Bestmassage birou in picioare cu inaltime reglabila

Top 10 Cel mai bun birou cu înălțime reglabilă în 2024

Cel mai bine vândut nr. 141Z1YA6QOkL

Convertor de birou în picioare Stație de lucru pentru calculator Stație de lucru cu înălțime reglabilă Birou de birou mare de birou Stand Up Desk Ergotron Laptop Sit-Stand Desk se potrivește cu două monitoare pentru biroul de acasă Black,48inches

 • ☼Mișcare stabilă și lină biroul nostru în picioare ia înălțimea de la ședință la picioare în mai puțin de un minut. Biroul cu înălțime reglabilă Suprafața se reglează de la 29' - 45'. Acest convertor de birou de stat în picioare face tranziția la înălțimea perfectă cu un efort minim. birou în picioare birou cu înălțime reglabilă birou de stat în picioare.
 • ☼ DESIGNERGONOMICDesignul biroului de stat în picioare vă menține brațele la un unghi de 90 de grade în timp ce tastați și monitoarele de calculator la nivelul ochilor; Biroul cu înălțime reglabilă ajută la îmbunătățirea posturii și la minimizarea disconfortului. Astfel, biroul nostru în picioare poate îmbunătăți eficiența muncii. birou cu înălțime reglabilă birou stand up birou în picioare birou în picioare.
 • ☼LARGE WORKSPACE48'W x 24'D spațiul de lucru mare al biroului nostru în picioare oferă o suprafață mare pentru 2 monitoare într-o poziție confortabilă. Iar biroul nostru în picioare are o funcție impermeabilă și rezistentă la zgârieturi. Vă ajută să vă gestionați cu ușurință biroul cu biroul nostru cu înălțime reglabilă. stand up desk birou în picioare birou în picioare birou cu înălțime reglabilă.
 • ☼NICI UN HASSLE, CONFIGURARE RAPIDĂTimp de asamblare a biroului cu înălțime reglabilă: 20 de minute și sunteți gata de utilizare! Biroul cu înălțime liberă vă oferă mult spațiu de lucru fără a vă forța gâtul. Biroul nostru în picioare vă aduce sănătate în fiecare zi! stand up desk birou în picioare birou cu înălțime reglabilă.
 • ☼ DECIBELOBEL biroul nostru în picioare creează un mediu silențios fără a aduce zgomot celorlalți. Alimentat de om cu amprentă de carbon minimă pentru biroul nostru cu înălțime reglabilă. Mânerul nostru de birou în picioare care se potrivește cu mânerul cu aderență confortabilă pentru o mișcare controlată. birou în picioare birou cu înălțime reglabilă birou cu înălțime reglabilă birou în picioare.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 24138nMutTcL

Convertizor de birou în picioare Convertizor de birou mare de birou cu înălțime reglabilă Stație de lucru pentru laptop Stație de lucru Stand Up Desk pentru biroul de acasă Se potrivește cu două monitoare, 48'

 • MIȘCARE STABILĂ ȘI LINIȘTITĂ biroul nostru în picioare ia înălțimea de la ședință la picioare în mai puțin de un minut. Biroul cu înălțime reglabilă Suprafața se reglează de la 29' - 45'. Acest convertor de birou de stat în picioare face tranziția la înălțimea perfectă cu un efort minim. birou în picioare birou cu înălțime reglabilă birou de stat în picioare.
 • DESIGN ERGONOMICDesignul biroului de stat în picioare vă menține brațele la un unghi de 90 de grade în timp ce tastați și monitoarele de calculator la nivelul ochilor; Biroul cu înălțime reglabilă ajută la îmbunătățirea posturii și la minimizarea disconfortului. Astfel, biroul nostru de ridicare în picioare poate îmbunătăți eficiența muncii. birou cu înălțime reglabilă birou de ridicare în picioare birou de ridicare în picioare.
 • SPAȚIU DE LUCRU MARE48'W x 24'D spațiul de lucru mare al biroului nostru în picioare oferă o suprafață mare pentru 2 monitoare într-o poziție confortabilă. Iar biroul nostru în picioare are o funcție rezistentă la apă și la zgârieturi - rezistentă. Vă ajută să vă gestionați cu ușurință biroul cu biroul nostru cu înălțime reglabilă. stand up desk birou în picioare birou în picioare birou cu înălțime reglabilă.
 • FĂRĂ SPĂLĂMÂNIRI, CONFIGURARE RAPIDĂ Timpul de asamblare a biroului cu înălțime reglabilă: 20 de minute și sunteți gata de utilizare! Biroul cu înălțime liberă vă oferă mult spațiu de lucru fără a vă forța gâtul. Biroul nostru în picioare vă aduce sănătate în fiecare zi! stand up desk birou în picioare birou cu înălțime reglabilă.
 • LOW DECIBELOW Biroul nostru în picioare creează un mediu silențios fără a aduce zgomot celorlalți. Alimentat de om cu amprentă de carbon minimă pentru biroul nostru cu înălțime reglabilă. Mânerul nostru de birou în picioare care se potrivește cu mânerul cu prindere confortabilă pentru o mișcare controlată. birou în picioare birou cu înălțime reglabilă birou cu înălțime reglabilă birou în picioare.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 341J6LzvtKhL

Birou pentru copii Birou pentru copii Studiu pentru copii Școală pentru copii Înălțime reglabilă pentru copii Set de scaune de masă pentru copii cu depozitare pentru copii, roz

 • ✍🚩ASIGURAȚI-VĂ LA ÎNALTĂȚIME CORECTĂ Biroul nostru pentru copii vă asigură că copiii dvs. au fost așezați la un birou la înălțimea potrivită cu un scaun care le permite să aibă picioarele pe podea. Cu numeroasele setări, acest birou pentru elevi va crește cu el ani de zile. Acest birou de studiu construiește un mediu pentru a oferi o poziție corectă a corpului, deoarece poziția corectă de ședere este foarte importantă pentru modelarea coloanei vertebrale a copilului. Distanța precisă poate reduce oboseala ochilor și ajută la protejarea ochilor copilului. kids desk student desk study desk study desk
 • ✍🚩SAFETY AND STEADY Biroul nostru de studiu este fabricat din carton MDF de înaltă calitate, care oferă siguranță maximă pentru utilizarea de către copii. Biroul nostru pentru copii realizat din cadru de oțel solid a permis cea mai mare stabilitate. Biroul nostru pentru elevi este cea mai bună alegere! birou de studiu birou pentru copii birou pentru elevi birou pentru elevi
 • ✍🚩Design ergonomicScrisorul pentru elevi permite o poziție de ședere confortabilă și corectă. Biroul de studiu a fost proiectat într-o formă ușor conturată care urmează curbele naturale ale coapselor, biroul nostru pentru copii oferă un mare ajutor pentru îmbunătățirea circulației sângelui copilului. Canelurile de ventilație de pe scaun care asigură o bună circulație a aerului atunci când copilul stă jos. birou de studiu pentru elevi birou pentru copii
 • ✍🚩MULTIFUNCȚIONAL Puteți depozita toate articolele de papetărie, cărțile și hârtiile în cutia care se află sub birou, puteți agăța ghiozdanul de școală pe cârligul lateral al biroului pentru copii. Iar biroul biroului pentru elevi poate fi înclinat de la 0-40° unghi, acest lucru satisfăcând diferite nevoi de unghi al biroului pentru a face temele, pentru a citi și pentru a desena. Biroul nostru de studiu a proiectat un opritor anti-cădere care previne căderea materialelor în timp ce biroul este înclinat. kids desk student desk study desk study desk
 • ✍🚩EASY TO ASSEMBLEQualitatea biroului nostru de studiu construit cu instrucțiuni simple de asamblare se va configura în câteva minute. Nu vă faceți griji cu privire la instalarea biroului nostru pentru copii! Dacă aveți întrebări despre biroul nostru pentru elevi, nu ezitați să ne contactați. birou de studiu birou pentru copii birou pentru elevi birou pentru elevi birou pentru elevi

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 441gN-w6M3vL

Masaj masă de masaj Mat Masaj Pat de masaj Anti-Fatigue Mat Pat de Spa Pat în picioare Mat 73' L28 'W Înălțime reglabilă 2 Pliabil Masaj portabil Masă de masaj portabilă W/Anti-Fatigue Mat în picioare (54 'L 14 'W3/4 grosime) Carry Case Salon Bed

 • COMFORTABIL ȘI EXCEPȚIONAL DE REZISTENT: Masa de masaj are un burete de 2 inch grosime, vă oferă o experiență moale și confortabilă. Masa de masaj realizată din fag de cea mai bună calitate, blocuri de colț din lemn de esență tare ranforsate pentru o rezistență superioară pentru a permite până la 450lbs pe masa de spa. masa de masaj masa de masaj pat de masaj masa de spa.
 • Ușor de montat: Acest pat de masaj nu necesită niciun instrument, Tot ce a trebuit să facem a fost să deschidem / desfacem patul de masaj din mijloc și picioarele au căzut automat la locul lor. Metoda de instalare rapidă a mesei de masaj este economisește timp prețios. Masă de masaj cu pat de masaj pentru spa masă de masaj portabilă.
 • AJUSTABILĂ LA ÎNALTURĂ UMANĂ: Fiecare picior robust al patului de masaj este echipat cu butoane reglabile în înălțime, care pot fi ajustate la înălțimea mesei de masaj prin rotirea butonului. Înălțimea mesei de masaj ajustată de la 24' la 34'. metoda simplă de reglare a înălțimii este convenabilă pentru ca maseurul să lucreze mai bine cu patul spa. pliați masa de masaj de masă portabilă de masaj Fold massage tale.
 • Design antiderapant Partea de jos a covorului anti-fatiga are linii antiderapante, ceea ce poate reduce în mod eficient mișcarea covorului de birou în picioare în procesul de utilizare și poate evita căderea utilizatorilor. covor anti-fatiga Covor de confort în picioare covor de birou în picioare.
 • Ușor de curățat Masa de masaj și covorașul anti-fatiga ca întreg, folosind PU, PVC ca materiale, ceea ce face ca covorașul în picioare să fie mai ușor de curățat, doar necesitatea de a șterge poate completa curățarea, menține covorașul în picioare curat pentru o perioadă lungă de timp. covoraș de birou în picioare covoraș de confort în picioare covoraș anti-fatiga.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 541r49oaf1IL

Saloniture Professional Professional Professional Portable Folding Massage Table with Carrying Case - Black

 • Confort premium: Masa dispune de o amortizare de lux, oferind cel mai mare confort pentru clienții dvs. Suprafața mesei și aripile cotierelor sunt ambele compuse dintr-un strat de pluș, cu o grosime de 2' de spumă de înaltă densitate, iar perna pentru față conține 3' de spumă cu o husă detașabilă.
 • Suport puternic și robust: Confecționată cu precizie din materiale de calitate superioară, această masă de masaj profesională are un cadru din lemn de esență tare și cabluri de susținere din oțel durabil, concepute pentru a acomoda o capacitate maximă de greutate de până la 450 de kilograme. Tetiera reglabilă dispune de un suport compozit premium, rezistent la îndoire și deformare. Picioarele mesei sunt prevăzute cu picioare sigure, antiderapante, care împiedică alunecarea în timpul masajului, precum și asigură protecția podelei.
 • Convenabil & portabil: Construcția ușoară, dar robustă, într-un design raționalizat pliabil și portabil, face ca instalarea și demontarea să fie o joacă de copii. Cântărind 37 de lire sterline, designul compact al mesei poate găzdui chiar și toate accesoriile pentru a fi depozitate în interiorul mesei, dacă se dorește. Se blochează în siguranță cu două închizători profesionale cromate și dispune de mânere duble pentru o călătorie ușoară. Include o geantă de transport din nailon rezistent, cu o curea de umăr reglabilă și un buzunar lateral pentru a păstra uleiuri și consumabile.
 • Ulei & rezistent la apă: Întreaga husă de masă este îmbrăcată într-o piele sintetică PU de lux, un material foarte rezistent, moale și ecologic, care nu numai că este ușor de curățat, dar nu are nici un miros ofensator, precum alte materiale sintetice. De asemenea, este rezistent la ulei și apă pentru a rezista la pete.
 • Accesorii detașabile: Personalizați masa pentru fiecare client în parte, cu o praștie pentru brațe sub tetieră, precum și cu cotiere cu aripi, permițând o repoziționare confortabilă, după cum este necesar

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 641kj84UKgzL

Scaun de birou Scaun de birou ieftin Scaun de birou scaun de calculator din plasă cu suport lombar fără brațe Scaun executiv rotativ pivotant pentru dureri de spate, roz 1 pachet

 • Dimensiuni maxime: 16,7 inci W x 21,7 inci D x 35,6 -40,4 inci H Lățimea scaunului: 16,7 inci Adâncimea scaunului: 16,3 inci Înălțimea scaunului: 18,3 inci - 23 inci Lățimea spătarului: 15,6 inci Înălțimea spătarului: 17,7 inci
 • Înălțime reglabilă de la 35,6' la 40. 4' pentru a satisface nevoile
 • Mecanismul de înclinare a genunchilor poate trage maneta spre exterior pentru a se înclina liber și împinge maneta spre interior pentru a se bloca în poziția verticală la 90 de grade
 • Butonul de control al tensiunii de înclinare de sub scaun poate fi rotit pentru a se adapta la diferite dimensiuni / greutăți ale utilizatorilor
 • Heavy Duty: structură solidă cu capacitate mare

Vezi pretul Emag