Bloc de hartie de desen

Top 10 Cel mai bun bloc de hârtie de desen în 2024

Bestseller nr. 151BTiPRRXEL

Melissa & Doug Drawing Paper Pad (9 x 12 inch) - 50 de foi, 3-Pack

 • 3 blocuri de desen mari pentru copii: Setul de tampoane de hârtie de desen Melissa & doug este un pachet de 3 tampoane care au fiecare câte 50 de coli de hârtie bond premium cu greutate mare; paginile mari reprezintă pânza ideală pentru ca micii artiști să își exprime creativitatea
 • Pagini ușor de îndepărtat: Am proiectat acest bloc de desen pentru copii cu pagini care sunt ușor de îndepărtat din bloc cu puține rupturi
 • Funcționează cu mai multe medii: Acest bloc de desen pentru copii este realizat cu hârtie rezistentă, ceea ce îl face excelent pentru creioane, markere și creioane colorate
 • Cadou excelent pentru copii de la 3 ani în sus: Setul Food Groups Wooden Play Food din lemn este un cadou minunat pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani; Setul de produse și legume Melissa & Doug Play Time Play Food este un acompaniament excelent
 • Standardul de aur în jocul pentru copii: De peste 30 de ani, Melissa & Doug a creat produse cu un design frumos, care stimulează imaginația și creativitatea, pe care nbc news le-a numit 'standardul de aur în jocul pentru copii mici'.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 261JtoQm+2UL

Carte de desen în alb: 150 de pagini, 8.5' x 11' Jurnal mare de schițe Jurnal de hârtie albă (Blank Drawing Books)

 • Jurnale, cărți goale 'N' (Autor)
 • Engleză (Limba de publicare)
 • 152 pagini - 16/09/2016 (Data publicării) - CreateSpace Independent Publishing Platform (Editor)

Vezi pretul Emag

Bestseller Nr. 351qn221F67L

Melissa & Doug Sketch Pad (9 x 12 inci) - 50 de foi, 2-Pack

 • SPIRAL-BOUND SKETCHPAD: Melissa & Doug Sketch Pad 2-Pack are două blocuri de schițe de 50 de pagini cu spirală, cu dimensiuni mari, cu dimensiuni de 9' x 12', concepute pentru tinerii artiști aflați în mișcare.
 • Hârtie de înaltă calitate: Blocurile noastre de desen pentru copii sunt realizate din hârtie albă fără acid, rezistentă la decolorare, de calitate portofoliu. Hârtia lor durabilă este excepțională pentru creioane, cărbune, markere și creioane colorate.
 • INSTRUCȚIUNI DE DESEN ADĂUGATE: Acest pachet de 2 blocuri de colorat pentru copii include instrucțiuni pas cu pas pentru desenarea unei fețe și a unui cal, ușor de înțeles pentru copiii mai mici.
 • ÎI ÎNTREȚINE PE COPII: Melissa & Doug Sketch Pad 2-Pack 2-Pack pentru copii este o sursă de artă de înaltă calitate care îi ajută pe copii să își exploreze creativitatea. Menținerea unei rezerve ample de hârtie pentru schițe le oferă copiilor o opțiune convenabilă pentru distracție fără ecran.
 • 'STANDARDUL DE AUR ÎN MATERIE DE JOACĂ ÎN COPILĂRIE': Timp de peste 30 de ani, Melissa & Doug a creat produse cu un design frumos, care stimulează imaginația și creativitatea, pe care NBC News le-a numit 'standardul de aur în joaca în copilăria timpurie'.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 451xTJ77sPfL

Bloc de hârtie de desen: Bloc de notițe alb pentru desen, 8,5' x 11' (21,59 x 27,94 cm), 100 de pagini, 50 de coli, copertă mată moale și durabilă(maro)

 • Bloc de notițe pentru desen (Autor)
 • Engleză (Limba de publicare)
 • 100 de pagini - 02/08/2017 (Data publicării) - CreateSpace Independent Publishing Platform (Editor)

Vezi pretul Emag

Bestseller No. 541mOKSnMtDL

Melissa & Doug Drawing Paper Pad (6 x 9 inci) - 50 de foi, pachet de 4

 • 4 blocuri de desen mic pentru copii: Setul Melissa & Doug Drawing Paper Pad este un pachet de patru tampoane de hârtie de 50 de coli de hârtie bond premium cu greutate mare. Paginile compacte de 6″ × 9″ reprezintă pânza ideală pentru ca micii artiști să își exprime creativitatea.
 • FUNCȚIONEAZĂ CU MAI MULTE CONSUMABILE: Acest bloc de schițe pentru copii este fabricat din hârtie rezistentă, ceea ce îl face ideal pentru creioane colorate, markere, cretă, acuarele, creioane sau vopsele pentru postere.
 • PAGINI UȘOR DE ÎNDEPĂRTAT: Am proiectat acest bloc de desen pentru copii cu pagini care sunt ușor de îndepărtat cu puține rupturi. Acest lucru le permite părinților să expună lucrările de artă ale copiilor lor.
 • MENȚINE COPIII DISTRAȚI: Acest bloc de hârtie de desen este o sursă de artă de înaltă calitate care îi ajută pe copii să își exploreze latura creativă. Menținerea unei rezerve ample rotunjește experiența de joc creativ și oferă copiilor o opțiune atractivă pentru distracția fără ecran.
 • 'STANDARDUL DE AUR ÎN JOCUL COPILĂRIEI': Timp de peste 30 de ani, Melissa & Doug a creat produse cu un design frumos, care stimulează imaginația și creativitatea, pe care NBC News le-a numit 'standardul de aur în joaca în copilăria timpurie'.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 651x-3gu3FsL

Bellofy 3 x Drawing Paper Pads 9' x 12' 300 Sheets 60lbs 85g Acid Free Sketchbook Paper for Dry Media Top Spiral Bound Sketchpad for Kids, Beginners, Artists & Professionals

 • PREMIUM DRAWING PAPER - Suprafața fină a dinților face ca aceste tampoane de hârtie de desen să fie ideale pentru medii uscate, cum ar fi creioanele, pixurile, grafitul, cărbunele și multe altele. Fiecare dintre cele 3 blocuri are 100 de coli, de 9x12 inci și sunt pregătite să reziste la ștergeri frecvente. Ușurința blocului îl face foarte ușor de transportat.
 • SUPORTURI PROFESIONALE PENTRU CĂRȚI DE DESENATĂ - Acest set de carnete de desen vă va satisface nevoile, indiferent de nivelul dvs. artistic. Copii, începători & artiști au testat și au iubit aceste blocuri de artă. Bucurați-vă de călătoria dvs. artistică cu un bloc de hârtie de desen Bellofy!
 • TEAR & SHARE - Legătura spiralată superioară îl face perfect pentru stângaci și dreptaci, se deschide plat pe orice suprafață. Pagini microperforate pentru o îndepărtare sigură, astfel încât să vă puteți detașa desenele fără rupturi sau rupturi neașteptate. Desenați, detașați, încadrați & împărtășiți creațiile dvs.
 • COMPANION DE CĂLĂTORIE - Oriunde ați merge, acest blocnotes va încăpea în geanta sau rucsacul dvs. Greutatea de 85gsm / foaie îl face ușor de transportat. În avion sau pe o bancă din parc, cu noul set de blocuri de desen vă puteți transforma imaginația în artă. Dați frâu liber creativității dumneavoastră!
 • GARANȚIE - Fericirea ta este și fericirea noastră. Vă garantăm că veți iubi acest bloc de desen la fel de mult ca și noi. În cazul în care primiți 1 blocnotes în loc de 3, vă rugăm să ne contactați, iar echipa noastră de fericire pentru clienți va avea mare grijă de dvs.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 751JQCBpAcoL

Strathmore 300 Series Drawing Pad, Medium Surface, 9'x12', Wire Bound, 50 Sheets

 • O hârtie de desen cu gramaj mediu, de calitate studențească, pentru lucrări de artă finală.
 • Ideal pentru creion, creion colorat, cărbune și aplicații cu bețișoare de schiță. De asemenea, acceptabil pentru marker, tehnici mixte, pastel moale și pastel de ulei.
 • Suprafața medie fără acid de 70 lb / 114 g/m² care permite o bună ștergere cu creionul
 • 9'x12' Legare cu sârmă cu coli microperforate; 50 de coli pe bloc
 • Fabricată în SUA

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 861wWOXeyuiL

Artisto 9x12' Premium Sketch Book Set, spiralat, pachet de 2, 200 de foi (100g/m2), hârtie de desen fără acid, ideală pentru copii, adolescenți și adulți.

 • Calitatea hârtiei Premium - Simțiți diferența, bucurați-vă de caietele de schițe cu spirală pentru desen, care oferă 200 de hârtii de schițe albe și strălucitoare, cu o textură perfectă pentru desen, schițe și ilustrații. Totul la un preț accesibil.
 • Perfect pentru toți artiștii - Indiferent dacă sunteți artistul veteran sau începător, veți găsi cu siguranță caietul de schițe potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Acest set de caiete de schițe funcționează excelent cu toate mediile uscate, inclusiv creion, creion, cărbune, pastel, creioane colorate și bețișoare pentru schițe.
 • Fiecare foaie măsoară 9x12 inci Hârtie fără acid (pH neutru) - 68lb./100gsm. Apreciați modul în care culoarea, absorbția, textura, greutatea și dimensiunea contribuie pentru a vă ajuta să creați diferite efecte artistice.
 • Legătura spiralată face ca întoarcerea la pagini să se facă ușor și fără probleme. În plus, fiecare pagină este microperforată, vă permite să scoateți cu ușurință pagini individuale, după cum și când este necesar.
 • Garantat 100%: Dacă produsul nu funcționează conform așteptărilor dumneavoastră, anunțați-ne & vă vom trimite un înlocuitor gratuit sau vă vom rambursa banii!

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 9516gLh4hqCL

9' x 12' Sketch Book, Top Spiral Bound Sketch Pad, 2 pachete de 100 de foi fiecare (68lb/100gsm), Acid Free Art Sketchbook Artistic Drawing Painting Writing Paper for Kids Adults Beginners Artists

 • Premium & Durable Material--Trezistența și durabilitatea extrem de puternică a acestui bloc de hârtie pentru schițe permite ștergerea fără a deteriora suprafața hârtiei, astfel încât poate rezista la mai multe desene fără a se deforma sau a pătrunde. Acest caiet de schițe cu spirală poate fi folosit pentru schițe, pictură și scris. Ideal pentru toate mediile uscate, inclusiv creion, creion, creion, pastel, cărbune, bastoane pentru schițe, creion gel și așa mai departe. NU se aplică markerelor și stiloului de acuarelă.
 • Legătură convenabilă cu spirală--Desenat cu o spirală robustă legată în partea superioară, acest caiet de schițe oferă un acces mai bun la răsfoirea paginilor. Nu veți avea probleme cu desprinderea hârtiei---păstrarea hârtiei în formă bună tot timpul, oferind o mai bună experiență de desen & scris.
 • Dimensiune compactă cu capac de protecție--2 blocuri x 100 de coli fiecare, dimensiune 9'X12', caietul nostru de artă este suficient de portabil pentru a fi transportat și ușor de ascuns în aproape toate tipurile de rucsacuri. Aceste caiete de schițe pentru artiști sunt întotdeauna gata atunci când inspirația lovește.
 • Acid-Free &; Non-Faded--Noi folosim numai hârtie de desen / pictură reciclabilă, fără acid &; PH neutru pentru a reduce petele de desen, pete sau transferuri, pentru a vă proteja arta, astfel încât culorile să rămână bogate &; vibrante, și va dura până la mulți ani în condiții normale de utilizare și depozitare. Cu carnetul nostru de schițe groase puteți spune adio îngălbenirii nedorite în timp.
 • Potrivit pentru toate nivelurile de îndemânare - Acest caiet de desen poate fi folosit de începători și profesioniști de orice nivel de îndemânare pentru a învăța și a-și dezvolta abilitățile de desen. Acest caiet de schițe de artă va satisface toate nevoile dvs., poate fi un cadou perfect pentru entuziaștii de desen.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 1051-UcCksxnL

Bloc de hârtie de desen: Caiet de schițe drăguț pentru desenat, mâzgălit, scris, schițat sau luat notițe și multe altele, 110 pagini, 8,5' x 11',pagini mari goale, pisică în prim-plan, copertă cu finisaj mat (Gri)

 • Power, Creative (Autor)
 • Engleză (Limba de publicare)
 • 111 Pagini - 04/12/2024 (Data publicării) - Publicat independent (Editor)

Vezi pretul Emag