Birou in picioare ikea

Top 10 Cel mai bun birou în picioare ikea în 2024

Cel mai bine vândut nr. 131WvAkVE5JL

SHW 55-Inch Large Electric Height Adjustable Standing Desk, 55 x 28 Inches, Oak

 • Handset cu afișaj digital - 4 opțiuni de presetare a memoriei pentru o ajustare ușoară.
 • Sistem de ridicare electrică - Ridicare complet motorizată de la 28 la 45 Inch înălțime.
 • Reglare telescopică a înălțimii - Picioarele puternice folosesc reglarea telescopică care face trecerea de la poziția așezat la poziția în picioare de la 28' la 46'.
 • Oțel industrial de înaltă calitate, partea superioară a biroului are ochelarii pentru a vă organiza cablurile.
 • Măsuri - 55' L x 28' P x 28-45 ' H ; Brevet nr: US D934,012 S

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 241CAZmqI8cS

VIVO Electric 55 x 24 inch Stand Up Desk, stație de lucru în picioare cu înălțime complet reglabilă pentru casă și birou, cu controler de memorie, blat negru, cadru negru, DESK-E155TB

 • Stație de lucru Sit-Stand - Treceți de la poziția așezat la cea în picioare pe parcursul zilei prin simpla apăsare a unui buton și creșteți concentrarea și productivitatea. Ridicarea monitoarelor și a altor echipamente reduce, de asemenea, tensiunea asupra gâtului, spatelui și ochilor.
 • Suprafață spațioasă de 55' - Această masă de 55,1' x 23,6' oferă suficient spațiu pentru o varietate de configurații de monitoare și laptopuri, împreună cu proiecte de lucru importante, consumabile și decor. Aspectul său modern și atractiv se potrivește cu o varietate de medii de acasă și de birou.
 • Motor electric puternic - Bucurați-vă de o gamă de înălțime de la 29,3' la 47,5' cu ajutorul motorului puternic al acestui birou și a picioarelor puternice care utilizează reglarea telescopică a înălțimii. Controlerul ușor de utilizat cu buton de apăsare dispune de 3 presetări de memorie pentru a vă salva înălțimea preferată și un cronometru pentru memento-uri prietenoase pentru a sta jos sau în picioare pe parcursul zilei dvs. aglomerate.
 • Suport puternic de 88 lbs - Cadrul din oțel și aluminiu rezistent la zgârieturi combinat cu biroul robust suportă până la 88 lbs pentru a se adapta la configurația dvs. ideală. Cadrul include o bară transversală întărită pentru suport suplimentar, iar picioarele de nivelare se adaptează la aproape orice suprafață de podea.
 • Vă acoperim noi - Această stație de lucru activă este susținută de o garanție de 3 ani a producătorului și de un suport tehnic prietenos pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 341MgG+4T4LL

VIVO Electric Height Adjustable 60 x 24 inch Stand Up Desk, White Solid One-Piece Table Top, White Frame, Standing Workstation with Memory Preset Controller, DESK-KIT-1W6W

 • Creați Instant Active Standing - Treceți de la poziția așezat la poziția în picioare într-o singură mișcare lină cu această stație de lucru activă completă care oferă unghiuri de vizualizare confortabile și înălțimi personalizate pentru utilizator. Spuneți adio orelor lungi petrecute în șezut și încheiați ziua simțindu-vă energizat și revigorat!
 • Blat solid dintr-o singură bucată de 59' - Această masă spațioasă de 59' x 23,6' oferă o suprafață mare pentru o varietate de configurații de monitoare și laptopuri, împreună cu materiale de lucru importante, consumabile și decor. Blatul masiv dintr-o singură bucată este lipsit de rupturi de cusături pentru o suprafață complet netedă.
 • Motor electronic - Bucurați-vă de o gamă de înălțime de la 30' la 50' cu motorul puternic și picioarele puternice ale acestui cadru, folosind reglarea telescopică a înălțimii care vă permite să treceți de la poziția așezat la cea în picioare prin simpla apăsare a unui buton. Controlerul simplu dispune de presetări de memorie pentru a vă salva setările ideale de înălțime.
 • Construcție robustă - Cu un cadru complet din oțel și un blat robust din plăci aglomerate, acest birou este capabil să susțină până la 176 lbs cu stabilitate și robustețe maximă. Culoarea albă atrăgătoare va da un aspect nou spațiului dvs. de lucru și se va integra într-o varietate de medii de birou.
 • Vă acoperim noi - Această stație de lucru în picioare completă este susținută de o garanție de 3 ani a producătorului și de un suport tehnic prietenos pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri. Vă rugăm să rețineți: Acest produs este livrat în 2 cutii separate care pot să nu ajungă în același timp.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 431bVc1lhYHL

EUREKA ERGONOMIC Suport CPU sub birou, suport pentru turnul de calculatoare cu rotire la 360 °, reglabil în înălțime și lățime, suportă până la 44 lbs, se potrivește cu majoritatea carcaselor de calculator, negru

 • EUREKA ERGONOMIC CPU Hanger este rotativ la 360⁰ &; reglabil (Vă rugăm să lăsați spațiu pentru o mișcare de 360 de grade, altfel poate lovi piciorul mesei)
 • Înălțime &; Lățime reglabilă. Interval de înălțime: 0' - 20,5' (0 - 52cm); Interval de lățime: 6,3' - 10,2'
 • Raftul pentru calculator este conceput pentru a fi montat oriunde sub birou. Este echipat cu șuruburi autofiletante, ceea ce îl face capabil să se atașeze la aproape orice birou din lemn, MDF sau alt material cu caracteristici similare.
 • Sărbători fericite! Vă dorim să aveți parte de un sezon de sărbători minunat și sigur. Este important să știți că, din cauza creșterii numărului de comenzi în perioada sărbătorilor, este posibil ca livrarea pachetului dvs. să fie întârziată. Ne cerem scuze pentru întârzieri și vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 5313VRVtLGLL

Vari Electric Standing Desk 60' x 30' - Birou cu două motoare Sit to Stand - Setări de memorie cu buton de apăsare - Blat solid cu picioare de oțel reglabile în înălțime - Birou de lucru sau birou acasă - (lemn recuperat)

 • Calitate de calitate comercială: Votate drept cel mai bun birou pentru stat în picioare în general de către CNET 2024, birourile noastre pentru stat în picioare sunt construite pentru a rezista în timp cu picioare din oțel în stil T și un finisaj laminat durabil
 • Puternic și silențios: Motoarele duble silențioase și picioarele cu 3 trepte oferă o gamă largă de ajustare a înălțimii (25' - 50,5' înălțime) și asigură o ridicare lină și fluidă
 • Setări de înălțime programabile: Programați până la 4 setări de înălțime în memoria panoului de control, astfel încât să fiți la o singură atingere de înălțimea perfectă
 • Livrare în mai multe cutii: Biroul și picioarele pot ajunge separat, iar transportul va include unelte ușor de utilizat pentru o asamblare simplă în câteva minute
 • De încredere: De fiecare dată când cumpărați un produs Vari, obțineți calitate, comoditate și o achiziție fără riscuri cu care vă puteți simți bine. Cu retururi gratuite de 30 de zile și o garanție fantastică de 5 ani, puteți fi sigur că vă veți iubi biroul.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 641WmUM9j1RL

FEZIBO Birou în picioare cu sertar, birou electric cu înălțime reglabilă, 48 x 24 Inch Sit Stand Home Office Desk, birou ergonomic de lucru cu cadru din oțel negru/plan de masă maro rustic

 • Birou ergonomic pentru birou acasă: Biroul de birou în picioare FEZIBO după ani de iterații constante. Atât experiența de creștere a biroului de acasă, cât și calitatea produselor sunt demne de încredere. Poate susține până la 176 de lire sterline
 • Ridicare reglabilă în înălțime: Sistemul de frânare este controlat de motoare electrice pentru a regla diferite înălțimi ale blatului de masă de la 27,7 la 46,6 Inch. Funcțiile de memorie cu 4 poziții ridică convenabil și rapid
 • Sertare de depozitare și role: Spațiu de depozitare de 15,7 inci lățime și 3,15 inci înălțime pentru munca și viața de zi cu zi. Păstrați-vă biroul curat și confortabil. Rola suplimentară face ca biroul să fie ușor de mutat
 • Instalare convenabilă: Manual de instalare detaliat, ghid video de instalare precis. Locațiile încorporate ale găurilor pentru șuruburi și uneltele de instalare furnizate L asigură o instalare ușoară
 • Asistență tehnică: Promitem să oferim asistență tehnică prietenoasă. Rezolvați toate problemele de instalare sau de utilizare. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 741ptf421YqL

Flexispot EC1 Standing Desk 48 x 30 Inches Height Adjustable Desk Electric Sit Stand Desk Home Office Desks Whole Piece Desk Board (Black Frame + 48 in Blacktop)

 • WHOLE-PIECE Cozy &; Ergonomic Workspace: Biroul ecologic spațios de 48' x 30' oferă o configurație spațioasă pentru 2 monitoare și un laptop, astfel încât să vă puteți împrăștia și să vă ocupați cu calm de provocările zilei de lucru. Vă rugăm să permiteți o ușoară diferență de 0 până la 1 inch în dimensiunea desktopului datorită măsurătorilor manuale.
 • Sistem electric de ridicare cu înălțime reglabilă: Mecanismul de ridicare cu motor oferă ajustări mai ușoare ale înălțimii, de la 28' la 47,6'(fără grosimea de 1' a blatului mesei inclusă), la o viteză de 1'/secundă, cu zgomot redus (sub 50 dB) în timpul funcționării.
 • Construcție solidă: Un cadru din oțel de calitate industrială combinat cu un birou solid permite o capacitate de greutate de 154 lbs pentru a susține configurația ideală a spațiului dvs. de lucru.
 • Construit pentru munca de acasă: Biroul în picioare perfect pentru a permite lucrătorilor independenți și la distanță să rămână activi, sănătoși și productivi în timp ce lucrează de acasă. Reglați cu precizie biroul la înălțimea dvs. și introduceți mișcarea sănătoasă în ziua dvs.
 • Vă rugăm să rețineți:produsul va fi livrat în două colete separate, care pot fi livrate separat unul de celălalt. Unii pași pot necesita un burghiu, care nu este inclus.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841sPay84k6L

4NM 31.5' Small Desk No-Assembly Folding Computer Desk Home Office Desk Study Writing Table for Small Space Offices - Natural and White

 • Design pliabil Puteți să îl pliați sau să îl desfășurați în câteva secunde, fără asamblare.
 • Birou de mici dimensiuniAdecvat pentru spații mici.
 • Dimensiuni extinse31.5x17.72x29.72 inci
 • Dimensiuni pliabile31.5x2.55x29.72 inci
 • Servicii excelente post-vânzareDacă primiți orice deteriorare sau defect, vă rugăm să ne contactați imediat. vă vom oferi o rambursare de 100% sau vă vom retrimite produse de calitate.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 931qHtO8nvNL

VIVO Electric Stand Up Desk Frame Workstation cu ramă de lucru cu Memory Touch Pad, bază ergonomică ergonomică cu un singur motor cu înălțime reglabilă în picioare, negru, DESK-V102E

 • Compatibilitate - Dimensiuni recomandate pentru masa de lucru: lungime de la 41' la 85', lățime de la 23' la 44' și o grosime de 3/4' și mai mare (lungime reală a ramei: de la 40' la 61', înălțime a ramei: de la 28,7' la 48,5').
 • Sistem de ridicare electrică - Sistem de ridicare puternic și lin cu un singur motor, cu ridicare la nivel și viteză de ridicare de 1,5' pe secundă. Picioarele puternice folosesc reglarea telescopică care face tranziția de la poziția așezat la poziția în picioare în câteva secunde.
 • Control tactil - Ecran tactil elegant al controlerului cu setări personalizabile pentru înălțimi dorite de utilizator și setări de alarmă programabile pentru memento-uri utile pentru a sta în picioare sau așezat pe parcursul zilei dvs. aglomerate.
 • Suport robust de 176 lbs - Construcția complet din oțel și un sistem gros de suport pentru picioare este făcut să dureze, suportând până la 176 lbs și menținând echipamentul dvs. scump în siguranță.
 • Vă acoperim noi - Designul robust este susținut de o garanție de 3 ani a producătorului și de un suport tehnic prietenos pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1041Rt0P533gS

FEZIBO Birou electric în picioare cu trei motoare în formă de L, birou electric în formă de L, birou de colț cu înălțime reglabilă de 63 de inci, birou de colț cu înălțime reglabilă, stație de lucru pentru a sta în picioare, cu placă de îmbinare, cadru negru / blat maro rustic

 • Trei motoare electrice: Motoarele triple 3-Legs sunt mai rapide, mai fluide, mai stabile și mai silențioase decât motoarele duble
 • Înălțime electrică reglabilă: Biroul are 3 butoane presetate pentru a vă personaliza înălțimea dorită de la 27,56' la 47,24', cu funcție de evitare a coliziunii
 • Spațiu de lucru elegant: Suprafața de lucru mare în formă de L care măsoară 63' pentru a oferi un spațiu amplu
 • Sistem de ridicare electrică: Sistemul de ridicare cu oțel robust. Conține un cadru din oțel de calitate industrială care poate susține până la 330 lbs
 • Rotile blocabile: Rotilele pivotante se rotesc la 360 de grade, ceea ce face ca întoarcerea biroului să fie mobilă, iar podeaua să fie protejată de zgârieturi

Vezi pretul Emag