Ares drone

Top 10 drone de arii cotate în 2024

Bestseller nr. 141hxoFyG44L

Agricultura de precizie de sus: Cum sistemele comerciale de drone îi ajută pe fermieri să îmbunătățească gestionarea culturilor, să crească randamentul culturilor și să creeze ferme mai profitabile.

 • Jupp, Louise (Autor)
 • Engleză (Limba de publicare)
 • 158 Pagini - 08/31/2018 (Data publicării) - Editura Writing Matters Publishing (Editor)

Vezi pretul Emag

Bestseller Nr. 251kuIHML4JL

Acestea nu sunt dronele pe care le căutați Funny Patch - 4x1,5 inch. Patch brodat de călcat

 • These Are Not The Drones You Are Looking For Funny Patch măsoară 4x1,5 inch.
 • Acesta este un plasture de călcat cu suport de plastic. Pentru a călca plasturele, setați fierul de călcat la o temperatură cuprinsă între 260-280 grade Fahrenheit. Dacă folosiți o presă termică, 12 secunde sunt suficiente. Dacă folosiți un fier de călcat de uz casnic, sunt suficiente 30 de secunde de presiune. Vă recomandăm să folosiți un termometru pentru tigaie pentru ca fierul de călcat să ajungă la temperatura corectă. Așezați fierul de călcat deasupra hainelor, fără plasture, cu sonda termometrului plasată între fier și haine.
 • Reglați fierul de călcat la cea mai înaltă setare. Așteptați până când temperatura ajunge la 280 grade Fahrenheit, apoi scoateți fierul de călcat din priză. Temperatura va continua să mai crească puțin. Odată ce începe să scadă și ajunge la 280 de grade, mutați fierul de călcat, nu ridicați fierul de călcat, deoarece acest lucru va disipa căldura prea repede. Așezați plasturele și puneți fierul de călcat peste plasture și apăsați puternic timp de 30 de secunde. Acest lucru vă va asigura cel mai bine că sunteți la temperatura corectă, care este esențială pentru o aderență corectă. Nu călcați pe patch-uri pe piele
 • Acest patch are margini brodate și tăiate cu laser, poate fi cusut pe îmbrăcăminte. Puteți coase patch-urile pe orice material. Vă recomandăm să coaseți peticele pe piele. Nu călcați pe patch-uri pe piele, deoarece acest lucru va arde pielea și o va strica. Nu îndepărtați suportul de plastic pentru călcat atunci când coaseți pe petic. Dacă o faceți, veți deteriora plasturele. Suportul de călcat are două utilizări. Vă permite să călcați plasturele cu fierul de călcat pe petic ȘI, de asemenea, ține broderia laolaltă pentru un petic durabil și mai rezistent.
 • Acesta este un plasture brodat de calitate superioară pentru îmbrăcăminte. Folosim 100% fir sintetic de raion pentru durabilitate maximă și păstrarea culorii. Plasturele este realizat din materiale noi. Folosim ca material de fundal sarja sau catifea. Lipiciul de plastic pentru călcat este un lipici de marcă japoneză și va funcționa la prima încercare de călcare, atâta timp cât folosiți setarea corectă a temperaturii și aplicați o presiune bună. Puneți greutatea pe fierul de călcat dacă folosiți un fier de călcat de uz casnic.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 341XZ49g-6lS

Acestea nu sunt dronele pe care le cauți - Funny Drone Tee

 • Indiferent ce dronă caută cineva, fie că este o dronă cu o cameră, o dronă de jucărie, o dronă mică, o dronă RC, o dronă personală sau o dronă de luptă, lasă-i pe oameni să știe că cele de pe tricoul tău nu sunt cele pe care le caută.
 • Grozav de luat la următoarea întâlnire cu drone sau de purtat în timp ce faci filmări aeriene pentru următorul tău videoclip de pe blog. Du-te spre stele în acest tricou cu drone!
 • Ușor, croială clasică, mânecă cu două ace și tivul de jos

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 4412iyngxHzL

Vin dronele

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 5511-PNASAcL

Ei sunt dronele [Explicit]

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 651PMcWTZ6BL

Copiii sunt astronauți / Drone

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 751vzIIbIwEL

Dronele: An Illustrated Guide to the Unmanned Aircraft That Are Filling Our Skies

 • Amazon Kindle Edition
 • Dougherty, Martin J (Autor)
 • Engleză (Limba de publicare)
 • 380 Pagini - 18/07/2019 (Data publicării) - Amber Books Ltd (Editor)

Vezi pretul Emag

Bestseller Nr. 8318CXD8OBeL

DJI FPV Combo - Drone UAV Quadcopter cu vedere la prima persoană cu cameră 4K, mod de zbor S, FOV super larg de 150°, transmisie HD cu latență redusă, frână de urgență și hover, gri

 • EXPERIENȚĂ DE ZBORIRE IMERSIVĂ: Simțiți fiorul zborului imersiv oferit de ochelarii DJI FPV Goggles V2 și de FOV-ul super larg de 150° de la DJI FPV, care vă oferă o vizualizare ultra-ușoară și în timp real a zborului dvs.
 • VIDEO 4K/60FPS: Aeronava DJI FPV poate înregistra clipuri video 4K/60fps la o viteză de până la 120 Mbps, capturând detalii clare care fac ca filmările să pară la fel de antrenante ca și zborul.
 • MODUL S NOU-NOUȚ: Obțineți cu ușurință aspectul dinamic al filmărilor FPV în modul S. Acest mod de zbor hibrid combină libertatea de a zbura manual cu comenzile simplificate ale dronelor DJI anterioare.
 • CARACTERISTICI AVANSATE DE SIGURANȚĂ: O lumină auxiliară de jos, funcția Smart Return to Home (RTH), RTH cu baterie descărcată și detectarea obstacolelor înainte și în jos sunt integrate în DJI FPV pentru a asigura un zbor sigur, chiar și la viteze mari.
 • SISTEMUL DE TRANSMISIE OCUSYNC 3.0: Bucurați-vă de imagini video cristaline în timp real și de transmisia HD cu latență redusă, chiar și la distanțe de până la 6,2 mile.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 941v-wyfGjOL

DJI Mini 2 Fly More Combo - Dronă pliabilă ultraușoară, Gimbal cu 3 axe cu cameră 4K, fotografii de 12 MP, timp de zbor de 31 de minute, OcuSync 2. 0 10km 10km HD Video Transmission, QuickShots, Gray

 • PACK LIGHT, FLY FREE: la mai puțin de 249 g, cântărește cam cât un măr și încape în palmă. compactă și convenabilă, această dronă mică este tovarășul dvs. ideal de călătorie, transformând modul în care vă capturați amintirile preferate.
 • TRANSMISIUNE VIDEO OCUSYNC 2.0: mini 2 suportă până la 10 km de transmisie video hd și are capacități excelente de anti-interferență, oferindu-vă posibilitatea de a zbura mai departe și de a vedea mai clar.
 • PERFORMANȚĂ PUTERNICĂ: cu o autonomie maximă a bateriei de 31 de minute, dji mini 2 acordă mai mult decât suficient timp pentru a compune imaginea perfectă. mini 2 poate rezista vânturilor de nivel 5 și poate decola la o altitudine maximă de 4.000 de metri, astfel încât filmările dvs. să fie stabile chiar și atunci când zburați de-a lungul unei coaste vântoase sau la înălțime deasupra unei păduri alpine.
 • ZOOM 4X: nu mai este nevoie să vă apropiați atât de mult pentru a obține imaginea de vis. Zoomul digital de 4x face mai sigură și mai convenabilă tranziția între cadrele cu distanțe și compoziții diferite.
 • QUICKSHOTS: cu doar câteva atingeri, dji mini 2 înregistrează și filmează automat videoclipuri de nivel profesional pe care le puteți partaja direct pe rețelele de socializare. indiferent dacă sunteți începător sau mai experimentat, aplicația dji fly vă ajută să produceți rezultate impresionante, completate cu coloane sonore și filtre.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1041+XZA4rYzL

GoolRC Mini Drone pentru copii și adulți, LS-MIN RC Quadcopter cu cameră 1080P, Flip 360°, Gesture Photo/Video, Track Flight, Altitude Hold, Headless Mode, include geantă de transport și 3 baterii (negru)

 • Funcție: Sus/jos, înainte/înapoi, viraj stânga/dreapta, zbor lateral, lumină LED, cameră 1080P, o singură tastă pentru decolare/aterizare/întoarcere, mod de menținere a altitudinii, mod fără cap, WiFi FPV. Flip 3D, frecvență de control 2.4Ghz.
 • Cameră HD: Camera de înaltă definiție 1080P poate capta imagini uimitoare, clare și vii, cu fundaluri expansive. De asemenea, reține cele mai delicate detalii și face ca creația dvs. să fie mult mai inspirată; Beauty Filter: Există o varietate de filtre cu funcție de frumusețe care vă aduce o experiență fotografică mai bună pentru a face ca fotografiile dvs. să atingă efecte mai uimitoare.
 • Gesture Photo/Video (Foto/Video prin gesturi): În timpul zborului, întoarceți-vă cu fața la camera de luat vederi a aeronavei și faceți gesturile corespunzătoare. Aeronava va recunoaște automat și va răspunde în mod inteligent, suportând fotografii sau videoclipuri. Puteți face fotografii prin gesturi din palmă și filma videoclipuri prin gesturi de victorie.
 • Menținerea altitudinii presiunii aerului: Funcția inteligentă de menținere a altitudinii poate bloca cu exactitate altitudinea de zbor pentru a face drona într-un zbor staționar stabil și pentru a preveni în mod eficient tremurul camerei aeriene.
 • Urmărirea zborului: După setarea țintei prin intermediul APP, puteți controla drona ca și cum ați urmări cu degetul, drona va zbura automat urmând pista setată.

Vezi pretul Emag