic Keyboard with Numeric Keypad și Magic Trackpad 2 sunt vândute separat și oferă câteva opțiuni suplimentare.eHBhY2tldCBlbmQ9InIiPz7xOsSQAAAAMUlEQVR42mJ0c3P7z8DAwAjEIJoBiY1NDM5mYiATjGoc1ThUNLIgsRkJsJHFGAACDABOFwb1NjbLNAAAAABJRU5ErkJggg==UPC: 190198756435

În cutie

 • Apple iMac 27' cu ecran Retina 5K (începutul anului 2019)
 • Apple Magic Keyboard
 • Apple Magic Mouse 2 (argintiu)
 • Apple USB Type-A to Lightning Cable (3. 3')
 • Cablu de alimentare
 • 90 de zile de asistență tehnică gratuită
 • Limitată 1- an

Cuprins

 • Descriere
 • Caracteristici generale
 • Afișaj Retina
 • Performanță
 • macOS
 • Design
 • Conectivitate
 • Accesorii Apple