Cablu de alimentare pentru monitor de calculator

Cele mai bine cotate 10 cabluri de alimentare pentru monitoare de calculator în 2024

Cel mai bine vândut nr. 131nU6rXs1EL

Amazon Basics Computer Monitor TV Replacement Power Cord - 10-Foot, Black

 • CABLURI DE ALIMENTAȚIE UNIVERSALE: Pachet de 10 cabluri de alimentare universale 18 AWG (American wire gauge) (NEMA 5-15P la IEC320C13)
 • PENTRU DISPOZITIVE CU 3 PINI: Funcționează cu majoritatea PC-urilor, monitoarelor, imprimantelor și a altor dispozitive care găzduiesc un conector de alimentare cu 3 pini
 • UTILIZARE DINAMICĂ: Ideal pentru a fi utilizat ca înlocuitor al unui cablu de alimentare vechi sau lipsă sau pur și simplu ca o rezervă la îndemână
 • EVALUATĂ ÎN SIGURANȚĂ: Clasificat UL pentru siguranță; design durabil pentru rezistență și performanțe de lungă durată
 • ÎN CUTIE: (1) cablu de alimentare de 10 picioare

Vezi pretul Emag

Bestseller nr. 241h2HmmE8iL

C2G Power Cord, cablu de alimentare de înlocuire, conector cu 3 pini, pentru calculatoare, televizoare, monitoare și altele, 18 AWG, negru, 3,04 metri (10 picioare), Cables to Go 03134

 • Înlocuiește cablurile de alimentare pierdute sau uzate. Designul universal funcționează cu PC-ul, monitorul, televizorul, imprimanta sau alte dispozitive cu o conexiune de alimentare cu 3 pini.
 • Folosiți acest cablu de alimentare versatil de 3 m pentru a ajunge la echipamentul dvs. & oferiți o alimentare sigură și fiabilă. Perfect pentru televizoare, computere și alte gadgeturi.
 • Compatibil cu orice dispozitiv alimentat cu o conexiune cu 3 pini. Cablul robust de calibru 18 este complet turnat pentru durabilitate maximă.
 • Testat pentru siguranță, performanță și conformitate de către UL. Cablurile C2G sunt atât eficiente & cât și sigure de utilizat.
 • Aveți o problemă cu noul dvs. cablu de alimentare? Suntem aici pentru a vă ajuta. Toate cablurile C2G sunt asigurate pentru calitate și durabilitate.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 341KkUd+gkeL

StarTech.com 10 Ft Standard Computer Power Cord (NEMA 5-15P to IEC 320 C13) - 18 AWG Replacement AC Power Cable for PC or Monitor - 125V, 10A (PXT101_10)

 • CABLU DE ÎNLOCUIT DE ÎNLOCUIRE DE ÎNALTĂ CALITATE: Acest cablu de alimentare standard de 10 ft. pentru calculator este un înlocuitor potrivit pentru cablurile de alimentare pentru PC și monitor uzate sau lipsă.
 • COMPATIBILITATE MAXIMĂ: Având un ștecher NEMA 5-15P și un conector C13, acest cablu de înlocuire de înaltă calitate este compatibil cu majoritatea monitoarelor, PC-urilor, scannerelor și imprimantelor laser.
 • PROIECTARE DURABILĂ: Proiectat pentru durabilitate și fiabilitate, acest cablu de alimentare CA de 18 AWG este perfect pentru mediile în care cablurile și cablurile sunt deconectate și reconectate în mod regulat.
 • ÎNDEPLINEȘTE STANDARDELE INDUSTRIEI: Cablul de alimentare NEMA5-15P la C13 pentru PC/monitor este o componentă listată UL, îndeplinind astfel toate cerințele de siguranță necesare la nivel industrial.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 441NUVDljjdL

Longdex 3-Pack Desktop Monitor Computer Universal 3 Feet AC Power Cord Cable

 • Utilizați pentru adaptor sau încărcător de laptop, player de jocuri, imprimantă, HDTV, monitoare LCD TFT CRT, echipamente audio etc.
 • Lungimea cablului de alimentare: 3 picioare
 • Tipul de fișă : US Computer Power Cord
 • Dimensiunea cablului de alimentare: 0,75 mm pătrat, nominal pentru 10 amperi / 250 volți
 • Material de izolație: PVC și material conductor: cupru gol

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 541S-RPHVj5L

Cablu de alimentare, Goalfish 10A 18AWG 3 Prong AC Power Cable 6. 6FT(2m) Nylon Braided Replacement 3 Pin Power Cord UL Certified pentru calculator, televizor, monitor, imprimantă, PC, proiector, sursă de alimentare

 • Cablul de alimentare AC cu 3 pini de înlocuire se conectează de la priza echipamentului dvs. la o priză de alimentare standard cu 3 pini AC. Este ideal pentru a fi folosit ca înlocuitor al unui cablu de alimentare vechi/lipsit sau pur și simplu pentru a obține câteva cabluri suplimentare pentru comoditate. Acest cablu de alimentare cu 3 pini este potrivit pentru sursa de alimentare AC 10A 110V-250V.
 • Corpul cablului flexibil din nylon împletit, cablul de alimentare este durabil și rezistent pentru utilizarea zilnică. Este fabricat din material de înaltă calitate, cupru pur și PVC de mediu. Cablul de alimentare cu 3 pini oferă energie electrică de lungă durată și rezistență la căldură. Cablul cu ecartament greu de 18AWG este puternic și sigur pentru alimentarea cu energie electrică.
 • Cablul de alimentare Goalfish este certificat UL, testat și certificat pentru siguranță. Trece prin 15000+ teste de îndoire a conectorilor, fiecare cablu trebuie să fie verificat strict înainte de a fi expediat. Asigurați-vă că cablul de alimentare ajunge în stare bună și oferă o durată de viață lungă.
 • Cablul de alimentare CA de 10A este compatibil pentru majoritatea modelelor de computer de birou, HDTV, monitor, proiector, boxe, imprimantă și alte dispozitive de alimentare cu 3 pini. Este universal compatibil și funcționează cu dispozitivele cu conectori de alimentare cu 3 pini cu ștuț.
 • Pachetul include 1x cablu de alimentare CA cu 3 pini de 10A, cu bandă adezivă depozitată convenabil. ★★★★★În cazul oricărei întrebări, contactați-ne și vă vom ajuta să rezolvați problema. Serviciul Clienți rapid și ușor de contactat pentru a vă rezolva problemele în termen de 24 de ore.

Vezi pretul Emag

Cel mai bine vândut nr. 641NIx4Jyf0L

Cablu de alimentare cu 3 pini de înlocuire a cablului de alimentare pentru computere, televizoare, monitoare, LG LED LCD Smart 1080p HDTV,Samsung, Toshiba, Acer, Asus, Asus, Epson Printer AC Cable

 • Specificație: Cablu de alimentare cu 3 pini pentru calculatoare, televizoare, monitoare, LG LED LCD Smart 1080p HDTV, Samsung, Toshiba, Acer, Asus, Epson Printer AC Cable
  • Acest cablu este un cablu de alimentare universal 18 AWG (American wire gauge), NEMA 5-15P la IEC320C13.
  • Cablu de înlocuire de înaltă calitate: 100% de înaltă tensiune, testat la scurtcircuit deschis. Cablul de alimentare de înaltă rezistență are un conector cu 3 pini cu manșon de tip Femelă (IEC320C13) la un capăt și un ștecher cu împământare cu 3 pini de tip Masculin (NEMA 5-15P) la celălalt capăt. Design complet turnat pentru fiabilitate, rezistență, siguranță maximă, durabilitate și viață lungă.
  • Compatibilitate: Funcționează cu majoritatea computerelor personale, laptopurilor, imprimantelor, echipamentelor de birou, instrumentelor și altor dispozitive care acceptă un conector de alimentare cu 3 pini.
  • Model compatibil: HP Pavilion, Envy Touchsmart Sleekbook Elitebook, Folio, Probook, ZBook; Toshiba Satellite; Acer Aspire, Chromebook; Dell XPS, Inspiron; Lenovo IdeaPad, Thinkpad ; Monitor TV și multe altele.
  • Veți beneficia de cele mai bune servicii, de cele mai de încredere produse. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta prin e-mail.

  Vezi pretul Emag

  Cel mai bine vândut nr. 741LE3E3GRbL

  Cable Matters 2-Pack 16 AWG Heavy Duty 3 Prong Computer Monitor Power Cord 15 ft, UL Listed (NEMA 5-15P to IEC C13)

  • Cablu de alimentare AC de înlocuire pentru majoritatea modelelor de computer de birou, HDTV, monitor cu iluminare LED, proiector montat pe tavan, difuzoare alimentate, imprimantă laser și multe altele; Cablul de alimentare pentru PC se conectează de la priza echipamentului dvs. la o priză standard de 120V AC cu 3 pini, cum ar fi un computer
  • Cablurile de alimentare convenabile de 2 pachete oferă un cablu de rezervă pe care să îl păstrați ca un înlocuitor la îndemână în cazul în care un alt cablu de alimentare se strică sau aveți nevoie de o lungime diferită; Asociați un calculator și un monitor pentru a avea lungimi de cablu potrivite pentru o instalare ordonată; Mai convenabil și mai sigur decât adăugarea unui cablu prelungitor la un cablu scurt de alimentare cu curent alternativ
  • Cablul de alimentare pentru calculator cu ecartament de 16 AWG este evaluat pentru 13 amperi pentru a susține cerințele comune de alimentare; Cablul cu ecartament mai mare, dar flexibil, este mai sigur și mai fiabil decât majoritatea cablurilor de alimentare de 18 AWG care vin cu echipamentul dvs. sau sunt vândute ca cabluri de înlocuire
  • Robust & sigur cablu NEMA la IEC cu o fișă de alimentare standard NEMA 15-5-P cu împământare și un conector femelă cu 3 pini cu înveliș IEC-320-C13; SJT 13A/300V nominal
  • Garanția pe viață și suportul pentru produse oferă liniște la cumpărare

  Vezi pretul Emag

  Cel mai bine vândut nr. 851LYi4f6fiL

  Cablu universal de alimentare pentru monitor de calculator aprobat de UL de 6 picioare, cablu de alimentare C13 pentru monitor, PC, desktop, imprimantă, scaner 18 AWG GA NEMA 5-15P la IEC13 (5 pachete)

  • DISPONIBIL ÎN 2, 5 & 20 PACHETE: Înlocuiți un cablu de alimentare a computerului sau doar adăugați o lungime suplimentară cu un nou cablu. Extindeți la orice sursă de alimentare sau la orice echipament care utilizează o conexiune de alimentare cu 3 pini.
  • ECONOMISIREA SPAȚIULUI: Rezolvați orice problemă de spațiu folosind acest cablu ca o simplă extensie și maximizați utilizarea calculatorului dumneavoastră de birou PC, a imprimantei laser, a scanerului, a monitorului PC, a televizorului, a difuzoarelor, a proiectoarelor, a televizorului HDTV sau a monitorului LED.
  • COMPATIBIL UNIVERSAL: Se potrivește la aproape orice lucru care utilizează o conexiune de alimentare cu trei pini. Folosiți-l pentru calculatoare, televizoare, scannere, transformatoare de alimentare, monitoare și multe altele. Acest cablu este echipat cu o mufă de sex masculin cu împământare SJT NEMA-5-15P cu 3 împământare și o priză cu conector de alimentare PC cu 3 conductori la capătul opus.
  • FĂCUT PENTRU DURATĂ: Proiectat pentru a rezista; carcasa SJT și designul complet turnat asigură durabilitate și o viață lungă.
  • LISTAT UL: Acest cablu este listat UL și este echipat cu o fișă de alimentare cu împământare NEMA 15-5-P la un conector de alimentare cu 3 pini IEC de sex feminin. evaluat la 10A/300V

  Vezi pretul Emag

  Cel mai bine vândut nr. 931mRwNyfslL

  Cablu de alimentare AC (3 pini) - 10 picioare, alb - miez de sârmă de cupru de calitate superioară - Computer, medical, server și desktop - NEMA 5-15 la C13 / IEC 320 - cablu de alimentare listat UL

  • Perfect pentru: Cablu de alimentare AC Cablul oferă o conexiune discretă, cu profil redus pentru instalații de lungă durată - poate fi utilizat ca un cablu de alimentare de înlocuire pentru o varietate de dispozitive
  • Tip de conexiune: Cablu de alimentare cu 3 pini din SUA cu conector de sex masculin care se conectează la o priză standard, în timp ce conectorul de sex feminin se atașează la cablul de alimentare al dispozitivului
  • Construcție premium: Cablu de alimentare alb, de 10 picioare, cu miez de fir de cupru ecranat, 10a, heavy duty 18 awg, rating - 300v
  • Perfect pentru: Cablu de alimentare AC de înaltă performanță, ideal pentru PC-uri, imprimante, scannere, proiectoare montate pe tavan și televizoare & monitoare montate pe perete
  • Asigurarea calității: UL Listed și include o garanție a producătorului din SUA

  Vezi pretul Emag

  Cel mai bine vândut nr. 10413UOmdR5eL

  Cablu de alimentare pentru calculator, Ancable 10ft 3 Prong Right Angle Heavy Duty AC Cables for PC Monitor TV iMac Projector, etc. Alt cablu standard IEC C13

  • Acest cablu de alimentare AC este un cablu de alimentare universal de 10ft 18 AWG, NEMA 5-15P TO IEC320C13, evaluat pentru a transporta: 125V la 10A.
  • Doar conectați un capăt la priza de perete și conectați celălalt capăt. pentru televizor, PC, calculator, monitor, proiector, imprimantă, imprimantă, configurare PA, Xbox One, PS3, PS4, amplificator de chitară, difuzor etc.
  • În formă de L a fost proiectat special, Poate fi utilizat în spații înguste, puteți muta aparatele electrice cât mai aproape de perete între timp, protejând foarte mult cablul de îndoire.
  • Siguranță / UL LISTED acest cablu este testat și dovedit a fi fiabil, rezistent, siguranță maximă, durabilitate și durată lungă de viață
  • GARANȚIE 100%, toate produsele Ancable au o garanție de 12 luni, sunteți protejat cu garanția noastră de 100% fără întrebări, fie pentru înlocuire, fie pentru rambursare. ne interesează să punem la dispoziție doar produse de înaltă calitate care să vă satisfacă nevoile.

  Vezi pretul Emag