Arta de a desena cu creionul colorat

Top 10 Cele mai bune 10 cele mai bune arta de a desena cu creioane colorate în 2024

Bestseller nr. 151r8LrhzImL

Soucolor 72-Color Colored Pencils for Adult Coloring Books, Soft Core, Artist Sketching Drawing Pencils Art Craft Supplies, Coloring Pencils Set Gift for Adults Kids Beginners

 • CE PRIMEȘTI -- 72 creioane colorate + 1 tub Soucolor creion eco-friendly. Convenabil pentru a stoca și a păstra toate culorile vizibile, fără probleme pentru a găsi culoarea pe care o căutați.
 • CREIURI PREMIUM -- Cele 72 de creioane colorate de artă au mine moi, ușor de ascuțit, nu se vor rupe, nu se vor crăpa sau sfărâma.
 • CULORI MULTIPLE -- 72 de culori individuale, culorile bogate oferă o colorare lină, ușor de amestecat și de umbrit, ilustrații colorate Perfect pentru desen, schițe, carte de colorat pentru adulți.
 • SIGURĂ DE UTILIZAT -- Materiale fără miros. Cu certificat de siguranță EN71. Notă: Pericol de sufocare: Piese mici, nu este potrivit pentru copii sub 3 ani.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 251NajoQWhpL

Arta desenului în creion colorat: Descoperă tehnici pentru a crea opere de artă frumoase în creion colorat (Collector's Series)

 • The Art of Colored Pencil Drawing
 • Knox, Cynthia (Autor)
 • Engleză (Limba de publicare)
 • 144 Pagini - 05/15/2013 (Data publicării) - Walter Foster Publishing (Editor)

Vezi pretul Emag

Bestseller Nr. 361n1c6uw5QL

Soucolor 180-Color Artist Colored Pencils Set de creioane colorate pentru cărți de colorat pentru adulți, Soft Core, creioane de desen de artă profesională numerotate pentru schițe Shading Blending Crafting, cutie de tablă cadou pentru copii începători

 • CE PRIMEȘTI -- 180 de culori vibrante creioane colorate numerotate + 1 cutie de tablă metalică cadou. Convenabil pentru a stoca și a păstra toate culorile la vedere, fără probleme de găsire a culorilor. Idei de cadou pentru creioane colorate grozave pentru artist, începători, copii, fete.
 • Creioane colorate PREMIUM - Creioanele de colorat artistice profesionale de 180 de culori au mine moi, ușor de ascuțit, nu se vor rupe, nu se vor crăpa sau sfărâma.
 • CULORI MULTIPLE -- 180 de culori vibrante individuale numerotate, culorile bogate oferă o colorare lină, ușor de amestecat și umbrit, ilustrații colorate Perfect pentru desen, schițe, cărți de colorat pentru adulți.
 • CUTIE METALICĂ, SIGURĂ DE UTILIZARE -- Materiale fără miros. Cu certificat de siguranță. Notă: Pericol de sufocare: Piese mici, nu este potrivit pentru copii sub 3 ani

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 451LpGqBT8-L

Creioane colorate pentru desen și set de creioane colorate de artă, pentru adulți și copii începători & creioane de artist în colorare. (12-Color)

 • Set complet de creioane de desen: 12 creioane de colorat de culoare și ambalaj în cutie de tablă, Hexagon pentru o prindere ușoară și confortabilă, de asemenea, nu se va rostogoli de pe birouri sau mese. fiecare creion de colorat vine preafilat și cu marcaj de culoare pentru o identificare ușoară.
 • Calitate ridicată: Fiecare creion este realizat cu rezerve de înaltă calitate, atenție la măiestria și detaliile produsului, Asigurați-vă că pentru a utiliza pentru o perioadă mai lungă de timp nu este ușor de deteriorat, efect bun de colorare, desenând cele mai bune lucrări.
 • Gamă largă de utilizări: Inclusiv pagini de colorat, învățarea culorilor curcubeului, dezvoltarea ideilor pentru utilizarea la birou, schițe, desen, design, stratificare, amestecare, ardere și multe altele, este o alegere bună pentru artiștii profesioniști și începători, pentru toate nevoile dvs. de desen și pictură.
 • Cele mai bune cadouri: Setul de creioane de desen cu cutie de fier de înaltă calitate este ideal pentru cadouri de vacanță,Pentru începători, artiști, studenți, profesori, copii, prieteni sau membri ai familiei. Set de creioane de desen drăguț și practic.
 • Garanție de satisfacție de 100%: Dacă primiți orice problemă de calitate cu produsele noastre sau dacă nu sunteți mulțumit, sunteți binevenit să ni-l returnați pur și simplu pentru o rambursare completă în orice moment.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 551GYUcFGg7L

172 de bucăți Set de creioane colorate cu instrumente de desen, miez moale, creioane de desen artistic profesionist numerotate pentru schițe de umbrire de umbrire de blending Crafting, geantă de călătorie rezistentă pentru adulți artiști, consumabile de artă

 • CE PRIMEȘTI -- 160 de creioane colorate numerotate în culori vibrante, 1 ascuțitoare din lemn, 1 ascuțitoare metalică, 3 butuci de blending de diferite dimensiuni (mare, mediu, mic), 2 prelungitoare de creion, 1 radieră de cauciuc; 1 radieră frământată, 1 cuțit de artă, 1 arătător de creion din hârtie abrazivă+ 1 pungă durabilă din NYLON.
 • CREIOANE COLORATE NOI ȘI ÎMBUNĂTĂȚITE DE CALITATE ARTISTICĂ: De ce să plătești o avere pentru creioane de artist premium? Setul nostru de creioane colorate de calitate artistică New and Improved artist quality vă oferă aceeași calitate profesională pe care ați obține-o cu mărci mult mai costisitoare, conținut ridicat de pigmenți și valoare pentru bani. încercați-l & vedeți!
 • Creioane de calitate într-o pungă de NYLON rezistentă: Fiecare creion de colorat pentru adulți este fabricat din lemn de brad durabil cu un miez puternic, ambalat cu grijă într-o pungă de transport de prezentare uimitoare. Mina groasă a creionului nostru de artă preafilat permite o amestecare, o stratificare și o umbrire excelentă între ele și cu alte mărci de primă mână.
 • CREIURI DE DESENATĂ VERSATILE, NON TOXICE - Creioanele noastre colorate de înaltă calitate și non-toxice vă permit să vă eliberați imaginația în cărțile de colorat pentru adulți de relaxare, desenând sau schițând, indiferent dacă sunteți profesionist sau sunteți la început de drum.
 • Creioanele dvs. colorate au miezuri moi, rezistente la rupere, realizate din pigment rezistent la lumină, care nu se estompează în timp. 160 de nuanțe vă oferă o libertate creativă nelimitată. (Fiecare creion este etichetat & numerotat pentru o identificare ușoară a culorilor)

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 651sNzcNogQL

ZZWOND Creioane de desen pentru artiști, set de 72 de bucăți de creioane de schiță și creioane colorate Art Set - Cadou ideal pentru începători și artiști profesioniști Desen de artă, schiță, umbrire și colorare

 • 1. Acest set de instrumente de desen este ideal pentru școală, clasă și utilizare zilnică, ideal pentru Crăciun, ziua de naștere sau alegerea cadoului de Anul Nou pentru studenți, profesori, prieteni sau membri ai familiei care învață să deseneze sau este interesat de desen.
 • 2. Sigur și netoxice --100% creioane din lemn originale. Fabricat din material de mediu, care este inofensiv pentru sănătatea dumneavoastră. Creioane colorate cu culori bogate și luminoase, scriind lin cu inspirație, uniforme în culoare, nu se estompează ușor și bastoane de înaltă calitate pentru artiști de toate nivelurile.
 • 3. Acest set profesional de creioane de artă vine cu 72 de bucăți în total, inclusiv trusa de creioane, 12 creioane de colorat, 12 creioane de colorat metalice, 24 de creioane de acuarelă, 3 creioane de cărbune, 12 creioane de desen, radieră, tăietor de cutii, creion cu linie de cârlig, planșă mată, prelungitor de creioane cu două capete și 3 butuci de amestecare a hârtiei.
 • 4.Geantă practică pentru transportul creionului: - Bucurați-vă de confortul oferit în călătorii, în vacanțe și în toate activitățile zilnice din afara orașului! Tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea următoarea capodoperă este aranjat uimitor în această trusă elegantă pentru creioane, pentru a vă asigura că consumabilele dvs. de artă sunt depozitate în siguranță acasă, la birou sau la școală și ușor de transportat în toate călătoriile dvs. pentru a da resort expresiei dvs. creative!
 • 5. Serviciul clienți: Satisfacția clienților noștri este foarte importantă pentru noi - dacă aveți probleme sau comentarii, așteptăm cu nerăbdare să primim mesajul dvs.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 751ELc5Z22BL

Set de creioane colorate CYPER TOP 80 de culori pentru adulți și copii, creioane de desen pentru schițe, arte, cărți de colorat pentru adulți

 • CALITATE SIGURĂ - Creioanele noastre colorate Cyper Top sunt fabricate din mină de creion de înaltă calitate, performanțe uniform de bune și durează mai mult timp, anti decolorare și rezistente la rupere.
 • CULOARE VIBRANTĂ -- Pigmentul bogat saturat face culoarea vibrantă. Se aplică foarte fin, perfect pentru stratificare, estompare și umbrire. Prima alegere pentru desen, schițe și colorare pentru adulți.
 • IDEE DE CADOU GENIAL -- Perfect pentru a încuraja creativitatea. Și este bine ambalat ca un cadou minunat pentru copiii, familiile, prietenii și iubitul tău. Poate fi folosit pentru toate vârstele, cu excepția copiilor cu vârsta sub 3 ani.
 • SIGUR PENTRU UTILIZARE -- Frumos lucrat cu lemn de înaltă calitate, netoxic și inodor, asigurând respectarea mediului.
 • 100% vă face să fiți mulțumit -- Pentru a vă asigura o experiență de cumpărare plăcută, dacă vreunul dintre ele este nefuncțional și deteriorat, vă vom oferi o înlocuire gratuită sau o rambursare completă.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 841Y4Btvn9RL

FUNLAVIE Creioane colorate 24 creioane de colorat Creioane de colorat Premium Art Drawing Pencil pentru adulți Carte de colorat

 • Vă rugăm să confirmați că comanda dvs. este vândută de Fun Lavie, vă vom oferi servicii de primă clasă pentru clienți și servicii post-serviciu pentru dvs. Creioanele noastre colorate pe bază de ulei sunt fabricate din mină de creion de înaltă calitate, care au vârfuri puternice, nu se sparg ușor. culoarea vibrantă merge pe netedă și se amestecă ușor, durabil pentru creația dvs. artistică.
 • LEMN DE PREMIUM - frumos lucrat cu fag de lemn de esență tare, care poate proteja bine mina decât altele. De asemenea, se ascut ușor, nu se ascute și nu se rupe vârful unde ar trebui să îl ascuțiți din nou.
 • GARANȚIE DE SIGURANȚĂ - ecologic și non-toxic. Poate fi folosit pentru toate vârstele, cu excepția persoanelor cu vârsta sub 3 ani.
 • O ALEGERE IDEALĂ pentru cărțile de colorat pentru pictură pentru adulți, cum ar fi Secret Garden, Enchanted Forest și Lost Ocean Coloring Book, sau pentru orice schiță de scris și desen. creioanele au sosit într-un tub compact cu un capac, ușor de luat pentru a le lua pentru proiecte de artă în aer liber.
 • SATISFACȚIE GARANTATĂ-Pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de acest produs, vă oferim o GARANȚIE DE ÎNTOARCEREA LUI BANI în 30 de zile. în cazul în care produsul nostru este deteriorat atunci când îl primiți, vă vom trimite unul nou fără niciun cost.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 951-pmZNd2uL

Magicfly 72 creioane colorate, creioane colorate profesionale pe bază de ulei pentru adulți, creioane colorate artistice pentru cărți de colorat, desenat arte și schițe, creioane de colorat pentru adulți și copii

 • Identificare ușoară a culorilorCare creion este etichetat cu numele culorii, numărul culorii & rezistență la lumină pentru identificarea cu ușurință a culorii.
 • Efecte de colorare bogateToate cele 72 de culori sunt foarte strălucitoare și saturate, făcând desenele dvs. mai vibrante și mai vii, diferite de creioanele colorate obișnuite fac. Culorile multiple oferă, de asemenea, alegeri finale pentru a vă exprima creativitatea.
 • Calitate premiumFabricat din materiale 100% sigure și non-toxice, asigurându-vă sănătatea. Miezurile rezistente la rupere oferă o experiență de desen mai bună și o durată de viață mai lungă.
 • Ușor de utilizatCelelalte creioane colorate pe bază de ulei pentru adulți și copii se așează ușor și se așează/se amestecă fără efort pe hârtie. Ambalajul de nivel înalt al cutiei de tablă cu tăvițe în interior oferă un spațiu bun pentru depozitare și selectarea culorilor.
 • Multifuncționalitateacest creion de artă este potrivit pentru începători și experți, perfect pentru desenarea Artă, cărți de colorat, blending& stratificare, schițare, umbrire etc.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 1051ArFkohSKL

Castle Art Supplies 120 Piece Colored Pencil Zip-Up Set + 2 Sketch Books Artist Bundle

 • Castle Art Supplies 120 Colored Pencils Zip-Up Set perfect pentru toți artiștii. Miezuri de culoare netede și de calitate și creioane de colorat pentru amestecare & stratificare în geantă de călătorie convenabilă și rezistentă
 • Castle Art Supplies Artists Sketch Books (2 Sketch Pad Pack) 9' x 12', 200 de foi de hârtie pentru schițe ideale pentru desen și rechizite școlare - fără acid și valoare excelentă

Vezi pretul Emag