Atom 10 micro drona elicea atom 10 micro drone

Cele mai bine cotate 10 modele de micro drone propel atom 1.0 în 2024

Cel mai bine vândut nr. 141JxyQT9QzL

Propel VL-3513 Atom 1.0 Micro Drone - Negru

 • Acest produs recondiționat este testat și certificat pentru a arăta și funcționa ca nou. Procesul de recondiționare include testarea funcționalității, curățarea de bază, inspecția și reambalarea. Produsul este livrat cu toate accesoriile relevante și poate ajunge într-o cutie generică

Vezi pretul Emag

Bestseller No. 241iwwU5QDsL

Propel Atom 1. 0 Mini Pocket Drone Small Remote Control RC Micro Quadcopter Long-Range (100+M) Nano Toy Helicopter Beginner to Advanced Pilots Adults Kids Boys Age 10 and Up Silver (Red)

 • (COLOR:RED) Cea mai lungă rază de acțiune MINI DRONE - Controlerul nostru digital de 2.4GHz cu rază lungă de acțiune permite cea mai mare rază de zbor a oricărei micro drone de pe piață. Fie că zburați la înălțime sau departe, nano drona dvs. va rămâne în raza de acțiune mai mult timp pentru a reduce numărul de accidente și a preveni pierderile. Nu necesită înregistrare FFC.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 3511pwg2xQAL

Propel RC Atom 1.0 Micro Drone, roșu, OD-2101

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 441v-wyfGjOL

DJI Mini 2 Fly More Combo - Dronă pliabilă ultraușoară, Gimbal pe 3 axe cu cameră 4K, fotografii de 12 MP, timp de zbor de 31 de minute, OcuSync 2. 0 10km 10km HD Video Transmission, QuickShots, Gray

 • PACK LIGHT, FLY FREE: la mai puțin de 249 g, cântărește cam cât un măr și încape în palmă. compactă și convenabilă, această dronă mică este tovarășul dvs. ideal de călătorie, transformând modul în care vă capturați amintirile preferate.
 • TRANSMISIUNE VIDEO OCUSYNC 2.0: mini 2 suportă până la 10 km de transmisie video hd și are capacități excelente de anti-interferență, oferindu-vă posibilitatea de a zbura mai departe și de a vedea mai clar.
 • PERFORMANȚĂ PUTERNICĂ: cu o autonomie maximă a bateriei de 31 de minute, dji mini 2 acordă mai mult decât suficient timp pentru a compune imaginea perfectă. mini 2 poate rezista vânturilor de nivel 5 și poate decola la o altitudine maximă de 4.000 de metri, astfel încât filmările dvs. să fie stabile chiar și atunci când zburați de-a lungul unei coaste vântoase sau la înălțime deasupra unei păduri alpine.
 • ZOOM 4X: nu mai este nevoie să vă apropiați atât de mult pentru a obține imaginea de vis. Zoomul digital de 4x face mai sigură și mai convenabilă tranziția între cadrele cu distanțe și compoziții diferite.
 • QUICKSHOTS: cu doar câteva atingeri, dji mini 2 înregistrează și filmează automat videoclipuri de nivel profesional pe care le puteți partaja direct pe rețelele de socializare. indiferent dacă sunteți începător sau mai experimentat, aplicația dji fly vă ajută să produceți rezultate impresionante, completate cu coloane sonore și filtre.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 5511FR521abL

Holy Stone HS420 Mini Drone cu cameră FPV HD pentru copii adulți începători, Quadcopter RC de buzunar cu 3 baterii, Toss to Launch, Gesture Selfie, Altitude Hold, Circle Fly, High Speed Rotation

 • Operare simplă: Cu ajutorul funcției One-Key Start și Altitude Hold, drona va decola și va pluti la o anumită înălțime. În modul fără cap, puteți opera drona cu ușurință fără pierderea direcției. Oprirea de urgență poate preveni cele mai urgente situații. Zborul nu a fost niciodată atât de ușor.
 • Mai multe caracteristici distractive: Drona poate fi aruncată la lansare, poate efectua cascadorii precum 3D flip, Circle Fly și High-Speed Rotation. Puteți personaliza o traiectorie de zbor prin intermediul APP-ului, iar traiectoria de zbor a dronei o va urma pe cea trasată de dvs. Mai mult, modurile High și Low-Speed fac ca drona să se potrivească atât piloților experimentați, cât și celor începători. Bucuria zborului este nesfârșită.
 • Cameră FPV 720P HD: Mini drona este echipată cu o cameră FPV 720P HD FPV, inclusiv unghiul reglabil, care captează videoclipuri de înaltă calitate și fotografii clare prin gesturi specifice, de asemenea. Transmisia WiFi în timp real vă poate lărgi vederea. Fotografierea este la fel de ușoară ca o plăcintă.
 • Trei baterii Triple Fun: 3 baterii modulare prelungesc timpul de zbor și garantează suficient timp pentru a vă bucura de zborul splendid. În plus, bateria modulară este mult mai ușor de schimbat și mult mai sigură la încărcare. Zbor liber fără anxietate de anduranță.
 • Mini și portabil: Puteți lua această dronă Pocket-Size oriunde doriți să mergeți, care ocupă doar un spațiu minuscul în buzunar sau în geantă. Elicele sunt complet învelite de protecțiile de protecție. Copiii nu vor fi răniți de elicele care rulează. A o lua la petrecere, la școală, la pescuit, la drumeții sau la o călătorie lungă ar fi o idee extrem de bună. Profitați de fiecare moment minunat.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 631rzQLv6w3L

DJI Mavic Mini Combo - Drone FlyCam Quadcopter UAV cu cameră 2.7K cu 3 axe Gimbal GPS 30min Timp de zbor, mai puțin de 0. 55lbs, Gri

 • Cântărind mai puțin de 0 55lbs / 250 de grame, Mavic Mini este aproape la fel de ușor ca un smartphone mediu În Statele Unite și Canada puteți zbura cu această dronă cu cameră fără a fi nevoie să vă înregistrați drona la guvern
 • Compactul și totuși puternicul Mavic Mini este partenerul creativ perfect, capturând momentele dvs. într-un mod care ridică fără efort obișnuitul
 • Greutatea lui Mavic Mini îi permite să rămână în aer mai mult timp decât FlyCams de consum similare de pe piață Bucurați-vă de până la 30 de minute de zbor cu o cameră video complet- baterie încărcată
 • Mavic Mini suportă fotografii aeriene de 12 MP și 2 videoclipuri HD 7K Un gimbal motorizat pe 3 axe oferă o stabilitate superioară a camerei și asigură filmări clare și ultramoderne
 • Ce primiți Telecomanda DJI Mavic Mini 3x Baterie de zbor inteligentă 3x Perechi de elice de rezervă 2x Cablu micro USB Protector de gimbal Cablu RC (conector micro USB) Cablu RC (USB- C conector) Cablu RC (conector Lightning) Pereche de bastoane de control de rezervă 18x șuruburi de rezervă Șurubelniță de șuruburi Protecție elice 360° Hub de încărcare bidirecțională Încărcător USB DJI de 18W Geantă de transport. Aplicația DJI Fly App necesită iOS v10 0 Android v6 0 sau mai sus Dispozitivele compatibile includ iPhone 11 Pro Max 11 Pro 11 Pro 11 XS Max XS XR X 8 Plus 8 7 Plus 7 6s Plus 6s 6s 6 Plus 6 Samsung Galaxy S10+ S10 S9+ S9 S9 S8+ S8 S7 edge S7 S7 S6 Note9 Note8 Huawei P30 Pro P30 P20 P10 Mate 20 Pro Mate 10 nova 5 nova 4 nova 3e nova 2 Honor 8X 10 9 20 Pro Magic 2 Mi 8 MIX 2S MIX 2 Redmi Note 5 Oppo Find X R15 Vivo NEX X27 X21 X20A OnePlus 7 6T 5 Pixel 3 XL 2 XL 2 LG V20 LG G6

Vezi pretul Emag

Bestseller Nr. 741pHF6m0ihL

Holy Stone HS140 RC Drone cu 1080P FPV Camera pentru adulți și copii, 34 Mins timp de zbor cu 2 baterii, Altitude Hold, control vocal, control prin gesturi, 3D Flip, Headless Mode

 • Imagini UHD &; Fancy Videos: Camera FPV 1080P cu recunoaștere a gesturilor vă ajută să surprindeți fiecare moment epic. Folosiți gesturile mâinii pentru a face fotografii improvizate sau videoclipuri fanteziste de înaltă calitate, iar FPV vă permite să vedeți lumea din perspectiva dronei în timp real.
 • Timp de joc dublu cu 2 baterii: Cu 2 baterii modulare incluse, este disponibil un timp de zbor total de 34 de minute, vă puteți bucura acum de zboruri veșnice! Credeți că bateria dronei noastre este durabilă și fiabilă.
 • Funcții inteligente multiple: HS140 vă va bucura ochii și vă va aduce mai multă emoție prin efectuarea de cascadorii, cum ar fi zborul 3D Flip amid. De asemenea, vă veți minuna de senzația minunată operând-o în modul Gravity Control.
 • Zbor personalizat: Bucurați-vă de zborul personalizat cu Controlul vocal și Tap Flight. Puteți opera drona prin comenzi vocale, cum ar fi 'decolare', 'viraj la stânga', etc. De asemenea, puteți proiecta un curs pentru a o ghida să zboare așa cum doriți. Și aveți la dispoziție două moduri de viteză pe care le puteți alege.
 • Ușor de utilizat: La o singură apăsare pe buton, începătorii și chiar și copiii îl pot manevra cu ușurință datorită unor funcții precum One-key Take-off, Altitude Hold, Emergency Stop, etc. Drona noastră este destul de manevrabilă, în special pentru piloții începători.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 8413mmCwRsPL

Holy Stone HS260 Drone pentru copii adulți cu cameră HD 1080P ajustabilă, Quadcopter RC pliabil pentru începători cu 30 de minute de zbor, senzor de gravitație, control vocal, zbor pe traiectorie, carcasă de depozitare

 • Camera FHD 1080P Drone HS260 înregistrează fiecare moment memorabil din viața ta. Camera sa wifi suportă controlul de la distanță de 90 ° în sus și în jos, fie că este vorba de călătorii, sport sau petreceri, poate capta imagini uimitoare și rafinate pentru dvs.
 • Împărtășește distracția cu tineDrona PFV captează aceste imagini impresionante în timpul zborului, este posibil să le împărtășești instantaneu cu prietenii și familia ta. Cu imaginile și videoclipurile trimise direct pe smartphone-ul dvs. prin intermediul APP-ului, le veți putea partaja pe rețelele de socializare.
 • Poziționarea fluxului optic prietenoasă pentru începători Poziționarea punctului fix la înălțime, iar acesta poate filma mai ușor și mai stabil. Echipată cu un sistem de control al altitudinii presiunii aerului, drona poate pluti și poate filma cu mai multă stabilitate și fără probleme.
 • Mai multe caracteristici în APP Control Drona HS260 ar putea fi controlată prin telecomandă și App. Există 4 caracteristici principale de evidențiere în controlul APP, Gravity Control Voice Control Trajectory și Gesture Control. Descărcați APP și începeți cu zborul dvs. uimitor.
 • Fotografiere activată prin gesturi Eliberați-vă mâinile pentru a prinde un moment și adunați-vă pentru a face fotografii și videoclipuri de grup.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 951sg5wmrdJL

Holy Stone HS190 Mini Nano RC Drone pliabil pliabil pentru copii Cadou de buzunar portabil Quadcopter cu Altitude Hold 3D Flips și modul fără cap Ușor de zburat pentru începători

 • Funcția Altitude Hold: Funcția puternică de menținere a altitudinii prin presiunea aerului vă permite să eliberați maneta de accelerație și drona va continua să plutească la înălțimea sa actuală.
 • Pliabilă și ușor de transportat: Acest mini quadcopter poate fi pliat în controler, care este mic și ușor de transportat.
 • Decolare / Aterizare cu o singură tastă: Drona plutește automat la o altitudine stabilită după decolare și înainte de aterizare, ceea ce o face ușor de controlat și manevrat, în special pentru începătorii care nu sunt încă pricepuți.
 • Mod fără cap și întoarcere cu o singură tastă: Permit jucătorilor de orice nivel să piloteze și să opereze cu ușurință drona; One Key Return: apăsați acest buton în Headless Mode, drona se va întoarce automat la dvs.
 • Rotire de mare viteză: Funcție nouă și interesantă. Drona poate face un cerc de 360° și poate zbura la viteze mari, oferindu-vă un sentiment special și interesant.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1031Z5uHYCWtL

DJI Air 2S Fly More Combo cu Smart Controller - Dronă cu cameră 4K, video 5.4K, senzor CMOS de 1 inch, senzor CMOS de 1 inch, 4 direcții de detectare a obstacolelor, timp de zbor de 31 de minute, max. 7. 5-Mile Video Transmission, Gray

 • Drone cu cameră 4K pentru adulți - Echipat cu un senzor de imagine de 1 inch și pixeli mari de 2,4μm, DJI Air 2S este capabil să înregistreze clipuri video 5,4K/30fps și 4K/60fps.
 • MasterShots - Următoarea evoluție a QuickShots, MasterShots este o funcție inteligentă avansată care le oferă utilizatorilor cele mai bune fotografii în orice locație cu o simplă atingere.
 • Un miliard de culori - Profilul de culoare Dlog-M pe 10 biți din cadrul dronei cu cameră DJI Air 2S poate înregistra până la un miliard de culori, păstrând în același timp toate micile detalii care fac ca filmările să iasă în evidență.
 • Transmisie video maximă de 7,5 mile - Drona cu cameră DJI Air 2S dispune de cea mai avansată tehnologie de transmisie a imaginii O3 (OcuSync 3.0) de la DJI, oferindu-vă o transmisie de imagini ultraușoară, clară și fiabilă de fiecare dată când zburați.
 • Detectarea mediului - Drona DJI Air 2S cu cameră 4k are capacitatea de a percepe mediul înconjurător în patru direcții: sus, jos, înainte și înapoi, ceea ce îi permite să evite în mod activ obstacolele, chiar și în scenarii complexe și la viteze mari.

Vezi pretul Emag