Firestick-uri pentru tv

Top 10 Cele mai bune 10 cele mai bune firestick-uri pentru tv în 2022

Bestseller nr. 141g-04Nl83L

[2 Pack] Firestick Remote Remote Cover Case (Glow in the Dark) Compatibil cu Fire TV Stick 4K Alexa Voice Remote Control (Green & Sky Blue)

  • [Ușor de găsit telecomanda în întuneric] - Pinowu silicon cover case pentru fire stick 4K (se potrivește la 5. 6x1.5in telecomandă) cu culoare strălucitoare vă face să localizați rapid telecomanda dvs. atunci când aveți mai multe telecomenzi amestecate împreună. Și atât capacul verde, cât și capacul Sky Blue pot străluci în întuneric, le puteți găsi cu ușurință pe timp de noapte. Notă: Vă rugăm să o expuneți sub lumini puternice pentru o vreme dacă nu strălucește în întuneric.
  • [NOMINALIZARE DESCHIDERE FIRETV REMOTE] - Cu capacul pentru telecomanda Firestick, puteți ține telecomanda în mână fără să alunece din mână în timp ce încercați să schimbați un canal etc. Mânerul este plăcut și se mulează frumos în jurul telecomenzii. Nu interferează cu niciunul dintre comenzi și puteți accesa în continuare butonul de microfon din partea laterală a telecomenzii și puteți vorbi în ea fără nicio problemă în a vă recepționa vocea.
  • [BATERIILE SIGURE RĂMÂN CU DOSUL] - Carcasa din silicon amortizează telecomanda și elimină separarea normală a dosului și a bateriilor de telecomandă atunci când aceasta este scăpată pe podea. Împiedicați copilul să deschidă capacul din spate și să se joace cu ea.
  • [NU-ȚI MAI FII ÎNGRIJORĂTOR DE MURDARE PE TELECOMANDĂ] - După cum știți, există multe găuri mici în telecomandă, nu o puteți curăța, cu capacul pentru telecomandă, nu trebuie să vă faceți griji că telecomanda este murdară de mâinile murdare ale copilului, nu vă faceți griji că pisicile dvs. bat telecomenzile de pe masă.
  • [LANYARD PORTABIL & COMPATIBILITATE] - Carcasele de protecție Firetv vine cu 2 lanțuri, care se potrivește cu culoarea carcasei de silicon. Ușor de strâns bine la încheietura mâinii. Husa Fire Stick este compatibilă cu All-new Alexa Voice Remote 2018 Release cu comenzi de alimentare și volum, pentru tine Fire TV Stick 4K, Fire TV Stick (2nd Gen) și Amazon Fire TV (3rd Gen, Pendant Design), NU este compatibilă cu Fire TV (1st și 2nd Gen), Fire TV Stick (1st Gen) sau televizoarele inteligente Amazon Fire TV Edition