Baterie pentru drone phantom

Top 10 Baterie pentru drone phantom în 2024

Cel mai bine vândut nr. 131BcEPrLSCS

Baterie Phantom 4 15.2V 5870mAh, Baterie de înlocuire Viestbel Intelligent Flight pentru drone DJI Phantom 4 Series DJI Phantom 4, Phantom 4 Pro, Phantom 4 Pro V2.0, Phantom 4 Advanced

 • Capacitate mare: (15,2V 5870mAh) Baterie de înlocuire Intelligent Flight pentru dronele DJI Phantom 4 Series pentru DJI Phantom 4, Phantom 4 Pro, Phantom 4 Pro V2.0, Phantom 4 Advanced.
 • Compatibilitate: Se conectează perfect la DJI GO 4 APP, afișează starea bateriei, cum ar fi timpul de utilizare, timpul rămas și setează o alarmă atunci când puterea bateriei este mai mică de 30 %.
 • Timp de zbor: Pachetul de baterii Phantom 4 cu capacitate mare, Poate oferi 28-30 de minute de zbor (depinde de diferiți factori, cum ar fi viteza, vremea vântoasă, temperatura, timpul de încărcare și așa mai departe).
 • Notă: Bateria este preîncărcată cu 30%, vă rugăm să vă asigurați că este complet încărcată înainte de zborul de prima dată și să faceți de mai multe ori testul de zbor pentru a vă asigura că bateria se potrivește cu dronele din seria Phantom 4.
 • GARANȚIE DE 1 AN - Cu mulți ani de experiență în producție și vânzare, compania noastră oferă o garanție de 1 an a producătorului și o politică de returnare de 180 de zile. Echipa noastră prietenoasă de servicii pentru clienți va fi întotdeauna fericită să vă ajute.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 241Xdh96aXPL

ExpertPower 2-Pack 15. 2 V 4500mAh Baterie de zbor inteligentă de înlocuire pentru drone DJI Phantom 3, DJI Phantom 3 SE, DJI Phantom 3 Professional, DJI Phantom 3 Advanced, DJI Phantom 3 Standard

 • Perfect compatibil cu dji phantom 3 se, dji phantom 3 se advanced, phantom 3 pro, phantom 3 standard, phantom 4k și phantom 3 charger. Toate pachetele de baterii Chinsion ating specificațiile standardelor de testare a securității FCC,RoHs,CE.
 • Cu 15. 2v 4500mah putere poate zbura 23 de minute cu o singură încărcare. timpul de zbor depinde de o mulțime de condiții externe, cum ar fi temperatura, umiditatea, timpul de încărcare, ciclurile de încărcare și așa mai departe. Bateria cu încorporat 4 lumini indicatoare cu led pentru a arăta câtă putere care este rămasă la atingerea unui buton. veți primi avertizarea de baterie scăzută înainte ca fantoma dvs. să piardă puterea.
 • Bateria este recunoscută de firmware-ul dji phantom 3, deoarece are un cip de calculator în interior și actualizat pentru cel mai recent firmware, nu veți primi niciodată în mod constant avertismentul de temperatură scăzută a bateriei dacă este între 32 și 104 grade Fahrenheit. există mai multe tipuri de protecții, cum ar fi: protecție la supraîncărcare, protecție la supradescărcare și protecție la scurtcircuit.
 • Asigurați-vă că bateria este complet încărcată și efectuați un test de zbor de mai multe ori pentru a face ca bateria să se potrivească mai bine pentru dronele dji phantom 3. Puteți verifica detaliile privind bateria înainte de zbor atingând pictograma privind procentajul bateriei din aplicație, derulați în jos până la avansat, apoi atingeți detalii.
 • Garanție: 90 de zile de garanție.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 341vD5ejH7aL

Baterie de zbor inteligentă DJI Phantom 4 Series High Capacity 5870 mAh Intelligent Flight Battery Use for Phantom 4, 4 Pro, 4 Pro V2.0 - OEM

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 441QyC4sw1vL

DJI Phantom 4 PRO Plus V2.0 Drone cu 1-inch 20MP 4K Camera KIT cu monitor încorporat, 3 baterii DJI totale, 128gb Micro SD Card, cititor, pachet obligatoriu

 • Kitul include:
 • : 1- DJI Phantom 4 PRO+ V2. 0 Quadcopter Drone, 1- Transmițător portabil cu monitor încorporat (controler radio), 1- Suport pentru dispozitive mobile, 3- BATERII DE ÎNALTĂ CAPACITATE 5870 mAh, 1- CARD SD de 128 GB, 1- Cititor UNIVERSAL de carduri SD, 1- CULOAR DE CURĂȚAT KOOZAM
 • Cameră cu senzor de 1 inch de 20MP camera de la bord a fost reproiectată pentru a utiliza un senzor CMOS de 1 inch Megapixel. Evitați automat obstacolele (4 direcții). Urmăriți automat subiecții în mișcare cu ajutorul ActiveTrack. TapFly vă permite să zburați cu o simplă atingere a degetului.
 • Cinci direcții de detectare a obstacolelor, Telecomandă telecomanda controlerul Phantom 4 Pro integrează un sistem îmbunătățit de transmisie video Lightbridge HD care adaugă 5. 8 GHz de transmisie Suport.
 • Camera DJI Phantom 4 Pro complet nouă, cu senzor CMOS Exmor R Exmor de 20 MP de 1 inch. Timp de zbor mai lung, 30 de minute de luptă maximă.
 • 4. Distanța de control de 7 km (3 mile). 100 de picioare (30 m) Raza de acțiune a senzorului. Smart Return Home (Întoarcere inteligentă acasă) permite modelului Phantom 4 Pro să evite obstacolele în timp ce se întoarce acasă.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 541PUdKsTA6L

Baterie Phantom 3, 15.2V 4480mAh Baterie de zbor inteligentă de înlocuire pentru DJI Phantom 3 Standard, DJI Phantom 3 Pro, DJI Phantom 3 Advanced, DJI Phantom 3 4K, DJI Phantom 3 SE Drone

 • Performanță: Cu o capacitate îmbunătățită de 4480mAh, Bateria noastră dji phantom 3 oferă un timp de zbor de maxim 23 de minute la o singură încărcare. Timpul real poate varia influențat de alți factori.
 • 100% Nouă de marcă Li-ion 15,2 Volți 4480 mAh 73,22 Wh
 • Compatibilă cu DJI Phantom 3 SE, Advanced, Professional, Standard, 4K și cu încărcătorul Phantom 3
 • Încărcare avansată și circuite de siguranță încorporate, Protecție împotriva supraîncărcării, scurtcircuitului și descărcării excesive. Toate pachetele de baterii sunt conforme cu standardele de testare a securității RoHS și CE
 • IMPORTANT: Bateria este preîncărcată cu 30%, vă rugăm să vă asigurați că este complet încărcată înainte de primul zbor, Garanție de 1 an a producătorului și politică de returnare de 30 de zile.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 641KLlZVY82L

2 Pachet ExpertPower Baterie de înlocuire pentru zbor inteligent de mare capacitate (15,2V 5870mAh) ExpertPower pentru dronele DJI Phantom 4 Series DJI Phantom 4, Phantom 4 Pro, Phantom 4 Pro V2.0, Phantom 4 Advanced

 • Capacitate baterie: Bateria cu capacitate mare (5870mAh, 15,2 V), poate suporta maximum 30 de minute de zbor, depinde de diferiți factori precum viteza, vremea vântoasă, temperatura, timpul de încărcare și așa mai departe. Cu cele 4 indicatoare LED încorporate, pot arăta starea de utilizare a bateriei, prin simpla apăsare a unui buton. Alterarea vă risc de zbor cu putere scăzută.
 • Siguranță: Toate pachetele de baterii au o protecție inteligentă la autodescărcare, supraîncărcare și descărcare, care poate preveni supraîncălzirea bateriilor, supraîncărcarea sau scurtcircuitul. Între timp, acestea pachete de baterii respectă standardele de testare a securității FCC, RoHS și CE, zburați drona dvs. fără griji.
 • Compatibilitate: Poate fi perfect compatibil cu DJI Phantom 4, Phantom 4 Pro, Phantom 4 Pro V2.0, Phantom 4 Advanced și cu încărcătorul de baterii Phantom 4 original. Se potrivește chiar și cu actualizările viitoare. Și conectați-vă perfect la DJI GO 4 APP, arată starea bateriei, cum ar fi timpul de utilizare, timpul rămas și setați alarma atunci când puterea bateriei este sub 30 %.
 • Notă: Bateria este preîncărcată cu 30%, vă rugăm să vă asigurați că este complet încărcată înainte de zborul de prima dată și să faceți de mai multe ori testul de zbor pentru a vă asigura că bateria se potrivește cu dronele din seria Phantom 4. Și încărcați mai bine cu încărcătorul OEM pentru a evita problemele.
 • 1 AN DE GARANȚIE ȘI ÎNLOCUIRI - Cu 30 de ani de experiență în producție și vânzare, compania noastră înțelege că se întâmplă accidente. Oferim o garanție de 1 an a producătorului și o politică de returnare de 30 de zile. Echipa noastră prietenoasă de servicii pentru clienți va fi întotdeauna fericită să vă ajute.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 73113xnGpqAL

DJI Phantom 3 Advanced Quadcopter Drone Bundle cu baterie suplimentară

 • 2. 7K / 12 Megapixeli cu cameră cu gimbal pe 3 axe complet stabilizat
 • Streamingul digital Lightbridge permite vizualizarea în direct a videoclipurilor 720p (videoclipurile la rezoluție completă sunt înregistrate simultan pe cardul micro SD intern)
 • Sistemul Vision Positioning permite un zbor stabil în interior
 • Acest pachet include două (2) baterii de zbor totale, una în dronă și una într-o cutie separată, și o telecomandă reîncărcabilă
 • Aplicația DJI Pilot pentru iOS și Android permite vizualizarea live și controlul complet al camerei (telefon/tabletă separat; consultați site-ul web al DJI pentru modelele compatibile)

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841aXyKeXFOL

2 - Pachet 15.2V 5870mAh Baterie de înlocuire Intelligent Flight pentru dronele DJI Phantom 4 Series DJI Phantom 4, Phantom 4 Pro, Phantom 4 Pro V2.0, Phantom 4 Advanced, Phantom4 RTK

 • 5870mAh, 15.2 V Capacitate baterie & încorporat 4 leduri indicatoare pot arăta starea de utilizare a bateriei, cu o simplă atingere a unui buton. Alterând vă riscul de a zbura cu putere redusă.
 • Siguranță cu standardele de testare a securității FCC, RoHS și CE. Toate pachetele de baterii au protecție inteligentă la autodescărcare, supraîncărcare și descărcare, care poate preveni supraîncălzirea bateriilor, supraîncărcarea sau scurtcircuitul.
 • Perfect compatibil cu DJI Phantom 4, Phantom 4 Pro, Phantom 4 Pro V2.0, Phantom 4 Advanced ,Phantom4 RTK și cu încărcătorul de baterii Phantom 4 original. Și se conectează perfect la DJI GO 4 APP, arată starea bateriei, cum ar fi timpul de utilizare, timpul rămas și setează alarma atunci când puterea bateriei este sub 30 %.
 • Amintire de încălzire: Bateria este preîncărcată cu 30%, vă rugăm să vă asigurați că este complet încărcată înainte de zborul de prima dată și să faceți de mai multe ori testul de zbor pentru a vă asigura că bateria se potrivește cu dronele din seria phantom 4. Și încărcați mai bine cu încărcătorul OEM pentru a evita problemele.
 • Pachet : 2Pcs 5870mAh, 15,2 V Baterie cu cutie de cadou.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 9413B9NFr2XL

3 Pachet ExpertPower Baterie de înlocuire pentru zbor inteligent de mare capacitate (15,2V 5870mAh) ExpertPower pentru dronele DJI Phantom 4 din seria DJI Phantom 4, Phantom 4 Pro, Phantom 4 Pro V2.0, Phantom 4 Advanced

 • Capacitate baterie: Bateria cu capacitate mare (5870mAh, 15,2 V), poate suporta maximum 30 de minute de zbor, depinde de diferiți factori precum viteza, vremea vântoasă, temperatura, timpul de încărcare și așa mai departe. Cu cele 4 indicatoare LED încorporate, pot arăta starea de utilizare a bateriei, prin simpla apăsare a unui buton. Alterarea vă risc de zbor cu putere scăzută.
 • Compatibilitate: Poate fi perfect compatibil cu DJI Phantom 4, Phantom 4 Pro, Phantom 4 Pro V2.0, Phantom 4 Advanced și cu încărcătorul original al bateriei Phantom 4. Se potrivește chiar și cu actualizările viitoare. Și se conectează perfect la DJI GO 4 APP, arată starea bateriei, cum ar fi timpul de utilizare, timpul rămas și setează alarma atunci când puterea bateriei este sub 30 %.
 • Notă: Bateria este preîncărcată cu 30%, vă rugăm să vă asigurați că este complet încărcată înainte de zborul de prima dată și să faceți de mai multe ori testul de zbor pentru a vă asigura că bateria se potrivește cu dronele din seria Phantom 4. Și încărcați mai bine cu încărcătorul OEM pentru a evita problemele.
 • Siguranță: Toate pachetele de baterii au o protecție inteligentă la autodescărcare, supraîncărcare și descărcare, care poate preveni supraîncălzirea bateriilor, supraîncărcarea sau scurtcircuitul. Între timp, acestea pachete de baterii respectă standardele de testare a securității FCC, RoHS și CE, zburați drona dvs. fără griji.
 • GARANȚIE DE 1 AN ȘI ÎNLOCUIRI - Cu 30 de ani de experiență în producție și vânzare, compania noastră înțelege că se întâmplă accidente. Oferim o garanție de 1 an a producătorului și o politică de returnare de 30 de zile. Echipa noastră prietenoasă de servicii pentru clienți va fi întotdeauna fericită să vă ajute.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1051bfbTwm-yL

Avion Quadcopter profesional DJI Phantom 3, Gimbal cu 3 axe și cameră video 4K UHD, telecomandă inclusă - Pachet cu baterie suplimentară, carcasă din aluminiu

 • Camera oferă înregistrare video 4k UHD cu gimbal cu 3 axe complet stabilizat.
 • Drona-cameră Quadcopter oferă monitorizare 720p HD bazată pe aplicații, cu comenzi gimbal pe emițător.
 • Pachetul dronă include 2 baterii de zbor și o telecomandă reîncărcabilă.
 • Dispune de un senzor de vizibilitate pentru zbor în interior și oferă o autonomie de zbor de până la 23 de minute.
 • Kitul include dronă Quadcopter, controler radio, baterie de zbor, încărcător, carcasă din aluminiu.

Vezi pretul Emag