Birou in picioare cu cadru din aluminiu

Top 10 Cel mai bun birou în picioare cu cadru din aluminiu în 2024

Bestseller nr. 1310Cl10vY3S

TOPSKY Birou de calculator în picioare reglabil electric cu două motoare pentru acasă și la birou (doar cadru negru)

 • TOPSKY DF02.01 : Garanție de 1 an și potrivit pentru uz casnic și de birou. (Placa de birou din imagine nu este inclusă. Puteți cumpăra o placă completă separat de la TOPSKY).
 • Dual-Motor: Sistem de ridicare puternic cu două motoare pentru reglarea înălțimii fără probleme, uniformă și rapidă la o viteză de 1''/ secundă cu zgomot redus. Mișcarea silențioasă și rapidă îmbunătățește concentrarea și eficiența.
 • Construcție robustă: Cadrul din oțel cu acoperire cu pulbere rezistentă este stabil și suficient de solid pentru a permite o capacitate de încărcare de 225lbs/102 kg, un suport puternic pentru spațiul dvs. de lucru ideal. Suportă un blat de masă de până la 70,8 'x31,5'/180x80cm pentru utilizarea zilnică.
 • Înălțime reglabilă: Înălțimea cadrului este reglabilă de la 27,6'' la 47,3''/70cm-120cm și lățimea cadrului de la 43'' la 59''/108,8cm-150cm, liber personalizată pentru o poziție ergonomică optimă și diferite spații de lucru.
 • Multifuncționalitate: Ușor și convenabil de a regla înălțimea confortabilă și de a salva 3 poziții de memorie. Funcția anti-coliziune protejează biroul împotriva coliziunii cu obstacolele. Afișajul LCD vă arată clar înălțimea exactă a biroului. Funcția de conversie a unității vă ajută să schimbați unitatea între inch și cm. Pozițiile de container și auto-stop este utilizată pentru a limita zona de mișcare a biroului.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 241OPy+66RpL

Modern Acrylic Photo Frame - Desktop/Free Standing(8x10)

 • DETALII DE DIMENSIUNE: poate plasa fotografii de 8 x 10 inch, dimensiunea completă a ramei 9,2x11,7 inch.
 • GARANȚIA MATERIALELOR: materiale acrilice de înaltă calitate, creând o suprafață netedă și strălucitoare, șurub fix din aliaj de aluminiu, ferm, stil modern simplu, frumos și accesibil.
 • STIL VERSATILE: Rama foto acrilică transparentă, poate arăta momentul frumos de creștere, potrivită pentru festivaluri, comemorative, cupluri, fotografii de absolvire, fotografii de familie, integrare perfectă în mediul familial, devine parte a decorului
 • ASISTENȚĂ POST-VERBALĂ: 30 de zile de înlocuire gratuită sau rambursare dacă nu vă place această ramă foto.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 331nhSOxh2DL

Mount-It! Tabletop Desk Riser - Convertor de birou cu înălțime reglabilă - Nu necesită asamblare Stație de birou Stand Up Suportă toate dispozitivele dvs. - Cadru din oțel și aluminiu

 • (26,4 x 18,5 Inch) de spațiu de suprafață: Se poate regla înălțimea în sus și în jos în timp ce echipamentul se află deasupra - nu este nevoie să pierdeți timp cu scoaterea articolelor, reglarea înălțimii, apoi înlocuirea articolelor. Convertorul nostru de birou sit to stand permite păstrarea tuturor lucrurilor esențiale, cum ar fi laptopuri, tastaturi, șoareci și tablete.
 • Portabil pentru a se potrivi în rucsacuri, valize &; Transportați în mașină: NUMAI 1,8 inci grosime atunci când este complet pliat. Am proiectat suportul nostru ușor de înălțare a biroului pentru a oferi un spațiu amplu pentru echipamentul dvs., dar să fie suficient de compact pentru a merge mobil cu dvs. oriunde.
 • Reglare lină a înălțimii - Articulația lubrifiată face ca convertorul nostru de birou în picioare reglabil să fie ușor de ridicat sau coborât oricum și oricând doriți. Înălțimea MAX este de 15,9 inci, înălțimea MIN este de 1,8 inci.
 • Plăcuțe antiderapante din cauciuc Protejează orice suprafață de zgârieturi: Ridicatorul nostru de birou în picioare adaugă aderență și reduce alunecarea pe suprafețe alunecoase - vă mențineți concentrat, indiferent dacă lucrați pe un birou, pe podea, pe canapea sau în pat
 • Garanție din oțel inoxidabil: Adaptorul nostru durabil pentru birou în picioare este întărit cu oțel și infuzat cu aluminiu flexibil pentru a-l face să dureze ani de zile. Bucurați-vă de convertorul de birou cu înălțime variabilă imediat ce îl scoateți din cutie - NU necesită asamblare!

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 441TeKwEvLYL

RPJC 11x14 inch Picture Frame Made of Solid Wood and High Definition Glass Display Pictures 8x10 with Mat or 11x14 Without Mat for Table Top Display and Wall Mounting Photo Frame with Stand Black

 • THE RPJC PICTURE FRAME ADVANTAGE: Design clasic simplu cu o durabilitate uimitoare, lemn masiv, sticlă de înaltă definiție, ambalare sigură, Suntem un producător care consideră calitatea ca fiind viața.
 • Dimensiune: Se potrivește pentru fotografii 8x10 cu mat sau 11x14 fără mat, dimensiunea reală a ramei (dimensiune finită) 12,5'x15,5'x0,75'.
 • Vopsea de protecție a mediului, placa de bază P2 MDF. lemn masiv durabil, 30 de ani de experiență profesională în fabricarea de rame foto, asigurarea calității.
 • Ușor de utilizat, vine cu file de deschidere ușoară în partea din spate pentru acces ușor pentru încărcarea fotografiilor. Rama poate fi atârnată vertical sau orizontal.
 • Ambalaj rafinat și sigur, care ajută la asigurarea unei livrări sigure a obiectelor fragile și de sticlă. Pentru uz personal sau ca un cadou pentru prieteni. Nici un motiv de rambursare. faceți clic și adăugați în coș acum.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 541BkKBXtnQL

VIVO Black Electric Stand Up Desk Frame Workstation, Single Motor Ergonomic Standing Standing Height Adjustable Base with Simple Controller, DESK-V100EB

 • Compatibilitate - Dimensiuni recomandate pentru masa de masă: lungime de 34. 4' până la 70,7', lățime de 19,7' până la 39' și o grosime de 3/4' și mai mare (Lungimea reală a cadrului: 33,4' până la 50,7' (se extinde până la 53,7' atunci când suporturile exterioare sunt răsturnate), Înălțimea cadrului: 28' până la 47,6').
 • Suport robust de 154 lbs - Construcția complet din oțel și sistemul robust de susținere a picioarelor suportă greutăți de până la 154 lbs, astfel încât puteți sta liniștit știind că stația dvs. de lucru este sigură și securizată. Picioarele de nivelare se adaptează la aproape orice suprafață de podea.
 • Sistem de ridicare electrică - Reglarea înălțimii telescopice vă permite să treceți de la poziția așezat la poziția în picioare în câteva secunde, cu un singur motor puternic, cu o viteză de ridicare de 1' pe secundă. Bucurați-vă de tranziții de înălțime netede și silențioase la simpla apăsare a unui buton.
 • Controler cu 2 butoane - Acest controler simplu este ușor de utilizat, astfel încât să puteți găsi rapid setarea de înălțime dorită. Clemele de gestionare a cablurilor vă păstrează cablurile organizate și în siguranță, la distanță în timpul tranzițiilor.
 • Vă acoperim noi - Designul robust din oțel este susținut de o garanție limitată de 3 ani a producătorului și de un suport tehnic prietenos pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 641Jx9ISUQoL

VIVO Electric Stand Up Desk Frame, stație de lucru DIY, doar cadru, bază ergonomică cu un singur motor, cu înălțime reglabilă în picioare, cu un singur motor, cu controler de memorie, negru, DESK-E-100B

 • Compatibilitate - Dimensiuni recomandate pentru blatul de masă: Lungime de 40' până la 77', lățime de 23' până la 43' și o grosime de 3/4' și mai mare (Lungimea reală a cadrului: 39,4' până la 57', înălțimea cadrului: 27,5' până la 46,3'). Conceput pentru stații de lucru DIY în birourile de acasă și în mediile profesionale.
 • Suport robust de 176 lbs - Construcția complet din oțel și un sistem robust de susținere a picioarelor suportă greutăți de până la 176 lbs, astfel încât puteți sta liniștit știind că stația dvs. de lucru este sigură și securizată. Picioarele de nivelare se adaptează la aproape orice suprafață de podea.
 • Sistem de ridicare electrică - Reglarea înălțimii telescopice vă permite să treceți de la poziția așezat la poziția în picioare în câteva secunde, cu un singur motor puternic cu o viteză de ridicare de 1' pe secundă. Bucurați-vă de tranziții de înălțime netede și silențioase la simpla apăsare a unui buton.
 • Controler cu memorie - Acest controler cu buton ușor de utilizat dispune de 3 setări de memorie pentru a vă salva înălțimile dorite. Bucurați-vă de gândirea în picioare și plecați de la locul de muncă cu un sentiment de energie și odihnă!
 • Vă acoperim noi - Acest cadru durabil este susținut de o garanție de 3 ani a producătorului și de un suport tehnic prietenos pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 7411QwkKpwHS

Umbra Prisma Picture Frame, 5x7 Photo Display for Desk or Wall, Black

 • DESIGNUL IMAGINII FLOTTANTE: Designul inovator al Prisma plutește fotografia dvs. între două geamuri de sticlă, permițând în același timp ca rama geometrică să se vadă prin ea. Acest lucru creează un afișaj impresionant și atrăgător pentru fotografiile dvs. preferate
 • DIMENSIUNI MULTIPLE ȘI FINISAJE CONTEMPORANE: Această ramă unică de la Umbra este disponibilă într-o varietate de dimensiuni și finisaje atractive, care vor completa orice decor
 • SATISFACȚIE SAU PLĂCEREAZĂ-ȚI BANII: Umbra se angajează să atingă cele mai înalte niveluri de calitate și excelență și susține fiecare produs pe care îl fabrică. Știm că vă va plăcea achiziția dumneavoastră, dar dacă nu sunteți complet încântat din orice motiv (sau chiar fără niciun motiv), pur și simplu contactați-ne în termen de 30 de zile de la primirea comenzii și vom rezolva cu plăcere problema sau vom emite o rambursare completă

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 841SrpMO4wSL

ErGear Electric Stand Stand Desk Frame - picioare de birou cu înălțime reglabilă Ergonomic Standing Desk Motorized Workstation Base Black Table Frame Only Black Table Frame

 • Îmbunătățiți postura de lucru - Acest picior electric în picioare vă poate ajuta să treceți cu ușurință între pozițiile de ședere și în picioare, să ușurați presiunea de pe gât și umăr pentru a îmbunătăți eficiența muncii.
 • Reglare electrică ușoară a înălțimii cu o singură atingere - Acest cadru de birou cu șezut în picioare se axează pe îmbunătățirea stilului dvs. de lucru. Controlul ușor de sus-jos oferă o reglare a înălțimii de la 27,4' la 46,5', permițând o trecere fără efort de la poziția de lucru așezat la cea în picioare.
 • Compatibil cu majoritatea dimensiunilor de birou - Suportul de birou permite ajustarea lățimii de la 33,5' la 50,8', compatibil cu dimensiunea biroului de la 34*20' la 63*40'. Biroul din lemn este cel mai aplicabil, în timp ce alte tipuri de birouri ar trebui să fie personalizate cu găuri pentru șuruburi dedesubt.
 • Motorul puternic se mișcă ferm - Motorul de înaltă calitate și baza puternică a biroului asigură o reglare puternică și lină a înălțimii. Cu ajutorul pârghiei de frânare orizontală și a picioarelor îngroșate ale biroului, biroul ar trebui să se deplaseze fără să se încline pentru a vă păstra dispozitivele în siguranță.
 • Cadru robust din oțel integral - Cadrul biroului motorizat a fost construit puternic și durabil, rezistând până la 154lbs, ceea ce echivalează cu greutatea a 10 imprimante. Doar construiește-ți stația de lucru pentru calculator cu plăcere și încredere.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 9415-p94dpjL

SoB Suport pentru volan de curse cu suport pentru schimbătorul de viteze, suport pentru volan de curse reglabil în înălțime, suport pentru volan de jocuri potrivit pentru Logitech G920 G29 G27 G25, roata și pedalele NU sunt incluse

 • Experiență plăcutăNoul suport pentru volan de curse este proiectat ergonomic pentru a face șoferul mai flexibil și mai confortabil, iar fiecare punct de reglare are un dispozitiv de protecție pentru a evita uzura.
 • Suport pentru volan de curse MaterialEste format dintr-un tub de cutie din oțel, care este foarte puternic. Cadrul roții are o suprafață vopsită netedă, care nu se estompează, iar la fiecare punct de sprijin va fi adăugat un covoraș antiderapant pentru a crește factorul de siguranță. combinația dintre picioarele de cauciuc și tuburile de oțel oferă o experiență de conducere lină.
 • Designul suportului de roată de curseAcest cadru de roată are un design cu două lonjeroane care asigură o rigiditate mai mare și un acces mai bun la pedala în sine. Filetul și piulița sunt perfect combinate, iar accesoriile sunt complete.
 • Pliere rapidăSe potrivește pentru roata de curse și schimbătorul logitech G920 Racing Wheel și Shifter, înălțimea suportului roții este reglabilă, pliabilă, ușor de depozitat.
 • Aplicații largiSuprafața suportului pentru roți de curse are găuri netede și lustruite pentru adaptarea volanului pentru roțile de curse Logitech G25 G27 G29 și G920. NOTĂ: Roata și pedalele NU sunt incluse

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1041+j8v+oXjL

T-Sign 66' Stand de șevalet de artist întărit, șevalet de afișare cu trepied metalic din aluminiu extra gros de 21' la 66' înălțime reglabilă cu geantă portabilă pentru desen și afișare pe podea / masă

 • Înălțime & Unghi: 21' la 66' - Perfect pentru standul de podea sau afișarea pe masă, se pliază la doar 21' pentru depozitare și transport ușor, butoane de rotire ușoară pentru ajustări rapide de înălțime / unghi
 • Dimensiunea pânzei: Acceptă panouri sau pânze de până la 33'h x 1,2'd și poate susține până la 25 lbs, Clema de sus încărcată cu arc fixează pânzele în poziție
 • Potrivit pentru diferite terenuri: Picioarele reglabile sunt perfecte pentru utilizarea pe teren pentru a se adapta la terenuri neuniforme, Baza anti-alunecare oferă mai multe performanțe de aderență, ușor de transportat cu o geantă de transport durabilă în exterior
 • Design de întărire: Rezistență bună la vânt, suportul de șevalet T-Sign fabricat din metal de aluminiu ușor și foarte gros pentru a fi mai stabil, O geantă de transport gratuită (cu curea de umăr) pentru un transport ușor
 • T-SIGN Professional After-: În procesul de primire sau de utilizare a produsului, dacă întâmpinați orice problemă, nu ezitați să ne contactați. T-SIGN acordă întotdeauna atenție calității produselor.

Vezi pretul Emag