Blocuri de schite pentru desen

Top 10 Cele mai bune 10 cele mai bune blocuri de schițe pentru desen în 2024

Bestseller nr. 151i7rT0HTBL

Bachmore Sketchpad 9X12' Inch (68lb/100g), 100 de foi de TOP Spiral Bound Sketch Book pentru Artist Pro & Amatori Marker Art, creion colorat, cărbune pentru schițe

 • CARACTERISTICI DE DESIGN MINUNAT - Spirala de sus face ca sketchpad-ul nostru să fie prietenos atât pentru stângaci cât și pentru dreptaci, hârtia din interiorul caietului de schițe este foarte frumoasă & netedă în timp ce desenează. Paginile sunt ușor de rupt din caiet cu perforații. Utilizare perfectă pentru adulți & copii.
 • CARACTERISTICI SUPER PRACTICE - Aceste hârtii sunt realizate din hârtie fără acid, cu caracteristici groase, puternice, albe și netede &; durabile. Aceste hârtii pot fi folosite pentru orice creioane uscate, cum ar fi creioanele de culoare uleioase, cărbunele, bățul de schiță și alte creioane pentru medii uscate.
 • HARDBOUND SKETCH PAD: 100% coperți tari realizate manual, în special pad-ul inferior dur ambele coperți ajută în mod provocator să vă protejați lucrările de artă în siguranță.
 • INCLUDE - 1 pachet de caiet de schițe cu dimensiunea 9'' x 12'', 100 de hârtie interioară. Greutatea pentru fiecare hârtie este de 68lb/100 grame, care este mult mai groasă și mai bună decât cea a caietelor de schițe similare oferite de alte mărci.
 • GARANȚIE DE ÎNTOARCEREA BANILOR - Dacă sunteți vreodată nemulțumit de acest produs sau de oricare dintre celelalte produse ale noastre, vă rugăm să ne contactați și vă vom trimite fie un înlocuitor, fie o rambursare completă în termen de o lună!

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 251LBWm9s1gL

U.S. Art Supply 9' x 12' Premium Spiral Bound Sketch Pad, (Pachet de 2 blocuri) Fiecare bloc are 100 de foi, 60 Pound (100gsm) (Pachet de 2 blocuri)

 • Fără acid, cu pH neutru, foi albe naturale legate cu spirală pentru o îndepărtare ușoară
 • Greutate standard și hârtie netedă versatilă făcută pentru a accepta toate mediile mixte
 • Ideal pentru scris, desenat & schițe. Folosiți cu pixuri, markere, creioane și multe altele
 • Pachet de 2 coli

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 351vN5C0IzPL

U.S. Art Supply Set de 4 coli de hârtie de desen și schiță în stiluri diferite (242 de coli în total) - 2 fiecare 5. 5' x 8.5' și 9' x 12' Premium Spiral Bound Sketch, Draw, Charcoal Pencil, Mixed Media Pads

 • Set de 4 stiluri diferite de blocuri de hârtie pentru desen și schițe profesionale. Un total de 242 de foi de bloc de calitate premium care sunt pregătite pentru ca tu să creezi schițe uimitoare pe ele!
 • 1 - 1 - 30 de coli, cu spirală, 9' x 12' Premium Sketch Pad (hârtie grea, 90 lb, 160 gsm, semitexturată). Foi albe naturale, fără acid, cu pH neutru, legate în spirală, pentru o îndepărtare ușoară. Hârtie semi-texturată grea și versatilă, realizată pentru a accepta toate mediile mixte. Ideală pentru scris, desen & schițe. Utilizați cu pixuri, markere, creioane și multe altele.
 • 1 - Bloc de 32 de coli, 9' x 12' Premium Charcoal Pad (hârtie albă naturală de greutate mare, 90 lb, 160 g/m²). Foi albe naturale, fără acid, cu pH neutru, legate cu bandă adezivă pentru o îndepărtare ușoară. Hârtie grea și versatilă, realizată pentru a accepta toate mediile de cărbune și pastel. Este ideală pentru textura suprafeței pentru grafit, cărbune moale, bețișoare pentru schițe, creioane colorate și multe altele.
 • 1 - 80 de coli, spiralate, cartonate cu spirală, 5,5' x 8,5' Premium Field Sketch Pad (hârtie albă naturală, rezistentă, în formă de carte, 70 lb, 110 g/m²). Foi albe naturale fără acid, cu pH neutru, legate în spirală și cartonate, sub formă de carte, pentru o îndepărtare ușoară. Greutate standard și hârtie netedă versatilă și versatilă, realizată pentru a accepta toate mediile mixte. Ideală pentru scris, desen & schițe. Utilizați cu pixuri, markere, creioane și multe altele.
 • 1 - 100 de coli, cu spirală, cu coperți spiralate 5,5' x 8,5' Premium Sketch Pad (hârtie cu gramaj standard, 60 lb, 100 g/m², netedă). Foi albe naturale fără acid, cu pH neutru, legate în spirală și cartonate, pentru o îndepărtare ușoară. Greutate standard și hârtie netedă versatilă și versatilă, realizată pentru a accepta toate mediile mixte. Ideal pentru scris, desen & schițe. Utilizați cu stilouri, markere, creioane și multe altele.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 4517zcoBctKS

100 de foi 9x12' Smooth Sketch Pad for Drawing - Spiral Bound Sketch Book for Drawing & Sketching 70lb - Drawing Paper pad for Adults, Kids & Artists - Acid-Free Pads for Pencil, Pen, Marker

 • Bloc de schițe versatil: Blocul de desen perfect pentru artiști, de la pasionați la profesioniști. Acest caiet de schițe este destinat practicilor de tehnică și se asociază cel mai bine cu aplicațiile cu medii uscate.
 • Caiet de schițe versatil: Caietul de desen perfect pentru artiști, de la pasionați la profesioniști. Acest caiet de schițe este destinat practicilor de tehnică și se potrivește cel mai bine cu aplicațiile cu medii uscate.
 • Hârtie netedă și rezistentă: Caietul nostru de desen are 100 de coli de hârtie fără acid de 9 'x12' de 70lb sau 100g fără acid. Greutatea medie a hârtiei de desen permite ștergerea fără a deteriora suprafața, în timp ce netezimea permite o schițare ușoară, indiferent de materialele de desen pe care le folosiți.
 • Legare cu spirală cu margine perforată: O completare esențială pentru pictura, desenul, & consumabilele dvs. de artă, acest caiet de schițe pentru desen este legat cu o spirală convenabilă și finisat cu o margine perforată, astfel încât să puteți îndepărta în mod curat hârtia de artă.
 • Ia-ți creioanele, pixurile și markerele: Suprafața netedă, dar subtil texturată, face ca această hârtie a4 să fie ideală pentru creioane pentru schițe, hârtie de caligrafie, markere, pixuri și multe altele.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 551BZhDjLjAL

S.U.A. Art Supply 44-Piece Drawing & Sketching Art Set cu 4 blocuri de schițe (242 de coli de hârtie) - Kit profesional pentru artiști, creioane și bețe de grafit, cărbune, pastel, radiere - Pop-Up Carry Case, Student

 • Set profesional complet de 44 de piese pentru desen și schițe, care include toate instrumentele și blocurile de schițe de care aveți nevoie pentru a crea schițe uimitoare! Geanta de transport cu fermoar are toate instrumentele depozitate convenabil într-un organizator pop-up înălțat care oferă acces ușor la ele!
 • Acest set de calitate superioară include 12 creioane de grafit (nuanțe de la 5H dur la 8B moale), 3 bețe de grafit (grade moale, mediu și dur), 1 creion de grafit moale fără lemn, 1 radieră din plastic/vinil pentru creioane, 1 prelungitor de creion, 3 creioane de cărbune (grade moale, mediu și dur), 3 bețe de cărbune (grade moale, mediu și dur), 4 bețișoare de cărbune de salcie, 1 radieră frământată pentru cărbune
 • Include, de asemenea, 4 creioane pastel în diferite nuanțe, 2 butuci de estompare a hârtiei, 1 blender cu două vârfuri de cauciuc, 1 ascuțitoare din plastic, 1 ascuțitoare cu două găuri, 1 bloc de hârtie abrazivă
 • Plus patru stiluri diferite de blocuri de desen și schițe premium de dimensiuni complete: 1 - 30 de coli, cu spirală, 9' x 12' Premium Sketch Pad (hârtie grea, 90 lb, semitexturată), 1 - 100 de coli, cu spirală, 5. 5' x 8.5' Premium Sketch Pad (greutate standard, 60 lb, hârtie netedă), 1 - 80 Sheet, Spiral Hardbound 5.5' x 8.5' Premium Field Sketch Pad (formă de carte durabilă, 70 lb, hârtie albă naturală) 1 - 32 Sheet, 9' x 12' Premium Charcoal Pad (greutate mare, 90 lb, hârtie albă naturală)
 • U. S. Art Supply este lider în industria de consumabile de artă, așa că achiziționați produsele noastre cu încrederea că vă vom oferi o garanție de satisfacție pe viață de 100% că, dacă nu sunteți mulțumit de ele în orice moment, vă vom oferi o înlocuire completă sau o rambursare.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 651WN3eDEAKL

Strathmore 400-3 STR-400-3 24 Sheet No.80 Bloc de desen, 8 pe 10', 8'x10', 8'x10', 8 X 10 Inch

 • Există 24 de coli pe bloc de hârtie de 80 de lire / 130 gsm
 • Perfect potrivită pentru desene în linie și lucrări de artă tehnică
 • Are o suprafață nereflectorizantă și fină uniformă
 • Suprafața medie acceptă cu ușurință creion - creion - stilou - cărbune - vopsele
 • Fabricat în SUA

Vezi pretul Emag

Bestseller No. 751RVhGLRZNL

Strathmore (25-508 STR-025-508 Bloc de schițe de 100 de coli, 8,875 pe 11', 8. 5'x11', White

 • Strathmore 200 Series Sketch Pads Feature Light Weight Sketch Paper That Is Ideal For On-Location Sketching And Practicing Techniques
 • Use With Pencil, Charcoal, Sketching Stick And Pastel
 • Acest articol este fabricat în Canada
 • Înălțimea produsului : 0. 63'

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 8516gLh4hqCL

9' x 12' Sketch Book, Top Spiral Bound Sketch Pad, 2 pachete de 100 de foi fiecare (68lb/100gsm), Acid Free Art Sketchbook Artistic Drawing Painting Writing Paper for Kids Adults Beginners Artists

 • Premium & Material durabil--Trezistența și durabilitatea extrem de puternică a acestui bloc de hârtie pentru schițe permite ștergerea fără a deteriora suprafața hârtiei, astfel încât poate rezista la mai multe desene fără a se deforma sau a pătrunde. Acest caiet de schițe cu spirală poate fi folosit pentru schițe, pictură și scris. Ideal pentru toate mediile uscate, inclusiv creion, creion, creion, pastel, cărbune, bastoane pentru schițe, creion gel și așa mai departe. NU se aplică markerelor și stiloului de acuarelă.
 • Legătură convenabilă cu spirală--Desenat cu o spirală robustă legată în partea superioară, acest caiet de schițe oferă un acces mai bun la răsfoirea paginilor. Nu veți avea probleme cu desprinderea hârtiei---păstrarea hârtiei în formă bună tot timpul, oferind o mai bună experiență de desen & scris.
 • Dimensiune compactă cu capac de protecție--2 blocuri x 100 de coli fiecare, dimensiune 9'X12', caietul nostru de artă este suficient de portabil pentru a fi transportat și ușor de ascuns în aproape toate tipurile de rucsacuri. Aceste caiete de schițe pentru artiști sunt întotdeauna gata atunci când inspirația lovește.
 • Acid-Free &; Non-Faded--Noi folosim numai hârtie de desen / pictură reciclabilă, fără acid &; PH neutru pentru a reduce petele de desen, pete sau transferuri, pentru a vă proteja arta, astfel încât culorile să rămână bogate &; vibrante, și va dura până la mulți ani în condiții normale de utilizare și depozitare. Cu carnetul nostru de schițe groase puteți spune adio îngălbenirii nedorite în timp.
 • Potrivit pentru toate nivelurile de îndemânare - Acest caiet de desen poate fi folosit de începători și profesioniști de orice nivel de îndemânare pentru a învăța și a-și dezvolta abilitățile de desen. Acest caiet de schițe de artă va satisface toate nevoile dvs., poate fi un cadou perfect pentru pasionații de desen.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 961cfvbEiLcL

Artownlar Drawing Sketching Set 72 Pack cu 3-Color Sketchbook Online Video Tutorial Series Pro Art Supplies Artist Kit pentru adulți, copii, adolescenți Grafit, cărbune, creioane colorate în cutie cadou

 • Set complet de desen pentru artiști cu Sketchpad. Care conține 1 caiet de schițe, 12 creioane colorate solubile în apă, 12 creioane metalizate, 12 creioane colorate pe bază de ulei, 12 creioane grafit, 9 creioane negre de cărbune, 3 creioane de cărbune alb de evidențiere, 1 creion cu radieră - creați precizie și detalii fine, 3 butuci de hârtie de amestecare,1 creion cu pensulă de apă și alte lucruri de desen. Ajutându-vă să creați cu ușurință lucrări frumoase.
 • Caiet de schițe Premium de 8x11 inci. acest bloc de desen are 3 hârtii de culoare populară-40 de pagini albe, 10 pagini bronz tonifiate, 10 pagini negre - ceea ce face ca desenele dvs. să iasă în evidență și să fie vibrante, aducând mai multă 'viață' și bogăție lucrărilor dvs. Doriți să încercați?
 • Calități de artist. Gama largă de culori strălucitoare și vibrante cu atingere mătăsoasă și fină vă permite să adăugați profunzime capodoperei dvs., aceste creioane de artă ecologice și non-toxice sunt perfecte pentru umbrire, amestecare, stratificare, desen, schiță și cărți de colorat pentru adulți.
 • Husă din nailon cu fermoar și cutie cadou. Toate acestea vin aranjate cu grijă într-un organizator portabil, ușor de călătorit și care asigură o depozitare adecvată. Este un cadou ideal cu o cutie frumoasă pentru băieți, fete, studenți, începători, adolescenți sau copii.
 • Serie de tutoriale video online. Sistemul de învățare extrem de structurat vă va duce să vă ocupați de elementele de bază ale schiței și să vă dezvoltați abilitățile de desen. Îți aduce un ghid cuprinzător unic, permițându-ți să începi primul pas în lumea artei.

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 1051n4dOUoiSL

Bloc de hârtie pentru schițe: Yellow Country Cover - 100 Page - 50 sheets Non Bound Spiral Drawing Pad - Use with Pens, Markers, Pencils for Writing, Drawing & Sketching

 • Bill Smith (Autor)
 • Engleză (Limba de publicare)
 • 100 Pages - 02/14/2024 (Data publicării) - Publicat independent (Editor)

Vezi pretul Emag