Birou de masa in picioare

Top 10 Cel mai bun birou în picioare de masă în 2024

Bestseller nr. 141O1t5z1pbS

FLEXISPOT Convertor de birou în picioare 28 Inch Stand up Desk Riser, birou de birou de birou de acasă cu înălțime reglabilă, cu tavă adâncă pentru tastatură pentru laptop (M7B)

 • Realizat pentru spații de lucru fluide: Stați sau stați în picioare liber în timp ce lucrați cu înălțătorul de birou în picioare FlexiSpot M7 28''. Acesta transformă orice birou într-un birou în picioare, astfel încât să vă puteți adapta posturile pentru confort și productivitate maximă.
 • Design ergonomic pe 2 niveluri:Designul nostru pe 2 niveluri oferă excelență ergonomică pentru citire și tastare! Lățimea de 28,4''' a nivelului superior susține cu ușurință un monitor de până la 27'', iar nivelul de bază spațios de 12,1'' adâncime susține o tastatură și un mouse standard sau un laptop de 13''.
 • Libertate la orice înălțime: Treceți de la poziția așezat la poziția în picioare cu ajutorul unei singure pârghii și permite o reglare lină a înălțimii de la 4,7'' la 19,7'' în cadrul propriei amprente. Sistemul puternic de arcuri cu gaz susține până la 33 lbs, în timp ce cadrul dublu-X distribuie greutatea uniform la orice înălțime.
 • Gata de utilizare: Se livrează aproape complet asamblat și gata de utilizare imediat ce este scos din cutie! Trebuie doar să atașați tava opțională pentru tastatură (dacă doriți) într-un singur pas și sunteți gata să vă personalizați modul de lucru.
 • De încredere: Bucurați-vă de noul dvs. Sit-Stand Desk Converter sau primiți banii înapoi cu garanția noastră de 30 de zile fără riscuri! În plus, este susținut de garanția noastră de 5 ani și de asistența prietenoasă prin chat, e-mail sau telefon.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 241MXThISptS

VIVO Convertor de birou de 32 inch, înălțime reglabilă, înălțime reglabilă, stație de lucru Sit to Stand cu două monitoare și laptop cu tavă largă pentru tastatură, negru, DESK-V000K, 32'

 • Creați o poziție activă în picioare instantanee - Ridicatorul de birou de la VIVO oferă o poziție în picioare la cerere pe tot parcursul zilei, pentru libertatea de a vă ridica de pe scaun și a ușura tensiunea musculară, a reduce stresul și a crește productivitatea. --Patentat--
 • Suprafață de 31,5' eficientă din punct de vedere al spațiului - Suprafața superioară măsoară 31,5'' x 15,7'', ceea ce maximizează spațiul, oferind în același timp spațiu pentru monitoare duble. Tăvița pentru tastatură de 31,3' x 11,8' (10,5' în centru) se ridică în sincron cu suprafața superioară pentru a crea o stație de lucru confortabilă.
 • Asistență de ridicare puternică de 33 lbs - Treceți de la poziția așezat la poziția în picioare printr-o singură mișcare lină, folosind mecanismul inovator de blocare a înălțimii cu atingere simplă (interval de ajustare: 4,5' la 20'). Designul de ridicare se ridică direct în sus.
 • Asamblare foarte minimă - Acest înălțător este aproape gata de utilizare imediat ce este scos din cutie! Așezați-o pe biroul dvs. existent, atașați tava pentru tastatură și începeți să vă organizați postul de lucru.
 • Vă acoperim noi - Designul robust, din oțel de înaltă calitate, este susținut de o garanție de 3 ani a producătorului și de un suport tehnic prietenos pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 351qlG2W9yoL

VIVO Single Top Height Adjustable 27 inch Standing Desk Converter, Sit Stand Tabletop Monitor Laptop Riser Workstation, Black, DESK-V000HB

 • Sit to Stand - Ridicatorul de birou reglabil și ultra-subțire de la VIVO vă permite să găsiți echilibrul sănătos necesar între a sta jos și a sta în picioare pe parcursul zilei de lucru. Această stație de lucru folosește un mecanism inovator de blocare a înălțimii prin atingere pentru a se regla oriunde de la 1,5' la 16,1'. --Patentat--
 • Suprafață de 27' eficientă din punct de vedere al spațiului - Biroul măsoară 27' (32' inclusiv mânerele) x 21,3', oferind spațiu suficient pentru diferite configurații de monitoare și laptopuri. Suprafața este suficient de mare pentru a fi utilizată cu o tastatură de dimensiuni normale.
 • Asistență de ridicare robustă de 22 lbs - Designul mecanismului de ridicare permite ca suprafața biroului să se ridice drept în sus și să evite deplasarea sau clătinarea nedorită.
 • Zero asamblare - Vine preasamblat și gata de utilizare imediat ce este scos din cutie!
 • Vă acoperim noi - Designul robust din oțel este susținut de o garanție de 3 ani a producătorului și de un suport tehnic prietenos pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 4511RbGkLISL

VIVO Black Height Adjustable 36 inch Stand up Desk Converter Quick Sit to Stand Tabletop Dual Monitor Riser, DESK-V000V

 • Creați o poziție în picioare activă instantanee - Ridicatorul de birou de la VIVO oferă o poziție în picioare la cerere pe tot parcursul zilei pentru libertatea de a vă ridica de pe scaun și de a ușura tensiunea musculară, a reduce stresul și a crește productivitatea. --Patentat...
 • Suprafață spațioasă de 36' - Biroul de 36' x 22' oferă spațiu pentru configurații cu un singur monitor/laptop și cu două. Tăvița pentru tastatură de 25' x 10,5' se ridică în sincron cu suprafața superioară pentru a crea o stație de lucru confortabilă.
 • Asistență de ridicare puternică de 33 lbs - Treceți de la poziția așezat la cea în picioare într-o singură mișcare lină cu ajutorul forței duble a arcului pneumatic. Reglați la nivelul dvs. de confort adecvat utilizând mecanismul inovator de blocare a înălțimii prin atingere simplă (Interval de reglare: 6,5' până la 17').
 • Asamblare foarte minimă - Acest înălțător este aproape gata de utilizare imediat ce este scos din cutie! Așezați-o pe biroul dvs. existent, atașați tastatura & picioarele și începeți să vă organizați postul de lucru.
 • Vă acoperim noi - Designul nostru de înălțătoare din oțel este susținut de o garanție de 3 ani a producătorului și de un suport tehnic prietenos pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 551oD2LI8iCL

Birou de birou de masă cu înălțime reglabilă pentru a sta în picioare Stație de lucru ergonomică Sit to Stand

 • Biroul de 31,5' este proiectat pentru a găzdui configurații cu două monitoare.
 • ERGONOMIC: Nivelurile duble oferă o tavă separată pentru tastatură și o suprafață superioară pentru monitor(e)
 • AFACERIOS: Birou de înaltă calitate
 • ASAMBLARE: Se livrează complet asamblat.
 • Ușor: Se ridică și coboară cu ușurință în câteva secunde, utilizând arcuri. Se reglează până la 19,5' înălțime.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 631eXl-CaBtS

FEZIBO Stand up Desk Converter Stand up Desk Riser, 34 inch înălțime reglabilă Ergonomic Tabletop Workstation Riser Fits Dual Monitors Black

 • De încredere: FEZIBO Standing Desk Converter după trei ani de iterație constantă. Atât experiența de creștere a biroului de acasă, cât și calitatea produselor sunt demne de încredere
 • Lift reglabil: Sistemul de frânare este controlat de un arc pneumatic pentru a regla diferite înălțimi ale mesei, permițând poziții de lucru ergonomice de la așezat la în picioare
 • Spațiu de birou cu două straturi: Stația de lucru pentru calculator din seria H adoptă un design cu două straturi. Birou glazurat și tavă joasă pentru tastatură. Îmbunătățiți experiența dvs. de birou
 • Instalare convenabilă: Manual de instalare detaliat, ghid video de instalare precisă. Locațiile încorporate ale orificiilor pentru șuruburi și uneltele de instalare furnizate asigură o instalare ușoară
 • Asistență tehnică: Promitem să oferim asistență tehnică prietenoasă. Rezolvați toate problemele de instalare sau de utilizare. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 741CPhjlK7VL

Birou în picioare Fenge pentru laptop Desktop Sit to Stand Up Desk Conventer pentru un singur monitor SD255001WB

 • Zonă de lucru spațioasă: Suprafața superioară măsoară 25,7' x 15,9', oferind suficient spațiu pentru configurații cu un singur monitor, monitor dublu și laptop + monitor de calculator. Se ridică până la 15,7 inci și se coboară până la 2,1 inci, ceea ce îl face ideal pentru dvs. indiferent de înălțimea dvs.
 • Design special: Proiectat pentru studenți sau femei. o singură persoană ar putea să-l mute fără ajutor.
 • Smooth & Reglaje ușoare: Treceți de la șezut la picioare într-o singură mișcare ușoară și lină cu forța dublă a arcului cu gaz. Reglați la nivelul dvs. de confort adecvat utilizând mecanismul inovator de blocare a înălțimii cu atingere simplă.
 • Mișcare dreaptă în sus &; în jos: Stația de lucru reglabilă vă permite să găsiți echilibrul sănătos necesar între a sta jos și a sta în picioare pe tot parcursul zilei
 • Complet asamblat: Începeți să stați în picioare imediat și bucurați-vă de beneficiile unei productivități crescute fără a pierde timp cu configurarea.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 8417DiTsAwyL

Executive Office Solutions Birou portabil reglabil din aluminiu portabil Laptop Desk/Stand/Table Vented w/CPU Fans Mouse Pad Mouse Pad Side Mount-Notebook-MacBook-Light Weight Ergonomic TV Bed Lap Tray Stand Up/Sitting-Black

 • Tavă din aluminiu cu greutate redusă - facilitează transportul și ține computerul în aproape orice poziție sau unghi
 • Picioare complet reglabile - se rotesc la 360 de grade și se blochează în poziție în diferite unghiuri. Prăbușiți rapid suportul pentru a-l face portabil.
 • Utilizări multiple - masa poate fi utilizată și pentru o tavă pentru cină TV, echipament de sunet, proiector, birou în picioare, tavă pentru cărți, birou de scris și suport pentru tabletă. Include picioare antiderapante pentru utilizare pe mese și birouri.
 • Ventilatoare silențioase de răcire a procesorului alimentate prin USB - conectați cablul USB (inclus) la computer pentru a alimenta ventilatoarele silențioase de răcire.
 • Garanție de returnare a banilor - Dacă nu vă place sau nu îl doriți din orice motiv, vom accepta cu plăcere returnarea și vă vom da banii înapoi. Fără întrebări.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 941TAIKB1hdS

VIVO Black Convertor de birou în picioare cu înălțime reglabilă de 25 inch, birou de lucru compact Sit Stand Tabletop Monitor Riser, DESK-V001G

 • Sit to Stand - Stația de lucru reglabilă vă permite să găsiți echilibrul sănătos între a sta jos și a sta în picioare la birou. Cu un resort cu gaz durabil, puteți regla înălțătorul de birou printr-o singură mișcare lină prin intermediul mânerului de presiune. (Interval reglabil: de la 5 la 16 inci)
 • Eficiență spațială - Oferită de un birou superior care măsoară 25' x 18' și un nivel inferior care măsoară 25' x 10', ceea ce permite ca înălțătorul să se potrivească în majoritatea posturilor de lucru și să ofere în continuare spațiu pentru diferite configurații de monitoare/laptopuri.
 • Sistem de ridicare robust - Împiedică deplasarea și clătinarea nedorită a echipamentelor și include un mecanism de blocare cu o singură atingere care permite blocarea înălțimii ideale a monitorului pentru o poziționare ergonomică perfectă. Capacitatea de greutate pentru desktop este de 17,6 lire sterline.
 • Asamblare foarte minimă - Asamblare mică sau deloc, imediat ce se scoate din cutie. Așezați-l pe biroul dvs. existent și începeți să vă organizați postul de lucru.
 • Vă acoperim noi - Acest convertor de birou robust este însoțit de o garanție limitată de 3 ani din partea producătorului, precum și de un suport tehnic prietenos pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1041EvBJv8XML

Ergotron - WorkFit-S Convertizor de birou cu două monitoare în picioare, stație de lucru în picioare pentru table - cu suprafață de lucru, negru

 • Susțineți o persoană mai puternică și mai sănătoasă cu acest convertor de birou în picioare ușor de instalat; se atașează la partea din față a majorității suprafețelor stabile și funcționează în spații înguste; personalizați-vă ajustarea cu 23 de inci (58 centimetri) în total de ridicare verticală lină
 • Faceți mișcarea pentru o zi de lucru mai bună stând jos sau în picioare cu o potrivire confortabilă și ergonomică pentru a vă spori productivitatea și concentrarea; suprafața de lucru atașată rămâne cu dvs. indiferent de modul în care lucrați - ceea ce înseamnă mai mult spațiu pentru hârtii și pentru doza de cofeină de dimineață
 • Designul ergonomic avansat include o tavă de tastatură cu înclinare pe spate pentru o tastare confortabilă; suportă două monitoare cu reglare individuală, la 360 de grade, pentru a crea cele mai bune vederi pentru fiecare proiect
 • Include o coloană reglabilă pe înălțime, o clemă de birou, o bară transversală, două pivoți pentru monitoare, o suprafață de lucru și o tavă mare pentru tastatură
 • Designul robust, de calitate profesională, include o garanție de 5 ani

Vezi pretul Emag