Cabinet cpu

Top 10 Cel mai bun cabinet cpu în 2024

Bestseller nr. 141nHIcRKV3L

Liitrton Computer Tower Stand, PC Stand 2-Tier CPU Stand cu roți blocabile sub birou se potrivește cu majoritatea PC-urilor (negru)

 • Robust: Suportul pentru PC este compus din plăci groase de lemn și un cadru solid din fier. Acesta poate susține cu ușurință carcasele PC-ului pentru a se deplasa pe sol. Cadrul din fier este susținut ferm și nu se va deforma. Vă poate proteja bine turnul de calculator.
 • Se potrivește pentru majoritatea turnurilor de PC: Dimensiunea standului pentru turn de calculator: 19,69'L x 9,45'W x 19,69'H, care poate susține majoritatea carcaselor de PC de pe piață.
 • Stand turn mobil: Cele patru roți universale rotative la 360 de grade sunt convenabile pentru a se deplasa, se pot deplasa cu ușurință pe covor, ușor de curățat solul, pentru a îmbunătăți mobilitatea și stabilitatea, iar roțile cu frâne pot rămâne staționare atunci când sunt utilizate.
 • Suport practic pentru CPU: Depozitați CPU sub sau lângă masă pentru a economisi spațiu. Mărirea corectă a distanței poate ține calculatorul departe de sol, poate consolida disiparea căldurii în partea de jos și în împrejurimi și poate permite turnului de calculator să respire liber.
 • Suport pentru turn de PC pe 2 niveluri: Suportul nostru pentru CPU adoptă un concept de design cu două straturi, care poate nu numai să stocheze serverul principal și să economisească spațiu, ci și să stocheze imprimante, plante verzi, rame foto, reviste, consumabile de birou etc. pe stratul superior.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 231n6YHfHxtL

Vinsetto Mobile Printer Stand, cărucior rulant pentru dulapuri de fișiere cu roți, raft reglabil, sertar și suport pentru CPU, negru

 • SPAȚIU DE DEPOZITARE MULTIPLU: Această masă pentru imprimantă are un blat pentru plasarea imprimantei sau a computerului public în birou, un sertar și rafturi de depozitare pe 2 niveluri pentru hârtia de imprimantă sau alte articole. Raftul din stânga poate fi folosit ca suport pentru CPU.
 • Raft reglabil: Organizatorul de depozitare are un raft reglabil sub sertar, care poate fi ajustat în sus și în jos pentru a satisface diferitele dvs. nevoi de depozitare.
 • SCHIMBAȚI CU UȘURINȚĂ DE CAMERE: 4 roți rulante, dintre care 2 pot fi blocate, ceea ce permite ca masa laterală să aibă o mișcare liberă de la birou la alte locuri din casa dvs.
 • CALITATE ÎNALTĂ: Construit din plăci aglomerate de calitate P2, acest suport pentru imprimantă poate susține până la 132lbs. Designul său compact îi permite să fie utilizat în biroul dvs. sau în alte spații mici.
 • DIMENSIUNE: Dimensiunea totală: 23,5' W x 15,75' D x 27' H, Capacitate de greutate: 7lbs (sertar), 22lbs (raft), 132lbs (total).

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 341RKj-5E-XL

Coaster CO-800822 Peel 2-Drawer CPU Stand, 17.75'D x 17.75'W x 22.62'H, Black Oak

 • Include: Un (1) corp de depozitare
 • Corp de depozitare finisat în stejar negru
 • Compartiment de depozitare CPU încorporat
 • Două (2) sertare cu glisiere Euro
 • Mânere finisate în argintiu

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 431rkLBNVbFL

Furinno Indo Standing Louver Door Cabinet, Espresso

 • Construit din MDF pentru o durabilitate și fiabilitate sporită
 • Vine în Espresso elegant și opțiunea de culoare albă simplă
 • Proiectat pentru a se potrivi perfect și a utiliza utilizarea spațiului
 • Spațiu amplu pentru depozitare și organizare
 • Dimensiunea produsului: 17. 32 (L) x 31. 50 (H) x 11. 61 (D)

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 5412jA0TQ6TL

VIVO Computer Tower Desktop ATX-Case, CPU Suport rulant din oțel, suport de cărucior mobil reglabil cu roți de blocare, negru, CART-PC01

 • Se potrivește PC-urilor cu lățimea de la 4,7' la 8,2' - Căruciorul este reglabil de la 4,7' la 8,2', permițându-i să găzduiască majoritatea carcaselor ATX de pe piață. NOTĂ: Vă rugăm să verificați dimensiunile carcasei PC-ului dvs. înainte de achiziționare pentru a vă asigura că lățimea nu depășește 8,2'.
 • Mobilitate ușoară - Acest cărucior este prevăzut cu patru roți pivotante pentru o mișcare lină și o amplasare convenabilă. Două dintre roți sunt blocabile pentru a menține căruciorul staționar atunci când se dorește.
 • Construcție robustă - Materialul din oțel de înaltă calitate face ca acest cărucior să fie durabil și să vă păstreze calculatorul în siguranță. De asemenea, dispune de o suprafață acoperită cu pulbere și de o căptușeală interioară care vă protejează carcasa de zgârieturi.
 • Profil redus - Finisajul negru mat conferă acestui produs un design simplu, dar atractiv, astfel încât se poate integra bine în majoritatea mediilor. Prin faptul că vă ține PC-ul departe de podea, acest cărucior îl va menține curat și bine ventilat.
 • Asamblare minimă - Pentru asamblare sunt furnizate toate feroneriile necesare și instrucțiuni pas cu pas, astfel încât să vă puteți asambla noul cărucior și să vă îmbunătățiți spațiul de lucru în cel mai scurt timp!

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 6610EcTL0tML

iRULU 3800 Arcade Game Machine, Family Pandora's Box Multiplayer Joystick Buttons Arcade Video Game pentru acasă cu 16 jocuri video clasice 3D, cel mai nou sistem, CPU avansat, compatibil HDMI, VGA (Two, 1)

 • 🎮Newest System VersionStreet fighter arcade machine, Pandora's Box vine cu 3399 jocuri arcade (16 jocuri arcade 3D), care vă va aduce înapoi amintirea copilăriei cu prietenul, familia și oricine. Are un Cpu Gpu mai rapid cu ventilator de răcire. nu este nevoie să descărcați, nu este nevoie să resetați și vă va aduce un sentiment real de joc arcade;
 • 🎮Full HD & Perfect Color SaturationArcade game machine ieșirile HDMI și VGA vă permit să conectați majoritatea dispozitivelor (monitor PC, TV, proiector, etc). Cu imagini HD și o calitate excelentă a sunetului, o experiență plăcută de control al jocului, precum și o performanță stabilă. rezoluția de ieșire a Cutiei Pandora este cu 78% mai clară decât alte versiuni ale Cutiei Pandora. 3399 Jocurile Arcade îndeplinesc majoritatea nevoilor noastre. ușor de utilizat, plug and play, cu manual în limba engleză;
 • 🎮Family Arcade SystemMini arcade machines Pandora's Box folosește un sistem arcade de familie care ar putea să vă aducă cu ușurință o lume proprie de arcade. susține 4 jucători să se bucure de jocuri în același timp (acest lucru va avea nevoie de consola de jocuri pentru ajutor), ceea ce ar putea oferi jucătorilor o experiență reală de arcade. Joystick-ul dublu de arcadă cu 8 căi este perfect pentru toate jocurile;
 • 🎮Favourite List and Customize ClassificationUtilizând funcția de listă de favorite, puteți adăuga jocurile preferate la 'lista de jocuri favorite' care se afișează pe pagina principală, astfel încât să le puteți găsi mai repede și să economisiți mai mult timp pentru a juca jocurile dorite. Puteți selecta jocurile în funcție de tipul de jocuri, cum ar fi Fighting, Shooting, Action, Sports, tipul de puzzle și așa mai departe, precum și ordinea alfabetică a literelor majuscule ale numelui jocului;
 • 🎮 Garanția Serviciului CliențiAmazing 100 Days Money back without any problem, One year to exchange a new, if the Arcade Game Machine is damaged naturally;

Vezi pretul Emag

Bestseller No. 741dUC67vI1L

Pemberly Row Birou de calculator pentru birou de acasă cu lățime de 48', gri, cu dulap de depozitare pentru CPU și dulap pentru dosare suspendate, gri

 • Finisaj: Gri
 • Două sertare de depozitare și un dulap pentru dosare suspendate
 • Material: Construcție 100% MDF
 • Dulap lateral pentru CPU/ dulap de depozitare cu un raft detașabil care poate fi așezat în sus, în jos sau îndepărtat.
 • Dulapul CPU/ de depozitare are o deschidere mare în spate pentru eliberarea căldurii CPU și gestionarea corzilor

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 851GIZ36jXMS

Sedeta Home Office Desk cu sertar pentru fișiere, birou de calculator mare de 66'' cu hutch, rafturi de depozitare, dulap pentru imprimantă și raft pentru monitor, masă de calculator birou de scris birou de lucru, maro rustic

 • Birou de calculator multifuncționalCreează o stație de lucru versatilă care va satisface toate nevoile tale cu acest birou de birou all-in-one cu birou de calculator mare, înălțător de monitor, sertar pentru fișiere, dulap pentru imprimantă și suport pentru CPU; Un birou ideal pentru camere mici sau spații limitate pentru a crea un spațiu excelent pentru biroul de acasă.
 • Spațiu de lucru spațiosDimensiunea 47'(L)*23,6'(l) poate găzdui cu ușurință laptopul, tastatura, cărțile, fișierele, accesoriile de birou. Stația de lucru mare poate găzdui 2 calculatoare în același timp. Folosiți acest înălțător de monitor de calculator pentru a ridica cu ușurință monitorul la înălțimea potrivită, reducerea tensiunii și durerii de spate și de gât și eliberează tone de spațiu de lucru dedesubt.
 • Spațiu amplu de depozitareVenind cu un sertar pentru dosare, dulap pentru imprimante și rafturi de depozitare pe 2 niveluri, cu spațiu de depozitare puternic. Dulapul pentru dosare poate conține fișiere de tip Letter/A4. Acest birou de calculator cu construcție solidă ar putea găzdui imprimante, scannere, faxuri și orice alte mașini de birou, păstrează imprimanta sau scanerul la îndemâna biroului dvs. pentru a elibera spațiu de lucru. Suportul pentru CPU protejează gazda de umiditate și praf. Acest birou de calculator este economic, satisface diferite nevoi de depozitare.
 • Construcție stabilă Biroul de calculator construit din plăci aglomerate cu grosimea de 0,6 inch cu un cadru metalic robust de 1'' X 1'' pentru a asigura durabilitatea și o capacitate de greutate mare. Acest birou de calculator unifică metalul rigid cu plăcile de lemn maro rustic, de bun gust, pentru un afișaj fermecător.
 • Ușor de asamblat & Garanție 100%Pentru a face ca asamblarea acestui birou robust de birou de acasă să fie cât mai ușoară, am inclus instrucțiuni clare și detaliate, piese numerotate. Dacă articolul dvs. ajunge deteriorat, zgâriat sau lipsește o piesă, nu ezitați să ne contactați, vă vom trimite gratuit un înlocuitor sau vă vom oferi o rambursare parțială.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 931GdEDeWMvL

Monarch Specialties Stand de calculator cu 2 sertare pe roți, Cappuccino

 • Linii elegante și panouri groase
 • Stand singur sau asociat cu biroul și raftul asortat pentru o organizare optimă
 • Dispune de două sertare pentru depozitare suplimentară și un compartiment de depozitare deschis pentru CPU sau accesorii
 • Spațiu de depozitare amplu
 • Perfect pentru o imprimantă

Vezi pretul Emag

Bestseller No. 10512JAG7sVeL

IRONCK Industrial Computer Desk 55', Birou de birou cu raft pentru imprimantă, raft de depozitare pentru monitor, suport pentru CPU, masă de scris pentru birou acasă

 • Acest birou de calculator este fabricat din cadru metalic negru și panou MDF mai gros de calitate P2. Cu 2 modele de rafturi și suporturi CPU care pot fi interschimbate la stânga sau la dreapta
 • Dimensiunea mesei 55.12'L * 23.62' W * 33.4'H, dimensiunea raftului CPU stânga: 23.2 L * 25'D * 7.8W'. (așa cum arată imaginea) capacitate de încărcare de aproximativ 500 lbs. servi ca birou de scris, birou de birou, masă de calculator, stație de lucru de birou, masă de studiu etc.
 • Oferă un raft suplimentar Desktop, Măsurând 6,7' în înălțime, care ridică ecranul pentru o vizibilitate îmbunătățită și reduce durerile de gât și de spate.
 • Completează restul mobilierului dvs. și actualizează decorul casei dvs. cu acest birou de calculator industrial retro.
 • Asamblare ușoară în 30 de minute pentru majoritatea oamenilor cu ajutorul instrucțiunilor de asamblare.

Vezi pretul Emag