Birou in picioare riser

Top 10 Cele mai bune 10 cele mai bune înălțătoare de birou în picioare în 2024

Cel mai bine vândut nr. 141O1t5z1pbS

FLEXISPOT Convertizor de birou în picioare 28 Inch Stand up Desk Riser, birou de birou de acasă cu înălțime reglabilă, cu tavă adâncă pentru tastatură pentru laptop (M7B)

 • Realizat pentru spații de lucru fluide: Stați sau stați în picioare liber în timp ce lucrați cu înălțătorul de birou în picioare FlexiSpot M7 28''. Acesta transformă orice birou într-un birou în picioare, astfel încât să vă puteți adapta posturile pentru confort și productivitate maximă.
 • Design ergonomic pe 2 niveluri:Designul nostru pe 2 niveluri oferă excelență ergonomică pentru citire și tastare! Lățimea de 28,4''' a nivelului superior susține cu ușurință un monitor de până la 27'', iar nivelul de bază spațios de 12,1'' adâncime susține o tastatură și un mouse standard sau un laptop de 13''.
 • Libertate la orice înălțime: Treceți de la poziția așezat la poziția în picioare cu ajutorul unei singure pârghii și permite o reglare lină a înălțimii de la 4,7'' la 19,7'' în cadrul propriei amprente. Sistemul puternic de arcuri cu gaz susține până la 33 lbs, în timp ce cadrul dublu-X distribuie greutatea uniform la orice înălțime.
 • Gata de utilizare: Se livrează aproape complet asamblat și gata de utilizare imediat ce este scos din cutie! Trebuie doar să atașați tava opțională pentru tastatură (dacă doriți) într-un singur pas și sunteți gata să vă personalizați modul de lucru.
 • De încredere: Bucurați-vă de noul dvs. Sit-Stand Desk Converter sau primiți banii înapoi cu garanția noastră de 30 de zile fără riscuri! În plus, este susținut de garanția noastră de 5 ani și de asistența prietenoasă prin chat, e-mail sau telefon.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 2317W4jfbroS

Amazon Basics Adjustable Computer Monitor Riser Desk Stand

 • Suport pentru monitoare cu picioare stivuibile în stil coloană pentru a vă alege înălțimea
 • Înălțime reglabilă până la 4-7/8 inci
 • Spațiu de depozitare cu lățimea de 11 inci dedesubt pentru laptopuri și console de jocuri video
 • Picioarele antiderapante ajută la menținerea suportului la locul său
 • Ideal pentru laptopuri, imprimante sau monitoare de până la 22 de lire sterline

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 341MXThISptS

VIVO Convertor de birou de 32 de inch, înălțime reglabilă Riser, Stație de lucru cu două monitoare și laptopuri Sit to Stand, cu tavă largă pentru tastatură, negru, DESK-V000K, 32'

 • Creați o poziție în picioare activă instantanee - Ridicatorul de birou VIVO oferă o poziție în picioare la cerere pe tot parcursul zilei pentru libertatea de a vă ridica de pe scaun și de a ușura tensiunea musculară, de a reduce stresul și de a crește productivitatea. --Patentat--
 • Suprafață de 31,5' eficientă din punct de vedere al spațiului - Suprafața superioară măsoară 31,5'' x 15,7'', ceea ce maximizează spațiul, oferind în același timp spațiu pentru monitoare duble. Tăvița pentru tastatură de 31,3' x 11,8' (10,5' în centru) se ridică în sincron cu suprafața superioară pentru a crea o stație de lucru confortabilă.
 • Asistență de ridicare puternică de 33 lbs - Treceți de la poziția așezat la poziția în picioare printr-o singură mișcare lină, folosind mecanismul inovator de blocare a înălțimii cu atingere simplă (interval de ajustare: 4,5' la 20'). Designul de ridicare se ridică direct în sus.
 • Asamblare foarte minimă - Acest înălțător este aproape gata de utilizare imediat ce este scos din cutie! Așezați-o pe biroul dvs. existent, atașați tava pentru tastatură și începeți să vă organizați postul de lucru.
 • Vă acoperim noi - Designul robust, din oțel de înaltă calitate, este susținut de o garanție de 3 ani a producătorului și de un suport tehnic prietenos pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 451Z4mzo+NKS

FITUEYES Convertor de birou în picioare cu înălțime reglabilă de 32' lățime Sit to Stand Desk Tabletop Workstation SD308001WB

 • Zonă de lucru spațioasă: Suprafața superioară măsoară 31,5' x 15,7', oferind suficient spațiu pentru configurații cu un singur monitor, două monitoare și laptop + monitor de calculator. Se ridică până la 19,8 inci și se coboară până la 4,3 inci, ceea ce îl face ideal pentru dvs. indiferent de înălțimea dvs.
 • Forța dublă a arcurilor cu gaz: Treceți de la poziția așezat la poziția în picioare într-o singură mișcare ușoară și lină cu ajutorul forței duble a arcurilor cu gaz. Reglați la nivelul dvs. adecvat de confort utilizând mecanismul inovator de blocare a înălțimii cu o simplă atingere
 • Sit or Stand : Stația de lucru reglabilă vă permite să găsiți echilibrul sănătos necesar între a sta jos și a sta în picioare pe parcursul zilei.
 • Complet asamblat: Începeți imediat să stați în picioare și bucurați-vă de beneficiile unei productivități crescute fără a pierde timp cu configurarea
 • Robust & Elegant- Baza sa puternică poate susține până la 33 lbs. Suficient de robustă pentru a susține cele 2 monitoare, sau iubitul iMac, toate accesoriile preferate și tot ceea ce necesită superputerile dvs.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 551sPBSqTYXL

FITUEYES Convertor de birou în picioare cu înălțime reglabilă de 36' Wide Sit to Stand Up Desk Stație de lucru de masă, cu tavă largă pentru chei SD309101WB

 • Zonă de lucru spațioasă: Suprafața superioară măsoară 36' x 24,2', oferind suficient spațiu pentru configurații cu un singur monitor, două monitoare și laptop + monitor de calculator. Se ridică până la 19,8 inci și se coboară până la 4,3 inci, ceea ce îl face ideal pentru dvs. indiferent de înălțimea dvs.
 • Smooth & Reglaje ușoare: Treceți de la poziția așezat la poziția în picioare într-o singură mișcare ușoară și lină cu forța dublă a arcului cu gaz. Reglați la nivelul dvs. de confort adecvat utilizând mecanismul inovator de blocare a înălțimii cu o simplă atingere
 • Mișcare dreaptă în sus și în jos: Stația de lucru reglabilă vă permite să găsiți echilibrul sănătos necesar între a sta jos și a sta în picioare pe tot parcursul zilei
 • Complet asamblat: Începeți să stați în picioare imediat și bucurați-vă de beneficiile unei productivități crescute fără a pierde timp cu configurarea.
 • Robust & Elegant: Baza sa puternică poate susține până la 33 lbs! Suficient de robustă pentru a susține cele 2 monitoare, sau iubitul iMac, toate accesoriile preferate și tot ceea ce necesită superputerile tale

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 6511RbGkLISL

VIVO Black Height Adjustable 36 inch Stand up Desk Converter Quick Sit to Stand Tabletop Dual Monitor Riser, DESK-V000V

 • Creați o poziție în picioare activă instantanee - Ridicatorul de birou VIVO oferă o poziție în picioare la cerere pe tot parcursul zilei pentru libertatea de a vă ridica de pe scaun și de a ușura tensiunea musculară, de a reduce stresul și de a crește productivitatea. --Patentat...
 • Suprafață spațioasă de 36' - Biroul de 36' x 22' oferă spațiu pentru configurații cu un singur monitor/laptop sau cu două. Tăvița pentru tastatură de 25' x 10,5' se ridică în sincron cu suprafața superioară pentru a crea o stație de lucru confortabilă.
 • Asistență de ridicare puternică de 33 lbs - Treceți de la poziția așezat la cea în picioare într-o singură mișcare lină cu ajutorul forței duble a arcului pneumatic. Reglați la nivelul dvs. de confort adecvat utilizând mecanismul inovator de blocare a înălțimii prin atingere simplă (Interval de reglare: 6,5' până la 17').
 • Asamblare foarte minimă - Acest înălțător este aproape gata de utilizare imediat ce este scos din cutie! Așezați-o pe biroul dvs. existent, atașați tastatura & picioarele și începeți să vă organizați postul de lucru.
 • Vă acoperim noi - Designul nostru de înălțătoare din oțel este susținut de o garanție de 3 ani a producătorului și de un suport tehnic prietenos pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 731WvAkVE5JL

SHW 55-Inch Large Electric Height Adjustable Standing Desk, 55 x 28 Inches, Oak

 • Handset cu afișaj digital - 4 opțiuni de presetare a memoriei pentru o ajustare ușoară.
 • Sistem de ridicare electrică - Ridicare complet motorizată de la 28 la 45 Inch înălțime.
 • Reglare telescopică a înălțimii - Picioarele puternice folosesc reglarea telescopică care face trecerea de la poziția așezat la poziția în picioare de la 28' la 46'.
 • Oțel industrial de înaltă calitate, partea superioară a biroului are ochelarii pentru a vă organiza cablurile.
 • Măsuri - 55' L x 28' P x 28-45 ' H ; Brevet nr: US D934,012 S

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841neq9JwtML

FlexiSpot Convertor de birou în picioare cu înălțime reglabilă 47 Inch Stand Up Desk Riser, birou de birou larg negru pentru birou de acasă pentru stații de lucru cu două monitoare (M3B)

 • Spațiu de birou mai spațios: lățimea sa generoasă de 47' permite să susțină două ecrane de până la 27'
 • Smooth & Reglaje ușoare: Designul nostru cu un singur mâner face foarte ușoară ajustarea în siguranță a înălțimii biroului. Nu va trebui niciodată să folosiți două mâini sau o forță suplimentară ca la alte mărci.
 • Mișcare dreaptă în sus &; în jos: Stația noastră de lucru cu economie de spațiu se ridică și se pliază vertical, în propria amprentă. Nu este nevoie să faceți acomodările spațiale care pot fi necesare cu produse comparabile.
 • Tavă pentru tastatură cu eliberare rapidă: Tăvița noastră pentru tastatură de dimensiuni mari are o suprafață de lucru mai adâncă pentru a se potrivi unei tastaturi, mouse și mousepad mai mari, precum și un design unic cu eliberare rapidă, astfel încât să o puteți îndepărta rapid și ușor atunci când efectuați sarcini care nu necesită o tastatură și un mouse.
 • De încredere: Bucurați-vă de noul dumneavoastră Sit-Stand Desk Converter sau primiți banii înapoi cu garanția noastră de 30 de zile fără riscuri! În plus, este susținut de garanția noastră de 5 ani și de asistența prietenoasă prin chat, e-mail sau telefon.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 941ETmqsAyHL

Stand Steady X-Elite Pro Corner Standing Desk 40 Inch Corner Sit to Stand Desk Converter Ideal pentru cubicule și birouri în formă de L! Ușor de reglat în înălțime și complet asamblat!

 • IDEAL PENTRU CUBICULE ȘI BIROURI ÎN FORMĂ DE L: X-Elite Pro Corner este un convertor de birou în picioare cu margini înclinate care se potrivește perfect în colțuri, cubiculețe și pe birouri în formă de L.
 • SUPRAFAȚĂ MARE CU UN NIVEL: Biroul mare oferă aproximativ 5 metri pătrați de spațiu care poate găzdui o configurație cu două monitoare, precum și un mouse, o tastatură, o cană de cafea și multe altele!
 • CONSTRUCȚIE REZISTENTĂ: Experimentați tastarea fără sărituri și lucrul fără clătinări la orice înălțime cu acest birou robust și stabil.
 • Ușor de ridicat/coborât: Ridicați și coborâți biroul rapid, ușor și silențios cu ajutorul unei pompe pneumatice puternice, care face munca grea în locul dvs.
 • COMPLET ASAMBLAT: Acest birou de tip stand-up ajunge complet asamblat și gata de utilizare din cutie!

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1041IZD0fQpmL

VariDesk Essential 36 - Convertor de birou în picioare cu două niveluri - Ridicator de birou pentru birou de acasă Sit to Stand - Înălțime reglabilă cu ridicare încărcată cu arc - Nu necesită asamblare

 • Design cu două niveluri: Transformați-vă biroul de acasă cu acest convertor spațios care include o punte superioară pentru monitor și accesorii și o zonă inferioară pentru tastatură și mouse
 • Colecția Essential: Prin simplificarea designului unora dintre cele mai populare produse ale noastre, suntem capabili să oferim calitatea pe care o așteptați de la Vari, la un preț pe care îl veți îndrăgi
 • Mișcare ergonomică: Mânerele duble și mecanismul de ridicare asistat de arc facilitează ridicarea sau coborârea biroului la una dintre cele 11 setări stabile de înălțime
 • Simplu: Se livrează complet asamblat și gata de utilizare imediat ce este scos din cutie, astfel încât veți fi în picioare și veți lucra mai productiv în cel mai scurt timp
 • De încredere: Când cumpărați prin Vari, beneficiați de garanția noastră de 30 de zile fără riscuri - ceea ce înseamnă că puteți fi sigur că vă va plăcea biroul. Și nu uitați de fantastica noastră garanție limitată de 3 ani!

Vezi pretul Emag