Birou in picioare cu sistem hidraulic

Top 10 Cel mai bun birou în picioare cu hidraulică în 2024

Cel mai bine vândut nr. 141EL9zlAMIL

JIUZHU 1 pereche de mese de cafea pliabile Lift Up Top Coffee Table Lifting Frame Mechanism Spring Hinge Gas Hydraulic Hinge Standing Desk Frame Hardware Hardware Mobilier Accesorii

 • Material de înaltă calitate: Fabricat din material de oțel de înaltă rezistență, suprafața acoperită cu vopsea anti-coroziuneanti-rugină și rezistentă la coroziune, durabilă și puternică, nu este ușor de îndoit și de rupt
 • Ușor de utilizat: Balamalele de ridicare a mesei proiectate Cu un struts de gaz, deschiderea și închiderea este foarte lină, lentă, convenabilă și sigură.
 • Economisire a spațiului: Optimizați bine combinația de mobilier din camera de zi, reduceți aranjamentul repetitiv al meselor și creați o viață confortabilă și convenabilă acasă.
 • Refacerea mobilierului DIY: Adăugați o măsuță de cafea cu ridicare în masă normală / dulap / birou, transformând-o în mobilier funcțional.
 • Vrem să ne asigurăm că sunteți 100% mulțumiți de produsele noastre și că primiți cele mai bune servicii pentru clienți. Dacă aveți îndoieli sau probleme după-spre produs, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați fără ezitare.

Vezi pretul Emag

Bestseller No. 241+JG3jeciL

Rocelco 32' Convertor de birou în picioare cu înălțime reglabilă - Quick Sit Stand Up Dual Monitor Riser - Stație de lucru pentru computer de masă cu asistență cu arc cu gaz - Tavă mare pentru tastatură retractabilă - Negru (R ADRB)

 • PROIECTARE RAPIDĂ, UȘOARĂ ȘI STABILĂ DE REGLARE A ÎNALȚIMII: Cadru metalic robust cu mâner lateral ușor de prins și asistență cu piston cu gaz, poate ridica și coborî până la 30 de kilograme cu reglarea continuă a înălțimii de la 4. 75' până la 16,75' deasupra biroului pentru a optimiza poziția de lucru ergonomică pentru persoanele de majoritatea înălțimilor.
 • SUPRAFAȚĂ DE LUCRU MARE Biroul de 32' lățime pe 20 6' adâncime poate susține până la două monitoare de 32', iar tava retractabilă pentru tastatură de 23 6' lățime pe 11 6' adâncime poate susține un laptop, dacă este necesar
 • TĂVIȚA ERGONOMICĂ RETRACTABILĂ PENTRU TĂCĂLĂTORIE Tăvița pentru tastatură se extinde și se retrage păstrând o distanță de 4 5'. între tăvița pentru tastatură și birou, ceea ce ajută la menținerea brațelor și încheieturilor într-o poziție ergonomică pentru a preveni oboseala gâtului și a spatelui în timp ce stați jos sau în picioare
 • NU SE SOLICITĂ ASAMBLARE Pur și simplu se scoate din cutie și se așează direct pe biroul existent

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 341Pk4yq4nDL

2pcs Folding Lift up Top Coffee Table Lifting Frame Desk Mechanism Hardware Fitting Hinge Spring Standing Rack Rack Hinge Rack Bracket (Gas Hydraulic)

 • Fabricat din material de oțel de înaltă rezistență, anti-rugină și rezistent la coroziune, durabil și puternic, nu este ușor de îndoit și rupt.
 • Cu acest tip de ridicător, puteți transforma masa de cafea normală într-o masă de cafea funcțională, ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a schimba funcția altor mese.
 • Folosirea lor vă poate ajuta să economisiți mult spațiu pentru a crea confort și comoditate în viața de acasă.
 • Designul bufetului cu tijă de gaz, ridicarea și coborârea este foarte lentă, convenabilă și sigură. Șuruburile de montare nu sunt incluse.
 • Potrivit pentru masa de cafea funcțională, masa de ceai, masa de cafea telescopică etc.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 451tYRAznFCL

Flexpro Hero 37 Inch Standing Desk Convertor de birou în picioare pe 2 niveluri cu raft pentru tastatură și înălțător de monitor Spațiu de lucru mare cu două niveluri de la șezut la picioare Stați ușor în picioare sau în picioare în câteva secunde! (Negru / 37')

 • REGLARE UȘOARĂ A ÎNALȚIMII: Treceți din poziția așezat în picioare în câteva secunde cu convertorul de birou FlexPro Hero! Ridicarea cu pompă hidraulică vă permite să ridicați ușor și sigur convertorul de birou la înălțimea ergonomică perfectă - până la 20,5' înălțime!
 • DOUĂ SUPRAFEȚE MARI: FlexPro Hero dispune de un raft spațios pentru tastatură și un birou pentru a vă menține ecranele la nivelul ochilor. Cu o lungime de 37', acest birou oferă suficient spațiu pentru configurația dvs. de monitor dublu, laptop, tastatură, accesorii de birou și multe altele!
 • SLEEK &; STURDY DESIGN: Cu rama sa neagră, biroul mat și colțurile netede și rotunjite, FlexPro Hero va adăuga o senzație high-end oricărui spațiu de acasă sau de birou. Baza metalică durabilă poate susține până la 35 lbs, în timp ce picioarele de nivelare asigură că noul dvs. birou nu se va clătina în timp ce lucrați.
 • Slăbiți durerile de gât și de spate: Luați atitudine pentru sănătatea dumneavoastră! Având un design cu două niveluri, FlexPro Hero este soluția ergonomică perfectă care vă menține monitoarele la nivelul ochilor și coloana vertebrală aliniată!
 • ASAMBLARE UȘOARĂ: Să fim sinceri, nimănui nu-i place să asambleze mobila. De aceea, am făcut procesul atât de simplu. Trebuie doar să despachetați noul birou, să atașați tava pentru tastatură, iar FlexPro Hero este gata de utilizare în câteva minute!

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 531WvAkVE5JL

SHW 55-Inch Large Electric Height Adjustable Standing Desk, 55 x 28 Inches, Oak

 • Handset cu afișaj digital - 4 opțiuni de presetare a memoriei pentru o ajustare ușoară.
 • Sistem de ridicare electrică - Ridicare complet motorizată de la 28 la 45 Inch înălțime.
 • Reglare telescopică a înălțimii - Picioarele puternice folosesc reglarea telescopică care face trecerea de la poziția așezat la poziția în picioare de la 28' la 46'.
 • Oțel industrial de înaltă calitate, partea superioară a biroului are ochelarii pentru a vă organiza cablurile.
 • Măsuri - 55' L x 28' P x 28-45 ' H ; Brevet nr: US D934,012 S

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 641MXThISptS

VIVO Convertor de birou de 32 inch, înălțime reglabilă Riser, Stație de lucru cu două monitoare și laptopuri, Sit to Stand, cu tăviță largă pentru tastatură, negru, DESK-V000K, 32'

 • Creați o poziție în picioare activă instantanee - Ridicatorul de birou VIVO oferă o poziție în picioare la cerere pe tot parcursul zilei pentru libertatea de a vă ridica de pe scaun și de a ușura tensiunea musculară, de a reduce stresul și de a crește productivitatea. --Patentat--
 • Suprafață de 31,5' eficientă din punct de vedere al spațiului - Suprafața superioară măsoară 31,5' x 15,7', ceea ce maximizează spațiul, oferind în același timp spațiu pentru monitoare duble. Tăvița pentru tastatură de 31,3' x 11,8' (10,5' în centru) se ridică în sincron cu suprafața superioară pentru a crea o stație de lucru confortabilă.
 • Asistență de ridicare puternică de 33 lbs - Treceți de la poziția așezat la poziția în picioare printr-o singură mișcare lină, folosind mecanismul inovator de blocare a înălțimii cu atingere simplă (interval de ajustare: 4,5' la 20'). Designul de ridicare se ridică direct în sus.
 • Asamblare foarte minimă - Acest înălțător este aproape gata de utilizare imediat ce este scos din cutie! Așezați-o pe biroul dvs. existent, atașați tava pentru tastatură și începeți să vă organizați postul de lucru.
 • Vă acoperim noi - Designul robust, din oțel de înaltă calitate, este susținut de o garanție de 3 ani a producătorului și de un suport tehnic prietenos pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 751kajsEy6IL

Convertor de birou în picioare Convertor de birou cu înălțime reglabilă, înălțime reglabilă, stație de lucru cu două monitoare și laptop, stație de lucru ergonomică pentru calculator de masă, birou de birou acasă cu tăviță pentru tastatură

 • Birou cu înălțime reglabilă Convertor de birou în picioare trece de la așezat la picioare, Acțiunea de ridicare și coborâre este foarte lină, ușoară, plutind la orice înălțime (Interval reglabil: 4,7'' la 19,3''). Această masă este cea mai potrivită pentru persoanele cu înălțimea sub 75 de inci.
 • Suprafață de birou generoasă Acest design de birou de stat pe scaun cu 2 niveluri, au o suprafață de lucru spațioasă măsoară dimensiunile superioare ale stației de lucru: 15,7'' W x 31,9'' L; Dimensiuni ale tăvii pentru tastatură detașabile: 11,8' W x 25,6' L pot găzdui cu ușurință o tastatură și un mouse de dimensiuni normale sau un combo de laptop și mouse.
 • Robust & Material stabilBiroul reglabil este fabricat din materiale de calitate: plăci aglomerate, cadru SPCC din oțel rezistent SPCC și suprafață de lucru din melamină; Capacitatea biroului este de 33 lbs, capacitatea tăvii pentru tastatură este de 4,4 lbs; Marginile rotunjite sunt, de asemenea, ergonomice și previn zgârieturile sau iritațiile cauzate de marginile dure.
 • Ergonomic & Confort Biroul cu înălțime reglabilă oferă diferite poziții de confort, doar o secundă de timp, vă puteți regla stația de lucru din picioare în picioare sau din șezut în picioare sau din șezut în picioare, permițându-vă să găsiți acel echilibru sănătos necesar între a sta în picioare și a sta în picioare pe tot parcursul zilei.
 • Ușor de asamblat & Curățat Biroul nostru în picioare vine cu instrucțiuni detaliate de asamblare și cu toate hardware-urile livrate, este ușor să vă configurați convertorul de birou în picioare în 15 minute. Biroul neted facilitează întreținerea zilnică, rezistent la apă, anti-alunecare, petele rămase pe masă pot fi șterse rapid cu o cârpă moale și umedă. și vă oferim un serviciu de garanție gratuită în termen de un an.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841NLEKlhtKS

FAMISKY Birou în picioare cu două motoare, birou electric cu înălțime reglabilă, birou electric cu înălțime reglabilă, birou de birou pentru birou acasă de 48 x 24 inci, birou de birou pentru birou acasă, stație de lucru ergonomică cu cadru din oțel negru / blat din lemn de bambus

 • Birou ergonomic pentru birou acasă: FAMISKY birou în picioare după ani de iterație constantă. Atât experiența de creștere a biroului de acasă, cât și calitatea produselor sunt demne de încredere
 • Lift cu înălțime reglabilă: Sistemul de frânare este controlat de motoare electrice duble pentru a regla diferite înălțimi ale blatului de masă de la 28 la 45,5 Inch. Funcțiile de memorie cu 3 poziții ridică convenabil și rapid
 • Sistem cu două motoare: Motorul dublu oferă ajustări mai fluide ale înălțimii, la o viteză mai mare și cu un zgomot mai mic (sub 40 DB). Poate susține până la 220 LB. Rola suplimentară face ca biroul să fie ușor de mutat
 • Instalare convenabilă: Manual de instalare detaliat, ghid video de instalare precis. Locațiile încorporate ale găurilor pentru șuruburi și furnizarea unei chei hexagonale asigură ușurința instalării
 • Asistență tehnică: Promitem să oferim asistență tehnică prietenoasă. Rezolvați toate problemele de instalare sau de utilizare. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 941BLr2HhgAL

Amazon Basics Atașament reglabil pentru birou în picioare pentru monitorul de calculator și tastatură, negru

 • Este necesară o suprafață de lucru plană; transformați instantaneu biroul dvs. într-un birou de stat în picioare; înălțime reglabilă de la 4,7 la 19. 6 inch
 • Tăvița integrată pentru tastatură este poziționată confortabil sub suprafața de lucru
 • Ușor de utilizat - strângeți maneta de frână de mână pentru a deplasa suprafața spațiului de lucru în sus sau în jos; eliberați maneta pentru a bloca suprafața în poziție
 • Capacitatea de greutate de 33 de lire sterline găzduiește un laptop, un monitor, o tastatură și multe altele
 • Segmente de canal pentru gestionarea ușoară a cablurilor; funcționează cu toate brațele pentru monitoare Amazon Basics; se livrează complet asamblate; nu sunt necesare unelte pentru instalare

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1031xBGoaLwzL

Tangkula Mobile Standing Desk Computer Desk, Birou de calculatoare cu înălțime reglabilă cu 4 roți, birou de picioare compact rulant cu cadru din oțel, blat din MDF PVC, ideal pentru biroul de acasă, alb

 • Design ergonomic reglabil Echipat cu tije duble de gaz de înaltă calitate, biroul de calculator poate fi ajustat în intervalul de la 27,5' la 42'. Astfel, îl puteți ridica și coborî pentru a vă îndeplini cerința de a sta jos sau în picioare. Nu e de mirare că un astfel de design ergonomic vă ușurează extrem de mult oboseala pe parcursul unei zile lungi de lucru.
 • Rotile cu rulare lină pentru mobilitate convenabilă Există 4 rotile universale pe picioare, menite să vă ajute să mutați biroul pentru laptop dintr-o cameră în alta fără efort. Iar 2 dintre rotile sunt blocabile, astfel încât să îl puteți menține în poziție. Mai mult, cătușele rezistente la uzură se pot rostogoli pe diferite suprafețe în mod silențios, fără a provoca daune podelei dvs.
 • Combinați stabilitatea cu durabilitatea Fabricat din material superior din oțel, biroul pentru standuri de șezut are o rigiditate excepțională, fără nicio distorsiune. Între timp, biroul de stat în picioare este compus din 2 tije de susținere și o bază în formă de I, care realizează un echilibru perfect între flexibilitate și stabilitate. Este suficient de robust pentru o capacitate de încărcare puternică, de asemenea.
 • Detalii umanizate pentru un confort mai mare Caracterizat de un design curbat pe partea frontală a blatului, căruciorul pentru laptop cu rotile vă oferă un confort deosebit atunci când vă apropiați de el. În plus, colțurile netede și rotunde pot preveni în mod eficient pericolele de accidentare.
 • Se potrivește bine cu diferite decorațiuni Biroul multifuncțional cu înălțime reglabilă poate fi servit ca masă de deasupra patului în dormitor, ca masă de capăt lângă canapeaua din living și ca masă de birou în camera de studiu. Indiferent de rolurile pe care le joacă în diferite ocazii, vă va aduce o experiență ultra unică.

Vezi pretul Emag