Apple tv remote case

Top 10 Cel mai bun caz de telecomandă apple tv în 2024

Bestseller nr. 131v1riJ8qvL

elago R1 Case Compatibil cu telecomanda Siri Apple TV 2024 - Tehnologie magnetică, cordon inclus, aderență excelentă, absorbție puternică a șocurilor, protecție împotriva căderilor, acces complet la toate funcțiile [Negru]

 • NUMAI ALTE CAZURI GENERICE CARE oferă materiale de calitate scăzută și protecție mediocră împotriva șocurilor, husa elago 2024 R1 Intelli Case este fabricată cu un strat gros de SILICONĂ PREMIUM care PROTEJEAZĂ telecomanda Apple TV de căderi și alte incidente din timpul utilizării zilnice.
 • CUMPĂRĂ CU ÎNCREDERE, PENTRU CĂ noul R1 este o CONTINUARE a celei mai cumpărate huse Amazon compatibile cu telecomanda Siri Apple TV. Am readus aceleași CARACTERISTICI și CALITATE pe care clienții le-au experimentat cu vechiul R1 realizat pentru telecomenzile din generația trecută.
 • AVEȚI ACCES COMPLET la toate funcțiile telecomenzii. EXPERIMENTAȚI O UTILIZARE FLAWLESS cu o protecție care vă oferă liniște sufletească. A fost utilizat silicon premium, nereciclat, pentru a asigura cea mai bună CALITATE și PROTECȚIE împotriva picăturilor zilnice, murdăriei, prafului și uleiului de la utilizarea zilnică.
 • MAGNETE MAI PUTERNICE se află în Intelli Case pentru a vă permite să ATAȘAȚI telecomanda la orice suprafață metalică, inclusiv la unele televizoare - NU MAI PIERDEȚI NICIODATĂ telecomanda!
 • elago este o COMPANIE DE PROIECTARE ÎN PRIMUL RÂND ȘI ÎN PRIMUL RÂND. Motto-ul nostru este SIMPLE SOPHISTICATION pentru că noi creăm produse care sunt UTILE ȘI SPECTACULOASE! CREĂM ÎNTOTDEAUNA produse pe care NOI ÎNȘINE le folosim, așa că știm că VĂ VA PLĂCEA!

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 241AyI5ltgjL

Carcasă compatibilă cu Apple TV 4K/ a 4-a generație telecomandă Greutate ușoară, antiderapantă, rezistentă la șocuri, husă de silicon pentru controler pentru Apple TV Siri Remote Glow in The Dark

 • Această carcasă de telecomandă care strălucește în întuneric este special concepută pentru Apple TV 4K, a 4-a și a 5-a generație de telecomandă Siri. NU este compatibilă cu telecomanda Apple TV 6th generație 2024 ultimul model.
 • Capacul de telecomandă appletv4k este moale, siliconul ușor protejează carcasa împotriva căderilor accidentale.
 • Acces ușor la porturi și butoane se potrivește perfect pentru telecomanda Apple Siri care protejează spatele și părțile laterale de zgârieturi, murdărie și lovituri.
 • Husa pentru telecomanda appletv este reat pentru copii și adulți deopotrivă. Ușor de ținut în mână pentru a juca jocuri și a se deplasa.
 • Pachetul include doar 1 husă pentru telecomandă. Telecomanda se vinde separat.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 341u+dHzR4aL

TOKERSE Silicon Case Compatible with Apple TV 4K 4th 5th Generation Siri Remote - Anti-Slip Shock Proof Soft Remote Cover Case Compatibil cu Apple TV 4K 4th 5th Gen Siri Remote Controller -Red

 • Compatibilitate: Această carcasă de silicon pentru telecomandă este compatibilă cu Apple TV 4th (HD) și 4K (5th) Generation 1st Siri Remote Contorller. Remarcat: Nu este compatibil cu Apple TV 4K 2nd 2024 Siri Remote Contorller
 • Material moale: Fabricat din silicon durabil și moale, adaugă o aderență mare și protecție împotriva căderilor. greutate redusă, anti-alunecare, anti-praf, rezistent la șocuri.
 • Acces complet: acest capac de telecomandă permite accesul ușor la toate porturile, butoanele și funcțiile.
 • Protecție completă: această husă pentru telecomandă este acoperită complet Acoperirea capătului din spate și a marginilor telecomenzii. oferă protecție maximă pentru telecomanda dvs. împotriva crăpării, zgârieturilor.
 • Pachet inclus: 1 X Carcasă de protecție pentru telecomandă din silicon (telecomanda nu este inclusă).

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 431OKPevgGWL

elago R1 Intelli Case [Black]-[Magnet Technology][Anti-derapant][Lanyard inclus][Absorbție puternică a șocurilor] pentru Apple TV Siri Remote 4K / 4-a generație

 • DESIGN: Se potrivește perfect pentru telecomanda Apple TV 4th și 5th
 • MATERIAL: Fabricată din silicon durabil și moale, husa Intelli Case adaugă o aderență excelentă și protecție împotriva căderilor. Lănțișor inclus.
 • TEHNOLOGIE MAGNETICĂ: Magneți puternici se află în Intelli Case pentru a vă permite să atașați telecomanda la orice suprafață metalică, inclusiv la unele televizoare - nu vă mai pierdeți niciodată telecomanda!
 • ACCES COMPLET: Toate funcțiile telecomenzii sunt deschise pentru utilizare; microfoanele duble, suprafața tactilă din sticlă, butoanele și portul pentru încărcare sunt toate deschise pentru acces direct.
 • AVERTISMENT: Apple TV și telecomanda Siri nu sunt incluse.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 541gAf4LKdwS

Fintie Protective Case for Apple TV Siri Remote 2024 - Honey Comb Lightweight Anti Slip Shockproof Silicone Cover for Apple TV 4K / HD Siri Remote Controller (2nd Generation), Black

 • Special conceput pentru Apple TV Siri Remote 2024. (Notă: telecomenzile nu sunt incluse)
 • Acces complet la toate porturile, butoanele și funcțiile, tăierea personalizată pe carcasă permite ca toate funcțiile telecomenzii să fie deschise pentru utilizare.
 • Prietenos pentru copii și ușor, oferă protecție maximă, anti-alunecare, anti-praf, rezistent la șocuri și lavabil.
 • Material din silicon asemănător cauciucului, cu finisaj mat. Modelul pieptene de miere asigură o senzație excelentă în mână.
 • Pachet inclus: 1 x Fintie Protective Case (televizorul și telecomanda Siri nu sunt incluse).

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 641VbmCG3u7L

Husă de silicon SITHON pentru Apple TV 4K / telecomandă Siri HD (prima generație), husă de protecție ușoară și rezistentă la șocuri pentru Apple TV HD (a 4-a generație) / telecomandă Siri 4K (înainte de 2024), Midnight Blue

 • Compatibilitate: Concepută special pentru Apple TV 4K / HD de generația a 4-a telecomandă Siri de generație (prima generație, înainte de 2024), nu este compatibilă cu Apple TV 4K 2024 telecomandă Siri de generație (a 2-a). Pachet inclus: Husă de protecție din silicon ( TV și telecomanda Siri nu sunt incluse!)
 • Decupaj precis: Cu decupaje de precizie permite accesul ușor la toate butoanele, porturile și funcțiile. Ușor de instalat, trebuie doar să glisați telecomanda Siri (1-a generație) în carcasă.
 • Material premium: Fabricat din silicon premium, durabil și moale, excelent pentru animalele de companie, copii și familii, adaugă o aderență excelentă și protecție împotriva căderilor. Materialul de silicon antiderapant împiedică telecomanda să alunece și să se piardă.
 • Protecție completă: Cu modele antiderapante unice, ușor de prins, împiedică telecomanda să alunece sau să se piardă. Designul cu margini complete care oferă protecție completă și sprijină în continuare funcționarea tuturor porturilor.
 • Idei de cadou excelente: Dacă ați folosit telecomanda Apple TV Siri (prima generație) de ceva timp, știți că telecomanda este fragilă, greu de găsit și scumpă de înlocuit. Utilizând această husă pentru telecomandă SITHON, puteți evita toate aceste probleme. Cadou perfect pentru prietenii și familia care au Apple TV.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 731e4Vr-fjwL

elago R5 Locator Case compatibil cu telecomanda Siri Apple TV 2024 și compatibil cu Apple AirTag - Lănțișor inclus, absorbție puternică a șocurilor, protecție împotriva căderilor, Acces complet la toate funcțiile [Negru]

 • ÎN LOC DE ALTE HUSE GENERICE CARE oferă materiale de slabă calitate și o protecție mediocră împotriva șocurilor, husa elago 2024 R5 Intelli Case este realizată cu un strat gros de SILICONĂ PREMIUM care PROTEJEAZĂ telecomanda Apple TV de căderi și alte incidente de la utilizarea zilnică. R5 are o fantă ADĂUGATĂ pentru a face această husă COMPATIBILĂ CU APPLE AIRTAGS!
 • DESIGNUL R5 A FOST inspirat atunci când echipa noastră de design a căutat modalități de urmărire a telecomenzii prin realizarea unui design de husă COMPATIBIL CU APPLE AIRTAGS! NU VĂ MAI PIERDEȚI NICIODATĂ TELECOMANDA!
 • CUMPĂRĂ CU ÎNCREDERE, PENTRU CĂ noul R5 a fost proiectat și modelat după una dintre cele mai cumpărate huse Amazon compatibile cu telecomanda Siri Apple TV. Am adus înapoi DESIGNUL și MATERIALELE DEPENDENTE, dar am adăugat o nouă caracteristică!
 • AVEȚI ACCES COMPLET la toate funcțiile telecomenzii. EXPERIMENTAȚI O UTILIZARE FLAWLESS cu o protecție care vă oferă liniște sufletească. A fost folosit silicon premium, nereciclat, pentru a asigura cea mai bună CALITATE și PROTECȚIE împotriva picăturilor, murdăriei, prafului și uleiului de la utilizarea zilnică.
 • elago este o COMPANIE DE DESIGN ÎN PRIMUL RÂND ȘI ÎN PRIMUL RÂND. Motto-ul nostru este SIMPLE SOPHISTICATION pentru că noi creăm produse care sunt UTILE ȘI SPECTACULOASE! CREĂM ÎNTOTDEAUNA produse pe care NOI ÎNȘINE le folosim, așa că știm că VĂ VA PLĂCEA!

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 841cMAmAuVJL

Fintie Protective Case for Apple TV 4K / HD Siri Remote (1st Generation) - Honey Comb Lightweight Anti Slip Shockproof Silicone Cover for Apple TV 4K 5th / 4th Gen Siri Remote Controller, Black

 • Special conceput pentru Apple TV 4K (5th Gen / 4th Gen) & Apple TV HD Siri Remote contorller (1st Generation).
 • Acces complet la toate porturile, butoanele și funcțiile, tăierea personalizată pe carcasă permite ca toate funcțiile telecomenzii să fie deschise pentru utilizare.
 • Prietenos pentru copii și ușor, oferă protecție maximă, antiderapant, antipraf, rezistent la șocuri și lavabil.
 • Material din silicon asemănător cauciucului, cu finisaj mat. Modelul pieptene de miere asigură o senzație excelentă în mână.
 • Pachet inclus: Fintie Protective Case (televizorul și telecomanda Siri nu sunt incluse).

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 941Wn9eCeIrL

Carcasă cu telecomandă pentru Apple Tv 4th / 5th /4K Generation, Akwox Greutate ușoară [Antiderapant] Carcasă de protecție pentru telecomandă din silicon anti-șocuri cu șnur (negru) -nu pentru noul Apple 4k TV Series 6th Gen 2024

 • Notă: nu funcționează pentru noul Apple 4k TV Series 6 Gen 2024. Proiectat special: Se potrivește perfect pentru Apple Tv 4th / 5th /4K Generation Siri Remote.
 • Material de mediu: Silicon durabil și moale, adaugă o aderență excelentă și protecție împotriva căderilor. Lănțișor inclus.
 • Acces complet: Carcasa permite accesul ușor la toate porturile, butoanele și funcțiile.
 • Oferă protecție maximă: Antiderapantă, antipraf, lavabilă.
 • Pachet inclus: Husă din silicon și curea pentru mâner (telecomanda nu este inclusă).

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1041xrgizTErL

2024 Carcasă de telecomandă pentru telecomanda Apple Siri (a 2-a generație), husă de protecție anti-pierdere, anti-alunecare, rezistentă la șocuri, din cauciuc siliconic durabil pentru telecomanda Apple 4K HD TV Siri (a 2-a generație) AirTag aplicabil (verde)

 • CompatibilitatePotrivită pentru Apple TV Siri Remote 2nd Generation. Husa cu geanta Apple Airtag. Nu vă faceți niciodată griji cu privire la pierderea telecomenzii! Precomandă acum.
 • Materiale de înaltă calitate Fabricat din silicon organic ecologic de înaltă calitate, lavabil, moale și ușor, cu o suprafață netedă, care poate împiedica alunecarea telecomenzii și poate proteja eficient telecomanda.
 • Prietenos cu pieleaFabricat din silicon ecologic testat RoHS, inofensiv pentru animalele de companie, copii și familiile dvs.
 • Protecție cuprinzătoare Acoperă în siguranță capătul din spate și marginile telecomenzii, oferind protecție maximă pentru telecomanda dvs. pentru a preveni crăparea și zgârierea acesteia.
 • Airtag aplicabilCazul pentru telecomandă are acces complet la toate butoanele cu spațiu pentru airtag inclus. inserție Airtag / Logo NU ESTE INCLUZĂ.

Vezi pretul Emag