Blackhawk drone

Top 10 Cea mai bună dronă blackhawk în 2024

Cel mai bine vândut nr. 131b-CnHcuZL

DJI Mini 2 - Quadcopter cu dronă ultraușoară și pliabilă, 3-Axis Gimbal cu cameră 4K, fotografie 12MP, 31 Mins timp de zbor, OcuSync 2. 0 10km 10km HD Video Transmission, QuickShots Gray

 • PACK LIGHT, FLY FREE: la mai puțin de 249 g, cântărește cam cât un măr și încape în palmă. compactă și convenabilă, această dronă mică este tovarășul dvs. ideal de călătorie, transformând modul în care vă capturați amintirile preferate.
 • GIMBAL CU 3 AXE CU CAMERĂ 4K: o cameră de 12 mp în cer oferă conținut garantat pentru a impresiona. împreună cu videoclipuri 4k/30 fps și un gimbal motorizat pe 3 axe, mini 2 asigură o calitate uimitoare a imaginii, care este constant netedă, indiferent cât de aventuroasă devine pilotajul tău.
 • TRANSMISIUNE VIDEO OCUSYNC 2.0: mini 2 suportă până la 10 km de transmisie video hd și are capacități excelente de anti-interferență, oferindu-vă posibilitatea de a zbura mai departe și de a vedea mai clar.
 • PERFORMANȚĂ PUTERNICĂ: cu o autonomie maximă a bateriei de 31 de minute, dji mini 2 acordă mai mult decât suficient timp pentru a compune imaginea perfectă. mini 2 poate rezista vânturilor de nivel 5 și poate decola la o altitudine maximă de 4.000 de metri, astfel încât filmările dvs. să fie stabile chiar și atunci când zburați de-a lungul unei coaste vântoase sau la înălțime deasupra unei păduri alpine.
 • ZOOM 4X: nu mai este nevoie să vă apropiați atât de mult pentru a obține imaginea de vis. Zoomul digital de 4x face mai sigură și mai convenabilă tranziția între cadrele cu distanțe și compoziții diferite.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 2318CXD8OBeL

DJI FPV Combo - Drone UAV Quadcopter First-Person View cu cameră 4K, mod de zbor S, FOV super larg de 150°, transmisie HD cu latență redusă, frână de urgență și hover, gri

 • EXPERIENȚĂ DE ZBOR IMERSIVĂ: Simțiți fiorul zborului imersiv oferit de ochelarii DJI FPV Goggles V2 și de FOV-ul super larg de 150° de la DJI FPV, care vă oferă o vizualizare ultra-ușoară și în timp real a zborului dvs.
 • VIDEO 4K/60FPS: Aeronava DJI FPV poate înregistra clipuri video 4K/60fps la o viteză de până la 120 Mbps, capturând detalii clare care fac ca filmările să pară la fel de antrenante ca și zborul.
 • MODUL S NOU-NOUȚ: Obțineți cu ușurință aspectul dinamic al filmărilor FPV în modul S. Acest mod de zbor hibrid combină libertatea de a zbura manual cu comenzile simplificate ale dronelor DJI anterioare.
 • CARACTERISTICI AVANSATE DE SIGURANȚĂ: O lumină auxiliară de jos, funcția Smart Return to Home (RTH), RTH cu baterie descărcată și detectarea obstacolelor înainte și în jos sunt integrate în DJI FPV pentru a asigura un zbor sigur, chiar și la viteze mari.
 • SISTEMUL DE TRANSMISIE OCUSYNC 3.0: Bucurați-vă de imagini video cristaline în timp real și de transmisia HD cu latență redusă, chiar și la distanțe de până la 6,2 mile.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 351Qi6KsnVDS

F11 4K PRO Drones cu cameră pentru adulți 4K, 2-Axis Gimbal, 56min timp de zbor lung, GPS Auto Return Home, 5GHz FPV Transmission, EIS Anti-Shake, Long Control Range, Brushless Motor, Auto Hover, cu Carrycase

 • 2-Axis Gimbal 4K CameraExperimentați uimitoarea calitate a imaginii 4K Ultra HD și camera 2-Axis Gimbal cu contrast profund și culori vii. Experimentați frumusețea incredibilă a Ultra HD. Oferă o stabilitate și o calitate uimitoare a imaginii; fotografiile sunt realizate în 4K (3840 x 2160); videoclipurile sunt înregistrate în [email protected] la 30 fps.
 • Mai mult timp de zborCu o baterie inteligentă modernizată de 2500 mAh, oferă până la 28 de minute de zbor. Pachetul vine, de asemenea, cu 1 baterie suplimentară pentru a extinde timpul de zbor până la 56 de minute.
 • Puternic, dar sigurDrona poate atinge transmisia video live 1900-3900ft (în aer liber fără obstacole); raza de acțiune a telecomenzii este de până la 4900ft, poziționare GPS mai puternică, F11 4K PRO poate pluti stabil, poate capta imagini mai clare și se poate întoarce acasă cu precizie.
 • Motor fără perii: Este atât de silențios, dar foarte puternic atunci când funcționează. Durata de viață de lucru este mult mai lungă decât cea a motoarelor cu perii. Nu necesită întreținere, ceea ce face ca zborul dvs. să fie mai plăcut. Elicele îmbunătățite cu eliberare rapidă funcționează cu o eficiență mai mare.
 • Foarte ușor de operatAceasta este o dronă profesională cu cameră pentru adulți 4k, are o stabilitate foarte bună, chiar dacă sunteți nou pentru a o opera foarte bine.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 441iSvnBLglL

Holy Stone HS720 Drone pliabile cu GPS pliabil cu cameră 4K UHD pentru adulți, Quadcopter cu motor fără perii, întoarcere automată acasă, Follow Me, 26 de minute timp de zbor, rază lungă de control, include geantă de transport

 • Cameră 4K UHD cu stabilizare a imaginii: Camera Full HD optimizată construită cu suport de absorbție a șocurilor asigură fotografierea imaginilor și videoclipurilor de înaltă rezoluție 3840 x 2160 fără vibrații ale camerei. Transmisia FPV de 5GHz și obiectivul reglabil la 90° vă permite să vedeți cuvântul din unghiuri diferite.
 • Zbor inteligent asistat de GPS: Nu pierdeți niciodată drona. Se întoarce automat ori de câte ori bateria este descărcată, semnalul este pierdut sau apăsați o tastă de întoarcere. De asemenea, este atât de inteligentă încât zboară după voia dvs., urmându-vă automat, zburând de-a lungul unei traiectorii pe care o stabiliți sau zburând în cerc în jurul unui punct. Puteți să vă concentrați asupra fotografiei și creației dumneavoastră.
 • Îmbunătățirea configurației: Cele 2 baterii inteligente funcționează timp de 26 de minute/pentru fiecare baterie pentru fiecare încărcare; 52 de minute în total cu 2 baterii; motoarele fără perii cu durată lungă de viață au un consum mai mic de energie și vă oferă un zbor mai silențios; designul pliabil și geanta de transport bine adaptată facilitează luarea dronei în aer liber. NU folosiți baterii de la alte mărci, care pot cauza probleme de produs sau probleme de siguranță! SUPORT PENTRU PRODUS DISPONIBIL!
 • Operare simplă: Senzorii multipli echipați garantează plutirea cu o mare stabilitate și poze de înaltă calitate realizate în diferite medii de zbor; Poziționarea optică a fluxului face un efect mare atunci când semnalul GPS este pierdut sau slab. Funcțiile, cum ar fi pornirea/oprirea cu o singură tastă, oprirea de urgență, menținerea altitudinii și gardul electric, îl mențin simplu de controlat chiar și pentru începători.
 • Controler de considerație: Intervalul de control al emițătorului de 2,4 GHz ajunge până la 3000 de picioare de înălțime; nivelul bateriei și semnalul GPS afișat pe ecranul cu LED-uri; este adăugat un buton pentru a porni sau opri lumina dronă; modul de accelerare cu mâna dreaptă este disponibil pentru stângaci. Nu uitați să îndepărtați folia anti-zgârieturi de pe controler și de pe cameră înainte de utilizare.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 541pHF6m0ihL

Holy Stone HS140 RC Drone cu cameră FPV 1080P pentru adulți și copii, 34 Mins timp de zbor cu 2 baterii, Altitude Hold, control vocal, control prin gesturi, Flip 3D, Headless Mode

 • Imagini UHD &; Fancy Videos: Camera FPV 1080P cu recunoaștere a gesturilor vă ajută să surprindeți fiecare moment epic. Folosiți gesturile mâinii pentru a face fotografii improvizate sau videoclipuri fanteziste de înaltă calitate, iar FPV vă permite să vedeți lumea din perspectiva dronei în timp real.
 • Timp de joc dublu cu 2 baterii: Cu 2 baterii modulare incluse, este disponibil un timp de zbor total de 34 de minute, vă puteți bucura acum de zboruri veșnice! Credeți că bateria dronei noastre este durabilă și fiabilă.
 • Funcții inteligente multiple: HS140 vă va bucura ochii și vă va aduce mai multă emoție prin efectuarea de cascadorii, cum ar fi zborul 3D Flip amid. De asemenea, vă veți minuna de senzația minunată operând-o în modul Gravity Control.
 • Zbor personalizat: Bucurați-vă de zborul personalizat cu Controlul vocal și Tap Flight. Puteți opera drona prin comenzi vocale, cum ar fi 'decolare', 'viraj la stânga', etc. De asemenea, puteți proiecta un curs pentru a o ghida să zboare așa cum doriți. Și aveți la dispoziție două moduri de viteză pe care le puteți alege.
 • Ușor de utilizat: La o singură apăsare pe buton, începătorii și chiar și copiii îl pot manevra cu ușurință datorită unor funcții precum One-key Take-off, Altitude Hold, Emergency Stop, etc. Drona noastră este destul de manevrabilă, în special pentru piloții începători.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 651WqkcjIlPL

Holy Stone HS700E Drone 4K UHD cu cameră EIS Anti Shake 130°FOV pentru adulți, GPS Quadcopter cu transmisie FPV 5GHz, motor fără perii, întoarcere automată ușoară acasă, Follow Me și husă de transport în aer liber

 • Cameră 4K EIS Anti-Shake: Tehnologia EIS (stabilizare electronică a imaginii) reduce neclaritățile video și face ca transmisia video să fie mai stabilă. Aceasta utilizează pixeli din afara limitei cadrului vizibil pentru a oferi un tampon pentru schimbările de direcție. Transmisia FPV de 5GHz vă permite să realizați filmări epice, în ritm rapid. O cameră ajustabilă la 90° cu o lentilă de 130°FOV poate capta o vedere largă a fiecărui moment prețios. Vă permite să aveți o vizualizare aproape nelimitată!
 • GPS & Sistem de navigație prin satelit GLONASS: Deoarece este echipată cu aceste două module de navigație, drona poate pluti cu mai multă stabilitate, reducând riscul de pierdere. Atunci când drona pierde semnalul sau energia, aceasta va declanșa funcția de întoarcere la domiciliu.
 • Extrem de ușor de utilizat: Nu este nevoie de lucrări complicate de pregătire înainte de fiecare zbor. Modulele Altitude Hold, Headless Mode, Headless Mode, Air Pressure Sensor și Optical Flow fac ca HS700E să fie super prietenos pentru piloții începători. Motoarele fără perii funcționează mai puternic și cu mult mai puțin zgomot decât dronele concurente.
 • Numeroase caracteristici suplimentare pentru distracție fără sfârșit: Follow Me, Calea de zbor personalizată și Întoarcerea inteligentă la domiciliu pot fi controlate de aplicația noastră Ophelia, în timp ce vizualizați înregistrarea video a camerei dronei pe telefonul dvs. inteligent.
 • 2 baterii modulare & Husă ușor de transportat: Vine cu două baterii care durează în total 46 de minute. Ușor și sigur de utilizat. Această dronă superioară vine cu o geantă de transport premium. Aceste caracteristici fac ca HS700E să fie ușor de utilizat în aer liber și foarte simplu de depozitat în siguranță atunci când nu este utilizat.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 741dJ9CBFebL

Dronă

 • Amazon Prime Video (Video on Demand)
 • Ewen Bremner, Cordelia Bugeja (Actori)
 • Daniel Jewel (Regizor) - Ateh Jewel (Producător)
 • Engleză (Limba de redare)
 • Engleză (Subtitrare)

Vezi pretul Emag

Bestseller Nr. 851gdMwWcEdS

Cartea de colorat Luptători și elicoptere militare: Jet Fighter Carte de colorat pentru copii Adolescenți Carte de colorat Avioane de aviație Jet Fighter, Carte de colorat militară... AIR Force Military Activity book Combat Plane

 • Sahan, Roman (Autor)
 • Engleză (Limba de publicare)
 • 50 Pagini - 19/04/2024 (Data publicării) - Publicat independent (Editor)

Vezi pretul Emag

Bestseller Nr. 951a1bHqfGNL

Protectorul râului de vânt (Seria Wind River Book 8)

 • Amazon Kindle Edition
 • McKenna, Lindsay (Autor)
 • Engleză (Limba de publicare)
 • 305 Pagini - 30/07/2019 (Data publicării) - Zebra Books (Editor)

Vezi pretul Emag

Bestseller Nr. 1041LGvfJ1cuL

DJI Air 2S Fly More Combo - Dronă cu cameră gimbal cu 3 axe, video 5.4K, senzor CMOS de 1 inch, 4 direcții de detectare a obstacolelor, timp de zbor de 31 de minute, max. 7. 5-Mile Video Transmission, MasterShots, Gray

 • SENSOR DE IMAGINE DE 1 INCHEchipată cu un senzor de imagine de 1 inch și pixeli mari de 2,4μm, DJI Air 2S este capabilă să înregistreze clipuri video de 5,4K/30fps și 4K/60fps.
 • MASTERSHOTEvoluția următoare a QuickShots, MasterShots este o funcție inteligentă avansată care le oferă utilizatorilor cele mai bune fotografii în orice locație cu o simplă atingere.
 • CENTRUL ATENȚIEIFocusTrack dispune de Spotlight 2.0, ActiveTrack 4.0 și Point of Interest 3.0, ceea ce face ca DJI Air 2S să urmărească sau să încercuiască foarte ușor subiectul.
 • UN MILIARD DE CULORIProfilul de culoare Dlog-M pe 10 biți poate înregistra până la un miliard de culori, păstrând în același timp toate micile detalii care fac ca filmările să iasă în evidență.
 • TRANSMISIUNE VIDEO MAX 7,5 MILIOANEDJI Air 2S dispune de cea mai avansată tehnologie de transmisie a imaginii O3 (OcuSync 3.0) de la DJI, care vă oferă o transmisiune de imagini ultraușoară, clară și fiabilă de fiecare dată când zburați.

Vezi pretul Emag