Art pad-uri pentru desen

Top 10 Cele mai bune tampoane de artă pentru desen în 2024

Bestseller nr. 151i7rT0HTBL

Bachmore Sketchpad 9X12' Inch (68lb/100g), 100 de foi de TOP Spiral Bound Sketch Book pentru Artist Pro & Amatori Marker Art, creion colorat, cărbune pentru schițe

  • CARACTERISTICI DE PROIECTARE MINUNATĂ - Spirala de sus face ca sketchpad-ul nostru să fie prietenos atât pentru stângaci cât și pentru dreptaci, hârtia din interiorul caietului de schițe este foarte frumoasă & netedă în timp ce desenează. Paginile sunt ușor de rupt din caiet cu perforații. Utilizare perfectă pentru adulți & copii.
  • CARACTERISTICI SUPER PRACTICE - Aceste hârtii sunt realizate din hârtie fără acid, cu caracteristici groase, puternice, albe și netede &; durabile. Aceste hârtii pot fi folosite pentru orice creioane uscate, cum ar fi creioanele de culoare uleioase, cărbune, stick de schiță și alte creioane pentru medii uscate.
  • HARDBOUND SKETCH PAD: 100% coperți tari realizate manual, în special pad-ul inferior dur ambele coperți ajută în mod provocator să vă protejați lucrările de artă în siguranță.
  • INCLUDE - 1 pachet de caiet de schițe cu dimensiunea 9'' x 12'', 100 de hârtie interioară. Greutatea pentru fiecare hârtie este de 68lb/100 grame, care este mult mai groasă și mai bună decât cea a caietelor de schițe similare oferite de alte mărci.
  • GARANȚIE DE ÎNTOARCEREA BANILOR - Dacă sunteți vreodată nemulțumit de acest produs sau de oricare dintre celelalte produse ale noastre, vă rugăm să ne contactați și vă vom trimite fie un înlocuitor, fie o rambursare completă în termen de o lună!