Birou in picioare mic 25

Top 10 Cel mai bun birou în picioare mic 25 în 2024

Cel mai bine vândut nr. 141TAIKB1hdS

VIVO Black Height Adjustable 25 inch Standing Desk Converter, Compact Sit Stand Tabletop Monitor Riser Workstation, DESK-V001G

 • Sit to Stand - Stația de lucru reglabilă vă permite să găsiți un echilibru sănătos între a sta în picioare și a sta la birou. Cu un resort cu gaz durabil, puteți regla înălțătorul de birou printr-o singură mișcare lină prin intermediul mânerului de presiune. (Interval reglabil: 5 până la 16 inci)
 • Eficiență spațială - Oferită de un birou superior care măsoară 25' x 18' și un nivel inferior care măsoară 25' x 10', ceea ce permite ca înălțătorul să se potrivească în majoritatea posturilor de lucru și să ofere în continuare spațiu pentru diferite configurații de monitor/laptop.
 • Sistem de ridicare robust - Împiedică deplasarea și clătinarea nedorită a echipamentelor și include un mecanism de blocare cu o singură atingere care permite blocarea înălțimii ideale a monitorului pentru o poziționare ergonomică perfectă. Capacitatea de greutate pentru desktop este de 17,6 lire sterline.
 • Asamblare foarte minimă - Asamblare mică sau deloc, imediat ce se scoate din cutie. Așezați-l pe biroul dvs. existent și începeți să vă organizați postul de lucru.
 • Vă acoperim noi - Acest convertor de birou robust este însoțit de o garanție limitată de 3 ani din partea producătorului, precum și de un suport tehnic prietenos pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 241gUwTSiwiL

Convertor de birou în picioare cu înălțime reglabilă, birou cu lățimea de 25' - Birouri convertibile Sit-Stand cu arc cu gaz pentru casă, birou - Birouri de lucru pentru calculator în picioare

 • REGLARE UȘOARĂ A ÎNALȚIMII: Stați în picioare în câteva secunde cu acest convertor de birou în picioare. Mecanismul cu arc cu gaz permite reglarea lină a înălțimii în sus și în jos, de la 6,25' la 17', permițându-vă să găsiți înălțimea perfectă.
 • DESIGN SPAȚIOS: Acest birou în picioare cu lățimea de 36,5' permite suficient spațiu pentru o configurație cu două monitoare sau pentru orice combinație de monitor și laptop.
 • Birou ERGONOMIC: Stați și stați în picioare pe tot parcursul zilei cu acest convertor de birou în picioare cu înălțime reglabilă. Îmbunătățiți-vă postura, stimulați productivitatea și creșteți nivelul de energie pur și simplu stând în picioare și stând în timpul zilei.
 • CONFIGURARE UȘOARĂ: Începeți să vă bucurați imediat de beneficii. Pașii simpli de asamblare vă vor permite să folosiți biroul dvs. reglabil pentru stat în picioare în câteva minute. Asta este tot ce trebuie să faceți.
 • SISTEMUL MOUNT-IT! PROMISIUNEA DE EXCELENȚĂ: Suntem încrezători că nu numai că vă va plăcea înălțătorul dvs. de birou 'sit to stand', dar îl veți folosi din plin. Cu toate acestea, dacă din anumite motive nu sunteți 100% mulțumit de achiziția dvs. sau există un defect, returnați-l în termen de 30 de zile și vă promitem o rambursare completă sau o înlocuire.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 341-WjKH6aLL

Calico Designs Adapta Adapta Birou de birou cu înălțime reglabilă, masă utilitară multifuncțională, birou pentru calculator de acasă, de la șezut la picioare, 23' - 32' în cadru negru acoperit cu pulbere și blat de nuc de 1' grosime, 36 inch

 • Dimensiuni - Dimensiuni generale: 36'W X 22.25'D X 23'-32'H, Suprafața principală de lucru: 36'W x 20'D
 • Birou cu înălțime reglabilă - Suprafață de lucru super rezistentă de 1' grosime cu bandă de margine T-Mold, birou reglabil în picioare cu înălțimea superioară reglabilă de la 23' la 32' în creșteri de 1'
 • Durabil - Fără material, Finisaj acoperit cu pulbere pe bază pentru durabilitate
 • Birou de birou stabil - (4) nivelatoare de podea pentru stabilitate
 • Asamblare ușoară - Gata de asamblare pentru un transport ușor

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 451p9p03V8QL

Tavă de gestionare a cablurilor sub birou - Organizator de cabluri sub birou pentru gestionarea cablurilor. Tavă pentru cabluri de birou cu 25 de curele suplimentare. Raft perfect pentru gestionarea cablurilor de birou în picioare (Tavă de sârmă neagră - Set de 2X 17'')

 • Alăturați-vă celor peste 100.000 de clienți mulțumiți care și-au descurcat deja dezordinea de cabluri cu ajutorul tăvilor de cabluri Scandinavian Hub. Kitul nostru de gestionare a cablurilor sub masă cu 25 de curele suplimentare este fabricat din oțel, ceea ce îi conferă o construcție robustă și este cel mai puternic kit de pe Amazon. Aceste organizatoare de cabluri sub birou sunt complet sudate și acoperite cu pulbere pentru o durată de viață lungă.
 • Se montează ușor: Tăvița organizatoare de cabluri sub birou se instalează în partea de jos a oricărui birou din lemn, MDF sau plăci aglomerate. Puteți chiar să o montați pe perete și să o utilizați ca unitate de perete pentru gestionarea cablurilor. Nu este potrivit pentru instalarea pe birouri umplute cu hârtie în formă de fagure de miere, cum ar fi unele birouri de birou IKEA - Linnmon și Skarsta. De asemenea, vă vom trimite prin e-mail Ghidul de instalare după comandă.
 • Opțiuni de lungime infinită: Setul de tăvițe pentru cabluri sub birou conține 18 șuruburi, 25 de curele și 2 tăvițe pentru cabluri, de 43 cm (17') fiecare, oferindu-vă un total de 86 cm (34') de gestionare a cablurilor sub birou. Compatibil cu birourile CubiCubi și Mr Ironstone mai groase de ¾'. Acest set include, de asemenea, 25 de curele suplimentare pentru o instalare și mai strânsă.
 • Design mai bun: Noile dvs. ascunzători de cabluri pentru birou funcționează foarte bine chiar și în cazul birourilor cu foarte puțină supraînălțare. Suportul pentru cabluri are un design unic care permite montarea de oriunde pe lungimea tăvii, spre deosebire de alte tăvi care au locații fixe pentru șuruburi.
 • Accesorii pentru biroul de acasă: Organizatorul de cabluri pentru calculator are un aspect elegant și atemporal, ceea ce îl face un accesoriu atractiv dacă nu puteți ascunde spatele biroului.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 531CeVl9FEYL

Calico Designs Adapta Birou de birou cu înălțime reglabilă, masă utilitară multifuncțională, birou pentru calculator de acasă de la poziția așezat la cea de picioare, 23' - 32' în cadru negru acoperit cu pulbere și blat gri cu grosimea de 1', 36 inch

 • Dimensiuni - Dimensiuni totale: - Dimensiuni generale: 1,5 m, 1,5 m, 1,5 m, 1,5 m, 1,5 m, 1,5 m, 1,5 m, 1,5 m, 1,5 m, 1,5 m, 1,5 m, 1,5 m, 1,5 m, 1,5 m: 36'W X 22.25'D X 23' - 32'H, Suprafața principală de lucru: 36'W x 20'D
 • Birou cu înălțime reglabilă - Suprafață de lucru super rezistentă de 1' grosime cu bandă de margine T-Mold, birou reglabil în picioare cu înălțimea superioară reglabilă de la 23' la 32' în creșteri de 1'
 • Durabil - Fără material, Finisaj acoperit cu pulbere pe bază pentru durabilitate
 • Birou de birou stabil - (4) nivelatoare de podea pentru stabilitate
 • Asamblare ușoară - Gata de asamblare pentru un transport ușor

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 641qCABw5whL

HOMCOM 25' Classic Round Adjustable Faux Leather Chrome Standing Bistro Table 25' Classic Round Adjustable Faux Leather Chrome Standing Bistro Table

 • CLASIC MODERN AESTHETIC: Această masă de bar modernă seamănă cu o masă clasică de pub retro, actualizată pentru a se potrivi mai bine în bucătăria modernă, barul sau terasa, cu o opțiune convenabilă de ajustare a înălțimii și materiale rezistente la apă.
 • AJUSTABILĂ ÎN ÎNALȚIME: Cu ajutorul unei simple hidraulice cu gaz, această masă poate fi ajustată de la 26'(tejghea) - 36' (masă) pentru a găzdui oaspeții fie așezați, fie în picioare, în funcție de situație și de decor; perfectă pentru terase și restaurante.
 • ACOPERIRE ELEGANTĂ DIN PIELE ARTIFICIALĂ: Blatul mesei rotunde din lemn este acoperit curat cu o acoperire elegantă din imitație de piele, rezistentă la apă și ușor de curățat, afișând în mod constant un sentiment de stil și clasă modernă.
 • BAZA DIN OȚEL CROMAT: Pielea falsă neagră, texturată, este compensată de liniile curate și reflectante ale bazei netede din oțel cromat, care este evazată suficient de mult pentru a ajuta la menținerea mesei în echilibru și în poziție verticală, fără a ocupa prea mult spațiu pe podea.
 • PIVOTARE LA 360 DE GRADE: Făcând ca blatul rotund al mesei să fie foarte funcțional, această masă dispune de o specificație de pivotare completă de 360 de grade pentru o mișcare completă și convenabilă a suprafeței mesei.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 7511RbGkLISL

VIVO Black Height Adjustable 36 inch Stand up Desk Converter Quick Sit to Stand Tabletop Dual Monitor Riser, DESK-V000V

 • Creați o poziție în picioare activă instantanee - înălțătorul de birou de la VIVO oferă o poziție în picioare la cerere pe tot parcursul zilei pentru libertatea de a vă ridica de pe scaun și de a ușura tensiunea musculară, a reduce stresul și a crește productivitatea. --Patentat...
 • Suprafață spațioasă de 36' - Biroul de 36' x 22' oferă spațiu pentru configurații cu un singur monitor/laptop și cu două. Tăvița pentru tastatură de 25' x 10,5' se ridică în sincron cu suprafața superioară pentru a crea o stație de lucru confortabilă.
 • Asistență de ridicare puternică de 33 lbs - Treceți de la poziția așezat la cea în picioare într-o singură mișcare lină cu ajutorul forței duble a arcului pneumatic. Reglați la nivelul dvs. de confort adecvat utilizând mecanismul inovator de blocare a înălțimii prin atingere simplă (Interval de reglare: 6,5' până la 17').
 • Asamblare foarte minimă - Acest înălțător este aproape gata de utilizare imediat ce este scos din cutie! Așezați-o pe biroul dvs. existent, atașați tastatura & picioarele și începeți să vă organizați postul de lucru.
 • Vă acoperim noi - Designul nostru de înălțătoare din oțel este susținut de o garanție de 3 ani a producătorului și de un suport tehnic prietenos pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841KlEs87VIS

Rocelco 46' Convertizor de birou în picioare de colț cu înălțime reglabilă, Quick Sit Standup Dual Monitor Riser, stație de lucru pentru computer de masă cu arc cu gaz de asistență, tavă mare pentru tastatură, (R CADRB-46), Negru

 • Suprafață de lucru EXTRA LARGĂ Suprafața de lucru de 45 5' lățime pe 23 25' adâncime, proiectată pentru birouri de colț, poate găzdui până la două monitoare de 32' și o tavă pentru tastatură de 40' lățime pe 13' adâncime va găzdui un laptop dacă este necesar
 • DESIGN DE REGLARE RAPIDĂ, UȘOARĂ ȘI STABILĂ A ÎNALȚIMII: Cadru metalic robust cu mâner lateral ușor de prins și asistență cu piston cu gaz, poate ridica și coborî până la 40 de kilograme cu ajustare continuă a înălțimii de la 5' până la 18' deasupra biroului pentru a optimiza poziția de lucru ergonomică pentru persoanele de majoritatea înălțimilor. Mișcarea dreaptă în sus și în jos minimizează adâncimea necesară (23,25').
 • TABLOUL ERGONOMIC PENTRU TĂCĂLĂTORIE Distanța de 4 5' între tava pentru tastatură și birou ajută la menținerea brațelor și încheieturilor într-o poziție ergonomică pentru a preveni oboseala gâtului și a spatelui în timp ce stați în picioare sau în șezut
 • GĂURĂ DE GROMETĂ Pentru gestionarea fără probleme a cablurilor sau pentru a instala un suport pentru monitoare pentru 1 2 sau 3 monitoare, cum ar fi Rocelco DM1 DM2 sau DM3
 • E NECESARĂ O ASAMBLARE MINIMALĂ: Tăvița pentru tastatură se atașează în câteva secunde și sunteți gata de plecare, se potrivește doar pe biroul dvs. existent.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 931WvAkVE5JL

SHW 55-Inch Large Electric Height Adjustable Standing Desk, 55 x 28 Inches, Oak

 • Handset cu afișaj digital - 4 opțiuni de presetare a memoriei pentru o ajustare ușoară.
 • Sistem de ridicare electrică - Ridicare complet motorizată de la 28 la 45 Inch înălțime.
 • Reglare telescopică a înălțimii - Picioarele puternice folosesc reglarea telescopică care face trecerea de la poziția așezat la poziția în picioare de la 28' la 46'.
 • Oțel industrial de înaltă calitate, partea superioară a biroului are ochelarii pentru a vă organiza cablurile.
 • Măsuri - 55' L x 28' P x 28-45 ' H ; Brevet nr: US D934,012 S

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1051Q-ry4kibL

Christian Art Gifts Cărți de rugăciune în staniol Rugăciunile mele - 50 de cărți cu două fețe față-verso Versete biblice Cadou de încurajare pentru femei

 • Carte cu copertă tare
 • Christian Art Gifts (Autor)
 • Engleză (Limba de publicare)
 • 50 Pagini - 10/18/2017 (Data publicării) - Christian Art Gifts (Editor)

Vezi pretul Emag