Buton de alimentare extern pentru pc

Top 10 Cel mai bun buton de alimentare externă pentru PC în 2024

Cel mai bine vândut nr. 141-p3G1dftL

DKE Desktop Computer Comutator de alimentare a computerului de birou Cablu adaptor de control al sursei de alimentare Cablu adaptor de control 2M Buton de alimentare externă a PC-ului ATX Desktop Computer Case Motherboard Switch On Off Power SW Cabluri

 • ★ Comutator extern de alimentare a PC-ului de birou: controlați computerul din locul confortabil din cameră utilizând butonul de alimentare cu cablu lung. Chiar și computerul dvs. într-un loc greu accesibil, acest buton de alimentare poate face ca comutatorul de alimentare a turnului PC să fie pornit/oprit mult mai ușor.
 • ★ Cablu lung de 2 metri de control al comutatorului de alimentare PC: acest adaptor de alimentare vine cu un cablu de alimentare sw de 2M lung, păstrează o gamă suficientă pentru dvs.
 • ★ Ușor de instalat: pachetul vine cu instrucțiuni de instalare. Trebuie doar să conectați conectorii POWER SW și +HDD- cu placa de bază și să lipiți placa adezivă în locul potrivit.
 • ★ Mic și portabil: acest întrerupător de alimentare pe PC are dimensiunea de 2,1 cm X 2,1 cm / 2,5 cm grosime, cu o greutate de numai 1 uncie.
 • ★ Pachet inclus: 1* Comutator de alimentare a computerului ON/OFF cu cablu de 2M; 1* Cablu splitter SW de alimentare; 1* Autocolante adezive 3M. Puteți plasa sau lipi placa într-un loc confortabil.

Vezi pretul Emag

Cel mai bun vânzător nr. 251AmJRaDX6L

1.6m Desktop PC PC Computer Case Power Supply Supplies on/Off Reset HDD Push Button Reset Switch with Cables

 • 1.6m Desktop PC Computer Case Power Supply Reset HDD Button Switch
 • Desktop PC case Switch, Comutatorul poate înlocui comutatorul pc case switch;mai multă comoditate, mai ușor de pornit computerulLungime cablu : 1. 6m
 • Material (extern) : Plastic, metal
 • Pachet: 1 Set x Comutator buton de alimentare desktop

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 341L9RNVSaML

SunetOriginal Refit Desktop Computer Case Motherboard Power Supply Reset HDD Button Switch (63inch 160cm)

 • Buton de alimentare a computerului: Făcând ca alimentarea computerului să fie mult mai ușoară. Localizat computer într-o zonă greu de atins, acesta este un comutator convenabil pe birou și lovind-o mai degrabă decât să se aplece în jos pentru a porni computerul
 • Comutator de alimentare a plăcii de bază: Există două butoane pe comutator. Unul este butonul de alimentare în centru și celălalt este un buton de resetare.
 • Există un manșon metalic peste cablu care se așează frumos în capacul fantei pentru carduri pentru a împiedica tragerea sau deconectarea accidentală a cablului de la placa de bază.
 • LED-ul HDD se aprinde în comutator. Acestea sunt albastre solide atunci când este pornit și pâlpâie bucăți de roșu atunci când calculatorul se încarcă sau face ceva intensiv de memorie. Cantitatea de roșu pare chiar să corespundă cu cât de mult este solicitat computerul, astfel încât este ușor de spus dacă computerul este oprit sau doar doar doarme atunci când vă întoarceți
 • Uneori, piesele mici sunt cele care pot face o mare diferență. Înlocuiți LED-urile arse și întrerupătoarele uzate cu acest kit practic de cabluri pentru rama frontală ATX. Kitul din cinci piese vine cu două întrerupătoare (Power, Reset) și trei LED-uri (Power, Hard Drive Activity, Sleep). Fiecare întrerupător și LED este etichetat clar pentru a facilita instalarea. Asigurați-vă că computerul dvs. încă arată și funcționează la fel de bine ca în ziua în care l-ați cumpărat cu acest kit de înlocuire.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 441g67BWqYGL

OwlTree Buton de alimentare a calculatorului de birou Buton de alimentare PC Comutator PC Comutator de alimentare externă Buton de alimentare Buton de repornire pentru PC Carcasă placă de bază Comutator pornit-oprit Cabluri SW de alimentare

 • Acest comutator este fabricat din material acrilic, concis, rafinat și practic. Este recomandat pentru utilizatorii casnici, camere de calculatoare, mașini cu plăci goale, șasiuri răcite cu apă DIY, etc.
 • Dacă butonul de pe panoul șasiului este deteriorat, această reparație este o alegere foarte bună. Cablajul comutatorului poate fi introdus din poziția unității optice de pe panoul frontal, fereastra ventilatorului de pe panoul din spate, fanta de expansiune de pe panoul din spate etc.
 • Dacă carcasa este plasată într-un loc greu accesibil, utilizați acest comutator pentru a conduce la un loc unde este convenabil de operat.
 • Există multe utilizări. Folosiți-vă imaginația și dedicați-l celor care iubiți să o faceți. Întrerupătorul are 1 buton de pornire + 1 buton de repornire + 1 indicator de alimentare + 1 indicator de hard disk
 • Conținutul pachetului: 1 x Comutator de alimentare cu cablu de 1,6 m

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 541tnEHEN27S

Comutator pentru computer de birou RGB efect de lumină Internet bar Acasă șasiu Șasiu extern mainframe Buton de comutare de alimentare (negru)

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 6511VUmLahcS

Segotep PC Buton de alimentare PC On/Off Reset Buton HDD 5.3FT Cabluri de extensie pentru alimentarea cu energie a carcasei de calculator de birou cu LED-uri albastre roșu

 • Ușor de instalat: Pur și simplu scoateți conectorii de pe panoul frontal unul câte unul, înlocuindu-i cu cei furnizați de comutator.
 • Ușor de alimentat calculatorul: Comutatorul poate înlocui întrerupătorul carcasei pc-ului; mai convenabil și mai ușor de pornit calculatorul.
 • Protecția de siguranță a plăcii de bază: Există un manșon metalic peste cablul care se așează frumos în capacul fantei pentru carduri pentru a împiedica tragerea sau deconectarea accidentală a cablului de la placa de bază.
 • Moduri de lumini LED colorate: Sunt albastre solide atunci când este pornit și pâlpâie bucăți de roșu atunci când calculatorul se încarcă sau face ceva intensiv de memorie.
 • Utilizare în mai multe scenarii: Cablul de 5,3 picioare este potrivit pentru majoritatea computerelor desktop, îl puteți instala în birou, acasă, Internet cafe, sala de calculatoare a școlii, sala de clasă multimedia, modificarea calculatorului etc.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 741GX9SYRn2L

Comutator cu buton de resetare a HDD-ului,GELRHONR Carcasa de calculator desktop PC Alimentarea cu energie electrică pentru PC pornește/oprește cu două porturi USB, porturi audio și comutator cu buton de resetare a HDD-ului pentru acasă, birou, Internet Cafe(Cablu 120CM

 • Ușor de pornit PC-ul:Aceasta are bandă dublu adezivă în partea de jos, astfel încât să o puteți lipi de ceva. Localizat calculatorul într-o zonă greu accesibilă, cum ar fi în dulap, acesta este un întrerupător convenabil pe birou cu cablu de 120cm,și lovind-o mai degrabă decât să vă aplecați pentru a porni calculatorul.
 • DUAL USB PORTS AND AUDIO PORTS:Două porturi USB pot fi folosite pentru mouse, tastatură, lampă de birou USB, ventilator USB și încărcare, de asemenea, pot fi folosite pentru transferul de date de telefoane mobile, unități flash USB, camere foto, etc. Un bun înlocuitor pentru comutatorul gazdă de calculator stricat.
 • DESIGN DETAȘABIL:Există un manșon metalic fixat cu adaptor pe slotul PCI, Acesta poate împiedica scoaterea accidentală a cablului și deteriorarea plăcii de bază, și este mai convenabil și mai frumos atunci când mutați calculatorul.
 • SCENE APLICABILE:Oficiu,casă,Internet cafe,,sală de calculatoare a școlii,,clasă multimedia, modificarea calculatorului etc.
 • NOTĂ: Este necesar să conectați un cablu USB pentru utilizarea normală a tuturor funcțiilor comutatorului de birou al computerului!

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 841Hf-r3eYzL

Buton extern de alimentare PC, buton de alimentare PC desktop Buton de alimentare PC desktop Comutator de resetare a carcasei computerului Comutator extern de telecomandă de pornire/oprire a plăcii de bază cu două porturi USB și audio (160CM)

 • Acest buton de alimentare PC desktop este extins butonul de alimentare și butonul de resetare a carcasei PC, făcând calculatorul de alimentare mult mai ușor. Localizat calculatorul într-o zonă greu de atins, acesta este un comutator convenabil pe birou și lovirea acestuia, mai degrabă decât să se aplece pentru a transforma calculatorul. Puteți utiliza aceste întrerupătoare pe birou în loc să vă aplecați și să apăsați pe carcasă.
 • Butonul extern de pornire/oprire a carcasei pc Switch extern înlocuiește perfect butonul de alimentare rupt de pe șasiu, economisind bani și efort pentru a repara comutatorul de șasiu.
 • Două porturi USB și portul audio de 3,5 mm sunt extinse. interfața VGA cu conexiune la panou,Dacă trebuie să ascundeți carcasa sau PC-ul nu se află într-o locație ușor accesibilă, comutatorul de resetare a alimentării carcasei de la distanță vă aduce mai multă comoditate.
 • Ușor de instalat, prin fanta de card este conectată la gazdă, ușor de conectat, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scoaterea accidentală a cablului.
 • Dimensiuni mici și aspect rafinat, cu adeziv 3M pe spate, care poate fi fixat oriunde fără a ocupa spațiu pe birou. sau pur și simplu scoateți conectorii panoului frontal unul câte unul, înlocuindu-i cu cei furnizați de comutator.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 931CEChl2OCL

Întrerupător de alimentare a calculatorului de birou, LITROK Cablu de extensie extern de pornire la distanță a butonului de pornire și oprire a plăcii de bază a PC-ului de pornire și oprire

 • Întrerupător extern al PC-ului de birou: Folosind comutatorul de alimentare cu un cablu lung, adăugați sau extindeți butonul de pornire în locul pe care îl considerați mai convenabil.
 • Întrerupător mecanic cu cheie cu arbore: Utilizând tasta axei mecanice ca buton de pornire/oprire,se simte ca și cum ați apăsa tastatura axei mecanice.
 • Efect de lumină în gradient colorat: Senzația de tastă mecanică, cuplată cu efectul de iluminare în gradient colorat, vă oferă o experiență diferită de pornire și oprire.
 • Instalare convenabilă: Există doar patru fire, SW de alimentare, LED de alimentare +, LED de alimentare -. Conectați aceste patru fire la poziția corespunzătoare a plăcii de bază, pe rând, sau utilizați splitterul de așteptare pentru a conecta cheia de pornire a computerului original și cheia de pornire externă în același timp.
 • Accesorii complete: Întrerupător de alimentare a computerului de birou cu cablu de 2M * 1, Splitter SW de alimentare * 1, Tampon adeziv invizibil cu două fețe * 2, Cravată pentru cablu * 2.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 1051vu5nSv-PL

LAOMAO Comutator pentru carcasă de computer de birou cu două porturi USB + buton de resetare a alimentării + lumini LED

 • Mai multă comoditate și mai ușor de a porni PC-ul dacă nu este amplasat într-un loc ușor accesibil sau dacă carcasa computerului de birou nu mai funcționează
 • Simplu de instalat - trebuie doar să verificați pe site-ul web al plăcii de bază pentru un manual cu privire la locul de conectare sau pur și simplu scoateți conectorii de pe panoul frontal unul câte unul, înlocuindu-i cu cei furnizați de comutator.
 • Cu acest întrerupător de alimentare conectat, nu mai este nevoie să umblați pe sub birou pentru a porni PC-ul
 • Butonul este grozav, cu plăcuțe adezive în partea de jos, o lumină de activitate a hard disk-ului și 2 porturi USB.
 • Garanție de 1 an, fără griji pentru calitate

Vezi pretul Emag