Bara de senzori Wii fara fir

Top 5 Cele mai bune 5 cele mai bune bare de senzori Wii fără fir în 2024 Recenzii

 1. Power A Wireless Ultra - Cea mai bună bară de senzori Wii fără fir cu licență
 2. Mayflash W010 - Cea mai bună bară de senzori Wii fără fir Dolphin
 3. YZGame USB - Cea mai bună bară de senzori Wii USB
 4. PowerA Wireless - Cea mai bună bară de senzori Wii fără fir modernizată
 5. ReNext Replacement Bar - Cea mai bună bară de senzori Wii de înlocuire

1 Power A Wireless Ultra - Cea mai bună bară de senzori Wii fără fir cu licență

Fiind un produs Nintendo cu licență, așteptările atât în ceea ce privește calitatea construcției, cât și performanța au fost mari. Disponibilă în negru, roșu sau alb, această bară de senzori cu adevărat fără fir se va asocia fără efort atât cu Wii, cât și cu Wii U.

Este alimentată prin intermediul a patru baterii AAA. Durata de viață a bateriei este declarată de Power A ca fiind de până la 12 ore; noi am reușit aproximativ nouă ore. Nu este foarte mult dacă vă jucați regulat cu consola, dar faptul că este wireless nu este singurul avantaj aici.

Un upgrade demn de luat în seamă...

Power A folosește ceea ce ei numesc 'Ultra Sensori' în bară, care oferă atât o rază de acțiune mai mare, cât și o recepție mai precisă. Redarea de la o distanță mai mare, din mai multe unghiuri și fără bâlbâieli ale cursorului reprezintă un avantaj semnificativ pentru cei care au ecrane, camere sau proiectoare mari.

În încercarea de a conserva durata de viață a bateriei, există un temporizator încorporat care va opri unitatea după una sau două ore. Un comutator de pe bara însăși poate activa acest lucru. În plus, un indicator luminos indică, 'LOW' (slabă) pentru momentul în care bateriile trebuie înlocuite.

Ce mai poate face?

Dacă, la fel ca și noi, v-ați săturat de numărul de baterii pe care le folosiți, există o altă opțiune. Este inclus un cablu pentru ca bara să poată fi alimentată cu ajutorul consolei dumneavoastră. Acesta nu este un cablu AC sau USB și este conceput special pentru consolă.

Utilizatorii Dolphin pot folosi această bară cu PC-ul lor; cu toate acestea, veți avea doar opțiunea bateriei. Vă recomandăm să achiziționați niște baterii AAA reîncărcabile dacă alegeți acest produs.


Best-Wireless-Wii-Sensor-Bar
Evaluarea noastră:613hyPTPQBL(4.4 / 5)

Vezi pretul Emag

Pro

 • Licențiere oficială Nintendo.
 • Detectează controllere dintr-o gamă mai largă.
 • Cu adevărat fără fir.

Contra

 • Consumă rapid bateriile.
 • Design ușor voluminos.

2 Mayflash W010 - Cea mai bună bară de senzori Wii fără fir Dolphin

Aceasta este bara de senzori originală recomandată de Dolphin pentru utilizarea cu un PC. USB este utilizat pentru conectarea barei la PC, furnizând atât energie cât și date. Bluetooth încorporat în bară conectează telecomenzile Wii direct la bară.

Acest dispozitiv va fi în continuare compatibil cu consolele Wii și Wii U, nu doar cu PC-ul. Cu toate acestea, va trebui să furnizați energie prin USB. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul majorității porturilor USB ale televizorului sau chiar folosind un adaptor de încărcare a telefonului.

Multe trucuri în mânecă...

Există alte trei funcții posibile cu bara Mayflash în afară de recunoașterea telecomenzii Wii. Prima este utilă pentru orice tastatură și mouse cu infraroșu. Urmează un mod de tastatură și mouse specific jocului. Există, de asemenea, un mod controler de joc care acceptă chiar și controllere GameCube.

De asemenea, puteți folosi bara ca receptor de pistol cu lumină. Este, bineînțeles, compatibilă cu pistoalele cu lumină Wii, dar suportă și majoritatea perifericelor pentru PC. Excelent pentru a juca acele jocuri de împușcături clasice pe PC.

Suportă în totalitate funcțiile Wii...

Dacă vă plac jocurile de curse pe consola Wii, aveți noroc aici. Funcția de senzor G este complet suportată. Vrei să te întreci cu niște prieteni? Nici o grijă, deoarece pot fi conectate simultan până la patru telecomenzi .

Funcția de vibrație a telecomenzii Wii este și ea pe deplin compatibilă. Pe scurt, această bară de la Mayflash nu numai că a reprodus întreaga experiență Wii, dar adaugă și mai multe posibilități.


image
Evaluarea noastră:511ilquwrmL(4.5 / 5)

Vezi pretul Emag

Pro

 • Funcțiile Wii complete sunt suportate.
 • Bluetooth încorporat.
 • Funcții PC suplimentare.

Contra

 • Este necesară alimentarea prin USB pentru utilizarea consolei.
 • Mai scumpă decât alte bare.

3 YZGame USB - Cea mai bună bară USB cu senzori Wii

YZGame a realizat practic o versiune de buget a barei anterioare. Principala diferență este că nu are Bluetooth încorporat. Asta înseamnă că veți avea nevoie de o modalitate de a vă conecta telecomanda Wii direct la PC.

Alimentarea se face prin USB și nu există o opțiune de baterie. Vestea bună este că lungimea cablului este de 8 picioare (aproximativ 2,5 metri), așa că nu ar trebui să fie prea greu să îl conectați la consolă, PC sau televizor.

Setarea ștachetei...

YZGame a montat trei senzori infraroșii cu LED pe fiecare parte, ceea ce face șase în total. Aceștia sunt receptivi și preciși, atât atunci când sunt utilizați cu consola, cât și cu PC-ul. Din păcate, însă, nu există o creștere a capacităților de rază de acțiune.

Aceasta funcționează foarte bine ca o bară de înlocuire pentru consola dvs., deși pierde potențial un port USB. Dacă doriți să o folosiți ca bară de senzori pentru PC, aceasta va face, de asemenea, treaba. Am dori totuși să vă informăm cu privire la conectarea telecomenzilor.

Accesul la telecomandă...

Modul în care funcționează o bară de senzori Wii înseamnă că nu are nevoie de niciun fel de date. Este pur și simplu un punct de referință pentru telecomanda în sine. Toate informațiile trimise fie la PC, fie la consolă, sunt trimise prin Bluetooth de la telecomandă.

Este, desigur, posibil să conectați telecomanda Wii la un PC cu ajutorul Bluetooth. Totuși, va trebui să descărcați un software și să îl configurați. Sunt disponibile multe soluții software adecvate, împreună cu instrucțiuni care pot fi găsite cu ușurință printr-o căutare rapidă pe Google.


image
Evaluarea noastră:51pWUB8HmyL(4.4 / 5)

Vezi pretul Emag

Avantaje

 • Opțiune accesibilă.
 • Cablu USB lung.
 • Compatibil atât cu consolele, cât și cu PC-urile.

Dezavantaje

 • Nicio creștere a capacităților de rază de acțiune.
 • Doar șase LED-uri cu infraroșu, față de zece la altele.

4 PowerA Wireless - Cea mai bună bară de senzori Wii fără fir actualizată

Este aceeași ca și cealaltă bară Power A, doar că este un model mai vechi. Fiind disponibil doar în negru, reduce semnificativ alegerea culorilor. Dar, de asemenea, scade și prețul, ceea ce face ca aceasta să fie o opțiune accesibilă.

Cealaltă piesă crucială care lipsește de la modelul mai nou este cablul, astfel încât să poți alimenta bara cu ajutorul consolei tale. Asta duce la necesitatea de a avea nevoie de multe baterii AAA. Ați putea cumpăra baterii reîncărcabile și un încărcător, dar atunci probabil că este mai bine să cumpărați doar modelul mai nou.

Mai merită să o cumpărați?

Dacă dețineți deja niște baterii reîncărcabile, atunci ar merita cumpărat, mai ales dacă dețineți un proiector și un ecran. Având o capacitate cu adevărat wireless, este mult mai ușor de plasat într-o locație convenabilă, fără cabluri.

Este aceeași poveste dacă folosiți un laptop. Ideea unui PC portabil este libertatea. Ultimul lucru pe care îl doriți este să fiți legat de fire și cabluri. Compatibil cu Dolphin Emulation, acesta ar putea fi ceea ce căutați pentru a merge împreună cu laptopul dumneavoastră.

Suport pentru Wii...

Fiind licențiat oficial de Nintendo înseamnă că toate funcțiile obișnuite ale telecomenzii Wii sunt suportate. Aceasta include compatibilitatea cu senzorul G și vibrațiile. Nu trebuie să pierdeți ocazia de a juca jocuri așa cum a vrut Nintendo.

Tot inclusă este și funcția de economisire a bateriei cu temporizator. Aveți, de asemenea, avantajul extinderii razei de acțiune. Un comutator permite selectarea atât a celei normale, cât și a celei largi. Oferindu-vă opțiunea de a plasa bara mai departe fără a pierde semnalul.


image
Evaluarea noastră:71a22oNFWHL(4 / 5)

Vezi pretul Emag

Pro

 • Soluție fără fir.
 • Excelent pentru utilizarea cu proiectoare.
 • Raza de acțiune crescută.

Dezavantaje

 • Fără opțiune de alimentare externă.
 • Nicio alegere de culori.

5 ReNext Replacement Bar - Cea mai bună bară de înlocuire a senzorilor Wii

Aici avem o clonă fabricată în China a barei senzorilor OEM. Un înlocuitor perfect și ieftin pentru bare pierdute, rupte sau deteriorate. La urma urmei, Wii sau Wii U dvs. este cam inutilă fără una.

ReNext păstrează lucrurile cât se poate de simple. Opțiunile de culoare includ negru sau negru. Există doar o opțiune cu fir, cu aceeași conexiune proprietară ca și bara de senzori Wii originală. Iar raza de acțiune este, ați ghicit - exact aceeași.

Deci, este exact la fel?

Ei bine, există o adăugire la bara de senzori Wii standard. Este inclus un mic suport. Prin ridicarea barei de pe o suprafață plană, aceasta ajută ușor la rază de acțiune și precizie. Poate fi, de asemenea, prinsă în partea de sus a televizorului sau a monitorului.

Chiar nu mai sunt multe de spus despre această bară de senzori. Considerăm că funcționează la fel de bine ca și bara OEM ambalată împreună cu consola originală. Dacă aveți nevoie de un înlocuitor ieftin, atunci nu puteți greși cu adevărat aici.


image
Evaluarea noastră:41siB5-YbwL(4.4 / 5)

Vezi pretul Emag

Pro

 • Înlocuire ieftină.
 • Funcționează la fel ca originalul.
 • Suport util inclus.

Contra

 • Nu are funcții de actualizare.
 • Nu există opțiuni de culoare.

Cel mai bun ghid de cumpărături pentru bara de senzori Wii fără fir

Dacă citiți acest articol, atunci cel mai probabil ați fost deja în căutarea unei noi bare de senzori. Cu toate acestea, este posibil să nu fi știut cât de multe opțiuni sunt disponibile. Dacă erați doar în căutarea unui înlocuitor, s-ar putea ca acum să fiți nehotărât.

Vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă ajuta să luați această decizie mai ușor. Așadar, haideți să vă punem câteva întrebări cu privire la ceea ce căutați exact.

Înlocuire sau modernizare?

image

 

Doriți doar să înlocuiți bara de senzori sau doriți să o modernizați și pe aceasta? Dacă este vorba doar de o simplă înlocuire pentru a ține copiii departe de tine, atunci nu poți da greș cu...

Bară de înlocuire ReNext

După ce ai citit aceste rânduri, s-ar putea, desigur, să te gândești acum la un upgrade. Dacă acesta este cazul, atunci ar trebui să luați în considerare...

Power A Wireless Ultra

Cu capacitățile sale cu adevărat fără fir și cu o rază de acțiune sporită, veți observa cu siguranță o diferență.

Consolă sau PC?

Toate aceste bare de senzori vor funcționa cu consolele, dar nu toate vor funcționa cu un PC. Pentru a fi compatibile cu un PC, trebuie să existe o conexiune USB sau Bluetooth. Acest lucru exclude ReNext pentru utilizatorii de PC.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții accesibile și practice pentru a juca titluri Wii pe PC, atunci vă recomandăm...

YZGame USB

Nu este prea dificil să găsiți un software pentru a conecta telecomenzile, iar bara în sine funcționează destul de bine.

În continuare, vom dezvălui alegerea noastră pentru cea mai bună bară cu senzori Wii wireless din lot, dar înainte de asta...

Iubești jocurile imersive?

61MSWFy2pVL

 

Atunci nu ratați recenziile noastre despre cele mai bune volane de curse! Sau recenziile noastre despre Cea mai bună placă de sunet și Cele mai bune recenzii pentru cel mai bun monitor ultrawide pentru 2024!

Pentru acei gameri hardcore de acolo, veți dori să citiți recenziile noastre despre Cea mai bună stație de andocare pentru duplicator de hard disk și despre Cea mai bună carcasă full tower. Avem, de asemenea, o recenzie dedicată Netgear CM1150v Nighthawk Cable Modem, care merită verificată!

Avem câte ceva pentru toată lumea... Doriți o recenzie despre Cele mai bune scaune de gaming pentru bărbați mari și înalți? Ai primit-o. Rupt de la cumpărarea de echipamente de gaming? Ce ziceți de o recenzie despre Cel mai bun monitor de gaming sub 100 de euro? Sunteți bineveniți.

Înapoi la cele mai bune bare de senzori Wii...

Deci, care este cea mai bună bară de senzori Wii fără fir?

Există o gamă destul de largă de diferențe între aceste bare pentru un produs care îndeplinește în esență aceeași funcție. Pentru ca noi să putem numi confortabil unul dintre aceste produse cel mai bun, am atribuit câteva criterii.

Bara trebuie să ofere performanță combinată, caracteristici utile, compatibilitate și valoare. Iar bara despre care considerăm că a avut cele mai bune performanțe generale în toate aceste domenii este...

Mayflash W010

Datorită răspunsului precis, Bluetooth-ului încorporat compatibil cu Wii și compatibilității atât pentru Wii, cât și pentru PC, considerăm că, deși nu este cea mai ieftină opțiune, reprezintă cea mai bună valoare.

Jocuri fericite!

5 / 5 ( 85 voturi )

Vezi mai multe:

Citește mai mult:

Citește mai mult:

Categorii Tehnologie51SyZf4qNML

Despre Paul S. Brunet

Cunoscut ca 'iubitorul de tehnologie', Paul este un expert în tehnologie actuală și în tendințe. Aici, la TinyGrab, el face ca 'tehnologia' să fie ușor de înțeles pentru o persoană obișnuită.