Ar drone hull

Cele mai bine cotate 10 tipuri de coifuri pentru drone ar în 2024

Cel mai bine vândut nr. 141Dmp9HkZLL

Parrot AR Drone 2.0 Coif de interior + autocolante

  • Fabricat din EPP (polipropilenă expandată), care combină atât ușurința, cât și soliditatea
  • Coiful de interior este atașat de corpul AR.Drone 2.0 cu ajutorul a doi magneți, unul pe coif și unul pe corpul AR.Drone 2.0.
  • Carena de interior vă va proteja de greșelile de pilotaj; puteți atinge pereții sau zbura peste uși în siguranță

  Vezi pretul Emag

  Bestseller nr. 251D-wNcBAuL

  Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Indoor Hull Snow by Parrot

  Vezi pretul Emag

  Bestseller nr. 351Xqv9wKhML

  Parrot AR.Drone Indoor Hull with Stickers (Orange/Yellow)

  • Fabricat din polipropilenă expandată (EPP), care combină lejeritatea, soliditatea și rezistența
  • Protejează de greșelile de pilotaj în interior
  • Autocolantele incluse ajută AR. Drone camera frontală să diferențieze alte carcase în timpul jocurilor multiplayer

  Vezi pretul Emag

  Cel mai bine vândut nr. 441vx5cNqpVL

  2 buc. 2000mAh 11.1V High Capacity Upgrade Rechargeable Battery Pack Replacement Extended Flight Times for Parrot AR.Drone 2.0 Quadcopter Parts

  • Este cea mai bună performanță și timp de zbor prelungit pentru Parrot AR.Drone2.0.
  • Baterie reîncărcabilă litiu-ion-polimer de înaltă calitate cu descărcare continuă de 20C, cu timp de zbor mult mai lung
  • Include un PCM (Protection Circuit Module) care protejează bateria împotriva supraîncărcării, supradescărcării și scurtcircuitelor
  • 4 LED-uri luminoase încorporate afișează capacitatea rămasă a bateriei
  • Garanție de 1 an. se livrează din CA, Statele Unite ale Americii, 3 - 7 zile de livrare rapidă.

  Vezi pretul Emag

  Cel mai bine vândut nr. 54135zNIXhBL

  Drone GPS Holy Stone cu cameră 4K pentru adulți - HS175D RC Quadcopter cu întoarcere automată, Follow Me, motor fără perii, zbor în cerc, zbor la puncte de reper, menținere a altitudinii, mod fără cap, zbor lung de 46 de minute

  • Cameră 4K ultra clară: Camera 4K cu unghi larg de 110° și reglabil la 90° oferă o imagine de înaltă rezoluție, permite capturarea unei fotografii perfecte; transmisia FPV de 5GHz oferă o imagine video lină și stabilă chiar și în condiții de mare viteză sau vânt puternic
  • GPS Auto Return: Zborul asistat de GPS, poate efectua întoarcerea automată acasă atunci când drona a pierdut semnalul, în afara razei de acțiune sau cu putere scăzută, nu trebuie să vă faceți niciodată griji că zburați departe
  • Experiență de zbor mai bună: 2 baterii vă oferă o experiență de zbor de până la 46 de minute. Iar funcții precum Altitude Hold, Optical Flow, Headless Mode, One Key Take Off/Landing și Speed Adjust îl fac atât de ușor pentru începători sau începători.
  • Proiectare atentă: Această dronă vine cu o husă de transport, iar designul fuselajului pliabil permite o depozitare ușoară și mai portabilă pentru călătorii în aer liber, greutate sub 250 g pentru a vă scuti de înregistrarea FAA.
  • Mai multe funcții inteligente: Această dronă poate să vă urmărească și să vă urmărească în mod automat, zburând de-a lungul unei traiectorii pe care ați stabilit-o sau zburând în jurul unui punct în cercuri, iar atunci când vă pozați la cameră va face o fotografie sau un videoclip, permițându-vă să vă bucurați de experiența minunată de zbor.

  Vezi pretul Emag

  Cel mai bine vândut nr. 641vLQ+Bk9ML

  Bonacell 2Pack 3000mAh Litiu-Polimer Baterie de înlocuire compatibilă cu elicopterul Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition

  • Detalii baterie3000mAh 11.1 V Litiu-Polimer 33.3Wh. Fără efect de memorie. Poate fi încărcată sau descărcată după cum este necesar fără pierderea capacității.
  • Actualizat 3000mAhEste cea mai bună performanță și timp de zbor prelungit pentru Parrot AR.Drone2.0, capacitatea reală de 3000mAh permite dronei dvs. să zboare mai mult decât altele
  • Compatibilitate totalăCompatibil cu Parrot AR. Drone 2.0 Power Edition Helicopter. Convenabil de utilizat, ușor de instalat și de îndepărtat din elicopterul dvs. power edition
  • Baterie de înaltă calitateBaterie reîncărcabilă cu polimer litiu-ion de înaltă calitate, cu descărcare continuă de 20C, cu un timp de zbor mult mai lung. Manoperă fină și perspectivă frumoasă.
  • Siguranță și fiabilitateInclude un PCM (modul de circuit de protecție) care protejează bateria împotriva supraîncărcării, supradescărcării și scurtcircuitelor., asigură o protecție completă pentru dvs. și dispozitivele dvs. Fiți multi-certificați, testați și validați de producător pentru a corespunde specificațiilor produselor OEM.

  Vezi pretul Emag

  Cel mai bine vândut nr. 74192OaasGBL

  XINGRUI H96 RC Drone cu 1080P HD Camera Live Video 5 Ghz WIfi FPV, 2.4Ghz Wireless Remote Control Quadcopter cu modul fără cap, elicopter cu menținere a altitudinii cu 2 baterii

  • Mai multă putere & Mai sigur: Veniți cu 2 baterii de dronă în pachet, timpul de zbor este prelungit până la 30-40minute. Economisiți timpul de încărcare frecventă, bucurați-vă de distracția unui timp de zbor mai lung. viteze multiple, viteza mică este potrivită pentru copii pentru a învăța operarea, iar viteza mare este potrivită pentru adulți pentru a experimenta distracția cursei. plasticul ABS rigid și protecțiile pentru elice asigură că drona este mai rezistentă la cădere.
  • Mai clar&mai departe: Drona XINGRUI Echipată cu o cameră HD 1080P de înaltă calitate captează momente memorabile. camera reglabilă la 45° vă ajută să aveți o vedere extinsă mai largă și imagini mai clare. tehnologia avansată de transmisie 5G WIFI face ca distanța maximă de transmisie să fie de 80m fără distorsiuni. video și imaginile sunt transmise și salvate pe cardul Micro SD în timp real. editați videoclipuri și imagini prin intermediul telefoanelor mobile, împărtășiți momente minunate cu prietenii pe rețelele sociale.
  • Mai stabil și mai ușor de urmăritUtilizați joystick-ul din stânga pentru a ridica drona în sus și în jos, eliberați joystick-ul din stânga, iar drona va pluti în continuare la înălțime atunci când stick-ul de control este eliberat. funcția de menținere a zborului Hover face ca zborul să fie mai stabil și imaginea mai clară. funcția de zbor cu traiectorie este o tehnologie avansată. Prin desenarea traseului de zbor pe ecranul telefonului inteligent, drona va zbura în consecință.
  • Operare mai simplăUn singur buton de pornire/aterizare, apăsați un singur buton, va decola sau va ateriza. modul fără cap, direcția de zbor a dronei este legată de pilot, este mai ușor de operat, mai ales atunci când drona nu este la vedere. AUTO Hover, utilizați joystick-ul din stânga pentru a ridica drona în sus și în jos, eliberați joystick-ul din stânga, drona va pluti în continuare la înălțime atunci când stick-ul de control este eliberat. este foarte convenabil pentru începători/nepoți/copii să opereze și să aducă o experiență de zbor stabilă.
  • Experiență mai bunăPrin intermediul dispozitivului încorporat de detectare a gravitației, controlați direcția orizontală și verticală a dronei prin aplicația XINGRUI descărcată din sistemul ISO și sistemul Android. Transmisia WIFI 5G a camerei fără distorsiuni de 100 m face ca experiența de operare a telefonului mobil să fie mai bună.

  Vezi pretul Emag

  Cel mai bine vândut nr. 851WqkcjIlPL

  Holy Stone HS700E Drone 4K UHD cu cameră EIS Anti-Shake 130°FOV pentru adulți, GPS Quadcopter cu transmisie FPV 5GHz, motor fără perii, întoarcere automată ușoară acasă, Follow Me și husă de transport în aer liber

  • Cameră 4K EIS Anti-Shake: Tehnologia EIS (stabilizare electronică a imaginii) reduce neclaritățile video și face ca transmisia video să fie mai stabilă. Aceasta utilizează pixeli din afara limitei cadrului vizibil pentru a oferi un tampon pentru schimbările de direcție. Transmisia FPV de 5GHz vă permite să realizați filmări epice, în ritm rapid. O cameră ajustabilă la 90° cu o lentilă de 130°FOV poate capta o vedere largă a fiecărui moment prețios. Vă permite să aveți o vizualizare aproape nelimitată!
  • GPS & Sistem de navigație prin satelit GLONASS: Deoarece este echipată cu aceste două module de navigație, drona poate pluti cu mai multă stabilitate, reducând riscul de pierdere. Atunci când drona pierde semnalul sau energia, aceasta va declanșa funcția de întoarcere la domiciliu.
  • Extrem de ușor de utilizat: Nu este nevoie de lucrări complicate de pregătire înainte de fiecare zbor. Modulele Altitude Hold, Headless Mode, Headless Mode, Air Pressure Sensor și Optical Flow fac ca HS700E să fie super prietenos pentru piloții începători. Motoarele fără perii funcționează mai puternic și cu mult mai puțin zgomot decât dronele concurente.
  • Numeroase caracteristici suplimentare pentru distracție fără sfârșit: Follow Me, Calea de zbor personalizată și Întoarcerea inteligentă la domiciliu pot fi controlate de aplicația noastră Ophelia, în timp ce vizualizați înregistrarea video a camerei dronei pe telefonul dvs. inteligent.
  • 2 baterii modulare & Husă ușor de transportat: Vine cu două baterii care durează în total 46 de minute. Ușor și sigur de utilizat. Această dronă superioară vine cu o geantă de transport premium. Aceste caracteristici fac ca HS700E să fie ușor de utilizat în aer liber și foarte simplu de depozitat în siguranță atunci când nu este utilizat.

  Vezi pretul Emag

  Cel mai bine vândut nr. 951Ef32ZZ5oL

  HASAKEE Q8 FPV Drone cu cameră pentru copii adulți, drone RC pentru copii, Quadcopter cu lumină galbenă, Altitude Hold, senzor de gravitație și telecomandă, cadouri pentru copii Jucării pentru băieți și fete

  • Navigator de noapte / Protecție completăDesignul unic de iluminare (cercul protector de iluminare) vă oferă un efect puternic de iluminare pe timp de noapte și o experiență de zbor de noapte vie. De asemenea, cercul mare-protector asigură un zbor sigur care protejează elicea de coliziune. design perfect.
  • Camera HD &; Funcția Live VideoCu ajutorul camerei HD și a funcției live video vă puteți bucura de perspectiva în timp real din aer &; puteți să vă fotografiați și să încărcați instantaneu fotografia/video pe Social Media de pe telefonul inteligent sau de pe tabletă (sistemele IOS și Android sunt ambele aplicabile). Videoclipurile și fotografiile vor fi stocate atât în APP, cât și în sistemul de album foto mobil.
  • Ușor de utilizat1: Puteți decola/ateriza/returna drona cu ușurință cu un singur buton. 2: Trei niveluri de viteză pe care le puteți alege, Indiferent dacă sunteți începători sau jucători calificați. 3: Nu trebuie să acordați atenție în direcția dronei Sub modul fără cap. 4: Altitude Hold este, de asemenea, inclus pentru a menține automat drona în aer. (Chiar și cu mâinile de pe joystick)
  • Gesture Control & Smart Voice Control Semnul 'OK' pentru a face fotografii, semnul 'PEACE' pentru a face videoclipuri, camera va face identificarea și va număra în jos 3, 2, 1 pentru a face fotografii sau videoclipuri cu ușurință./ Smart Voice Control vă permite să controlați zborul prin simpla comandă vocală: decolare', 'aterizare', 'stânga', 'dreapta', 'înainte', 'înapoi'.
  • DistracțieActivarea modului cu senzor de gravitație vă va permite să pilotați drona înainte/înapoi la stânga/dreapta prin ajustarea unghiului telefonului mobil. Modul de zbor cu traiectorie vă permite să desenați rute de zbor pe interfața APP, iar drona va zbura în conformitate cu ruta dată. INTERESANT.

  Vezi pretul Emag

  Bestseller nr. 1041RmC1oWpZL

  UAV Ground Control Points (GCPs)/Tintele aeriene de unică folosință pentru cartografiere aeriană și topografie cu drona (pachet de 100)

  • Dimensiunea de 16'x16' ușor de văzut în fotografiile cu drona până la 400' deasupra solului
  • Materialele biodegradabile înseamnă că nu trebuie să vă ridicați GCP-urile după un proiect
  • Roz & verde optimizat pentru a ieși în evidență în timpul marcării GCP în fotogrammetrie
  • Finisajul mat reduce strălucirea și îmbunătățește vizibilitatea
  • Construcție din carton gros optimizată pentru a rezista la o briză ușoară cu un singur cui

  Vezi pretul Emag