Apple tv siri telecomanda

Top 10 Cele mai bune 10 telecomenzi apple tv siri în 2024

Bestseller Nr. 121sHPesulPS

Telecomanda Siri Apple TV (a doua generație)

 • Telecomanda Siri (a doua generație) oferă control precis pentru Apple TV 4K și Apple TV HD.
 • Noul său clickpad tactil îți permite să dai clic pe titluri, să treci prin listele de redare și să folosești un gest circular pe inelul exterior pentru a găsi exact scena pe care o cauți.
 • Iar cu Siri, puteți găsi ceea ce doriți să vizionați folosind doar vocea.
 • Compatibil cu Apple TV 4k (a 2-a generație), Apple TV 4k (prima generație) și Apple TV HD

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 221kgxQsVvjL

Telecomanda Siri Apple TV

 • Telecomanda Siri îți oferă control total asupra Apple TV-ului tău.
 • Folosește Siri pentru a găsi ceea ce vrei să urmărești doar cu ajutorul vocii
 • Suprafața tactilă îți permite să interacționezi rapid și ușor cu Apple TV-ul tău
 • Compatibilă cu Apple TV 4k (a doua generație), Apple TV 4k (prima generație) și Apple TV HD

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 341af0uLYkQS

aarooGo telecomandă cu alimentare TV și volum / mute înlocuită pentru Samsung/Vizio/LG/Sharp pentru APL TV Player A1294 A1218/MA711 A1378/MC572 A1427/MD199 A1625/MGY52/MLNC2 A1842/MQD22/MP7P2

 • 2024aarooGo telecomandă IR de înlocuire pentru controlul volumului, controlul energiei și Apple TV. Funcționează cu orice model Apple TV A1625 A1842 A1294 A1218/MA711 A1378/MC572 A1427/MD199, MGY52/MLNC2 /MQD22/MP7P2.
 • Are 4 butoane programabile: Butoanele de alimentare și volum pot fi programate pentru a funcționa cu cele mai populare televizoare, cum ar fi Samsung Sharp Philips LG VIZIO Panasonic Toshiba Insignia etc. Acestea sunt programabile prin mai multe metode pentru majoritatea mărcilor de televizoare. Dacă există vreo problemă de programare cu telecomanda și aveți nevoie de ajutor pentru configurare, vă rugăm să ne contactați direct. Suportul nostru tehnic vă va răspunde în termen de 24 de ore sau mai puțin. [Butoanele TV controlează doar televizorul, nu și Apple box, prin urmare este necesară o configurare]
 • Pentru a avansa rapid, *apasă lung* pe butonul săgeată dreapta de pe D-pad. O pictogramă de avansare rapidă va fi văzută în bara de progres de pe ecran. Pentru a avansa mai repede, apăsați din nou săgeata din dreapta pentru a progresa la viteză 2x. Apăsați a 3-a oară pentru a trece la o viteză și mai rapidă de 3x. De asemenea, dacă dați pur și simplu clic (apăsați și eliberați) pe săgeata din dreapta, se va sări peste videoclipul care rulează cu 10s. Puteți face clic de mai multe ori pentru a sări în trepte de 10s. Pentru a derula înapoi sau a trece înapoi, utilizați în schimb butonul săgeată stânga.
 • Notă: Aceasta este o telecomandă cu infraroșu, este necesară o vizibilitate directă. NU este o telecomandă Siri, NU este control vocal, NU are funcție de touchpad. Anumite aplicații Apple (de exemplu, Zwift) sunt concepute doar pentru a utiliza o interfață tactilă și nu vor funcționa cu această telecomandă!
 • Utilizați 2 baterii AAA, nu sunt incluse. Fără niciun obstacol, această telecomandă poate funcționa de la >25ft distanță. Dacă constatați că această telecomandă poate funcționa doar la o distanță mică (de exemplu <10ft), trebuie să aveți ceva care blochează semnalele pentru cutia Apple, cum ar fi dacă ați pus cutia într-un dulap sau un dulap, sau în spatele televizorului.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 431m7s5yv0JS

Noua telecomandă înlocuită se potrivește pentru apple 1 2 3 A1427 A1469 A1378 A1294 MD199LL/A MC572LL/A MC377LL/A MM4T2AM/A MM4T2ZM/A TV Macbook iPhone ipad ipod ipod universal Dock Music System MC377LL

 • Nu este telecomanda originală, este poate funcționa ca telecomanda originală. Funcționează cu Apple TV A1427 A1469 A1378 A1294 MD199LL/AMC572LL/A MC377LL/A MM4T2AM/A MM4T2ZM/A Mac Music System
 • Vă pune în controlul Apple TV 4K și Apple TV (a 4-a generație) și toate modelele mai vechi de Apple TV
 • Nu este nevoie de niciun program, doar pus în baterie nouă poate funcționa bine!!!
 • Dimensiune : 4,6 x 1,2 inch(12 x 3 cm) dacă aveți probleme, vă rugăm să vă simțiți liber să ne contactați prin sistemul de mesaje amazon, promitem să vă răspundem în termen de 24 de ore, mulțumesc
 • Uneori trebuie să faceți următoarele: Pentru a vă conecta la Apple TV, țineți apăsate butoanele Meniu și Stânga timp de 6 secunde.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 531OKPevgGWL

elago R1 Intelli Case [Black]-[Magnet Technology][Anti-derapant][Lanyard inclus][Absorbție puternică a șocurilor] pentru Apple TV Siri Remote 4K / generația a 4-a

 • DESIGN: Se potrivește perfect pentru telecomanda Apple TV 4th și 5th
 • MATERIAL: Fabricată din silicon durabil și moale, husa Intelli Case adaugă o aderență excelentă și protecție împotriva căderilor. Lănțișor inclus.
 • TEHNOLOGIE MAGNETICĂ: Magneți puternici se află în Intelli Case pentru a vă permite să atașați telecomanda la orice suprafață metalică, inclusiv la unele televizoare - nu vă mai pierdeți niciodată telecomanda!
 • ACCES COMPLET: Toate funcțiile telecomenzii sunt deschise pentru utilizare; microfoanele duble, suprafața tactilă din sticlă, butoanele și portul pentru încărcare sunt toate deschise pentru acces direct.
 • AVERTISMENT: Apple TV și telecomanda Siri nu sunt incluse.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 641IbwceWIDL

Husă de protecție AhaStyle pentru telecomanda Siri Apple TV [1st Gen] cu suport AirTag, husă de silicon antiderapantă compatibilă cu Apple TV HD 2016 și Apple TV 4K 2017 [1st Gen] (negru)

 • COMPATIBILITATEAceastă husă de silicon este concepută pentru telecomanda Siri Apple TV HD/4K [1st Gen] și AirTag (telecomanda și AirTag nu sunt incluse).
 • TRACK YOUR REMOTEBuilt in AirTag finder holder, puteți introduce AirTag în gaura mică pentru a găsi cu ușurință noua telecomandă Siri.
 • ANTI-SLIP Textura anti-alunecare, culori strălucitoare cu curea de mână, împiedică telecomanda să alunece și poate fi ușor de atașat oriunde cu ajutorul curelei.
 • PRECISE CUTOUTDecupajele precise permit accesul ușor la toate porturile și butoanele, toate funcțiile funcționează fără probleme și se potrivesc perfect pentru a rămâne în condiții de impact.
 • MATERIAL PREMIUM Materialul moale din silicon îmbunătățește senzația în timp ce țineți în mână și vă protejează telecomanda Apple TV Siri de zgârieturi și căderi zilnice.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 731v1riJ8qvL

elago R1 Case Compatibil cu telecomanda Apple TV Siri Remote 2024 - Tehnologie magnetică, șnur inclus, aderență excelentă, absorbție puternică a șocurilor, protecție împotriva căderilor, acces complet la toate funcțiile [Negru]

 • NU SE COMPARTE DE ALTE CAZURI GENERICE CARE oferă materiale de calitate scăzută și protecție mediocră împotriva șocurilor, husa elago 2024 R1 Intelli Case este fabricată cu un strat gros de SILICONĂ PREMIUM care PROTEJEAZĂ telecomanda Apple TV de căderi și alte incidente din timpul utilizării zilnice.
 • CUMPĂRĂ CU ÎNCREDERE, PENTRU CĂ noul R1 este o CONTINUARE a celei mai cumpărate huse Amazon compatibile cu telecomanda Siri Apple TV. Am readus aceleași CARACTERISTICI și CALITATE pe care clienții le-au experimentat cu vechiul R1 realizat pentru telecomenzile din generația trecută.
 • AVEȚI ACCES COMPLET la toate funcțiile telecomenzii. EXPERIMENTAȚI O UTILIZARE FLAWLESS cu o protecție care vă oferă liniște sufletească. A fost utilizat silicon premium, nereciclat, pentru a asigura cea mai bună CALITATE și PROTECȚIE împotriva picăturilor zilnice, murdăriei, prafului și uleiului de la utilizarea zilnică.
 • MAGNETE MAI PUTERNICE se află în Intelli Case pentru a vă permite să ATAȘAȚI telecomanda la orice suprafață metalică, inclusiv la unele televizoare - NU MAI PIERDEȚI NICIODATĂ telecomanda!
 • elago este o COMPANIE DE PROIECTARE ÎN PRIMUL RÂND ȘI ÎN PRIMUL RÂND. Motto-ul nostru este SIMPLE SOPHISTICATION pentru că noi creăm produse care sunt UTILE ȘI SPECTACULOASE! CREĂM ÎNTOTDEAUNA produse pe care NOI ÎNȘINE le folosim, așa că știm că VĂ VA PLĂCEA!

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841NcJGJulHS

Carcasă anti-pierdere Abby pentru AirTag, telecomandă Siri Apple TV 4K HD (a 2-a generație - 2024)

 • CARACTERISTICĂ ANTI-CĂZUTĂ FABRICATĂ CU DESIGN ERGONOMIC ȘI MATERIALE DE ÎNALTĂ CALITATE: Designul îngroșat îmbunătățește rezistența produsului la cădere. Conform rapoartelor de testare, acesta poate proteja telecomanda Siri căzută de la o înălțime de 3 metri. Fabricat din silicon organic de înaltă calitate, ecologic și prietenos cu mediul, lavabil, moale și ușor, cu o suprafață netedă, care poate împiedica alunecarea telecomenzii și vă poate proteja eficient telecomanda.
 • MATERIALE INOCIVE, PROTECTOR PENTRU PIELEA CU VENTILAȚIE DUALĂ: Fabricat din silicon ecologic testat RoHS, inofensiv pentru animalele de companie, copii și familii. În timp ce crește protecția, designul de ventilație poate facilita disiparea căldurii.
 • Ușor de instalat și de îndepărtat cu protecție completă: Acoperă în siguranță partea din spate și marginile telecomenzii, oferind protecție maximă pentru telecomanda dvs. pentru a preveni crăparea și zgârierea acesteia. Material din silicon moale, ușor de pus și scos telecomanda.
 • DESIGNUL FUTURISTIC SE SIMTE MAI BINE CÂND ESTE UTILIZAT CA JOC-PAD: Design personalizat pentru a se potrivi perfect mâinilor dvs. pentru a vă juca jocul preferat cu control și confort maxim.
 • DEPOZITARE UNICĂ PENTRU AIRTAG: Carcasa poate introduce Apple Airtag, cea mai ușoară modalitate de a găsi telecomanda.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 941gAf4LKdwS

Fintie Protective Case for Apple TV Siri Remote 2024 - Honey Comb Lightweight Anti Slip Shockproof Silicone Cover for Apple TV 4K / HD Siri Remote Controller (2nd Generation), Black

 • Special conceput pentru Apple TV Siri Remote 2024. (Notă: telecomenzile nu sunt incluse)
 • Acces complet la toate porturile, butoanele și funcțiile, tăierea personalizată pe carcasă permite ca toate funcțiile telecomenzii să fie deschise pentru utilizare.
 • Prietenos pentru copii și ușor, oferă protecție maximă, anti-alunecare, anti-praf, rezistent la șocuri și lavabil.
 • Material din silicon asemănător cauciucului, cu finisaj mat. Modelul pieptene de miere asigură o senzație excelentă în mână.
 • Pachet inclus: 1 x Fintie Protective Case (televizorul și telecomanda Siri nu sunt incluse).

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1021Ohhd0et+L

Telecomandă Apple TV

 • Telecomanda Apple vă oferă control complet asupra Apple TV (a 2-a și a 3-a generație).
 • Controlează-ți Mac-ul, iPod-ul sau iPhone-ul de la distanță cu telecomanda Apple Remote din aluminiu elegant.
 • Rulează, pune pe pauză, reglează volumul, avansează și dă înapoi și accesează meniurile în timp ce redai muzică și clipuri video.
 • Dacă doriți să jucați jocuri cu mai mulți jucători, veți avea nevoie de un dispozitiv iOS sau de un controler.
 • Compatibil cu Apple TV (a 3-a generație) și Apple TV (a 2-a generație)

Vezi pretul Emag