Bluetooth controller pentru android

Top 10 Cel mai bun controler bluetooth pentru android în 2024

Cel mai bine vândut Nr. 141XrMQdc9BL

PowerA MOGA XP5-X Plus Bluetooth Controller for Mobile And Cloud Gaming On Android And PC, Gamepad, Phone Clip, Gaming Controller

 • Controlați jocurile Xbox compatibile din cloud pe mobil
 • Jucați jocuri cu controler pe Android și PC
 • Bucurați-vă de precizia intrărilor controlerului pentru jocul mobil vs. touchscreen
 • Încărcați-vă telefonul în timp ce vă jucați sau între sesiuni cu banca de alimentare integrată
 • Obțineți un avantaj competitiv cu 2 butoane de joc avansate mapabile

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 2411puuqP0EL

GameSir T4 pro Controler de joc fără fir pentru Windows 7 8 10 PC/iOS/Android/Switch, Joystick de joc pentru telefon mobil Dual Shock USB Bluetooth pentru Apple Arcade MFi Games, iluminare de fundal cu LED-uri semi-transparente

 • Compatibilitate universalăControlerul de joc fără fir T4 pro vine cu suport pentru telefon. Suportă telefoane și tablete Android, Windows XP/ 7/8/10 ( Nu suportă conexiunea Bluetooth), macOS și suportă în profunzime Apple Arcade, Jocuri MFi, Jocuri Switch.
 • Capac semitransparent. iluminare din spate RGBCoperișul semitransparent tratat special cu finisaj mat arată un conținut excelent. iluminarea din spate cu LED-uri colorate uimitoare pe butoanele ABXY și joystick-ul drept strălucește chiar și în întuneric. În comparație cu controlerul tradițional, este mai cool!
 • Vibrație dublă. și taste configurabileMotor vibrator asimetric cu 5 niveluri de viteză îmbunătățește imersiunea în jocuri. Oferă o experiență de joc realistă și în timp real. butoane configurabile M1 - M4 pentru atribuirea de macro-uri complexe în joc.
 • 2.4GHz / Bluetooth 4.0 / Wired 3 moduri de conectare10m(32.8ft) Gama de conectivitate acoperă camera de zi și dormitorul. Fără fire, fără mizerie, fără probleme. Doar conectați-vă fără fir la dispozitivul dvs. și treceți la jocuri. PC-ul suportă doar conexiunea prin cablu și conexiunea de 2,4 GHz.
 • Baterie reîncărcabilăInterfață standard Type-C, încărcare mai rapidă și mai puțină latență. Bateria de capacitate mare de 600mah eliberează gamingul de grija bateriei.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 33116V1BlnoL

EMTEC Bluetooth GEMPAD Wireless Gaming Controller

 • Compatibil în totalitate cu GEM Box și cu smartphone-urile sau tabletele Android
 • Bluetooth fără fir
 • Cea mai bună distanță de operare: 7m (23ft)
 • Mod Gamepad și Mouse
 • Mâner din silicon albastru electric

Vezi pretul Emag

Bestseller No. 451Chs9J80YL

Mobile Game Controller, Bluetooth & 2.4G Wireless Gamepad Gaming Joystick pentru Android Phone/ PC Windows/ Smart TV/ TV Box/ PS3

 • Android & iOS Direct Play: Acest controler de joc mobil acceptă jocuri direct conectate descărcate de pe site-ul oficial Android și Apple. Vă rugăm să rețineți că consola de jocuri nu funcționează cu sistemul iOS 13.4 și mai sus.
 • Suport PC & PS3: Inclusiv receptorul wireless 2.4G face posibilă colaborarea cu dispozitivele PC &; PS3, poate fi, de asemenea, compatibil cu iPhone iPad, telefon Samsung Android prin Bluetooth. Acest controler este foarte compatibil cu cele mai populare jocuri, cum ar fi Call of Duty, PUBG, Fortnite etc.
 • Suport cheie personalizată: A adoptat cea mai nouă tehnologie Key Mapping; Puteți cartografia declanșatoarele, butoanele pentru diferite mișcări pentru a satisface obiceiurile dvs. de joc. Bluetooth 4.0 de împerechere, 26ft control rang, Fără împerechere întârziată, sau pierdere de putere, butoanele LT / RT au funcție analogică pentru jocul mobil cu fotografiere precisă.
 • Gamepad reîncărcabil: Baterie reîncărcabilă încorporată, 12 ore de joc continuu și 30 de zile în stand-by cu 2-3 ore de încărcare completă; Suport pliabil pentru a ține telefoanele inteligente cu lățimea de la 1,9 la 3,5 inci.
 • Serviciu de satisfacție 100%: Fiecare controler wireless de la Vbepos este acoperit de serviciul nostru de rambursare a banilor în 30 de zile și de înlocuire de 90 de zile. Mânerul cu textură anti-alunecare este ușor de utilizat, proiectat pentru o atingere confortabilă a controlerului.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 541xTy5lelhS

GameSir X2 Controler de jocuri mobile fără fir Bluetooth X2, port Type-C, cheie Turbo personalizată, Bluetooth 5.0 Suport Android/iOS iPhone Xbox Cloud Gaming, Google Stadia, GeForce Now, MFi Apple Arcade Games

 • 🎮iOS &; Android Platforme de telefoane duale acceptate: GameSir X2 a fost modernizat și echipat cu Bluetooth pentru a aduce jucătorilor o experiență de joc mobil multiplă. Jocurile suportate de controler sunt foarte compatibile cu GameSir X2 Bluetooth, cum ar fi Fortnite, COD: Mobile (iOS), Roblox și Asphalt 9 și chiar și jocurile Apple Arcade și MFi. Bluetooth 5.0 poate oferi o conexiune wireless ultra-ușoară, ceea ce poate asigura că jucătorii pot deveni de neoprit pentru a conduce jocul.
 • ☁️Cloud Gaming on Phones: GameSir X2 Bluetooth suportă platforme populare de jocuri în cloud, cum ar fi, Xbox Game Pass Ultimate, Google Stadia, Nvidia GeForce Now și Vortex, etc. Aducând experiența excepțională de jocuri în cloud pentru gameri pentru a juca sute de jocuri populare, cum ar fi Cyberpunk 2077, Destiny 2, Gear 5 și Halo Collection de pe PC pe telefonul mobil.
 • 🕹️Dispoziție clasică ABXY: Nu numai D-pad-ul îmbunătățit, dar vine și cu dispunerea clasică a butoanelor ABXY de data aceasta pe GameSir X2 Bluetooth. Jucătorii pot folosi acum această dispunere ABXY mai familiară și mai fiabilă, asemănătoare cu cea de la Xbox, pentru a juca jocurile preferate pe telefonul mobil. cu D-Pad-ul îmbunătățit, totul se rezumă la recrearea experienței familiare de joc!
 • 🌟Funcție Turbo personalizată cu 3 niveluri: Personalizați declanșatorul turbo și setați frecvența turbo în 3 niveluri cu câțiva pași înainte de joc, apoi nu vă temeți, eliberați-vă puterea și cuceriți câmpul de luptă și fiți cel care rămâne ultimul în picioare. Butoanele personalizabile includ: A, B, X, Y, L1, R1, L2, R2.
 • 🔋 Baterie de 500 mAh și port de încărcare Type-C: GameSir X2 Bluetooth are o baterie puternică de lungă durată de 500 mAh care permite jucătorilor să se joace timp de aproximativ 20 de ore în condiții normale de utilizare. După 2 ore de încărcare completă, GameSir X2 Bluetooth va fi din nou cel mai de încredere prieten al tău în fiecare joc.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 641sVbMkG5YS

8Bitdo Pro 2 Bluetooth Controller pentru Switch/Switch OLED, PC, macOS, Android, Steam & Raspberry Pi (Black Edition) - Nintendo Switch

 • 2 butoane spate de nivel profesionist.
 • Software-ul Ultimate acum pe PC, Android și iOS.
 • Comutarea profilului personalizat, aderență îmbunătățită & buton de comutare a modului în 4 direcții.
 • Bluetooth fără fir, vibrații rumble, comenzi de mișcare, USB-C, baterie reîncărcabilă timp de 20 de ore.
 • Compatibil cu Switch, PC, macOS, Android, Steam și Raspberry Pi.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 741jkseCuBLS

8Bitdo SN30 Pro Wireless Bluetooth Controller with Joysticks Rumble Vibration USB-C Cable Gamepad Compatibil cu Switch,Windows, Mac OS, Android, Steam (Gray Edition)

 • Compatibilitate largă Ultracompatibil cu Switch, Windows, macOS, & Android, Steam, NES & SNES Classic.
 • Suport în două moduriAdoptă wireless 2,4G, iar cablul USB-C se conectează în 2 moduri. Și construit în baterie litiu-ion, 18 ore de joc cu 1-2 ore de încărcare.
 • Design retroDesign clasic cu buton în cruce și patru butoane de umăr. Pentru ca jucătorul să creeze designul clasic retro clasic de gamepad cu taste complete, suport pentru vibrații, taste personalizate și alte funcții.
 • Bucurie realistă de jocVibrație de vibrație, comenzi de mișcare, Suportă atât controlul tastelor, cât și jocurile cu ecran tactil, giroscop încorporat și somatosenzorial cu 6 axe, aduce o plăcere mai realistă a jocului.
 • SfaturiAceasta este o idee bună de cadou pentru dvs. sau pentru un prieten, familie.,Sperăm că veți fi mulțumit de produsele noastre. Dacă aveți orice întrebare, vă vom răspunde în termen de 24 de ore și vă vom ajuta să rezolvați problema cât mai curând posibil.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 8416LsOJAv2L

Controler de joc mobil Mocoe, Bluetooth și 2. 4G Gamepad fără fir, Joystick de jocuri potrivit pentru/Android/PC/TV Box/PS3 Host, pentru cele mai populare jocuri de gaming Grip

 • 🎮Super compatibilitateAcest controler [Versiunea de actualizare] nu este compatibil doar cu Android/iOS/PC/TV Host(PS3 / XBOX), etc. Dar suportă și jocurile direct conectate descărcate de pe site-urile oficiale ale Android și iOS.[Sfaturi: Nu suportă iOS 13.4 și mai sus]
 • 🎮 Performanță puternică Acest design ergonomic al gamepadului mobil vă permite să îl utilizați mai ușor. Legătura wireless 2.4G și legătura Bluetooth se poate lega mai ușor de platforma pe care o doriți. Suportul retractabil poate fi compatibil cu telefoanele mobile de 3,5-6,5 inch.
 • 🎮 Durabilitate excelentă Acest controler de joc mobil are o baterie reîncărcabilă cu litiu încorporată, care poate funcționa continuu timp de 12 ore la putere maximă, permițându-vă să vă jucați neîntrerupt. A adoptat cea mai nouă tehnologie de mapare a tastelor; Puteți mapa declanșatoarele, butoanele pentru diferite mișcări pentru a vă satisface obiceiurile de joc.
 • 🎮 Suportă majoritatea jocurilor Gamepad-ul wireless de la distanță este compatibil cu cele mai populare jocuri, cum ar fi PUBG și așa mai departe. Nu veți regreta că nu puteți juca jocul pe care doriți să îl jucați.
 • 🎮 Serviciu de satisfacție 100% Dacă mânerul nostru de gamepad mobil nu reușește să îndeplinească standardul dvs. sau este deteriorat, vă rugăm să ne contactați în timp util, fiecare controler fără fir se va bucura de serviciul nostru de rambursare și înlocuire. ***Customer is GOD***

Vezi pretul Emag

Bestseller Nr. 941oLgF9YglL

8Bitdo Zero 2 Bluetooth Key Chain Key Chain Sized Mini Controller pentru Nintendo Switch, Windows, Android și macOS (Yellow Edition)

 • Controler bluetooth wireless de dimensiuni super mini, special conceput pentru jocuri 2D. Cu dimensiunea de 2,9'x1,5'x0,6' și greutatea de 0,74oz, poate fi luat oriunde mergeți și poate fi jucat în orice moment.
 • Baterie reîncărcabilă Li-on de 180mAh încorporată, 8 ore de joc cu un timp de încărcare de 1-2 ore.
 • Compatibil cu Nintendo Switch, Windows, Android, macOS, etc..
 • Firmware actualizabil, cinci moduri de controler pentru a juca cu, X-input, D-input, Mac mode, Switch mode și Keyboard.
 • Un an de garanție de returnare/înlocuire gratuită.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1041XwkkUTODL

Controler de joc Android fără fir, controler telescopic de jocuri pentru telefoane mobile Bluetooth pentru dispozitive Android

 • Compatibilitate: Controlerul de joc pentru telefon mobil compatibil cu dispozitivele cu sistem Android 6.0 sau mai sus, cu 2 tipuri de moduri: Modul de redare directă și modul standard Android.
 • Două moduri de redare Android: Android Standard Mode suportă pe dispozitivele cu sistem Android, nu este nevoie de alte setări, doar conectați-vă și jucați în acest mod, dar suportă doar câteva jocuri. Direct Play Mode suportă mult mai multe jocuri și suportă refacerea butoanelor pe APP 'Shooting Plus V3'.
 • Limitele dimensiunilor telefonului mobil: Se potrivește pentru marea majoritate a telefoanelor mobile de pe piață. Limita maximă de lungime pentru dispozitivele de telefonie mobilă este de 6,2 inch, vă rugăm să vă asigurați că lungimea telefonului dvs. se încadrează în limita de 6,2 inch înainte de cumpărare, doar în cazul în care nu poate fi montat pentru controlerul de joc extensibil.
 • Funcția TURBO: cele 8 butoane de acțiune (A/B/X/Y/L1/R1/L2/R2) pot fi setate manual funcția TURBO, după ce controlerul de joc a adormit, a fost oprit sau repornit, setările TURBO anterioare vor fi șterse și trebuie resetate din nou.
 • Sfaturi calde: Vă rugăm să încărcați controlerul aproximativ 5-8 ore înainte de prima utilizare și este necesar să citiți cu atenție manualul de utilizare înainte de orice operațiune. Dacă nu funcționează cu jocurile în modul standard Android, vă rugăm să reconectați controlerul cu telefonul la modul Direct Play și să încercați din nou.

Vezi pretul Emag